JRM Skates and Skills on tour

JRM Skates and Skills on tour

Sweden

JRM Skates & Skills pratar hockey, individuell utveckling, skridskoåkning och mycket mer. Här träffar vi människor som på något sätt jobbar inom hockeyn, mycket hockeysnack på ett lite roligare sätt.

Episodes

31. Pierre Bergström  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Pierre Bergström som är ordförande i Boo hockey. Vi pratar om harmoni, ungdomshockey och förklarar vad en galen förälder egentligen är. Och vad tycker Pierre egentligen om hockeycamper!? Trevlig lyssning!

30. Tre pristagare - Next generation  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke de tre pristagarna från årets TV-puck Sthlm Nord och Sthlm Syd. Albin Grewe - bästa forward, Tobias Björnfot - bästa back och Oscar Bjerselius - MVP. Vi pratar om tankar och funderingar kring hockeyn, livet och om vägen mot slutmålet. Och den stora frågan vi ställde oss - hade Oscar blivit utsedd till bästa forward om Stockholm Syd hade vunnit? Trevlig lyssning!

29. Mr Hockeygear  

Idag träffar Jocke och Micke Tobbe på Hockeygear som är den ledande hockeybutiken. Vi pratar, som alltid om galna föräldrar, även om hett temperament och Zanzibar. Vad händer egentligen i butiken den 1a juni 2017!? Lyssna så får ni svaret. Trevlig lyssning!

28. Björn Bjurling  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke den gamla målvaktslegenden Björn Bjurling. Han spelade 14 säsonger på högsta nivå och numera driver företaget BB-goalieacademy som sysslar med målvaktsträning. Vi pratar om målvakter som spelar på känsla eller strukturerat, givetvis nämner vi som vanligt galna föräldrar och varför tar inte utespelarna hjälp av målvakterna? Trevlig lyssning!

27. Jocke, Micke och lite Erik Widenborg  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke om vad JRM sysslat med de senaste veckorna och vad som komma skall. Dem har med sig SDE-spelaren Erik Widenborg och pratar om hockeycamper och mopedbilar. Sedan briljerar grabbarna med fantastisk matematik. Trevlig lyssning!

26. Linus Fröberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Växjö-spelaren Linus Fröberg som anses vara en mycket bra skridskoåkare. Linus har spelat i alla pojklandslag och var som ung en riktig talang och stjärna och har fortsatt sin resa upp i SHL. Vi pratar om Linus resa till SHL, olika tränare och om att ha sin pappa som tränare. Vem vann egentligen skatetävlingen mellan Jocke och Linus!? Lyssna så får ni svaret. Trevlig lyssning!

25. Anders Johansson  

Idag träffar Jocke och Micke Anders Johansson som är chef i näringslivet och är en riktig “hockeynörd”. Anders kan allt om Karlskoga, Färjestad och SHL. Vi pratar även om satsande division 2 lag och allmänt om hockey. Och vi får svar på frågan om det verkligen stämmer att Anders har över 300 signerade hockeytröjor i källaren. Trevlig lyssning!

24. Kevin Stenlund - HV71  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med HV71 spelaren Kevin Stenlund. Vi pratar om träning, om att inte komma med i Jockes TV-pucklag, kost, att få kaptensrollen och att göra A-lagsdebut. I detta avsnitt pratar vi inte om galna föräldrar, eller gör vi det!? Lyssna så får ni se, trevlig lyssning!

23. Hampus Sirugo  

Nu är vi tillbaka igen efter sommaruppehållet! I dagens avsnitt pratar vi med Hampus Sirugo, som den här säsongen ska spela i Forshaga. Vi pratar om hans instagram där man kan se en hel del, att han spelar hockey, lirar gitarr, kör motorcross och såklart - brudar. Hur hinner han med allting!? Hur seriös är han i sin hockeysatsning? Vad är största skillnaden mellan junior- och seniorhockey? Många frågor som vi försöker svara på. Trevlig lyssning!

22. Sommaravslutning  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke om vad som händer för JRM Skates and Skills i sommar. Nu tar podden ett litet sommarbreak men kommer tillbaks senare i sommar med bättre ljud än någonsin och många både nya spännande gäster och kanske en del gamla som dyker upp igen.

Vi önskar er en trevlig sommar! 

21. Daniel Broberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Daniel Broberg som är sportchef i SDE hockey. Vi pratar om rollen som sportchef, återigen galna föräldrar och att han en gång i tiden ansågs vara Sveriges nästa stora tränarnamn. Och hur många tatueringar har egentligen Daniel?! 

Har ni några frågor, funderingar eller synpunkter - mejla oss gärna på info@jrmskatesandskills.se Följ gärna oss på instagram: @jrm.skatesandskills @joachim_19 @jrm_mike

Trevlig lyssning!
20. En skön jävla lunchpodd  

I dagens lunchpodd träffar Jocke och Micke ett gäng hockeykillar - Oscar Dahlgren, Robin Kovacs, Tom Tärnström och Marcus Odén. Vi pratar såklart om galna föräldrar, bra och dåliga domare, att räkna mål eller inte och vad betyder egentligen “att dra stock”!? 

Trevlig lyssning!
19. Lukas Bengtsson  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke nyblivne Pittsburgh Penguins spelaren Lukas Bengtsson. Vi pratar om SM-guldet han precis vunnit med Frölunda i SHL, drömmen om NHL, viljan att bli bättre och har storleken verkligen betydelse? Frågan vi ställer oss är, satt verkligen Lukas bredvid den norske Frölundaspelaren när han stormade planen under fotbollsmatchen mellan Göteborg-Malmö!?

Trevlig lyssning!

Mejla oss gärna på: info@jrmskatesandskills.se - om ni har några frågor, vill boka camper eller helt enkelt vill sponsra oss. 
18. Alexis Binner  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Alexis Binner som har spelat prep school i USA och nästa år ska han spela i USHL. Enligt rykten från många scouter är han aktuell för 2017 års NHL-draft. Vi pratar såklart om galna föräldrar, hockeylivet i USA och vad hände egentligen när Alexis var ute och cykla?

Trevlig fredag och hoppas ni gillar dagens avsnitt!

Följ oss gärna på instagram: jrm.skatesandskills joachim_19 jrm_mike
17. Oliver Kylington  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Oliver Kylington som tillhör Calgary Flames. Vi pratar om när han blev draftad, sociala medier, hans resa från tv-puck till NHL-debut. Och sen till den stora frågan - hur mycket groupies har en hockeyspelare egentligen?

Trevlig helg och hoppas ni gillar dagens avsnitt!
16. Mats Pernhem - Klubbdirektör SSK  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med SSKs Klubbdirektör Mats Pernhem om livet i SSK och vad en klubbdirektör egentligen gör. Vi pratar om värdegrunder och brukar Mats egentligen dansa i köket när han kommer hem!?

Trevlig lyssning!
15. Hyllningar och sommarcamper  

I dagens avsnitt hyllar Jocke och Micke de spelare som JRM Skates and Skills jobbat med under året som gått. Dem pratar om Rikard Wallin, Lukas Bengtsson, Tom Nilsson, Per Ledin mfl. Dem berättar även om hur sommaren kommer se ut med olika camper och för en gångs skull pratas det ingenting om galna föräldrar. 

Trevlig lyssning! 
14. Thomas Johansson Djurgården Hockey  

I dagens avsnitt pratar Jocke och Micke med Thomas Johansson från Djurgården. Thomas är just nu teknisk sportchef i Djurgården hockey och är även känd som före detta hockeyspelare och expert på C more. 

Vi diskuterar varför man egentligen ska behöva ta in spelare till hockeygymnasiet från hela Sverige, när det borde finnas spelare i den egna regionen. Vi pratar också om spelarnas utveckling ute i klubbarna. Ska man verkligen ha lön när man går hockeygymnasium? Och vad har Jocke egentligen för anknytning till Bolivia?  Trevlig lyssning!
13. Oskar Strömberg  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke spelaren Oskar Strömberg som valt att avsluta spel i Sverige och gå vidare för spel i en Amerikansk juniorliga. Vi pratar om galna tränare, skillnader att spela i Sverige vs USA, han berättar om sin resa som började i Sollentuna och vem är egentligen den bästa tränaren han haft?

Trevlig lyssning!
12. Robert Zaring Europachef på CCM  

I dagens avsnitt träffar Jocke och Micke Robban Zaring som är Europachef på CCM. Vi pratar om JRMs samarbete med CCM, nakenhet i duschen, lite damhockey och vad betyder CCM? Men den stora frågan är - vad har NHL-spelaren Ryan Nugent-Hopkins och Jocke gemensamt? 

Vi är superglada och nöjda över vårt samarbete med CCM, hoppas ni gillar detta detta avsnitt.  Trevlig lyssning!
0:00/0:00
Video player is in betaClose