I säng med Tobias & Gabriel

I säng med Tobias & Gabriel

Sweden

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två "vanliga" gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. En inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän!

Episodes

42. Vem är en superstjärna?  

I veckans podd ställer vi många frågor. Vi frågar oss om inte Gabriel är för smart för denna podd? Är Norrköpingsbor minde begåvade? Vad karaktäriserar en "superstjärna"? Hur lik är Tony Irving Tobias egentligen? Och till sist har vi en väldigt, väldigt udda lista. Är ni med?

41. Melodifestivalen  

Vilken TV-helg med både Let's dancepremiär och Mellofinal. Vi avslöjar heta kändis-sms och pratar med döda. Tobias har smugglat vätskor och Gabriel är utnämnd Schlagermorfar. Och varför älskar Lasse Berghagen bögar? Högt och lågt och mycket mer i veckans pod. 

40. Vad hände?  

Vi är i chock över veckan som gott! Först säger man fel "Bästa Film" under Oscarsgalan och så åker storfavoriten Loreen ur Melodifestivalen. Vad hände?  Gabriel har äntligen förstått varför han valde franska i skolan och Tobias har snyltat sig in på Grammisgalan där det skedde mirakel. Och mycket mycket mer händer i veckans podd.

39. Ragga på oss  

Varför skulle Gabriels körmedlemmar slicka varandra i armhålorna? Och levde Kuba upp till Tobias skyhöga förväntningar?  Frågorna är många i veckans pod.  Dessutom har vi hunnit med en hotellmingel där vi letade efter underliga röster i väggarna och vi listar fem raggningsrepliker som får oss att kräkas. Ni lyssnar väl? 

38. Livet är en schlager  

I veckans avsnitt hurrar vi för Tobias som blivit utnämnd till Årets Talare. Vi ifrågasätter Amerikas enorma fixering av sina gamla militärer. Vi ställer oss frågan om vi skulle riskera livet för Medelpad? Och så listar vi världens bästa Schlagerlåtar som aldrig vann.

37. Luremus och Rusebrus  

Melodifestivalen är i full gång och vi avger våra poäng. Tobias har blivit korad till Shaman av självaste Alexander Bard. Vi lär oss att glass i bakfickan är förbjudet i vissa delstater i USA och så listar vi våra 5 norska favoritord. 

36. Flipp eller flopp  

Vi pratar Skam och recenserar nya hitlåtar. Löser kärleksproblem åt en av våra lyssnare och listar 5 filmer som har förvandlat våra liv. 

35. Gaywatch  

I veckans pod recenserar vi Trumps första vecka vid makten. Vi hjälper en kär lyssnare att välja rätt yrkesbana och Tobias får en egen sång skriven till sig. Dessutom listar 5 appar vi inte kan leva utan. Trevlig lyssning

34. Två män och en baby  

I veckans pod undrar vi om verkligen får ha det så bra som vi har det? Men ändå präglas podden av rädsla! Tobias får reda på fruktansvärda saker från Gabriels förflutna och vi ger oss modiga ut i vildmarken. Den stora frågan är: får Gabriel se någon vild känguru i Australien? På bion lär vi oss hur vi inte skall vara som svärsöner och ni lyssnare ger oss superbra relationstips :) Nu kör vi!     

33. Våt och vild  

I veckan har vi testat världens snabbaste vattenrutschbana. Vi sätter betyg på filmen La La Land. Diskuterar utanförskap på middagar och listar våra 5 drömresmål. Dessutom outar Tobias en god väns pinsamma sexupplevelse. 

30. Tack och förlåt  

I veckans pod håller det på att ske en olycka mitt i inspelningen, precis när Gabriel berättar vad han tycker varit den bästa upplevelsen under 2016. Dessutom berättar Tobias hur han inte haft det så skitkul i luften och Gabriel fasas över orättvisorna inom svenska lönesystemet. Till sist ger vi hela 5 nyårslöften var.  God lyssning ! 

29. Nu är det jul igen!  

I veckans podd fascineras vi över olika jultraditioner. Tobias upptäcker New York o Gabriel har träffat flyktingar som startat en kör för att lära sig svenska. Vi listar dessutom tidernas bästa jullåtar.  

28. Lucia för alla  

Gabriel har varit på studiebesök på Ullared och Tobias instagraminlägg har fått starka reaktioner. Vi listar i-landsproblem som irriterar och avslöjar vinnaren i veckans tävling.

27. Vem är far till barnet?  

Vi analyserar artisterna till Melodifestivalen och avslöjar våra måsten på julbordet. Gabriel misstänker att han har en enäggstvilling och Tobias är förmodligen brevbärarens son.   

26. I säng med Tobias & Gabriel firar 1/2år!  

I veckans avsnitt diskuterar vi idolernas löner och svarar på lyssnarfrågor. Gabriel har sjungit för en död publik och Tobias föreställning stoppades av en banan. Dessutom har vi vår egen rosceremoni. 

25. 2 bögar och en dammsugare  

Veckans pod gästas av Andreas Lundstedt som avslöjar hemliga planer inför Alcazars 20-års jubileum. Tobias har fått ett eget mirakel och Gabriels hem har stått i lågor. Dessutom listar vi egenskaper som gör oss galna.

24. Trump i magen  

I veckans pod har killarna en rejäl "Trump i magen" , ljuger så det står härliga till och oroar sig för växthuseffekten. Gabriel har sett Leonardo Di Caprio utanför sin dörr och Tobias har hängt med "Mördar Anders" i en hel vecka.

Dessutom är det Gabriels tur för "veckans bekännelse"

Trevlig lyssning!

23. Pinsamt eller klädsamt  

Tobias har förstorat läpparna och Gabriel har lärt Donald Trump att sjunga. Vi får en rapport ifrån Tobias äventyr på Ball och en lsita över de 5 mest pinsamma ögonblicken i grabbarnas liv.

0:00/0:00
Video player is in betaClose