Idrottsgalans podcast

Idrottsgalans podcast

Sweden

I Idrottsgalans podcast möter vi allt från dagens och gårdagens idrottshjältar till ledare, makthavare och journalister inom svensk idrott. Podcasten leds av Marcus Leifby.

Episodes

4. Hans Vestberg - Drömmen om OS i Stockholm 2026  

I fjärde avsnittet av Idrottsgalans podcast möter vi Hans Vestberg. I podden berättar Vestberg bland annat om uppväxten, handbollskarriären, att vara ordförande i Sveriges Olympiska Kommitté och OS i Stockholm 2026.

Programledare: Marcus Leifby

#idrottsgalanspodcast

3. Jan Boklöv: "Jag har inte format världen, utan världen har format sig efter mig"  

 

I tredje avsnittet av Idrottsgalans podcast möter vi Jan Boklöv. I podden berättar Boklöv bland annat om hur han började med backhoppning, hur han uppfann V-stilen, det norska spioneriet, hur karriären tog slut, samt stammandet och epilepsin.

Programledare: Marcus Leifby

#idrottsgalanspodcast

 

2. Jenny Rissveds: "Jag tänkte att jag kanske ska byta sport"  

I andra avsnittet av Idrottsgalans podcast möter vi Jenny Rissveds. I podden berättar Rissveds bland annat om OS-guldet, sexistiska kommentarer, varför hon funderat på att byta idrott och hur många jackor hon äger.

Programledare: Marcus Leifby

#idrottsgalanspodcast

1. Stefan Schwarz  

I första avsnittet av Idrottsgalans podcast möter vi Stefan Schwarz. I podden berättar Schwarz bland annat om hur han gick med skruvdobb till skolan, stal en frispark sekunder in i sin landslagsdebut, åkte tunnelbana från Wembley med bara engelska supportrar och pressades att byta till det tyska landslaget av Bayern München.

Programledare: Marcus Leifby

0. Trailer  

Trailer för Idrottsgalans podcast, som lanseras tisdag 27:e steptember. Första avsnittet gästas av Stefan Schwarz.

0:00/0:00
Video player is in betaClose