JRM Skates and Skills on tour

JRM Skates and Skills on tour

Sweden

JRM Skates & Skills pratar hockey, individuell utveckling, skridskoåkning och mycket mer. Här träffar vi människor som på något sätt jobbar inom hockeyn, mycket hockeysnack på ett lite roligare sätt.

Episodes

41. Gizela Ahlgren Bloom  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Gizela Ahlgren Bloom, Jockes fru, mamma till Bobby och även föredetta hockeyspelare. Vi pratar om livet som mamma, avtackningen efter alla år i AIK och hur många SM- och EM-guld har Gizela egentligen vunnit!? Trevlig lyssning!

40. Hockeyagenten Micke Rosell  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke hockeyagenten Micke Rosell. Vi pratar om jobbet som hockeyagent, vad en agent egentligen gör och behöver man verkligen en agent? Och den stora frågan är; vem är egentligen Mickes bästa spelare?
Trevlig lyssning!

39. Robin Blidstrand  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med målvaktstränaren Robin Blidstrand. Vi pratar om AIK, tv-pucken och landslaget. Och klarade egentligen Robin Moras fystester? Trevlig lyssning!

38. Jacob Spångberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Jacob Spångberg. Vi pratar om hans resa som supertalang till a-lagsspelare i AIK i allsvenskan. Vi pratar även om gamla juniorminnen, jobbet som gatumusiker och täcka skott. Men den stora frågan är, har Spångberg verkligen tillhört Djurgården!? Trevlig lyssning!

37. Per Ledin leveratche  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med varandra och även med Per Ledin över länk. Han berättar om sin succé i Spengler Cup, hans olika anbud och hur det går för honom i Schweiz. Vi berättar även om våren och sommarens olika JRM camper. Men den stora frågan är; vad tycker Ledda om att starta dagen med en Cola och en kexchoklad!? Trevlig lyssning!

36. Dragomir “Gago” Mrsic  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Dragomir “Gago” Mrsic. Idag pratar vi inte så mycket hockey, däremot pratar vi träning, knark, fängelsestraff, hollwooddrömmar och skådespeleri. Och vad är det egentligen som gjort att “Gago” gått från Fittja till Hollywood!? Trevlig lyssning!

35. Legenden Roger “Ragge” Johansson  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med den tredje delen av JRM, Roger “Ragge” Johansson. Vi pratar om hans långa och framgångsrika spelarkarriär - OS-guld, NHL-spel, skador och varför han valde att spela i Färjestad. Och frågan vi ställer oss är; skulle han täcka skott med huvudet först och göra om samma resa igen!? Trevlig lyssning!

34. Hockeymamman Monica Björn  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke hockeymamman Monica Björn. Vi pratar om livet som hockeymamma till två söner och en dotter, hockey på Filippinerna, tyngdlyftning och bakning. Och den stora frågan vi ställer oss är; varför var Monica tvungen att hota sin son att gå på första JRM-campen!? Trevlig lyssning!

33. Marcus Odén - har rakade ben  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke succétränaren Marcus Odén som för första gången på åtta år tog Vilda Väsby till Allettan. Vi pratar givetvis om vägen till Allettan, Marcus intressanta hockeykarriär och trash-talk. Vad fick Mackan egentligen för utmärkelse efter sitt första hockeyår i USA? Trevlig lyssning!

32. Hockeypappan Micke Friberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke hockeypappan Micke Friberg. Vi pratar om livet som hockeypappa till två söner, livspusslet, kompisar som försvinner och att ha en hockeyspelande son med diabetes. Och den stora frågan är, tar Micke med sig hela familjen och flyttar till Kanada!? Trevlig lyssning!

31. Pierre Bergström  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Pierre Bergström som är ordförande i Boo hockey. Vi pratar om harmoni, ungdomshockey och förklarar vad en galen förälder egentligen är. Och vad tycker Pierre egentligen om hockeycamper!? Trevlig lyssning!

30. Tre pristagare - Next generation  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke de tre pristagarna från årets TV-puck Sthlm Nord och Sthlm Syd. Albin Grewe - bästa forward, Tobias Björnfot - bästa back och Oscar Bjerselius - MVP. Vi pratar om tankar och funderingar kring hockeyn, livet och om vägen mot slutmålet. Och den stora frågan vi ställde oss - hade Oscar blivit utsedd till bästa forward om Stockholm Syd hade vunnit? Trevlig lyssning!

29. Mr Hockeygear  

Idag träffar Jocke och Micke Tobbe på Hockeygear som är den ledande hockeybutiken. Vi pratar, som alltid om galna föräldrar, även om hett temperament och Zanzibar. Vad händer egentligen i butiken den 1a juni 2017!? Lyssna så får ni svaret. Trevlig lyssning!

28. Björn Bjurling  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke den gamla målvaktslegenden Björn Bjurling. Han spelade 14 säsonger på högsta nivå och numera driver företaget BB-goalieacademy som sysslar med målvaktsträning. Vi pratar om målvakter som spelar på känsla eller strukturerat, givetvis nämner vi som vanligt galna föräldrar och varför tar inte utespelarna hjälp av målvakterna? Trevlig lyssning!

27. Jocke, Micke och lite Erik Widenborg  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke om vad JRM sysslat med de senaste veckorna och vad som komma skall. Dem har med sig SDE-spelaren Erik Widenborg och pratar om hockeycamper och mopedbilar. Sedan briljerar grabbarna med fantastisk matematik. Trevlig lyssning!

26. Linus Fröberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Växjö-spelaren Linus Fröberg som anses vara en mycket bra skridskoåkare. Linus har spelat i alla pojklandslag och var som ung en riktig talang och stjärna och har fortsatt sin resa upp i SHL. Vi pratar om Linus resa till SHL, olika tränare och om att ha sin pappa som tränare. Vem vann egentligen skatetävlingen mellan Jocke och Linus!? Lyssna så får ni svaret. Trevlig lyssning!

25. Anders Johansson  

Idag träffar Jocke och Micke Anders Johansson som är chef i näringslivet och är en riktig “hockeynörd”. Anders kan allt om Karlskoga, Färjestad och SHL. Vi pratar även om satsande division 2 lag och allmänt om hockey. Och vi får svar på frågan om det verkligen stämmer att Anders har över 300 signerade hockeytröjor i källaren. Trevlig lyssning!

24. Kevin Stenlund - HV71  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med HV71 spelaren Kevin Stenlund. Vi pratar om träning, om att inte komma med i Jockes TV-pucklag, kost, att få kaptensrollen och att göra A-lagsdebut. I detta avsnitt pratar vi inte om galna föräldrar, eller gör vi det!? Lyssna så får ni se, trevlig lyssning!

23. Hampus Sirugo  

Nu är vi tillbaka igen efter sommaruppehållet! I dagens avsnitt pratar vi med Hampus Sirugo, som den här säsongen ska spela i Forshaga. Vi pratar om hans instagram där man kan se en hel del, att han spelar hockey, lirar gitarr, kör motorcross och såklart - brudar. Hur hinner han med allting!? Hur seriös är han i sin hockeysatsning? Vad är största skillnaden mellan junior- och seniorhockey? Många frågor som vi försöker svara på. Trevlig lyssning!

22. Sommaravslutning  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke om vad som händer för JRM Skates and Skills i sommar. Nu tar podden ett litet sommarbreak men kommer tillbaks senare i sommar med bättre ljud än någonsin och många både nya spännande gäster och kanske en del gamla som dyker upp igen.

Vi önskar er en trevlig sommar! 

0:00/0:00
Video player is in betaClose