Kampanje

Kampanje

Norway

Kampanjecast er podcasten for alle som er opptatt av medie- og kommunikasjonsbransjen. Kampanjes journalister får selskap av aktuelle gjester for å snakke om noen av ukas heteste bransjesnakkiser.

Episodes

Ep 41 - Silje Larsen Borgan og Halvor Marstrander - Slik knekker de strømmekoden  

Vi har besøk av Musikk-Norges fremste managere og PR-sjefer for å snakke om fremtidens musikkmarkedsføring.

Kampanje 0

Ep 40 – Løgn, forbannet løgn og falske nyheter  

Det finnes tre typer løgn, heter det. Kanskje er falske nyheter nå blitt én av dem. Nyslått Faktisk-redaktør Kristoffer Egeberg skal bli landets faktasjekker nummer én. Vi snakker med han om Medie-Norges nye «superpatrulje» og vi setter Egebergs egen intuisjon på en prøve.

Kampanje 0

Ep 39 - Se og Hørs nye radarpar: - Klare for å sjokkere  

Se og Hørs nye sjefsredaktør Ulf Andre Andersen og utviklingsredaktør Ingeborg Heldal er i studio for å snakke om bladets fremtid digitalt og på papir, og hvordan de skal sjokkere leserne enda mer fremover.

Kampanje 0

Ep 38 – Fikk jobb på Twitter, slutta i reklamebransjen og dro til Silicon Valley  

Vi får besøk av Mathias Mikkelsen som står midt i et gründer-eventyr med selskapet Timely. Her er hans historie, fra hans første jobb i reklamebransjen til ideen som sendte han til Silicon Valley og tilbake. Hvordan har han klart det så langt, og hvor går veien videre nå? Får eventyret en lykkelig slutt?

Kampanje 0

Ep 37 - Gullenken, viktigheten av bransjepriser og sosiale medier-trender i 2017  

Sjefsredaktør i Kampanje Knut Kristian Hauger, rådgiver og innholdsprodusent Astrid Valen-Utvik, og NRK-journalist Gisle A. Gjevestad Agledahl kommer for å snakke om Gullenken Awards, mediepriser og trender på sosiale medier i 2017. Må man være på Facebook for å lykkes?

Kampanje 0

Ep 36 - Gullfisk-kavalkade, Steen & Kvernstrøm og #contentdagen  

Pol-sjef og leder for sølvfiskjuryen, Monika Augustsson, kommer innom for å snakke om årets Gullfisken-kandidater. Denne uken har vi også møtt Christian Steen og Trond Kvernstrøm i The Oslo Company på Content marketing-dagen og vi har sett vi nærmere på Twitter-fenomenet #contentdagen.

Kampanje 0

Ep 35 - Amedia vraker Schibsted og bloggerne vraker Kampanje  

Konserndirektør Pål Nedregotten i Amedia møter produktdirektør Marius Olsen i VG for å diskutere valget av Google som ny partner. Kampanje-journalist Camilla Hellum har også vært og tatt tempen på Vixen Blog Awards.

Kampanje 0

Ep 34 – Purk/skurk og DAB-rabalder  

Vi har besøk av NRK-reporter Runar Jørstad, som har vært med å lage podkasten «Purk eller skurk», og Per Henrik Stenstrøm, som er tidligere krimreporter. Vi får et innblikk i livet som krimjournalist og siste nytt fra pressebenken i Jensen/Cappelen-saken. Kampanje-redaktør Knut Kristian Hauger i studio for å dra oss gjennom ukas største mediebegivenhet – slukkingen av FM-nettet.

Kampanje 0

Ep 33 - Årets sponsorobjekt, medieverstinger og Æ  

DNB-direktør Camilla Forberg kommer for å snakke om Årets sponsorobjekt og fremtidens sponsing. Vi snakker også om de nominerte til Gullbarbie med Press og Nettavisen, som må svare på sin nominasjon. Selvfølgelig har vi også et ord eller to om bokstaven Æ.

Kampanje 0

Ep 32 – Den nye byråkampen, tech-trender for 2017 og «Skam»  

Vi får besøk av Karine Storaker Braaten i Deloitte Digital og Kaare Øystein Trædal i Apt som både snakker om den nye digitale byråkampen som pågår mellom konsulent- og reklamebransjen, og om hvilke teknologiskifter vi kan vente oss i 2017. Dessuten har Kampanje-journalist Camilla Hellum skrevet en kommentar om «Skam» som har satt fyr på kommentarfeltet.

Kampanje 0

Ep 31 -  Årets største reklamesnakkis – bløff eller sannhet?  

Susanne Kaluza i Trigger ga 100 kroner ekstra da det ble kjent at Anorak stod bak Kristoffer Joners Facebook-innsamling. BI-professor Peggy Brønn ville gitt sine studenter stryk for jobben. Det blir høy temperatur i studio når vi tar for oss årets største reklamesnakkis.

Kampanje 0

Ep 30 – Norges beste byråer, medie-raketten og Try-utfordreren  

Maria Aas-Eng leder mediebyrået som gjør et byks fra femte til førsteplass på årets Byråprofil. Janne Brenda Lysø er en av Norges mest premierte kreatører og jobber i reklamebyrået som er nærmeste utfordrer til Try. Vi snakker om hva som skal til for å hevde seg blant de beste byråene i landet og om «digitalsmellen» som kan ha formet årets undersøkelse.

Kampanje 0

Ep 29 – Dramakrig, Netflix og gigantoppkjøp  

Det blir dramatisk i podkast-studioet når vi har besøk av dramasjef i TV 2, Christopher Haug, og Rubicon-topp Pål Kruke Kristiansen for å snakke om høstens dramakrig på tv-skjermen. Hva skal til for å lykkes med en dramaserie som «Frikjent» og hva vil Netflix’ dramaplaner gjøre med det norske tv-markedet?

Kampanje 0

Ep 28 - Digitale steroider, anabole steroider og en Solo-flaskepost på ville veier  

Joakim Sande i Solo måtte snu skuta da den digitale reklamen ble for smal og salget gikk ned. Han møter Pål Nisja-Wilhelmsen i Nettavisen for å diskutere om vi nå må trekke i den digitale nødbremsen.

Kampanje 0

Ep 27 - Magasin-exit for Mote-Norges mektigste  

Hege Aurelie Badendyck har blitt kåret til Mote-Norges mektigste, men nå gir hun seg i magasinbransjen. Hun møter oss for å fortelle hvorfor. Det Nye-redaktør Karine Thyness forteller om hvordan de skal komme seg gjennom den digitale transformasjonen.

Kampanje 0

Ep 26 – NM i ljuging, Norwegians Brad Pitt-flørt og sjefsbyttet i TV 2  

Hva skjer i et reklamebyrå når deres største kunder forsvinner ut døra? McCann-sjef Linda Nordheim og byråveteran Arne-Inge Christophersen i Llowbank deler historier fra innsiden når vi ser nærmere på pitsjer som velter opp-ned på byråmarkedet. Det blir også mer om sjefsbyttene i TV 2 og Norwegians reklame-hit på papir.

Kampanje 0

Ep 25 – Den ene prosenten – kvinner i tech  

Silvija Seres er matematiker, investor og NRK-styrets teknologiske alibi. Hun brenner for å utvikle tech-selskaper. Stine Norum sluttet i sin faste jobb for å gründe selskapet Vibbio tidligere i år. Hvorfor utgjør disse to kvinnene unntaket i bransjen?

Kampanje 0

Ep 24 - Skjebnemåned i TV 2 – Hør hva som skjer  

Denne måneden legger TV 2 frem detaljerte kuttplaner. Vi har besøk av forfatter og tidligere TV 2-journalist Trude Teige som var med på TV 2-eventyret i 22 år før hun ga seg. Hun mener kanalen har tatt en rekke feilvalg som har gjort at de ikke har nådd målene de satte seg. Vår egen redaktør Knut Kristian Hauger bidrar med analyse og debatt.

Kampanje 0

Ep 23 - Gründertalenter,  mediekrise og den neste tech-revolusjonen  

Er det gründerne som skal løfte mediene ut av krisen eller er de deres nye konkurrenter? Vi har besøk av gründerne bak appene Tise og Tailored Message for å snakke om gründerlivet, mediebransjen og hvordan ny teknologi kan velte opp ned på bransjen på nytt.

Kampanje 0

Ep 22 – Strid om skjulte inntekter, mistillit og programmatisk  

Hvor dårlig står det til med tilliten når store norske annonsører bekymrer seg for manglende åpenhet og tror mediebyråene skjuler inntekter fra programmatiske reklamekjøp? Forhandlingsdirektør Harald-Eide Fredriksen fra Dentsu Aegis og Anfo-sjef Jan Morten Drange tar en av årets heteste bransjedebatter om programmatisk i ukens podkast.

Kampanje 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose