#Idrottensvärld

#Idrottensvärld

Sweden

Vad vore en värld utan idrott? Detta och mycket annat kommer Simon Karlsson och Johan Libäck att ta upp i denna sköna podd!

Episodes

Avsnitt 7 - Björnes innebandymagasin  

Björn Adolfsson gästar podden i detta avsnitt och delar med sig av sina innebandyupplevelser som spelare och tränare. Det får ni inte missa! 

Avsnitt 6- Morgonpigg-podden  

Linnea Bruhn gästar podden i detta SUPERINTRESSANTA avsnitt. Vi pratar om hennes engagemang i flera idrottsprojekt. Simon tar även upp det konstigaste ämnet någonsin i poddens historia. Lyssna och njut, haaaaj!

Avsnitt 5- Djupa diskussioner, felsägningar & komplimangstips.  

Arvid Malmsköld gästar podden i detta avsnitt och pratar om sin krokiga idrottsuppväxt. Vi pratar också om vad som innebär med begreppet “talang”, samt mycket annat sköj som vanligt! 

Avsnitt 4- Comebackpodden!  

Efter ett juluppehåll är Simon och Johan äntligen tillbaka igen, i detta avsnitt diskuterar vi mycket om idrott i skolans värld samt idrottens betydelse i samhället. Ett lugnt och harmoniskt avsnitt som ni inte får missa! 

Avsnitt 3- Tabellpodden  

(Försök nr 387 att ladda upp avsnittet)

Daniel Sandwall och Jonas Carplind besöker oss i veckans avsnitt. Vi snackar om SVFF:s tabellbeslut samt mycket annat intressant! 

Avsnitt 2- Köttbullar eller korv?  

Anders Leifsson besöker veckans avsnitt och delar med sig om sina idrottserfarenheter och upplevelser. Får inte missas!

Avsnitt 1- Wax on, wax off.  

Simon Karlsson och Johan Libäck pratar om sin idrottsbakgrund och mycket mycket mera! In och lyssna!

0:00/0:00
Video player is in betaClose