Innebandysurr

Innebandysurr

Sweden

Jesper Gribe och Albin Skur står för allmänt surr om innebandy. Vi riktar inte in oss på någon speciell serie utan vi pratar bara om sånt vi vill prata om. Skicka in dina frågor till oss under #ibsurr eller maila till ibsurr@skmedia.se. Producerad utav S&K Media. Musiken vi använder oss utav tillhör Abrovink. Ansvarig utgivare är Johan Sellin Karlsson, johan@skmedia.se.

Episodes

#34 SSLs bästa pizzalirare  

I ett sista avsnitt innan VM går vi igenom SSL, kollar tabellen och gör lite lättare analyser av de två senaste omgångarna. Dessutom får ni som vanligt veckans femma och veckans match - denna gång även "veckans tweet". Trevlig lyssning! //Gribe, Skur & Jiken

Jonas Thomsson - Specialavsnitt  

I detta avsnitt träffar vi Jonas Thomsson - han var med och grundade JACT Management, och där arbetar som agent/rådgivare och hjälper spelare och klubbar med övergångar. Han har även spelat många säsonger i SSL, NLA i Schweiz, spelat VM för Estland och varit sportchef i KAIS Mora. Hör honom berätta hur det går till när spelare ska förhandla med en klubb, hur klubbar ska veta att man värvar rätt, om pengar i innebandy, och mycket mer! Trevlig lyssning, //Gribe, Jiken & Skur

#33 "Han ska ha fria tyglar deluxe"  

VM-truppen får mycket uppmärksamhet i detta avsnitt och vi går igenom den position för position. Dessutom det vanliga med veckans femma bland annat. Trevlig lyssning!

Kristofer Widlundh - Specialavsnitt  

I detta avsnitt gästar Kristofer Widlundh, assisterande tränare i Sirius i SSL, som till vardags jobbar som utvecklingskonsulent på Upplands Innebandyförbund. Dessutom spelade han bla. för Växjö under sin aktiva karriär, där han var med och tog upp laget till SSL. Kanske inte någon som är superkänn för innebandy-sverige, men här delar han med sig av intressanta tankar. God lyssning!

Valdemar Ahlroth - Specialavsnitt  

I det här avsnittet träffar vi Växjö Vipers Valdemar Ahlroth.

#32 "Det är dags för SSL för honom nästa säsong"  

I detta avsnitt har vi fullt fokus på allsvenskan, både södra och norra, och går igenom båda serierna såhär med 8 spelade omgångar!

#31 Var det rätt att sparka Oscar Lundin?  

I veckans avsnitt gästas vi av vår fina vän Marcus "Ader" Bjernegård som bjuder på gott snack och delar med sig om sina tankar om bland annat VM och landslagstruppen. Vi pratar om Warbergs beslut att sparka sin tränare Oscar Lundin, vi snackar SSL, delar ut en rejäl såg, och tar ut veckans femma, som vanligt. Trevlig lyssning!

#30 "Kontrollerat Hawaii"  

Avsnitt på en tisdag, det händer inte ofta, men denna vecka! Vi går igenom dagens spelade matcher, snackar landslagstruppen till EFT och pratar onsdagens matcher. Dessutom en intervju med Martin Östholm. Trevlig lyssning! //Skur, Jiken & Gribe

#29 "Han är en kamelontlirare"  

Ny vecka, nytt avsnitt! Ljudet blev dessvärre inte helt lyckat denna inspelning, det ber vi om ursäkt för! Denna gång har vi mer eller mindre fullt fokus på landslaget och vi presenterar hur våra VM-trupper just nu skulle se ut. Som vanligt blir det veckans femma och lite annat trevligt. Ge oss gärna feedback på #IBsurr eller maila till IBsurr@skmedia.se.

#28 Galantes Rekordjakt  

Avsnitt 28! Förutom det vanliga så pratar vi om vilka spelare som har börjat säsongen bra och vilka som har börjat dåligt, vi snackar VM, och massvis med annat gott! Feedback: #IBsurr eller mail: IBsurr@skmedia.se. Trevlig lyssning!

#27 Får Kalmarsund ut 100% av Kim Nilsson?  

Ny vecka, nytt avsnitt! Vi pratar om Kim Nilssons roll i Kalmarsund, hur det går för svenskarna som spelar i Schweiz, vi pratar om Christian Mattssons val av klubba, hur Adam Colling värmer upp och givetvis blir det veckans femma och veckans match. Trevlig lyssning!

#26 #PalmTillVM  

#26 #PalmTillVM by S&K Media

#25 Äntligen säsong igen!  

#25 Äntligen säsong igen! by S&K Media

DEL 2: SSL-Uppsnack med Jonas Gustavsson  

DEL 2: SSL-Uppsnack med Jonas Gustavsson by S&K Media

DEL 1: SSL-uppsnack med Jonas Gustavsson  

DEL 1: SSL-uppsnack med Jonas Gustavsson by S&K Media

Krister Kalte - Specialavsnitt  

Specialavsnitt med föreningen Svenska Superligans ordförande och Balrog Oilers grundare: Krister Kalte.

Oscar Lundin - Specialavsnitt  

Specialavsnitt med Oscar Lundin

Patrik Åman - Specialavsnitt  

Specialavsnitt med fd innebandymålvakten Patrik Åman.

Magnus "Binge" Jäderlund - Specialavsnitt  

specialavsnitt med Magnus Binge Jäderlund

Alexander Galante Carlström - Specialavsnitt  

Specialavsnitt med Alexander Galante Carlström

0:00/0:00
Video player is in betaClose