JRM Skates and Skills on tour

JRM Skates and Skills on tour

Sweden

JRM Skates & Skills pratar hockey, individuell utveckling, skridskoåkning och mycket mer. Här träffar vi människor som på något sätt jobbar inom hockeyn, mycket hockeysnack på ett lite roligare sätt.

Episodes

25. Anders Johansson  

Idag träffar Jocke och Micke Anders Johansson som är chef i näringslivet och är en riktig “hockeynörd”. Anders kan allt om Karlskoga, Färjestad och SHL. Vi pratar även om satsande division 2 lag och allmänt om hockey. Och vi får svar på frågan om det verkligen stämmer att Anders har över 300 signerade hockeytröjor i källaren. Trevlig lyssning!

24. Kevin Stenlund - HV71  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med HV71 spelaren Kevin Stenlund. Vi pratar om träning, om att inte komma med i Jockes TV-pucklag, kost, att få kaptensrollen och att göra A-lagsdebut. I detta avsnitt pratar vi inte om galna föräldrar, eller gör vi det!? Lyssna så får ni se, trevlig lyssning!

23. Hampus Sirugo  

Nu är vi tillbaka igen efter sommaruppehållet! I dagens avsnitt pratar vi med Hampus Sirugo, som den här säsongen ska spela i Forshaga. Vi pratar om hans instagram där man kan se en hel del, att han spelar hockey, lirar gitarr, kör motorcross och såklart - brudar. Hur hinner han med allting!? Hur seriös är han i sin hockeysatsning? Vad är största skillnaden mellan junior- och seniorhockey? Många frågor som vi försöker svara på. Trevlig lyssning!

22. Sommaravslutning  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke om vad som händer för JRM Skates and Skills i sommar. Nu tar podden ett litet sommarbreak men kommer tillbaks senare i sommar med bättre ljud än någonsin och många både nya spännande gäster och kanske en del gamla som dyker upp igen.

Vi önskar er en trevlig sommar! 

21. Daniel Broberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Daniel Broberg som är sportchef i SDE hockey. Vi pratar om rollen som sportchef, återigen galna föräldrar och att han en gång i tiden ansågs vara Sveriges nästa stora tränarnamn. Och hur många tatueringar har egentligen Daniel?! 

Har ni några frågor, funderingar eller synpunkter - mejla oss gärna på info@jrmskatesandskills.se Följ gärna oss på instagram: @jrm.skatesandskills @joachim_19 @jrm_mike

Trevlig lyssning!
20. En skön jävla lunchpodd  

I dagens lunchpodd träffar Jocke och Micke ett gäng hockeykillar - Oscar Dahlgren, Robin Kovacs, Tom Tärnström och Marcus Odén. Vi pratar såklart om galna föräldrar, bra och dåliga domare, att räkna mål eller inte och vad betyder egentligen “att dra stock”!? 

Trevlig lyssning!
19. Lukas Bengtsson  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke nyblivne Pittsburgh Penguins spelaren Lukas Bengtsson. Vi pratar om SM-guldet han precis vunnit med Frölunda i SHL, drömmen om NHL, viljan att bli bättre och har storleken verkligen betydelse? Frågan vi ställer oss är, satt verkligen Lukas bredvid den norske Frölundaspelaren när han stormade planen under fotbollsmatchen mellan Göteborg-Malmö!?

Trevlig lyssning!

Mejla oss gärna på: info@jrmskatesandskills.se - om ni har några frågor, vill boka camper eller helt enkelt vill sponsra oss. 
18. Alexis Binner  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Alexis Binner som har spelat prep school i USA och nästa år ska han spela i USHL. Enligt rykten från många scouter är han aktuell för 2017 års NHL-draft. Vi pratar såklart om galna föräldrar, hockeylivet i USA och vad hände egentligen när Alexis var ute och cykla?

Trevlig fredag och hoppas ni gillar dagens avsnitt!

Följ oss gärna på instagram: jrm.skatesandskills joachim_19 jrm_mike
17. Oliver Kylington  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Oliver Kylington som tillhör Calgary Flames. Vi pratar om när han blev draftad, sociala medier, hans resa från tv-puck till NHL-debut. Och sen till den stora frågan - hur mycket groupies har en hockeyspelare egentligen?

Trevlig helg och hoppas ni gillar dagens avsnitt!
16. Mats Pernhem - Klubbdirektör SSK  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med SSKs Klubbdirektör Mats Pernhem om livet i SSK och vad en klubbdirektör egentligen gör. Vi pratar om värdegrunder och brukar Mats egentligen dansa i köket när han kommer hem!?

Trevlig lyssning!
15. Hyllningar och sommarcamper  

I dagens avsnitt hyllar Jocke och Micke de spelare som JRM Skates and Skills jobbat med under året som gått. Dem pratar om Rikard Wallin, Lukas Bengtsson, Tom Nilsson, Per Ledin mfl. Dem berättar även om hur sommaren kommer se ut med olika camper och för en gångs skull pratas det ingenting om galna föräldrar. 

Trevlig lyssning! 
14. Thomas Johansson Djurgården Hockey  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med Thomas Johansson från Djurgården. Thomas är just nu teknisk sportchef i Djurgården hockey och är även känd som före detta hockeyspelare och expert på C more. 

Vi diskuterar varför man egentligen ska behöva ta in spelare till hockeygymnasiet från hela Sverige, när det borde finnas spelare i den egna regionen. Vi pratar också om spelarnas utveckling ute i klubbarna. Ska man verkligen ha lön när man går hockeygymnasium? Och vad har Jocke egentligen för anknytning till Bolivia?  Trevlig lyssning!
13. Oskar Strömberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke spelaren Oskar Strömberg som valt att avsluta spel i Sverige och gå vidare för spel i en Amerikansk juniorliga. Vi pratar om galna tränare, skillnader att spela i Sverige vs USA, han berättar om sin resa som började i Sollentuna och vem är egentligen den bästa tränaren han haft?

Trevlig lyssning!
12. Robert Zaring Europachef på CCM  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Robban Zaring som är Europachef på CCM. Vi pratar om JRMs samarbete med CCM, nakenhet i duschen, lite damhockey och vad betyder CCM? Men den stora frågan är - vad har NHL-spelaren Ryan Nugent-Hopkins och Jocke gemensamt? 

Vi är superglada och nöjda över vårt samarbete med CCM, hoppas ni gillar detta detta avsnitt.  Trevlig lyssning!
11. Mental förberedelse med Magic Mike  

I dagens avsnitt pratar Jocke med Micke aka Magic Mike, alltså J pratar med M i namnet JRM. Vi pratar om ledarskap, rädslan att ta hjälp som spelare och ledare samt olika personlighetsprofiler dvs Mickes specialitet som jobbar med den mentala biten. 

Vi hoppas som vanligt att ni får en trevlig lyssning med oss!
10. Selectverksamhet med Håkan Nordström  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med Håkan Nordström från Legacy Global Sports, där vi pratar om selectverksamhet, hockeycamper och vilka som blir utvalda att vara med i deras selectverksamhet. Vi pratar även om vilka karaktärer som blir bra i slutändan och vi ställer oss frågan - måste man verkligen gå på hockeygymnasium?

Trevlig lyssning!
9. Robin Kovács  

I avsnitt nummer 9 möter Jocke och Micke hockeyspelaren Robin Kovács - som är vinnare av guldgallret två år i rad, spelar i AIK men tillhör Rögle och är draftad av New York Rangers. Med Robin pratar vi om gult hår, missat JVM, guldgaller vinnare i år igen och New York Rangers. 

Trevlig lyssning!
Avsnitt 8 - Vad skiljer Oscar från Pia Sundhage och Erik Hamrén?  

I dagens avsnitt pratar Jocke med AIK:s J-20 tränare Oscar Dahlgren. Vi pratar om galna föräldrar, mordhot, att bygga ett lag och spelfilosofi alá Pia Sundhage och Erik Hamrén. Och den stora frågan är, gillar Oscar raka linjer?

Trevlig lyssning!
Avsnitt 7 - Galna föräldrar och pojklagstankar  

Denna vecka träffar Jocke och Micke fyra stycken hockeykillar som spelar i olika lag i Stockholm som berättar om deras olika erfarenheter inom hockeyn. Och vi ställer frågan, finns det verkligen galna hockeyföräldrar!?

Trevlig lyssning!
Avsnitt 6 - Wakefield & Winberg  

I dagens avsnitt gästas Jocke och Micke för första gången av två damhockeystjärnor - Jennifer Wakefield och Pernilla Winberg. En har vunnit OS-guld och en har vunnit OS-silver. Och tillsammans har dem spelat massa VM och OS-turneringar. Vi pratar om damhockeystatusen i Canada kontra Sverige, och hur många VM har Pernilla spelat egentligen!? 

Många skratt i dagens avsnitt, så in och lyssna nu!
0:00/0:00
Video player is in betaClose