Episodes

Jans Ultraklub (6)  

Kan Jan flyve hele vejen til månen i en raket bygget af børn? Ambitionerne fejler ikke noget, når Jan, Panda, Animal, Lamboe, Ozzie og Theo bygger en gammel silo om til en raket. Tidligere har de øvet sig lidt med mindre raketter - uden større succes - så nerverne er på højkant inden nedtællingen. Og så har Jan skaffet en Ultra-elastik, der måske kan flytte et opdækket bord flere hundrede meter - eller måske ikke.

Jans Ultraklub (5)  

Hvor længe kan man flyde på en båd af pap? Jan og de seks børn bygger både til det store søslag. Men Jan, der er kendt som lidt af en snydeprins, bruger dynamit for at sænke sine modstandere. Og ud over den klamme shake, finder børnene også ud af helt præcist, hvor klamt det kan være at lave mad i modvind.

Jans Ultraklub (4)  

Kan man få to vaskemaskiner til at kæmpe mod hinanden? Det skal Jan, Panda, Animal, Lamboe, Ozzie og Theo undersøge i dette afsnit af Jans Ultraklub. Så skal vi en tur på søen med seks ultrahurtige speedbåde, hvor alle hestekræfter bliver sluppet løs. Og så skal endnu en klam shake teste de seks klubmedlemmers smagsløg.

Jans Ultraklub (3)  

Hvor meget sne kan man egentlig lave med en cementblander i 25 graders varme? Tag med, når Jan fyrer op under en ordentlig sneboldkamp ved klubhuset. I dette afsnit får du også svaret på, hvordan man slipper af med en klam shake, der er blevet alt for klam. Og så skal vi ud at køre en tur i Jans sofa.

Jans Ultraklub (2)  

Hvor sej kan en kedelig Berlingo blive? Svaret får du i dette afsnit af Jans Ultraklub, når Jan og børnene finder værktøj, maling og badekar frem. Der bliver også tid til en ordentlig omgang vandmelonsroulette. Og så får du selvfølgelig opskriften på endnu en næringsrig shake, når klubmedlemmerne trækker i forklæder og fyrer op for blenderen.

Jans Ultraklub (10:10)  

Kan man holde en ordentlig fest uden at fylde et helt hus med skum? Nej, selvfølgelig ikke. Det sidste afsnit af Jans Ultraklub forløber ikke stille - langt fra. Faktisk eskalerer lagkagekampen og resten af festen, så voldsomt at myndighederne må skride ind. Og den klamme shake er for en gangs skyld ikke helt så klam.

Jans Ultraklub (1)  

Hvad sker der, når man slipper Jan Elhøj løs med fem friske børn? I Jans Ultraklub er der ingen grænser for, hvor vildt eller skørt det kan blive. I det første afsnit leger de seks klubmedlemmer både med bøvser, bomber og biler. Her introducerer de også en lettere klam shake og en container, der altid er god for en lille overraskelse.

0:00/0:00
Video player is in betaClose