Jentegarderoben

Jentegarderoben

Norway

I Jentegarderoben viser jentene sine sanne ansikter, glemmer at de synes det er flaut å være nakne foran andre og utforsker de forskjellige aspektene ved det å være jente. Forhåpentligvis skjønner både de og du litt mer av hvorfor jenter sprenger kredittkortgrensene gang på gang, gråter i fylla, spiser i sengen og leter etter menn som ligner på deres fedre.

Episodes

#17 Snakkes aldri, 2016  

Årets siste episode av Jentegarderoben er et faktum og vi slår dermed til å lagde verdens lengste podcastepisode. I denne episoden oppsummerer vi høsten i en slags juleavslutning. Takk for følge i 2016, sees på den andre siden! Juleklem fra Marte, Kine og Pernille

#16 Ikke vær antifeminist  

Det viser seg at Pernille og Kine er veldig gode på å spå fremtiden, og nå er det på tide at damer drar hodet ut av det varme, gode rumpehullet sitt og forstår hva feminisme er.

Pedoring, Kanye og PR-rådgivere  

Reklamebyrået Anorak har vært med å utforme denne sendingen.

#14 JEG TENKER NEI  

Hvis du i utgangspunktet liker jentegarderoben, så må du gjerne høre på denne ukens podcast. Hvis du derimot er ny i JG-gamet råder jeg deg til å bruke 35 minutter på noe annet. Det er jo tross alt lørdag, og vi er ikke bra på lørdager. Shallapling shallaplong

#13 Trippeltrump, galgenhumor og den svake venstresiden  

Denne uken er det mye frustrasjon i Jentegarderoben. Det ingen trodde skulle skje, skjedde: Trump vant, og som de opplyste samfunnsborgerne vi er, må vi selvfølgelig denne uken snakke om det.

#12 Lekdommere, mannesyka og OCD  

Denne uken har Marte surna, Kine har blitt overøst med kjærlighet og Pernille har hatt hectors heeelt for seg selv. Vi prøver også å forenkle det helvete som er voldtekt i rettsvesenet, og vi snakker litt om en ny type mannesyke.

#11 Harry Potter, Selvrealisering og Visjon Norge  

Verdens beste lillemarius har vært på finn, Kine og Marte har vært på HP-fest, vi blir bedre kjent med oss selv, og Visjon Norge viser oss veien til frelse

#10 I Norge spise vi kyllingkjøttdeig og doper oss  

Kine er tilbake dog med skyhøye leververdier. Sylvi har vært på facebook, Therese har dopa seg og hipstere er egentlig super kommersielle.

#9 Sammen om skammen for psykisk helse  

Kine er mer syk enn vanlig, noe som betyr at Pernille og Marte må lage podcast alene. Men frykt ei, vi har fått tak i en helt spesiell hemmelig gjest. Stikkord: Sammen om skammen for psykisk helse

#8 Ottar, seksualisering og Toska  

Episode 8: Kine er dødssyk, men presser seg gjennom en times skravling om Martes tv-karriere, klarsynte og ranet på Kim K.

#7 Åndenes makt, radikalisering og medarbeidersamtale  

Episode 7: Er det virkelig mulig å snakke med døde mennesker? Trenger Justin Bieber egentlig å dra på tour og hvordan skal vi få bukt med radikalisering? Alt dette får du svar på i dagens episode av Jentegarderoben!

#6 Barnedrap, radio-nach og fotballfrue  

Barnedrap har vært i vinden i det siste, det har fotballfrue og føding også. En annen brennhet nyhet er at vi i Jentegarderoben har vært på nach med HELE radionorge, hvordan det gikk kan du høre her.

#5 Tvillingtårn, graviditet og Marte-Pernille  

Jentegarderoben tar en sjokkerende vending når det viser seg at en av jentene har fått en alvorlig sykdom (sjokk).

#4 Vi flyr inn nakne damer fra Dubai  

Til alles store fornøyelse er det nok en gang ny podcast fra Jentegarderoben. I episode 4 snakker vi om O.J Simpson, nyåpning på Ricks og broren til Kine! God fornøyelse.

#3 Verdens beste podcast, burkini og SFO  

I dagens episode av Norges beste podcast skal du få høre jentene snakke om kjønnsdeling i SFO, bruk av burkini og hvorfor det er bra for alle at Lille Marius flytter til USA.

Voldtekt, BI og homosex  

Herregud, vi er tilbake for fullt!!! I dagens sending starter vi som rådgivere for vår husnisse og produsent Kasper, videre snakker vi (som alltid) om homofili, voldtekt og franske utvekslingsstudenter.

We're back bitches!  

Endelig er vi tilbake etter en alt for lang sommerferie! Pernille har vært med på masseskyting, Marte har fått ME og Kine har drept familien sin. Sesong 3, episode 1.

Pride, nedfrysning og livet etter døden  

Siste sending for semesteret er et faktum. Kine og Marte (mest Marte) snakker for siste gang inn i ditt øre om ukens beste nyheter. Vi avslutter med en sending om død, homo-kjærlighet og rom 101.

Best of Jentegarderoben  

Vi gir deg det beste av Jentegarderoben 2016, god sommer! Shallapling

Marte hater menn og Kine har hatt et godt år.  

Marte er programleder og det fører til dårlig teknikk og rare samtaleemner! Håper dere likevel kan kose dere med Marte og Kine spesial.

0:00/0:00
Video player is in betaClose