IoT-podden

IoT-podden

Sweden

IoT-podden från Ny Teknik drivs av nyfikenhet och kärlek till ämnet. Programledarna Paulina Modlitba Söderlund och Fredrik Karlsson undersöker och diskuterar hur Internet of Things påverkar vår vardag, affärer, yrkesliv och vårt samhälle. Telenor Connexion och Rejlers sponsrar IoT-podden. Nytt avsnitt presenteras var tredje vecka. Följ #iotpodden på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Episodes

#2 Personlig säkerhet med Internet of Things  

Personlig säkerhet är temat för IoT-podden avsnitt 2. Vi kollar in IoT-prylarna som skyddar både saker och personer, som dig själv, ditt barn eller din farmor. Paulina och Fredrik gästas av Elin Elkehag och Isak Utegård från företaget Stilla. Dessutom intervju med e-hälsoföretaget Aifloo som vill öka äldres säkerhet med hjälp av artificiell intelligens. IoT-podden sponsras av Telenor Connexion och Rejlers.

IoT-podden #1  

Premiär för Ny Tekniks nya podcast IoT-podden! Utvecklingen inom Internet of Things går i rasande takt. Första avsnittet av IoT-podden ger en övergripande bild av utvecklingen och trenderna. Programledarna Paulina Modlitba Söderlund och Fredrik Karlsson gästas av Linda Krondahl, vd och medgrundare på Things, en hubb för hårdvaru-startups på KTH i Stockholm. Ur innehållet: Var i organisationen behövs kompetens inom IoT? Hur startar jag ett IoT-projekt? Drönare med laserscanner räddar liv i gruvor. Talande dockor som kan hackas. Och det övergripande frågan: Hur skapar IoT värde? IoT-podden sponsras av Telenor Connexion och Rejlers.

0:00/0:00
Video player is in betaClose