Institusjonen

Institusjonen

Norway

En ålreit podcast med tre lesbiske medmennesker, om våre liv på godt og vondt. Unnskyld på forhånd.

Episodes

60. Spåkone, innbilt epilepsi og jævla homo.  

Vi fikk sneket oss inn på Jævla homo, Mathea får innbilt epilepsi på premierefesten til filmen Thelma og vi ringer en spåkone for å få litt orden i sysakene våre.

59. Camilla og Martines Skravlehjørne  

Camilla og Martine er hjemme alene i denne episoden av Institusjonen! Camilla har fått ny t-skjorte og er veldig opptatt av Skal Vi Danse, mens Martine forteller om sin nye hobby; pusling, og snakker akkurat litt for mye om katten sin Gørdy - og om sin søken etter ny bopæl.

58. Camilla har vært på 6klubb  

Endelig forteller Camilla om sitt besøk på sexklubben, Mathea har gått på en veganersmell

Live På Østsia Del 2  

Del 2 av vårt live show på Østsia i Kristiansand, onsdag 30. august. Mathea forteller om kunsten å holde på gnisten i begynnelsen av et forhold, publikum konkurrerer i lukting og Camilla leser fra dagboken sin.

Live På Østsia Del 1  

Del 1 av vårt live show på Østsia i Kristiansand, onsdag 30. august. Vi snakker om Kristiansand og sørlendinger, og konkurrerer i "hva koster det" hvor taperen får sin straff.

57. Spørsmålsstafetten  

Camilla gir en smakebit på sin ville helg, vi snakker om hvorfor vi har vært fraværende noen uker, og svarer på alle spørsmålene fra tumblr!

56. Mathea og Martine er ekstra  

Camilla skal på en spesiell klubb, Mathea og Martine har blitt veganere - Lesbenytt: Bitch Vagina - Skal vi danse litteranne - KOM PÅ LIVEPODCAST I KRISTIANSAND + svarer på lytterspørsmål (klemz)

55. Camillas tilbud  

Vi er ENDELIG tilbake fra ferie og kjenner alle tre på et strekt behov for tømming. Det blir derfor historier fra ferien i kjent Institusjonen-stil: Null struktur og mye sex, pung, bæsj, frykt og også litt latter. Unnskyld på forhånd.

54. Sommer Spesial II  

54. Sommer Spesial II by Moderne Media

53. Sommer Spesial I  

Mathea spår hvordan vi har det på ferie, Martine har blitt narsissist og Camilla har blitt autist

52. For Fans Only (Live @Vans)  

Episoden er et fullstendig opptak av vår aller første live podcast fra Vans Oslo. Det blir noe drikkelek, noe rompebarbering og noe dagbok. Stå i det Unnskyld på forhånd. PS. Den buzzelyden som høres ut som en vifte er en vifte.

51. Trailer Teaser  

TIRSDAG 27.06: LIVE PODCAST i VANS Store Torggata, kl 19 ONSDAG 28.06: Institusjonen Takes Pride i Pride Park, kl 15 NATT TIL TORSDAG: Hysj, (Jente)etterfest

50. Hypnoterapi  

Vi har vinneren av Läkerol-konkurransen, Lisa, på besøk i studio! Camilla forteller om sin nye behandlingsform, det blir Lesbenytt med ukens Pridevettregel før vi snakker med Lisa om OCD og hun får overrukket sin premie!

49. Skam og bæsj  

Hør om Martines kåte naboer, Camilla skammer seg over bæsjeproblemer, Mathea mangler, mens Lesbenytt goes on: Pride-vettregel #2 Episoden er sponset av Läkerol

48. Kleptoman, free-pass ligg og PRIDE  

Martine har gått inn i en morgenfis, Camilla skal bytte psykolog og Mathea er forsinket. Vi snakker om tilståelsen til Martine og presenterer den første Pridevettregelsen. Episoden er sponset av Läkerol

47. Mathea fiser på fremmede  

Episoden er sponset av Läkerol #makespeopletalk Camilla har blitt forsøkt forgiftet, Lesbenytt er alvorlig, Mathea tilstår noe sjukt komisk og vi er sinte på utdrikningslag.

46. Salty Bart  

I denne ukens utgave av Institusjonen har Mathea fått mens, Martine spist thai og Camilla har hatt en nervepirrende busstur. Lesbenytt med, av og ved Mathea. Vi lanserer en utrooooolig kul konkurranse!!! Og ringer litt til doktoren. #LÄKEROL #makespeopletalk #ad

45. Nip Slip  

Hva har skjedd siden sist? Spørsmål-spesial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44. Camilla er en pussy cat  

Pernille fra Jentegraderoben 2.0 stepper inn for Mathea i ukens episode. Vi snakker om porno og piercing, Camilla ringer en venn + leser dagbok. Helt til slutt, en liten treat.

43. Vi har bursdag  

Institusjonen fyller ett år! Endelig er Mathea tilbake og hun forteller den ekte historien bak fraværet forrige uke. Vi går gjennom noen ubesvarte spørsmål fra året som har gått og Camilla leser et nydelig innlegg fra Millas Dagbok.

0:00/0:00
Video player is in betaClose