Jentegarderoben

Jentegarderoben

Norway

I Jentegarderoben viser jentene sine sanne ansikter, glemmer at de synes det er flaut å være nakne foran andre og utforsker de forskjellige aspektene ved det å være jente. Forhåpentligvis skjønner både de og du litt mer av hvorfor jenter sprenger kredittkortgrensene gang på gang, gråter i fylla, spiser i sengen og leter etter menn som ligner på deres fedre.

Episodes

# 43 Kwinnedagen. legevakten og jævla homo  

Marte er endelig tilbake, vi er samlet i Oslo, og Pernille har relokert til Drøbak!

#17 Snakkes aldri, 2016  

Årets siste episode av Jentegarderoben er et faktum og vi slår dermed til å lagde verdens lengste podcastepisode. I denne episoden oppsummerer vi høsten i en slags juleavslutning. Takk for følge i 2016, sees på den andre siden! Juleklem fra Marte, Kine og Pernille

#16 Ikke vær antifeminist  

Det viser seg at Pernille og Kine er veldig gode på å spå fremtiden, og nå er det på tide at damer drar hodet ut av det varme, gode rumpehullet sitt og forstår hva feminisme er.

Pedoring, Kanye og PR-rådgivere  

Reklamebyrået Anorak har vært med å utforme denne sendingen.

#14 JEG TENKER NEI  

Hvis du i utgangspunktet liker jentegarderoben, så må du gjerne høre på denne ukens podcast. Hvis du derimot er ny i JG-gamet råder jeg deg til å bruke 35 minutter på noe annet. Det er jo tross alt lørdag, og vi er ikke bra på lørdager. Shallapling shallaplong

#13 Trippeltrump, galgenhumor og den svake venstresiden  

Denne uken er det mye frustrasjon i Jentegarderoben. Det ingen trodde skulle skje, skjedde: Trump vant, og som de opplyste samfunnsborgerne vi er, må vi selvfølgelig denne uken snakke om det.

#12 Lekdommere, mannesyka og OCD  

Denne uken har Marte surna, Kine har blitt overøst med kjærlighet og Pernille har hatt hectors heeelt for seg selv. Vi prøver også å forenkle det helvete som er voldtekt i rettsvesenet, og vi snakker litt om en ny type mannesyke.

#11 Harry Potter, Selvrealisering og Visjon Norge  

Verdens beste lillemarius har vært på finn, Kine og Marte har vært på HP-fest, vi blir bedre kjent med oss selv, og Visjon Norge viser oss veien til frelse

#10 I Norge spise vi kyllingkjøttdeig og doper oss  

Kine er tilbake dog med skyhøye leververdier. Sylvi har vært på facebook, Therese har dopa seg og hipstere er egentlig super kommersielle.

#9 Sammen om skammen for psykisk helse  

Kine er mer syk enn vanlig, noe som betyr at Pernille og Marte må lage podcast alene. Men frykt ei, vi har fått tak i en helt spesiell hemmelig gjest. Stikkord: Sammen om skammen for psykisk helse

#8 Ottar, seksualisering og Toska  

Episode 8: Kine er dødssyk, men presser seg gjennom en times skravling om Martes tv-karriere, klarsynte og ranet på Kim K.

#7 Åndenes makt, radikalisering og medarbeidersamtale  

Episode 7: Er det virkelig mulig å snakke med døde mennesker? Trenger Justin Bieber egentlig å dra på tour og hvordan skal vi få bukt med radikalisering? Alt dette får du svar på i dagens episode av Jentegarderoben!

#6 Barnedrap, radio-nach og fotballfrue  

Barnedrap har vært i vinden i det siste, det har fotballfrue og føding også. En annen brennhet nyhet er at vi i Jentegarderoben har vært på nach med HELE radionorge, hvordan det gikk kan du høre her.

#5 Tvillingtårn, graviditet og Marte-Pernille  

Jentegarderoben tar en sjokkerende vending når det viser seg at en av jentene har fått en alvorlig sykdom (sjokk).

#4 Vi flyr inn nakne damer fra Dubai  

Til alles store fornøyelse er det nok en gang ny podcast fra Jentegarderoben. I episode 4 snakker vi om O.J Simpson, nyåpning på Ricks og broren til Kine! God fornøyelse.

#3 Verdens beste podcast, burkini og SFO  

I dagens episode av Norges beste podcast skal du få høre jentene snakke om kjønnsdeling i SFO, bruk av burkini og hvorfor det er bra for alle at Lille Marius flytter til USA.

Voldtekt, BI og homosex  

Herregud, vi er tilbake for fullt!!! I dagens sending starter vi som rådgivere for vår husnisse og produsent Kasper, videre snakker vi (som alltid) om homofili, voldtekt og franske utvekslingsstudenter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose