Inte Bara Öl

Inte Bara Öl

Sweden

Podcast by Ludvig & Fredrik

Episodes

Inte Bara Öl Avsnitt 7- Bälga Belgare  

Detta avsnitt handlar om Ludvig Suris och Magnus Mankers resa till moderlandet(läs:Belgien). Vilka krogar vi gillar och lite allmänna resetips! Håll till godo. Drick mycket öl men inte bara öl!

Avsnitt 6- Korka Upp Och Stjärnfall  

Denna gången pratar vi om Michelin stjärnornas fall över vårt avlånga land. Vi samtalar även om appen Untapped och hur den påverkar våra liv. Sedan svamlar vi måttligt om surölsbryggerier i Sverige. håll till godo!

Avsnitt 5- Hungrig På Vin  

Vi samtalar om vinkurser, vikten av en smulskrapa på restaurang och Mind of a chef. Håll till godo! Vi finns på Facebook vid frågor eller påminnelser när vi lägger upp avsnitt!

Inte Bara Öl- Avsnitt 4 Tequlia & Hof  

En trevlig middag som mynnade ut i ett avsnitt med våra vänner, vi pratar lite sprit och en del öl, men Inte Bara Öl ;) hoppas ni gillar vad vi gör, feedback tas gärna emot på vår facebooksida /intebaraol!

Import & Irrelevans  

Detta avsnitt är ett samtal med vår kära vän Stefan som jobbar på det intressanta företaget Galatea som importerar bland annat öl till vårt avlånga land. Vi pratar såklart import men även öltrender i Svergie och världen.

Bränd Och Lagrad  

Avsnitt två, idag med Fredrik och Ludvig. Vi pratar om filmen Burnt, Michelin, 50 best restaurants och lagring av öl

Inte Bara Öl- Pilotavsnitt  

Vårt pilotavsnitt, lyssna och njut när vi pratar om framförallt öl, men inte bara. Hoppas ni tycker det är lika kul som vi tycker med detta projekt!

0:00/0:00
Video player is in betaClose