Isson & Dagge

Isson & Dagge

Sweden

Isson & Dagge är en podcast utav Ian Palm Bexbom & Dag Aspelin där de bearbetar igenom de hinder, funderingarna och dilemman som kan uppstå i livet. Oftast med gäster. Inga märkvärdiga gäster dock. Inget speciellt. Ändå speciell.

Episodes

05: Grönlandsresor & Kvarsittningar  


Här är allt fokus på Dag Aspelin, vem är han egentligen!? Hur hade han det i skolan i hemmet osv? I podden får ni veta lite. Medverkande: Ian Palm Bexbom & Dag Aspelin

04: Oskulder & Strap Ons DEL 2  


Fortsättning på föregående avsnitt om sexualkunskap och annat sexrelaterat. Podden gästas av Amanda Koskela & Lisa Nelsson.

03: Oskulder & Strap Ons  


Vi tar oss tillbaka till grundskolan och skolbänken för att på begäran endast prata om sexualkunskap. Podden gästas av Amanda Koskela & Lisa Nelsson där den sistnämnde delar med sig av sin lite annorlunda sexönskan.

02: Operahus & Penthousefester  


Dagens gäst är ingen mindre än Elin Thudén och vi pratar om hur fantastiskt Operahuset är samt hur Dag och Elin hamnade på världens jazzfest när Ian sov.

01: Piloten  

Bosatta för närvarande i Sydney, Australien gör att detta debutavsnitt till mestadels handlar just om det. Vi pratar också om hockeyfrillor, Tinder, röda stenar och så äter vi glass.

0:00/0:00
Video player is in betaClose