I säng med Tobias & Gabriel

I säng med Tobias & Gabriel

Sweden

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två "vanliga" gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. En inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän!

Episodes

56. Bögen i smögen  

I veckans avsnitt går vi på upptäcktsfärd i Netflix magiska värld. Gabriel har blivit präst, och Tobias kissad på. På midsommarafton har smågrodorna dansats, Gabriel har visat sin pojkvän ett traditionsellt firande och Tobias har ljugit sig igenom hela kvällen.  Vi har även fått sängkammarbilder från en av Hollywoods största stjärnor 

55.  En olycka kommer sällan ensam  

I veckans pod ger vi tips till våldtäktsmän.
Gabriel är Sveriges nya "Snövit" medan Tobias berättar om båtfärden som slutade i katastrof.
Vi slutar döma människor pga av deras hår och listar våra fem mest minnesvärda midsommaraftnar

god lysssning !

54. Kåt eller hungrig  

i veckans pod säger Tobias att Gabriel liknar en knölval och någon är riktigt upprörd på sveriges Hiphop värld. Gabriel befinner sig plötsligt mitt i ett terrordåd i Paris, samtidigt som Tobias har en mindre lyckad tur till Knivsta. Wella får en sång och Gabriel en nya utmaning.

53. 1 år i sängen  

Podden fyller 1 år och det firar med tillbakablickar. Vart tog vårt Nobelpris vägen? Hur många av våra drömmar har gått i uppfyllelse? Tobias avslöjar sanningen om sina förstorade läppar. Vi diskuterar Kathy Griffins övertrump och så ringer Gabriel sitt livs jobbigaste samtal.
Trevlig lyssning!!

52. Fittja eller Tjetjenien?  

I veckans avsnitt ber vi om ursäkt för tidigare uttalanden. Tobias berättar hur man dricker gratis i världens coolaste barer. Gabriel har hängt med nunnor. Fick Tobias någon gata uppkallad efter sig i hemstaden Hallsberg? Dessutom blir det tårar och känslor när Gabriel berättar om sin senaste dröm. God lyssning

51. Snyggast på insta  

Vad är väl en fest på slottet?  I veckans pod avslöjar vi alla smaskiga detaljer från Tobias 40 års fest. Gabriel har gråtit floder medan tobias bitit sönder naglarna på bio.
Vi har letat upp världens hetaste hunkar på instagram och Arja sjunger "Jag vill tacka livet".

50. Party  

I veckans pod är det partystämning i sängen och vi får reda på att Stefan Löfvén antagligen avlyssnar Gabriels telefon. Tobias får ett väldigt pinsamt uppdrag och
Drottning Silvia har fått en stor roll i Gabriels nya pjäs.  Vi beslutar hur bra Sanna Nielsen egentligen är på skala och ger våra bästa tips till festen.

God lyssning !

49. Tungan rätt i mun  

I veckans pod testar vi ett nytt spel eller är det en tandblekning? Tobias avslöjar en stor hemlighet och Gabriel har skällt ut Elton Johns pojkvän. Vi får reda på om Tobias är kommunist och så listar vi saker som förbättrar vår hygien.

48. Det var på håret  

I veckans pod avslöjar vi alla våra skönhetsingrepp. Tobias har varit på middag med Kungen och Drottningen. Gabriel känner sig pånyttfödd av attraktionslagen och så listar vi 5 saker vi skulle vilja ändra på i vårt utseende. Trevlig lyssning!

47. Feminist - Javisst!  

I veckans pod blir Gabriel rejält uppläxad av en lyssnare. Vi försöker reda ut om Zlatans skada även kommer påverka Tobias framtid.  
Gabriel har hamnat i bråk med en Spanjor. Vi listar saker som vore bättre om vi vore kvinnor och dessutom har vi ett helt nytt moment i podden. Trevlig lyssning.

46. Gay or just hot  

I veckans pod härleder vi ordet "bög" från Bulgarien till Sverige via August Strindberg. Vi frågar oss hur man egentligen räknade i biblisk tid.
Gabriel förfasas över att man fortfarande har mage att skicka runt kedjebrev och till sist är vi väldigt oense om sannheten i bibeln.

45. Genom glädje och sorg  

Veckans pod spelades in precis innan allt det hemska hände i fredags. Så här är stämningen fortfarande på topp och programmet är kantat av skratt och samma uppsluppna stämning som vanligt.
Vi diskuterar hur ärlig och öppen en middagsbjudning kan bli man lämnat sin bättre hälft hemma. Vi mutar tvååringar med glass för att gå på pottan. Vi är djupt oeniga om vilken låt som egentligen är den värsta genom tiderna och Gabriel har denna veckan hittat ännu en OS-gren han skall försöka sig på att kvala i.
Till sist ger vi oss också in i debatten om samerna och gruvorna.

god lyssning

44. Skarsgårds stora hemlighet  

I veckans pod diskuterar vi Alexander Skarsgårds stora talang.
Gabriel refererar sin pung till stockholms blodbad.
Vi inser att människan bara är en gurka med ångest.
Tobias berättar om sitt första besök på gayklubb och Gabriel slipper misshandelsanklagelser på sin pojkvän. God lyssning!

43. Så mycket bättre  

Är Gabriel kanske bäst som präst och har Tobias snubblat på chansen till ett nobelpris litteratur?  Om du är snäll, hjälper Tobias dig med Excel och Gabriel hittar sin pojkvän i duschen.  Du har chans att vinna två biljetter till premiären av "Dansa samba med mig" och  till sist får du även veta vad vi sysslat med om vi inte varit i "showbizzzz" 

42. Vem är en superstjärna?  

I veckans podd ställer vi många frågor. Vi frågar oss om inte Gabriel är för smart för denna podd? Är Norrköpingsbor minde begåvade? Vad karaktäriserar en "superstjärna"? Hur lik är Tony Irving Tobias egentligen? Och till sist har vi en väldigt, väldigt udda lista. Är ni med?

41. Melodifestivalen  

Vilken TV-helg med både Let's dancepremiär och Mellofinal. Vi avslöjar heta kändis-sms och pratar med döda. Tobias har smugglat vätskor och Gabriel är utnämnd Schlagermorfar. Och varför älskar Lasse Berghagen bögar? Högt och lågt och mycket mer i veckans pod. 

40. Vad hände?  

Vi är i chock över veckan som gott! Först säger man fel "Bästa Film" under Oscarsgalan och så åker storfavoriten Loreen ur Melodifestivalen. Vad hände?  Gabriel har äntligen förstått varför han valde franska i skolan och Tobias har snyltat sig in på Grammisgalan där det skedde mirakel. Och mycket mycket mer händer i veckans podd.

39. Ragga på oss  

Varför skulle Gabriels körmedlemmar slicka varandra i armhålorna? Och levde Kuba upp till Tobias skyhöga förväntningar?  Frågorna är många i veckans pod.  Dessutom har vi hunnit med en hotellmingel där vi letade efter underliga röster i väggarna och vi listar fem raggningsrepliker som får oss att kräkas. Ni lyssnar väl? 

38. Livet är en schlager  

I veckans avsnitt hurrar vi för Tobias som blivit utnämnd till Årets Talare. Vi ifrågasätter Amerikas enorma fixering av sina gamla militärer. Vi ställer oss frågan om vi skulle riskera livet för Medelpad? Och så listar vi världens bästa Schlagerlåtar som aldrig vann.

37. Luremus och Rusebrus  

Melodifestivalen är i full gång och vi avger våra poäng. Tobias har blivit korad till Shaman av självaste Alexander Bard. Vi lär oss att glass i bakfickan är förbjudet i vissa delstater i USA och så listar vi våra 5 norska favoritord. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose