Joller - en podcast föräldrar emellan

Joller - en podcast föräldrar emellan

Sweden

Joller - en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent. Ställ frågor och ta del av diskussionen på facebook.com/philipsaventsverige.

Episodes

Joller #19 - Separation och föräldrarelation  

I avsnitt 19 av Joller hör vi Elina (Bullermamman) och Anna (Apan satt i granen) prata om ämnet Separation och föräldrarelation. Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. 

Joller Special #1- Att föda för tidigt  

Det här är ett specialavsnitt av Joller -  en podcast föräldrar emellan. I detta avsnitt hör vi Jenny Peura och Karl Rombo prata om ämnet "Att föda för tidigt". Joller presentras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Joller Gravid #13 - Att skaffa barn  

Det här är det trettonde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Nino (Mat med vänner) samtalar om att skaffa barn. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på facebook.com/PhilipsAventSverige

Joller Gravid #12 - Fosterdiagnostik  

Det här är det tolfte avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Annika (Anhalt Annika) samtalar om fosterdiagnostik. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden påfacebook.com/PhilipsAventSverige

Joller Gravid #15 - Att bära tvillingar  

Det här är det femtonde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Gela (Fru Sederblad) samtala kring att bära tvillingar. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på facebook.com/PhilipsAventSverige

Joller Gravid #14 - Den blivande pappan  

Det här är det fjortonde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Nino (Mat med vänner) samtala kring den blivande pappan. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på facebook.com/PhilipsAventSverige

Joller Gravid #11 - Amning  

Det här är det nionde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Frida samtalar om Amning. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden påfacebook.com/PhilipsAventSverige

Joller #29 - Anknytning och tröst  

I avsnitt 29 av Joller hör vi Anna och Johannes prata kring temat "Anknytning och tröst". Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Joller #28 - Äventyr med barn  

I avsnitt 28 av Joller hör vi Johannes och Elin prata kring temat "Äventyr med barn". Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Joller Gravid #9 - Den första tiden  

Det här är det åttonde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Frida (FridaGSvensson) samtala kring den första tiden. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på facebook.com/PhilipsAventSverige

Joller #27 - Från baby till barn  

I avsnitt 27 av Joller hör vi Marina och Emma prata kring temat "Från baby till barn". Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Joller Gravid #8 - Den nya familjen  

Det här är det åttonde avsnittet av Joller Gravid, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Joller Gravid får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Caroline (att vara vass) samtala kring den nya familjen. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden påfacebook.com/PhilipsAventSverige

Joller #26 - Den nya familjen  

I avsnitt 26 av Joller hör vi Anna och Marina prata om den nya familjen. Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Joller Gravid #7 - Graviditet och kost  

Det här är det sjunde avsnittet av Gravidjoller, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Gravidjoller får du höra när Emma (Att vara någons fru) och Annika (Anhalt Annika) samtalar kring graviditet och kost. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på facebook.com/PhilipsAventSverige.

Joller #25 Barn, mat och pedagogik  

I avsnitt 25 av Joller hör vi Angelica och Anna diskuterar barn, mat och pedagogik. Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Gravidjoller #6 - Amning  

Det här är det sjätte avsnittet av Gravidjoller, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Gravidjoller får du följa med Emma (Att vara någons fru) och Annika (Anhalt Annika) hela vägen från plus på stickan till förlossning och amning. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på Facebook.com/PhilipsAventSverige.  

Minijoller #24 - Barns vilja, trots och lek  

I extraavsnitt nummer 24 av podcasten Joller delar Paula Uribe med sig av sina tankar kring ämnet "Barns vilja, trots och lek". Minijoller är en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. Fortsätt diskussionen och ta del av erbjudanden på Facebook.com/PhilipsAventSverige.  

Joller #24 - Barns vilja, trots och lek  

I avsnitt 24 av Joller hör vi Sofia (Upp&Hoppa) och Elina (elinasofiej) prata om ämnet Barns vilja, trots och lek. Podcasten Joller – en podcast föräldrar emellan presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn.

Gravidjoller #5 - Tiden efter förlossningen  

Det här är det femte avsnittet av Gravidjoller, en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. I Gravidjoller får du följa med Emma (Att vara någons fru) och Annika (Anhalt Annika) hela vägen från plus på stickan till förlossning och amning. Fortsätt gärna samtalet och ta del av erbjudanden på Facebook.com/PhilipsAventSverige.  

Minijoller #23 - Att resa med barn  

I extraavsnitt nummer 23 av podcasten Joller delar Paula Uribe med sig av sina tankar kring ämnet Att resa med barn. Minijoller är en del av podcasten Joller som presenteras av Philips Avent, produkter för föräldrar och barn. Fortsätt diskussionen och ta del av erbjudanden på Facebook.com/PhilipsAventSverige.  

0:00/0:00
Video player is in betaClose