InnoPodden

InnoPodden

Norway

Innopodden - en podcast fra Innovasjon Norge og Abelia hvor vi går bak ordene og snakker om hva innovasjon egentlig handler om. Vi inviterer de beste gjestene til å hjelpe oss å belyse temaene vi tar opp.

Episodes

5) Terje Strøm: Omstillingsevne - LIVE fra Abelia Open  

Hvordan står det egentlig til med entreprenørskapsånden i Norge? Har vi gode nok beslutningstakere i dagens arbeidsliv? Hvordan utløser vi potensialet i helseteknologien, samtidig som vi sikrer kvaliteten i helsenæringen? Fra Abelia Open lager vi igjen Innopodden live fra scenen. Med oss har vi Terje Strøm fra NyAnalyse, som har laget Omstillingsbarometer 2016. Barometeret måler den norske omstillingsevnen i forhold til en rekke andre land.

4) Berit Svendsen: Digital agenda - LIVE fra Arendalsuka  

Hvordan får vi bedre og enklere digitale tjenester for innbyggere i Norge, når 430 kommuner skal i gang? Hvordan står det til med digital kompetanse i norske rådhus, eller i bedriftenes styrerom? I vår første Innopodden LIVE på scenen under Arendalsuka har vi med "digital agenda herself", Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

3) Kristin Skogen Lund: Omstilling  

Vi kaller det reformer, men er det egentlig mer enn klatting på det vi allerede holder på med? Må det tøffere endringer til om vi skal kunne snakke om omstilling? Engasjert gjest i Innopodden er sjefen for norsk næringsliv, Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO.

2)Johan H Andresen: Sosialt entreprenørskap  

Hva handler sosialt entreprenørskap om, egentlig? Hva ligger i begrepet "dobbel bunnlinje", og har de nye entreprenører både et sosialt kompass og en skalerbar forretningsdrift i sitt DNA? Vi har med oss nestoren på området i Norge, Johan H. Andresen, som er mer opptatt av å score mål enn fargen på drakten til spillerne.

1) Jan Tore Sanner: Modernisering  

I den aller første Innopodden har vi med personen med landets viktigste, kuleste og vanskeligste jobb for modernisering: Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Dagens ord er "modernisering".

Innopodden Teaser  

Anita Krohn Traaseth og Håkon Haugli gir et drypp av Innopodden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose