Jentegarderoben

Jentegarderoben

Norway

I Jentegarderoben viser jentene sine sanne ansikter, glemmer at de synes det er flaut å være nakne foran andre og utforsker de forskjellige aspektene ved det å være jente. Forhåpentligvis skjønner både de og du litt mer av hvorfor jenter sprenger kredittkortgrensene gang på gang, gråter i fylla, spiser i sengen og leter etter menn som ligner på deres fedre.

Episodes

#58 Hvem er du på festival_  

Abonner på JG 2.0!

#55 Kine må snakke med gamle ligg  

Abonner på JG 2.0!

#56 Ikke vær sånn, da  

Abonner på JG 2.0!

#53 Skal vi bare ta å legalisere hasj, eller?  

Abonner på Jentegarderoben 2.0!

#44 På tide å bli litt bedre foreldre, eller?  

Abonner på Jentegarderoben 2.0! Vi jatter om fake news, og prøver å oppdra foreldre.

# 43 Kwinnedagen. legevakten og jævla homo  

Marte er endelig tilbake, vi er samlet i Oslo, og Pernille har relokert til Drøbak!

#17 Snakkes aldri, 2016  

Årets siste episode av Jentegarderoben er et faktum og vi slår dermed til å lagde verdens lengste podcastepisode. I denne episoden oppsummerer vi høsten i en slags juleavslutning. Takk for følge i 2016, sees på den andre siden! Juleklem fra Marte, Kine og Pernille

#16 Ikke vær antifeminist  

Det viser seg at Pernille og Kine er veldig gode på å spå fremtiden, og nå er det på tide at damer drar hodet ut av det varme, gode rumpehullet sitt og forstår hva feminisme er.

Pedoring, Kanye og PR-rådgivere  

Reklamebyrået Anorak har vært med å utforme denne sendingen.

#14 JEG TENKER NEI  

Hvis du i utgangspunktet liker jentegarderoben, så må du gjerne høre på denne ukens podcast. Hvis du derimot er ny i JG-gamet råder jeg deg til å bruke 35 minutter på noe annet. Det er jo tross alt lørdag, og vi er ikke bra på lørdager. Shallapling shallaplong

#13 Trippeltrump, galgenhumor og den svake venstresiden  

Denne uken er det mye frustrasjon i Jentegarderoben. Det ingen trodde skulle skje, skjedde: Trump vant, og som de opplyste samfunnsborgerne vi er, må vi selvfølgelig denne uken snakke om det.

#12 Lekdommere, mannesyka og OCD  

Denne uken har Marte surna, Kine har blitt overøst med kjærlighet og Pernille har hatt hectors heeelt for seg selv. Vi prøver også å forenkle det helvete som er voldtekt i rettsvesenet, og vi snakker litt om en ny type mannesyke.

#11 Harry Potter, Selvrealisering og Visjon Norge  

Verdens beste lillemarius har vært på finn, Kine og Marte har vært på HP-fest, vi blir bedre kjent med oss selv, og Visjon Norge viser oss veien til frelse

#10 I Norge spise vi kyllingkjøttdeig og doper oss  

Kine er tilbake dog med skyhøye leververdier. Sylvi har vært på facebook, Therese har dopa seg og hipstere er egentlig super kommersielle.

0:00/0:00
Video player is in betaClose