I säng med Tobias & Gabriel

I säng med Tobias & Gabriel

Sweden

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två "vanliga" gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. En inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän!

Episodes

63. I'm a great kock!  

I veckans pod gör Tobias årets tabbe i Radio, medan Gabriel måste utstå olidlig smärta.  Har du koll på vilken läggning du har? Svårt i år när det finns fler och fler att gå vilse bland.  Är det ok för tjejer att tafsa?  Vilken kroppsdel tror du Tobias går mest igång på hos en person?  svaret är chockande!  Vi påminner också om vår pågående tävling på vår facebooksida "I säng med Tobias och Gabriel"    God lyssning ! 

62.  Lyssnar Drottningen?  

I veckans pod får vi följa med Gabriel in i ett franskt toalettdrama och vi besvarar lyssnarnas frågor. Vi "namedroppar" mer än någonsin och gissar vilka som absolut inte lyssnar på våra intima samtal.
Vi har varit på kändis-bröllop och har till sist en superspännande lyssnartävling.

god lyssning!

61. Happy Pride  

I veckans pod tackar vi Gabriel, vars  leverne numera ger Tobias gratis kaffe.
Vi frågar oss; kan man vara en kärnfamilj om man bara är två?
Medan Tobias är instängd i en mörk bunker, fröjdar Gabriel omkring på franska rivieran.
Till sist listar vi de fem värsta sakerna folk sagt till oss eller bakom vår rygg

god lyssning !

60. Sommarpratarna  

I veckans popd ger vi tips till våldtäktsmän. Gabriel är Sveriges nya "Snövit" medan Tobias berättar om båtfärden som slutade i katastrof. Vi slutar döma människor pga av deras hår och listar våra fem mest minnesvärda midsommaraftnar. God lyssning!

59. Jag skulle hellre...  

I veckans pod sänder vi direkt från partyöarna Mallorca och Ibiza. Vi får reda på vad Gabriel skulle hata allra mest att få i födelsedagspresent. Vi berättar entusiastiskt om Europas första muslimska gaybröllop och Tobias får en hälsning via Gabriel från en av sina största idoler.  Och vad tror ni Gabriel helst skulle välja, "Att bajsa på sig offentligt en gång om året resten av sitt liv  , eller bajsa på sig "varje dag" hemma resten av ditt liv?  I podden får du svaret   trevlig lyssning ! 

58. Jag är Zlatan  

I veckans podd har Gabriel märkligt nog blivit förväxlad med en av världens största superstjärnor, medan Tobias använt samma stjärnas livvakt i Rio.  Gabriel har chockad hittat sig själv på "hänt extras" löp och Tobias har sett döden i vitögat två gånger.  Till sist delar vi på allmän begäran med oss av sveriges bästa smultronställen.    God lyssning! 

57. Jesus Karlsson  

I veckans pod frågar vi oss om man verkligen får döpa sitt barn till vad som helst?  Gabriel tror att han är osynlig och Tobias är ledsen att han får färre och förre match på tinder. Trump får återigen stort utrymme och vi bestämmer oss för att sluta "stalka" Martin Bogg.    God lyssning ! 

56. Bögen i smögen  

I veckans avsnitt går vi på upptäcktsfärd i Netflix magiska värld. Gabriel har blivit präst, och Tobias kissad på. På midsommarafton har smågrodorna dansats, Gabriel har visat sin pojkvän ett traditionsellt firande och Tobias har ljugit sig igenom hela kvällen.  Vi har även fått sängkammarbilder från en av Hollywoods största stjärnor 

55.  En olycka kommer sällan ensam  

I veckans pod ger vi tips till våldtäktsmän.
Gabriel är Sveriges nya "Snövit" medan Tobias berättar om båtfärden som slutade i katastrof.
Vi slutar döma människor pga av deras hår och listar våra fem mest minnesvärda midsommaraftnar

god lysssning !

54. Kåt eller hungrig  

i veckans pod säger Tobias att Gabriel liknar en knölval och någon är riktigt upprörd på sveriges Hiphop värld. Gabriel befinner sig plötsligt mitt i ett terrordåd i Paris, samtidigt som Tobias har en mindre lyckad tur till Knivsta. Wella får en sång och Gabriel en nya utmaning.

53. 1 år i sängen  

Podden fyller 1 år och det firar med tillbakablickar. Vart tog vårt Nobelpris vägen? Hur många av våra drömmar har gått i uppfyllelse? Tobias avslöjar sanningen om sina förstorade läppar. Vi diskuterar Kathy Griffins övertrump och så ringer Gabriel sitt livs jobbigaste samtal.
Trevlig lyssning!!

52. Fittja eller Tjetjenien?  

I veckans avsnitt ber vi om ursäkt för tidigare uttalanden. Tobias berättar hur man dricker gratis i världens coolaste barer. Gabriel har hängt med nunnor. Fick Tobias någon gata uppkallad efter sig i hemstaden Hallsberg? Dessutom blir det tårar och känslor när Gabriel berättar om sin senaste dröm. God lyssning

51. Snyggast på insta  

Vad är väl en fest på slottet?  I veckans pod avslöjar vi alla smaskiga detaljer från Tobias 40 års fest. Gabriel har gråtit floder medan tobias bitit sönder naglarna på bio.
Vi har letat upp världens hetaste hunkar på instagram och Arja sjunger "Jag vill tacka livet".

50. Party  

I veckans pod är det partystämning i sängen och vi får reda på att Stefan Löfvén antagligen avlyssnar Gabriels telefon. Tobias får ett väldigt pinsamt uppdrag och
Drottning Silvia har fått en stor roll i Gabriels nya pjäs.  Vi beslutar hur bra Sanna Nielsen egentligen är på skala och ger våra bästa tips till festen.

God lyssning !

49. Tungan rätt i mun  

I veckans pod testar vi ett nytt spel eller är det en tandblekning? Tobias avslöjar en stor hemlighet och Gabriel har skällt ut Elton Johns pojkvän. Vi får reda på om Tobias är kommunist och så listar vi saker som förbättrar vår hygien.

48. Det var på håret  

I veckans pod avslöjar vi alla våra skönhetsingrepp. Tobias har varit på middag med Kungen och Drottningen. Gabriel känner sig pånyttfödd av attraktionslagen och så listar vi 5 saker vi skulle vilja ändra på i vårt utseende. Trevlig lyssning!

47. Feminist - Javisst!  

I veckans pod blir Gabriel rejält uppläxad av en lyssnare. Vi försöker reda ut om Zlatans skada även kommer påverka Tobias framtid.  
Gabriel har hamnat i bråk med en Spanjor. Vi listar saker som vore bättre om vi vore kvinnor och dessutom har vi ett helt nytt moment i podden. Trevlig lyssning.

46. Gay or just hot  

I veckans pod härleder vi ordet "bög" från Bulgarien till Sverige via August Strindberg. Vi frågar oss hur man egentligen räknade i biblisk tid.
Gabriel förfasas över att man fortfarande har mage att skicka runt kedjebrev och till sist är vi väldigt oense om sannheten i bibeln.

45. Genom glädje och sorg  

Veckans pod spelades in precis innan allt det hemska hände i fredags. Så här är stämningen fortfarande på topp och programmet är kantat av skratt och samma uppsluppna stämning som vanligt.
Vi diskuterar hur ärlig och öppen en middagsbjudning kan bli man lämnat sin bättre hälft hemma. Vi mutar tvååringar med glass för att gå på pottan. Vi är djupt oeniga om vilken låt som egentligen är den värsta genom tiderna och Gabriel har denna veckan hittat ännu en OS-gren han skall försöka sig på att kvala i.
Till sist ger vi oss också in i debatten om samerna och gruvorna.

god lyssning

44. Skarsgårds stora hemlighet  

I veckans pod diskuterar vi Alexander Skarsgårds stora talang.
Gabriel refererar sin pung till stockholms blodbad.
Vi inser att människan bara är en gurka med ångest.
Tobias berättar om sitt första besök på gayklubb och Gabriel slipper misshandelsanklagelser på sin pojkvän. God lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose