Institusjonen

Institusjonen

Norway

En fjasete podcast med tre medium unge, uvellykkede hverdagshelter. Unnskyld på forhånd.

Episodes

Nip Slip  

Hva har skjedd siden sist? Spørsmål-spesial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camilla er en pussy cat  

Pernille fra Jentegraderoben 2.0 stepper inn for Mathea i ukens episode. Vi snakker om porno og piercing, Camilla ringer en venn + leser dagbok. Helt til slutt, en liten treat.

Vi har bursdag  

Institusjonen fyller ett år! Endelig er Mathea tilbake og hun forteller den ekte historien bak fraværet forrige uke. Vi går gjennom noen ubesvarte spørsmål fra året som har gått og Camilla leser et nydelig innlegg fra Millas Dagbok.

Julefinger i Syden  

Vi får vår første gjest i Institusjonens historie; Bente Talentet Jørgensen! Martine får endelig snakke om katten sin, og tester et kontroversielt legemiddel, Camilla ringer vår nye hus-doktor i Camilla ringer en venn og forteller om hvordan uhun har fått en finger i rompa på ferie, mens Bente har blitt stabbet i halsen av en bambusstokk!

Some Of  

IKKE Best Of, men Some Of! Mens Camilla fremdeles er i det eksotiske landet Syden har Martine klippet sammen en "Some Of"-podcast. Ikke en Best Of, men en Some Of. Få et gjenhør med: - Martine tar Ritalin - Mathea har blødd gjennom - Camilla driter seg ut på kurs - Lesbenytt - Martine forteller sin komme-ut-historie - Camilla ringer et hotell og etterlyser sin strap-on

Kvikkis  

Tjena alle ihopa! Vi smetter bare inn og avbryter påsken med litt chatting og en spørsmål fra en lytter som har kommet inn via institusjonen.tumblr.com Vi savner dere! God påske! Klem!

Utroskap og dildo på avveie  

Hva har skjedd siden sist? Lesbenytt med Mathea! Vi er redd for utroskap! Camilla ringer... Ikke egentlig enn venn

Bleiket svissen på tissen  

Forrige uke deltok Camilla på konflikthåndteringskurs, og lærer ett og annet videre til Mathea og Martine. Vi svarer på spørsmål fra Tumlr, det blir lesbenytt med/ved/av Mathea, og Camilla ringer en venn. PLUSS: Et bonusspor (what?)

En gnag om dagen  

Mathea har hatt bursdag, Camilla har lyst på pikk og Martine har vært på ballett. Ellers blir det Lesbenytt av, med og ved Mathea, også må vi jo snakke om Paradise Hotel!

Mens, hockeytiss og bittelitt bæsj  

Endelig er Martine tilbake på lånt resept! Mathea forteller en pinlig historie som handler om tiss, offentlig toalett og menstrasjon. Vi diskuterer MPG, og Camilla kommer med endel tilståelser. Unnskyld for denne.

Kvinnepisoden  

Vi sender en journalist ut av studio, Martine har tatt spraytan og vi gjør oss jævlig klare for kvinnekamp

Du lever en gang ikke to  

ENDELIG ER VI TILBAKE! I dagens episode av den nye og bedre, men samtidig, samme gamle favorittpodcasten deres, får dere blant annet høre dette: Mathea er nervøs Vi kommer ut som podcastere Camilla ringer en venn (pappa) Den store sexleketøy-testen Utfordring til alle lyttere

Too good to go  

EKSKLUSIVT! ***Denne episoden er fri for mens og bæsj*** I denne ukens utgave av Institusjonen har vi følgende temas: 1. Martine tester reseptbelagt legemiddel 2. Ukens anbefaling 3. Camilla underviser underlivet 4. Mathea og Martine deler historier om dårlig hygiene 5. Camilla får kjeft

SKEIV I SKØYTA  

Vet liksom ikke om det er noen som noen gang leser denne teksten? Tenkte for sikkerhets skyld å begynne å gjøre meg litt mer flid med den. Høres mer pro ut. Ok, her kommer det! I denne ukens episode får vi høre Martine teste reseptbelagte legemidler, jentene gir hverandre en utfordring, og svarer på interessante spørsmål fra lytterne. I tillegg, hvordan blir stemningen når en nabo kikker inn under innspillingen? SUBSCRIBE NOW AND FIND OUT! Klemz

Tiss eller tryne  

Ny spalte: Martine tester reseptbelagte ledemidler, vi logger oss på GaySir, og rater eget tiss og tryne

Nytt år nye muligheter  

Camilla holder en dypt rørende, ekstremt forsinket nyttårstale, vi prater om sykdom, anbefaler et utested og gir oss selv en utfordring

Episode 29 Lesbedetektivene  

I dagens episode introduserer vi en spalte vi har ruga på en stund nå. I tillegg kommer det som vanlig litt om bæsj, mens og nakenhet i fremmed kollektiv. God jul, da!

Episode 28 Mørketid  

Martine har kanskje fått rompekreft, mens Mathea roter på kjøkkenet til bae og Camilla er treig i hjernen

Episode 27 Camilla og Mathea freestyler  

ADVARSEL: Denne podcasten inneholder mange jingler (og ingen Martine)

Episode 26 Analoge Sjekketips fra Camsen og Martine  

Camilla og Martine er HOME ALONE! Og tar opp en problemstilling fra en lytter (elsker deg)

0:00/0:00
Video player is in betaClose