Jaktpodden

Jaktpodden

Sweden

En podcast om jakt och allt därtill. @jaktpodden på Instagram

Episodes

#6 – Drömjakten  

Jörgen är småladdad inför älgjakten och förutspår sina chanser som goda efter passlottningen. Vi diskuterar vad dåligt väder kan ställa till med, listar drömjakter och dessutom kommer fortsättningen på cliffhangern: Hur gick det egentligen till när Jörgen ställde ut stövaren?

#5 – Planen som gick i lås  

En ovanligt lyckad harjakt, att släpa hem en älg till fots i fyra mil och hur fixar man på bästa sätt sitt eget torkade kött? Det och mycket mer i avsnitt fem av Jaktpodden. Välkommen att lyssna.

#4 – Björnfrossa  

Augusti är slut och nu har jaktsäsongen kommit igång på allvar. Kronhjortsjakten har varit lyckad, Johan har fått med sig en orrtupp hem, björnfrossa råder och äntligen så får Jörgen minnas tillbaka på sina gubbar. Som vanligt blir det också en del matsnack – vad är egentligen det godaste att äta ute i skogen?

#3 – Den försvunna kulan  

Äntligen dags för avsnitt tre av Jaktpodden. Hur gick det egentligen på kronhjortsjakten och hur har Jörgens hundsläpp varit? Dessutom snackar vi jaktprylar, minnevärda jakter och Jörgen berättar historien om kulan som försvann.

#2 Vardagen och jakt  

Jörgen och Johan diskuterar hur man får ihop vardagen och jakt. Dessutom avhandlas diverse viltkött och Jörgen berättar om när han glömde en bort att han torkade kött – i ett och ett halvt år.

#1 – Snart börjar årets jaktsäsong  

I första avsnittet presenterar Johan och Jörgen sig själva. Jörgen snuddar vid gamla hundminnen och Johan pratar mest om fåglar. Dessutom listas hösten jakt,

0:00/0:00
Video player is in betaClose