Juiceverket podcast

Juiceverket podcast

Sweden

en podcast med ett Juiceverk

Episodes

53 - Sanning och försoning  

Om att göra Juiceverket podcast.

52 - Den arge sjöfararen  

Om kompaktstereon, om den tidiga naturalismen, om tv, om att använda ord man inte tycker om att använda, om att förstå det man ska förstå, om pollenfilter, om att kolla fakta, om att stoppa tidningsdöden, om att öka bildningsnivån, om giltiga biljetter och om att fira med stil.

51 - För många ord för lite tid, del 2 Besvikelse  

Om 90-konton, om att bli synsk, om besvikelse, om Atlantis, om snabbkassor och om att sätt sitt namn på nått dåligt.

50 - För många ord för lite tid, del 1  

Om juristlinjen, om varför kvinnor inte gillar mustasch, om att alliera sig med fienden, om tecken, om hur man vinner löptävlingar, om ponnyridning, om att sänka mobilkostnader, om den sista flaskan whisky, och om Claes anatomi.

49 - i valfiskens buk  

Om kyrkoval, om riksdagsval, om primärval, att aktivt avstå val, om val som inte är några val, om val av fighter, om skolval om val av svar.

48 - Fyra män och ett flak  

Om efter bröllopet, om att hitta sin röst, om triathlon, om avspärningar och om namnsdagar.

47 - Expertpanelen  

Om Kárpathos, om var Claes var, om att ibland är en mustach bara en mustasch, om chark, om rymdturism, om hur man blir bäst på diskus, än en gång om 3d-skrivare, om att få vänner tilldelade, om tidiga besök och om att få sitt namn rätt.

46 - Hens namn var Krakzofus  

Om att få kvitens på nått man länge misstänkt, om var Claes är, om anekdoter, nästan allt om hockey, om det lilla som står i vägen för det stora och om samlare.

45 - Svensexan  

Om att inte ha kontrollen, om indianuppträdanden, om att åka tåg i trikåer, om ett hus i skogens slut, om att va i en Stephen King-roman, om schack-boxning, om rallare, om längtan att bli gammal, om nya olympiska grenar och om att flyta med strömmen.

44 - Dygder & dödssynder  

Om att att göra allt själv, om att bara ha råd med tröjan, om gråt, om kärlek till bilar, om en leende lavalampa, om det cykliska med bad, om stängt, om vänflickor, lite om dueller och om kränkthet.

43 - ctrl C ctrl P  

Om att plagiera, om ilska, om vardagslyx, om Frank Zappa, lite om PBU och om kristallkronor.

42 - Oxfilè  

Om tv-spel, om skiljsmässonudlar, om en tidskapsel, om att låta tåget gå, om hoppfullhet, om all-around-kompisar, om döden, om hur man rättar folk, om machomannen, om stor stor stark, att leva med dramatik och en spaning om nästa stora manliga ego.

41 - Ensamma hemma  

Om tv-spel, om skiljsmässonudlar, om en tidskapsel, om att låta tåget gå, om hoppfullhet, om all-around-kompisar, om döden, om hur man rättar folk, om machomannen, om stor stor stark, att leva med dramatik och en spaning om nästa stora manliga ego.

40 - 30 kilometer i timmen  

Om klickbara koppar, om att vilja ha ångest, om svett, om ord i hatten, om små vita shorts, om att spara på göttigheter, om yrken som gör klassresor, om att rädda läraryrket och om en mycket dålig brygga.

39 - Sneakers n stuff  

Om livets sommarsolstånd, om förhållandet mellan tid och pengar, om att gör sitt jobb bra, om att göra sitt jobb dåligt, om bakteriehärdar, om namn och respekt igen, om vedergällning per papper, om att rätta eller inte rätta och om att älska att hata hatare.

38 - Midsommarnattsjuice  

Om äckelförbud, om det ofina med stöld, om att inte lära sig, om små sjöar, om kungahuset, nästan inget om fläder och om ett stundande samarbete.

37 - En nära vän till familjen  

Om vänner som försvinner, om att leka vuxen, om att köra ankeborg på bröllop, om bakdörrar, om att återvända till destruktiva beteenden, om tandvård och huliganer, om snåla, kortsiktiga, giriga krögare och om bonusar.

36 - Bara ett liv  

Om rabatter, om att vara Mauro Scocco, om dålig stand up, om att vara duktig på instagram, om att tuppa sig, om det tysta kriget i kollektivtrafiken och dess offer, om kvinliga hänsynslösa chefer och om att ha samma chans som en banan

35 - O nej vad hände där  

Om podcasts, om att vara den som borde veta vad som hänt, om stamtillhörighet, om att bli lite imponerad av IKEA, om att störst går först, ännu lite mer om 3d-skrivare, om nyckeln till framgång, om sömn och om allt vi lärde oss som försvann

34 - Suntastic  

Om att bli påkörd, om att hantera sitt personliga ozonskikt, om mobilförhållanden, om kidnappning, om riktigt dåliga förtag, om fuck you-money, mer om 3d-skrivare och om vikten av att välja ett roligt beroende.

0:00/0:00
Video player is in betaClose