Kalle och Camilla - en podcast

Kalle och Camilla - en podcast

Sweden

Camilla Fågelborg och Kalle Berg pratar strunt en gång i veckan.

Episodes

16. Sexiga Astrid Lindgrenkaraktärer & lappkvinnan  

Camilla har varit i Astrid Lindgrens lägenhet - så därför reder vi ut vilka Astrid Lindgrenkaraktärer man var lite extra tänd på. Vi presenterar även vårt STORA mysterium med lappkvinnan. Högst spännande. 

 

15. Återkomsten  

VI ÄR TILLBAKA! Vi berättar varför vi inte poddat och skäller ut folk som har Converse (väldigt legit kritik). Vi har saknat er, hoppas ni saknat oss. Puss. 

14. Djurägare  

Camilla försöker får Kalle att börja gråta. Vi pratar om crazy cat-personer, om djurägare över lag och Kalle blir skenhusse. 

13. Strut och Bytta  

Camilla har köpt lägenhet och har panik. Vi pratar om realityserien "Tro, hopp och kärlek". Kalle kan inte de fyra sädesslagen och vi kommer på början till en genial jävla barnbok. 

Följ oss på: @fagelborg & @Kallesone överallt. 

12. Att spy i handfat  

ÄNTLIGEN ÄR VI TILLBAKA! Vi har ju varit borta från varandra hela sommaren så vi går igenom höjdpunkterna. Camilla vrider sig även i ångest över att hon måste berätta om när hon besudlade Kalles handfat. Enjoy. 

11.  Möhippehat  

Camilla lackar på möhippor och sjunger låtar ur "Torkel i knipa". Kalle imiterar och berättar om svensexor. Ett allmänt flamsigt och skrattfyllt avsnitt - som sig bör. 

10. Myter om Gingers  

Vi pratar pruttar MEN framförallt: Camilla reder ut vilka myter kring gingers som är sanna, och vilka som är falska. Kalle får insikt i hur det är att leva som rödhårig. 

9. Beatlesfrisyrer  

Vi pratar om appar där man kan se när någon avföljer en, Flashback och varför vissa i the Beatles fick sparken.

 
8. Nackspärr  

Kalle har varit på Millesgården och reflekterar över nazism. Camilla är mest förvirrad och kan inte prata. 

7. Bakiskalle  

Kalle är bakis, sur och en gnutta dryg. Vi pratar om studenter och Camilla har haft en traumatisk bussupplevelse. 

 

Studentens lyckliga dagar: http://www.svtplay.se/video/7960677/studentens-lyckliga-dagar/studentens-lyckliga-dagar-avsnitt-1

6. Minkavsnittet  

Kalle berättar allt du behöver veta om minkar. Vi pratar också, åter igen, om pingis - och Camilla har nästan sett Anders Limpar. 

5. Plåtburksavsnittet  

Kalle har klippt sig, och jag berättar om när jag blev frisörofredad.
Vi pratar om döden, jag gråter och Kalle vill bli nya Sugarman. 
Om ni inte lipar av glädje eller sorg till detta avsnittet är ni sjuka. 

4. Sociala självmord  

Vi var på AW och shit happend. Kalle dealar med att vara medieman i Stockholm. Camilla kan inte åka buss längre pga Tinder och vi pratar utfyllnadsband.

3. Hur man inte ska hälsa på folk  

Camilla har varit på arbetsintervju och skämt ut sig, vi pratar om rasismen mot italienare, är arga och jag avslöjar hur Kalle egentligen känner för Aron Flam. 

2. Trendsättare och ohändiga pappor  

Camilla erkänner att hon är trendsättare, vi inser att våra pappor inte är händiga och snurrar in oss på dryga "vem är vi i unviersum"-tankar. 


Twitter: @Fagelborg @Kallesone
Instagram: @Fagelborg @Kallesone

Kontakt: kalleochcamilla@outlook.com

1. Det glada avsnittet  

Vi pratar om födelsedagskalas, cykelbyxor, karate och Kalle berättar om när grät på toan för hans farmors present var så kass. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose