Episodes

Avsnitt 36 - Impro Comedy Live! - med Simon Garshashebi  

Magiker, kuratorer, tidelag och mycket mer! Ett nytt live-avsnitt ser dagens ljus och nya sketcher improviseras fram. Följ Presens på Instagram och/eller gilla oss på Facebook så får du information om när och var vi kör nästa gång! Medverkande: My Gudmundsdotter Anders Häggström Mikael Lindahl Elias Bjärgvide Erik Broström och Simon Garshashebi!

Avsnitt 35 - Impro Comedy - med Marcus Stenbeck, My Gudmundsdotter, Erik Broström  

Vi sitter själva, utan inbuden gäst, med vår "ljudkille" & vårt bollplank Marcus. Det blir ett synnerligen roligt avsnitt med sketcher om allt från kackerlackor till Magnus Uggla. tack till acast!

Avsnitt 34 - Impro Comedy - med Thomas Eriksson, My Gudmundsdotter, Erik Broström  

Norsk konkurrens, dalmål, Josef och Maria och ett galet partimöte bjuds det bl.a. på i veckans avsnitt. Om Thomas lyckas få in sin beryktade bebisröst i nån sketch? Inga kommentarer... ;) Tack till acast och Marcus Stenbeck!

Avsnitt 33 - Impro Comedy Live! - med Johanna Wagrell  

Ett ovanligt 7-eleven, en resebyrå som knackar dörr, ett trumpet barn och massa mer är vad som bjuds i detta avsnitt! Stort tack till medverkande: Anders Häggström Lisa Krantz Carl Wernhoff John Sass och såklart Johanna Wagrell! Med My Gudmundsdotter och Erik Broström

Avsnitt 32 - Impro Comedy - med Elias Bjärgvide, My Gudmundsdotter och Erik Broström  

Ett härligt konstigt avsnitt där vi improviserar kring frikyrkor, polisväsendet i Dalarna, drömmar, och mycket mycket mer. Tack till acast och Marcus Stenbeck

Avsnitt 31 - Impro Comedy Live! - med Pelle Helgesson  

En bostadsrättsförening som inte samarbetar, bibelläger med tema "satan", övertydliga personer och mycket mer. Det är sådana sketcher som skapas när inspirationen kommer från Pelle Helgesson! Medverkande: My Gudmundsdotter Erik Broström Adrian Boberg Elias Bjärgvide Mikael Lindahl och Pelle såklart :)

Avsnitt 30 - Impro Comedy - med Adrian Boberg, My Gudmundsdotter, Erik Broström  

Vi improviserar kring författarskap, Malou "efter tio", pyjamaspartyn och varsling av personal på ett litet SEB kontor. Tack till Marcus Stenbeck för hjälp med inspelning och deltagande.

Avsnitt 29 - Impro Comedy Live! - med Nisse Hallberg  

Denna vecka med Nisse Hallberg som gäst!! Sketcherna improviseras fram vartefter att vår gäst delar med sig av minnen och tankar på förslag från publiken. Te-drickare, jazztobak och udda namn på kompisar. Det verkar också som att My och Nisse har gått samtidigt i samma folkhögskola. Eller? Medverkande: My Gudmundsdotter Erik Broström Therese Maurin Mikael Lindahl Elias Bjärgvide Mattias Gerenstein John Sass och såklart Nisse Hallberg.

Avsnitt 28 - Impro Comedy Live ! - Simon Gärdenfors  

Simon Gärdenfors gästar Impro Comedy i Café Strings källare!! Vi ber publiken om ett ord. Vi lyssnar på vad ordet har för betydelse för gästen. Inspirerat av vad som kommer ut ur munnen på gästen improviserar vi sketcher. Kommer man med i Guiness rekordbok ifall man tagit LSD? Hur mycket kan en svensexa spåra ur? Och hur borde en skylt se ut som signalerar att du ska sakta ner? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Medverkande: My Gudmundsdotter Erik Broström Lisa Krantz Mikael Lindahl Elias Bjärgvide och såklart Simon Gärdenfors

Avsnitt 27 - Vi flamsar med vårt Houseteam  

Vi startar avsnittet med att prata om Café String och Impropodden och hur dessa två hör ihop framöver. Vi får även "lyssna in" på en lektion med vårt Houseteam där vi... ja...flamsar.

Avsnitt 26 - Kurs! Kurs! Kurs!  

Ja vi snackar kurs som titeln antyder. Vad kan man tänka på när man går kurs? Hur får du ut så mycket som möjligt av kursen? Vi får även höra om när My fick en stalker och när Erik fick oväntat besök på en kurs.

Avsnitt 25 - Impro Comedy Live på Café String  

2017 startar vi med ett live-avsnitt från Café String! Våra livepoddar kommer att dugga tätt i vår så håll utkik efter flera :) I detta avsnitt improviserar vi kring ost, kungen och låtsaskompisar bl.a. Medverkande: My Gudmundsdotter Erik Broström Lisa Krantz Anders Häggström

Avsnitt 24 - Helena Lindegren  

God fortsättning!! Helena Lindegren från Stockholms improvisationsteater är på besök. Vi pratar om improviserad Norén, att spela genres, värsta giget m.m.

Avsnitt 23 - Micke Blomqvist  

Micke har varit med sedan starten med Presens. Vi pratar om hur den då var en väldigt grabbig grupp (vi har av en slump spelat in en låt på detta tema som får avsluta avsnittet)och hur namnet "Presens" kom till. Dessutom värsta giget, manusteater, regi och mycket mer.

Avsnitt 22 - Improvisationsteater & Improcomedy  

Ett kort avsnitt som börjar med att vi slår på oss själva för att sedan ägna större delen av avsnittet att klappa oss på ryggen. Vi pratar även om skillnaden på dramatisk impro och impro comedy. Vad är egentligen skillnaden. Vi är trötta och "laid back" p.g.a. alldeles för många julfester. ;)

Avsnitt 21 - Ami Hallberg Pauli  

Ami har varit med länge i både Impro & Stand up svängen och vi pratar bl.a. om hennes första uppträdande på Norra Brunn, varför hon lämnade Stockholms Improvisationsteater, manligt och kvinnligt i humorvärlden och mycket mer. Värsta giget? Ja det kan ni fethaja!

Avsnitt - 20 Peter Nordstrand  

Peter Nordstrand är gäst och vi pratar om improfestivalen "Improfest", "Impro Bootcamp" och hur Peter hittade till impron. Det blir "värsta giget" och andra goa grejer under ett trevligt samtal.

Avsnitt 19 - Björn Andersson  

Kaos i studion! Av flera anledningar då Björn "kaoset" Andersson är gäst och har med sig sin senaste avkomma Viola "Lola" Andersson. Vi pratar om Teatersport på Engelen, Björns kommande show "Elementa", Björns roll som Presens musiker, kaosteori m.m. Allt medans Viola raltar runt och äter på elsladdar. Mycket nöje!

Avsnitt 18 - Ny president och snökaos  

Det tänkta avsnittet fick skjutas upp då det uppmärksammade amerikanska valet chockerade lika mycket som snötäcket som föll över Stockholm. Vi pratar Trump och hur det påverkar världens humor. Vi pratar också snö och storytelling.

Avsnitt 17 - Erik Broström & My Gudmundsdotter pratar "Games"  

Framåt & bakåt, sms, nytt val, genrer och andra goa grejer. Ni har sett dem. Ni kanske till och med har gjort dem. Men hur funkar alla dessa games. Erik & My reder ut oklarheterna...och skapar några.

0:00/0:00
Video player is in betaClose