I säng med Tobias & Gabriel

I säng med Tobias & Gabriel

Sweden

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två "vanliga" gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. En inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän!

Episodes

38. Livet är en schlager  

I veckans avsnitt hurrar vi för Tobias som blivit utnämnd till Årets Talare. Vi ifrågasätter Amerikas enorma fixering av sina gamla militärer. Vi ställer oss frågan om vi skulle riskera livet för Medelpad? Och så listar vi världens bästa Schlagerlåtar som aldrig vann.

37. Luremus och Rusebrus  

Melodifestivalen är i full gång och vi avger våra poäng. Tobias har blivit korad till Shaman av självaste Alexander Bard. Vi lär oss att glass i bakfickan är förbjudet i vissa delstater i USA och så listar vi våra 5 norska favoritord. 

36. Flipp eller flopp  

Vi pratar Skam och recenserar nya hitlåtar. Löser kärleksproblem åt en av våra lyssnare och listar 5 filmer som har förvandlat våra liv. 

35. Gaywatch  

I veckans pod recenserar vi Trumps första vecka vid makten. Vi hjälper en kär lyssnare att välja rätt yrkesbana och Tobias får en egen sång skriven till sig. Dessutom listar 5 appar vi inte kan leva utan. Trevlig lyssning

34. Två män och en baby  

I veckans pod undrar vi om verkligen får ha det så bra som vi har det? Men ändå präglas podden av rädsla! Tobias får reda på fruktansvärda saker från Gabriels förflutna och vi ger oss modiga ut i vildmarken. Den stora frågan är: får Gabriel se någon vild känguru i Australien? På bion lär vi oss hur vi inte skall vara som svärsöner och ni lyssnare ger oss superbra relationstips :) Nu kör vi!     

33. Våt och vild  

I veckan har vi testat världens snabbaste vattenrutschbana. Vi sätter betyg på filmen La La Land. Diskuterar utanförskap på middagar och listar våra 5 drömresmål. Dessutom outar Tobias en god väns pinsamma sexupplevelse. 

30. Tack och förlåt  

I veckans pod håller det på att ske en olycka mitt i inspelningen, precis när Gabriel berättar vad han tycker varit den bästa upplevelsen under 2016. Dessutom berättar Tobias hur han inte haft det så skitkul i luften och Gabriel fasas över orättvisorna inom svenska lönesystemet. Till sist ger vi hela 5 nyårslöften var.  God lyssning ! 

29. Nu är det jul igen!  

I veckans podd fascineras vi över olika jultraditioner. Tobias upptäcker New York o Gabriel har träffat flyktingar som startat en kör för att lära sig svenska. Vi listar dessutom tidernas bästa jullåtar.  

28. Lucia för alla  

Gabriel har varit på studiebesök på Ullared och Tobias instagraminlägg har fått starka reaktioner. Vi listar i-landsproblem som irriterar och avslöjar vinnaren i veckans tävling.

27. Vem är far till barnet?  

Vi analyserar artisterna till Melodifestivalen och avslöjar våra måsten på julbordet. Gabriel misstänker att han har en enäggstvilling och Tobias är förmodligen brevbärarens son.   

26. I säng med Tobias & Gabriel firar 1/2år!  

I veckans avsnitt diskuterar vi idolernas löner och svarar på lyssnarfrågor. Gabriel har sjungit för en död publik och Tobias föreställning stoppades av en banan. Dessutom har vi vår egen rosceremoni. 

25. 2 bögar och en dammsugare  

Veckans pod gästas av Andreas Lundstedt som avslöjar hemliga planer inför Alcazars 20-års jubileum. Tobias har fått ett eget mirakel och Gabriels hem har stått i lågor. Dessutom listar vi egenskaper som gör oss galna.

24. Trump i magen  

I veckans pod har killarna en rejäl "Trump i magen" , ljuger så det står härliga till och oroar sig för växthuseffekten. Gabriel har sett Leonardo Di Caprio utanför sin dörr och Tobias har hängt med "Mördar Anders" i en hel vecka.

Dessutom är det Gabriels tur för "veckans bekännelse"

Trevlig lyssning!

23. Pinsamt eller klädsamt  

Tobias har förstorat läpparna och Gabriel har lärt Donald Trump att sjunga. Vi får en rapport ifrån Tobias äventyr på Ball och en lsita över de 5 mest pinsamma ögonblicken i grabbarnas liv.

22. Är vi för gamla för det här?  

Killarna kollar in årets säsong av "Så mycket bättre" och Tobias blir kär på nytt. Gabriels julskiva är äntligen här. Kan man döpa sina barn efter namn på sjukdomar? Detta och mycket mer  i veckans pod.

21. Vi skrattar igen  

Tobias fightas med stort sjöodjur på Mallorca. Gabriel har testat en ny OS gren inför sin debut 2020. Vi betygsätter roliga historier och sågar stylingprogram på TV. Listar våra 5 sämsta köp någonsin och återigen skrattar vi åt våra egna skämt. Allt och mycket mer i veckans pod. 

20. Make Sweden Great Again  

I veckans avsnitt slutar killarna äntligen skratta åt sina egna skämt. Pratar om superkvinnorna som ger oss alla dåligt samvete. Har din stad en oförklarlig slogan? Och hur skulle Sverige se ut om Tobias & Gabriel fick regera?

19. Vem vinner Mello 2017?  

I veckans podd diskuterar vi sociala mediers påverkan på vår säkerhet. Vi listar 5 artister vi vill se i nästa års Melodifestival. Tobias har en nära-döden-upplevelse och Gabriel stora förebild har blivit brutalt rånad. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose