Ingen Rette Svar - Quiz Podcast

Ingen Rette Svar - Quiz Podcast

Norway

Quiz-podcast med et solid snev av lavterskel-svar og humor. Vi tar for oss spørsmål som vi mest sannsynlig ikke har peiling på, og resonnerer oss lettbent fram til noe. Men er paneldeltakernes svar riktig? Trolig ikke - her forventes det ingen rette svar! Besøk vår webside: https://www.ingenrettesvar.com Prøv vår Messenger quiz: http://m.me/ingenrettesvar (Music: bensound.com)

Episodes

Hva er "trampelure"?  

Ny episode med masse unyttig lærdom. Panelet gjetter og resonnerer seg fram til svar som KAN minne om en slags fasit. Vi kommer inn på ordet "trampelure", og undrer om både trampe og luring kan være viktige faktorer i løsningen. Filmene "Squirm" og "The Giant Claw" blir gjennomgått, og Kent treffer nesten SPOT ON på en av dem. Besøk vår webside: https://www.ingenrettesvar.com/ Prøv vår quiz i Facebook Messenger: http://m.me/ingenrettesvar/ - klarer du 5 poeng?? (music: bensound.com)

Hva er "krabbsalter"?  

Vi lærer masse unyttig, blant annet hva en "krabbsalter" betyr, i tillegg til at vi gjetter hva filmene "Surf Nazis Must Die" og "The Twonky" handler om. Panelet er veldig nærme fasit i gjettingen av uttrykket "du store alpakka" og oppnår hele 0,99 poeng i denne spalten. Magda er tilbake fra "syden" og er først ute i hurtigquiz-ilden, mens deltaker nummer to blir avgjort med stein-saks-papir (ja, det funker også på radio :)). Om få dager kommer trailere fra filmene vi har gjennomgått! Dessverre kommer vi ikke i mål på ordet "digne", men det får vi nesten bare leve med :-D Besøk vår webside: https://www.ingenrettesvar.com/ Prøv vår Messengerquiz: http://m.me/ingenrettesvar/ (music: bensound.com)

Hva betyr "bank i bordet"?  

En helt ny spalte presenteres i denne episoden - "ord og uttrykk og sitater". Marte er først ute, og lar oss fordype oss i uttrykket "bank i bordet". Hva betyr det egentlig?? Kristian er dagens quizvert som har med seg et panel bestående av Marte og Kent. Magda er nok en gang på tur! Vi snakker om hva "nullant" betyr, og om det kan stamme fra fransk. I tillegg bryner vi oss på det engelske ordet "lagniappe" og diskuterer om filmen "The H-Man" kan være om en slags superhelt. Dette, pluss mye mye mye mer! Besøk vår webside: https://www.ingenrettesvar.com/ Prøv vår Messenger-quiz: http://m.me/ingenrettesvar/

Hva betyr "cuss cuss"?  

Kent får melding, vi snøvler i rutinene, og panelet snakker vas. Dette er trolig den mest uprofesjonelle episoden hittil. Likevel kan vi by på gode resonnement og artige kommentarer. En lettbent episode der du lærer om "cowcatcher", "lororré", "någauk", "snag", og mye mer! Både Kristian og Kent får bryne seg på hurtigquiz - med variert resultat. Prøvår quiz i Facebook Messenger: m.me/ingenrettesvar Les mer på våre websider: www.ingenrettesvar.com/ (Music: bensound.com)

Hva betyr "koljare"?  

Endelig er vi et fulltallig panel. Quizvert Kristian har med seg paneldeltakerne Kent, Marte og Magda til å svare på spørsmål som vi (og du) mest sannsynlig ikke har lært noe om. Vi skal inn på betydningen av "koljare", filmen "Power Drill", ordet "dilkekjøtt" - og mye mer! Magda og Marte får bryne seg på hurtigquiz, imens Kristian får pepper for å være streng med poengene. Prøv vår quiz i Facebook Messenger: http://m.me/ingenrettesvar Les mer på våre websider: https://www.ingenrettesvar.com/ (Music: bensound.com)

Hva prater i "Chatterbox"?  

To filmer vi skal gjette handlingen på, Talking Walls og Chatterbox, er begge av en slags seksuell art. Men er det porno eller er det komedie? Kristian, Kent og Marte leverer dagens episode - fullspekket med håpløse spørsmål, rotete resonnement og unyttige faktaopplysninger. Prøv vår quiz i Facebook Messenger: http://m.me/ingenrettesvar Les mer på våre websider: https://www.ingenrettesvar.com/ (Music: bensound.com)

Hva er "ranbaug"?  

Magda er på ferie, men både Marte og Kent får bryne seg på hurtigquiz! Du kommer også til å lære om "ranbaug", "hælæ" og annet vås. Og hvorfor "keise" er et ord vi burde kunne ta i bruk i sommer. Få med deg alt Kent har lært seg om haruspeks siden forrige episode - og hør hvilken hjemmelekse Marte får med seg til episode 4. Prøv vår quiz i Facebook Messenger: http://m.me/ingenrettesvar Les mer på våre websider: https://www.ingenrettesvar.com/ (Music: bensound.com)

Hva er "haruspeks"?  

(PS: uten studio - vi beklager litt "romslig" lyd) Vi tar for oss flere håpløse spørsmål, og gjør noen tapre forsøk på å resonnere oss fram til riktige svar. Kent får en hjemmelekse om "haruspeks", og Marte gir filmen "Honey Pot" en bedre handling. Hør også hva "trøys" betyr når Magda får bryne seg på en hurtigquiz. Se mer på vår webside: https://www.ingenrettesvar.com/

Hva er "kolo"?  

(PS: uten studio - vi beklager litt "romslig" lyd) Første episode av podcasten "Ingen Rette Svar", med Kristian, Kent, Magda og Marte. Vi tar for oss mange spørsmål som vi ikke har peiling på, men resonnerer oss fram til noe. Ordet "kolo" får Kent tilbake til barndommen, og vi prøver å beskrive hva filmen "The X From Outer Space" handler om. Som forventet - mange gode resonnement, men ingen rette svar. Besøk vår webside på http://ingenrettesvar.com/ for å se blant annet trailere til filmene vi snakker om.

0:00/0:00
Video player is in betaClose