Institusjonen

Institusjonen

Norway

En fjasete podcast med tre medium unge, uvellykkede hverdagshelter. Unnskyld på forhånd.

Episodes

54. Sommer Spesial II  

54. Sommer Spesial II by Moderne Media

Sommer Spesial  

Mathea spår hvordan vi har det på ferie, Martine har blitt narsissist og Camilla har blitt autist

For Fans Only (Live @Vans)  

Episoden er et fullstendig opptak av vår aller første live podcast fra Vans Oslo. Det blir noe drikkelek, noe rompebarbering og noe dagbok. Stå i det Unnskyld på forhånd. PS. Den buzzelyden som høres ut som en vifte er en vifte.

Trailer Teaser  

TIRSDAG 27.06: LIVE PODCAST i VANS Store Torggata, kl 19 ONSDAG 28.06: Institusjonen Takes Pride i Pride Park, kl 15 NATT TIL TORSDAG: Hysj, (Jente)etterfest

Hypnoterapi  

Vi har vinneren av Läkerol-konkurransen, Lisa, på besøk i studio! Camilla forteller om sin nye behandlingsform, det blir Lesbenytt med ukens Pridevettregel før vi snakker med Lisa om OCD og hun får overrukket sin premie!

Skam og bæsj  

Hør om Martines kåte naboer, Camilla skammer seg over bæsjeproblemer, Mathea mangler, mens Lesbenytt goes on: Pride-vettregel #2 Episoden er sponset av Läkerol

Kleptoman, free-pass ligg og PRIDE  

Martine har gått inn i en morgenfis, Camilla skal bytte psykolog og Mathea er forsinket. Vi snakker om tilståelsen til Martine og presenterer den første Pridevettregelsen. Episoden er sponset av Läkerol

Mathea fiser på fremmede  

Episoden er sponset av Läkerol #makespeopletalk Camilla har blitt forsøkt forgiftet, Lesbenytt er alvorlig, Mathea tilstår noe sjukt komisk og vi er sinte på utdrikningslag.

Salty Bart  

I denne ukens utgave av Institusjonen har Mathea fått mens, Martine spist thai og Camilla har hatt en nervepirrende busstur. Lesbenytt med, av og ved Mathea. Vi lanserer en utrooooolig kul konkurranse!!! Og ringer litt til doktoren. #LÄKEROL #makespeopletalk #ad

Nip Slip  

Hva har skjedd siden sist? Spørsmål-spesial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camilla er en pussy cat  

Pernille fra Jentegraderoben 2.0 stepper inn for Mathea i ukens episode. Vi snakker om porno og piercing, Camilla ringer en venn + leser dagbok. Helt til slutt, en liten treat.

Vi har bursdag  

Institusjonen fyller ett år! Endelig er Mathea tilbake og hun forteller den ekte historien bak fraværet forrige uke. Vi går gjennom noen ubesvarte spørsmål fra året som har gått og Camilla leser et nydelig innlegg fra Millas Dagbok.

Julefinger i Syden  

Vi får vår første gjest i Institusjonens historie; Bente Talentet Jørgensen! Martine får endelig snakke om katten sin, og tester et kontroversielt legemiddel, Camilla ringer vår nye hus-doktor i Camilla ringer en venn og forteller om hvordan uhun har fått en finger i rompa på ferie, mens Bente har blitt stabbet i halsen av en bambusstokk!

Some Of  

IKKE Best Of, men Some Of! Mens Camilla fremdeles er i det eksotiske landet Syden har Martine klippet sammen en "Some Of"-podcast. Ikke en Best Of, men en Some Of. Få et gjenhør med: - Martine tar Ritalin - Mathea har blødd gjennom - Camilla driter seg ut på kurs - Lesbenytt - Martine forteller sin komme-ut-historie - Camilla ringer et hotell og etterlyser sin strap-on

Kvikkis  

Tjena alle ihopa! Vi smetter bare inn og avbryter påsken med litt chatting og en spørsmål fra en lytter som har kommet inn via institusjonen.tumblr.com Vi savner dere! God påske! Klem!

Utroskap og dildo på avveie  

Hva har skjedd siden sist? Lesbenytt med Mathea! Vi er redd for utroskap! Camilla ringer... Ikke egentlig enn venn

Bleiket svissen på tissen  

Forrige uke deltok Camilla på konflikthåndteringskurs, og lærer ett og annet videre til Mathea og Martine. Vi svarer på spørsmål fra Tumlr, det blir lesbenytt med/ved/av Mathea, og Camilla ringer en venn. PLUSS: Et bonusspor (what?)

En gnag om dagen  

Mathea har hatt bursdag, Camilla har lyst på pikk og Martine har vært på ballett. Ellers blir det Lesbenytt av, med og ved Mathea, også må vi jo snakke om Paradise Hotel!

Mens, hockeytiss og bittelitt bæsj  

Endelig er Martine tilbake på lånt resept! Mathea forteller en pinlig historie som handler om tiss, offentlig toalett og menstrasjon. Vi diskuterer MPG, og Camilla kommer med endel tilståelser. Unnskyld for denne.

Kvinnepisoden  

Vi sender en journalist ut av studio, Martine har tatt spraytan og vi gjør oss jævlig klare for kvinnekamp

0:00/0:00
Video player is in betaClose