Jag Klättrar

Jag Klättrar

Sweden

Jag Klättrar är en podcast om träning, klättring och mycket (mycket) annat. Vi kommer att träffa en massa olika personer som utför en massa olika träningsformer. Det enda gemensamma: Alla Klättrar.

Episodes

Fanny Josefine  

I detta avsnitt av Jag Klättrar hade vi den stora lyxen att sitta ner med Fanny (Josefine) Ahlfors på Klättercentret Telefonplan. Inspelningen präglas, som väntat, av professionalitet i så väl logistik som förberedelse. Vi får bland annat reda hur länge det tar för tre vuxna människor att möblera om ett mindre kontor. Givetvis pratar vi om klättring i avsnittet. Det lovar vi. Vi jobbar oss bara igenom alla olika träningsformer som Fanny har sysslat med genom åren fram till klättringen. Det betyder löpning, hästning (nytt ord för ridsport, Björn insisterade), kickboxning, boxning, yoga och ninja. Bland annat. Att gå igenom alla dessa saker tar ett tag. I ärlighetens namn tappade vi bort tiden lite grann, men så blir det ibland. Se till att följa Fanny Josefin på Instagram, inte för att hon behöver en push på den fronten från oss. https://www.instagram.com/fanny_josefine/ I avsnittet snackar vi om Reptävlingen och nämner att den dels 8 dagar bort, samt även att den lär ha gått av stapeln innan podden kom ut. Nu är ju inte så fallet utan Reptävlingen är nu på lördag (16/4) på Klättercentret Telefonplan. http://www.klattercentret.se/reptavlingen-iii/

Alexander Mars  

Hur gör man för att klara av en enfingers-pullup och hur är det att delta och vinna Ninja Warrior? Vi snackar lite med Alexander Mars om klättring, Ninja(ing?), träning och andra ultimata saker (som Frisbee, exempelvis).

Jag Klättrar Kalle Flodin  

Vi satt och pratade med Kalle Flodin i en timme om löpning, klättring, musikhjälpen och mycket annat. Som vanligt. https://www.facebook.com/springhjalpen/ http://www.klattercentret.se/jag-klattrar/

Kalle Z Wahlström  

Första avsnittet av Klättercentrets nya pod "Jag Klättrar". Denna vecka träffar vi Kalle Zackari Wahlström och får bland annat veta hur svårt det är att lyfta en säck jämfört med en älgkalv eller ett blodigt vildsvin. Vi snackar om motivation, träning och klättring. Samt mycket däremellan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose