I säng med Tobias & Gabriel

I säng med Tobias & Gabriel

Sweden

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två "vanliga" gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. En inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän!

Episodes

26. I säng med Tobias & Gabriel firar 1/2år!  

I veckans avsnitt diskuterar vi idolernas löner och svarar på lyssnarfrågor. Gabriel har sjungit för en död publik och Tobias föreställning stoppades av en banan. Dessutom har vi vår egen rosceremoni. 

25. 2 bögar och en dammsugare  

Veckans pod gästas av Andreas Lundstedt som avslöjar hemliga planer inför Alcazars 20-års jubileum. Tobias har fått ett eget mirakel och Gabriels hem har stått i lågor. Dessutom listar vi egenskaper som gör oss galna.

24. Trump i magen  

I veckans pod har killarna en rejäl "Trump i magen" , ljuger så det står härliga till och oroar sig för växthuseffekten. Gabriel har sett Leonardo Di Caprio utanför sin dörr och Tobias har hängt med "Mördar Anders" i en hel vecka.

Dessutom är det Gabriels tur för "veckans bekännelse"

Trevlig lyssning!

23. Pinsamt eller klädsamt  

Tobias har förstorat läpparna och Gabriel har lärt Donald Trump att sjunga. Vi får en rapport ifrån Tobias äventyr på Ball och en lsita över de 5 mest pinsamma ögonblicken i grabbarnas liv.

22. Är vi för gamla för det här?  

Killarna kollar in årets säsong av "Så mycket bättre" och Tobias blir kär på nytt. Gabriels julskiva är äntligen här. Kan man döpa sina barn efter namn på sjukdomar? Detta och mycket mer  i veckans pod.

21. Vi skrattar igen  

Tobias fightas med stort sjöodjur på Mallorca. Gabriel har testat en ny OS gren inför sin debut 2020. Vi betygsätter roliga historier och sågar stylingprogram på TV. Listar våra 5 sämsta köp någonsin och återigen skrattar vi åt våra egna skämt. Allt och mycket mer i veckans pod. 

20. Make Sweden Great Again  

I veckans avsnitt slutar killarna äntligen skratta åt sina egna skämt. Pratar om superkvinnorna som ger oss alla dåligt samvete. Har din stad en oförklarlig slogan? Och hur skulle Sverige se ut om Tobias & Gabriel fick regera?

19. Vem vinner Mello 2017?  

I veckans podd diskuterar vi sociala mediers påverkan på vår säkerhet. Vi listar 5 artister vi vill se i nästa års Melodifestival. Tobias har en nära-döden-upplevelse och Gabriel stora förebild har blivit brutalt rånad. 

18. Let's dance  

Ny vecka, ny pod. Vem ersätter Jessica Almenäs som programledare i Let's dance? Vi ger tips på mysiga saker att roa sig med i höstmörkret. Tobias har varit i Sitges och minnen väcks till liv för Gabriel. Dessutom utlyser vi en ny tittartävling. 

17. Den stora hemligheten  

Tobias avslöjar sitt livs största hemlighet. Vi listar saker som blir bättre med åren och svarar på lyssnarnas frågor. Men håller Gabriel på att förvandlas till Tobias? Dessutom hyllar vi FN som i veckan har skapat historia. 

16. Är du en förebild?  

Tobias har gjort succé på ett Syrianskt bröllop och Gabriel har äntligen tagit lagen i egna händer. Vi har fått nya vänner från Paradise Hotel och insett hur svårt det är att leva i Sverige som invandrare. Detta o mycket mer i veckans avsnitt. 

15. Vilken film är du?  

Separat gymnastik för tjejer o killar. Är det så bra egentligen? Tobias gnussar i Blekinge och Gabriel dissas för sin avklädda selfie.  Vi listar filmer som beskriver våra liv och recenserar nya iPhone 7.  

14. Vad älskar du att stoppa i munnen?  

I veckans avsnitt hyllar vi Viktor Frisk för hans mod att komma ut. Amy Schumer gör ett grovt påhopp på Gabriels favoriter. Vi har svaret på hur man stoppar alla våldtäkter på festival. Dessutom listar vi 5 saker som vi älskar att stoppa i munnen. 

13. Vi gifter oss  

I veckans avsnitt får vi veta vem Sofia Wistam vill ha chansen på. Vad gör Tobias o Gabriel när ingen ser på?  Coop hyllas för deras modiga mångfaldsreklam och Tobias korar vinnaren i veckans tävling. 

12. Kärleken är evig  

Vad är nyckeln till evig kärlek? Våra mammor har svaret. Vi avslöjar när vi första gången kom på att vi var gay. Tobias har varit på bröllop och Gabriel har kollat in Mamma Mia The party. Vi listar bästa TV-showerna genom tiderna. Men Gabriel vad händer i lägenheten mitt emot? 

11. Är du en catfish?  

I veckans podd avslöjar Gabriel hur han skall kvalificera sig till OS i Japan 2020. Vi diskuterar nymodigheter på Instagram, ger oss in i en debatt om datingappar och Tobias uttrycker sin vrede mot "catfishes" på Grindr. Vi ger tips mot årets höstångest och blickar tillbaka på de bästa minnena vi har upplevt tillsammans. God lyssning! 

10. Ska vi byta liv?  

Tobias vill byta liv med Donald Trump. Varför då? Svaret hör ni i veckans avsnitt där även Gabriel avslöjar sitt galnaste sexminne. Killarna svarar på lyssnarfrågor och diskuterar huruvida det är ok eller inte att ta med sig husdjur bort på middag. 

9. Finns det hjärte-"room" finns det smärterum  

Tobias har haft en tuff vecka och Gabriel försöker hjälpa till med lite terapi. Det levereras filmtips och grabbarna beskriver innerlig lycka. Tobias avslöjar ett av sitt livs pinsammaste ögonblick och Gabriel drömmer om ett liv som sjöjungfru. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt.

8. Ångra inte livet  

Grabbarna är hemma i Sverige igen efter att ha korsat Europa.
Vad händer efter döden? Tobias o Gabriel tror sig ha svaret.
Dessutom får Tobias en riktig överraskning mitt i en kyss och när Gabriel berättar vilken norrman han har "Stalkat", får han Tobias att tappa hakan:)
God lyssning!

7. Talar du och din partner samma språk?  

Hur får du ditt kärleksliv att blomstra? Tobias har svaret. 

Vi hyllar P-vakten som räddade Gabriels liv. Avslöjar vinnaren i veckans tävling och listar 5 saker som var bättre förr.
0:00/0:00
Video player is in betaClose