Kamraatit Podcast

Kamraatit Podcast

Finland

Kamraattien HIFK aiheinen podcasti. Tervetuloa kuuntelemaan.

Episodes

Jakso 55 : Micke Åsten ja analyysin paikka  

Onnistumisia ei ole paljoa nähty. Aika analysoida mistä voisi kiikastaa ja miettiä miten tästä vielä liigakärkeen. Muuli Åsten piipahtaa antamassa valoa päivän polttaviin aiheisiin. Miika ja Christer, kuten aina. Tervetuloa messiin.

Jakso 54: Joe Finley ja Suuri 20  

Niin iloista kun surullista, paljon on tapahtunut kuluneen parin viikon aikana. Nordis täytti 50 vuotta, mutta hetkeä myöhemmin IFK perhe sai myös kuulla Matti "Hakki" Hagmanin poismenosta. Kyseessä oleva jakso onkin omistettu herran hienolle elämälle ja uralla ja ajatuksemme ovat edesmenneen suuruuden läheisten mukana. Kerran, aina ja matka meillä muilla jatkuu. Jakso haastattelussa Joe Finley ja lisäksi pitkä hyvä runko osio herrasmiehilta Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin.

Jakso 53 : Lennart Petrell ja kauden 2016-2017 alku  

Se on täällä taas. Kausi 2016-2017 on saatu käyntiin. Kesä lusittu ja on aika hypätä jälleen tekemisen ääreen. Kauden ensimmäisen haastattelupaikan saa yksinoikeutetusti IFK:n kapteenin virkaa pitänyt Lennart Petrell. 3 tuotantokauden veteraanit Miikka ja Christer ovat täällä taas. Tervetuloa messiin. 

Jakso 52 : Samu Haber ja lähes varma finaalipaikka  

Kesä on virallisesti ohi. Kamraatit Podcast on back! Heti kauden alkuun otamme lauteille Sunrise Avenue bändin headmanin, miehen jolla on isokokoinen IFK sydän, Samu Haber. Käymme läpi viime kauden kuviot ja pohdimme tulevaa. Julkeita juttuja ja hieman karskimpaa kieltä, tätä podcastia ei kannata missata. Tervetuloa messiin!

Jakso 51 : Tom Nybondas ja kausi 2015-2016 pakettiin  

Hopea ja myös toinen hopea. Kausi 2015-2016 pakettiin Tom Nybondaksen kanssa. Kesä saattaa tuoda vielä mukanaan muutaman erikoisjulkaisun, mutta tämä selviää vasta myöhemmin. Kiitos Miikkan ja Christerin puolesta kaikille ja tervetuloa messiin myös ensi kaudella !

Jakso 50 : Tuomas Nyholm ja spettarit 2015-2016  

Kovin vähän sanottavaa. Hopea ei ole häpeä, mutta nyt ruoditaan miksi näin. Saan studioon seurakseni Tuomas Nyholmin jonka kanssa juurta jaksain selvitetään, miten kausi 2015-2016 oikeastaan meni. Tervetuloa messiin.

Jakso 49 : Kimmo Kuhta ja finaalit 2015-2016 !  

Kauden paras ja samalla myös stressaavin aika on täällä. Neljä voittoa erottaa joukkueen Kanada maljasta ja vastaan asettuu IFK kryptooniittia, eli Tappara, Tampere. Juttutuokioon saapuu Kimmo Kuhta, jonka kanssa käymme pintapuolisesti läpi kauden joukkuetta, hänen valmentajauraansa ja muutamia likaisia yksityiskohtia hänen menneisyydestäänkin. Miikka ja Christer pohtivat tulevaa ja yrittävät kaivaa kristallipallostaan kaiken mahdollisen tähän luultavati yhdeksi kauden viimeisista podcasteista. Tervetuloa messiin !

Jakso 48 : Pekka Kangasalusta ja ne traktorit sieltä jostain  

Pelicans on historiaa. HIFK siirtyy seuraavan haasteensa kimppuun, eli ravaaminen edestakas jyväskylän ja stadin välillä alkakoon. Pelaajat ovat omissa oloissaan jonka seurauksena pidetään erittäin valaiseva 40 minuuttia Pekka Kangasalustan kanssa ja samalla selviää hieman mitä hän on asioista mieltä. Miikka tekee myös paluunsa lomilta ja keskustelemme hänen kanssaan sekä Pelsu, että JYP sarjasta mielestämme hyvin syväluotaavasti. Kaikki valmiina, lets go, tervetuloa messiin 

Jakso 47 : Arttu Luttinen ja pelikaani turbiiniin  

Playoffit ovat täällä. Kiinnostava HIFK-Pelicans sarja alkaa ja oma punainen lähtee sarjaan melkoisena suosikkina. Miikka otti ja lähti viikoksi lomille, mutta onni onnettomuudessa saatiin Jani tilalle rohkeasti heti ensimmäiseen podcast esiintymiseensä. Viimeinen peli Saipaa vastaan ja arviot tulevasta sarjasta. Tarvitseeko muuta ? Tervetuloa messiin ! 

Jakso 46 : Ville Husso ja jäähyväiset runkosarjalle  

Runkosarja alkaa olemaan hiljalleen siinä ja kuten varmasti olet jo kuullutkin, IFK:n ensimmäinen runkosarjavoitto varmistui toiseksi viimeisellä kierroksella. Ville Husso tulee kertomaan kuulumisiaan melko pitkässä 35 minuutin setissä. Tämän lisäksi Miikka ja Christer tuumivat menneitä ja tulevaa. Tiukka 1½h tuntia jälleen asiaa. Tervetuloa messiin !

Jakso 45 : Tomas Zaborsky ja mystinen joulukuusi ?  

Viisi peliä vajaa runkosarja. Huikea loppu tulossa ja aika ottaa joukkueen kovimpiin onnistujiin 2016 puolella lukeutuva Tomas Zaborsky. Haastattelu menee lekkeripeliksi alkumetreiltä ja se näkyy myös haastattelijassa. Tämä lisäksi tuodaan uudenlainen runko osio Miikan kanssa tämän viikon jaksoon jossa pohditaan runkosarjan loppua ja mitä tämä kaikki oikein kokonaisuudessaan merkitsee. 1½ tuntia takuuvarmaa Kamraatit Podcast ilotulitusta, tervetuloa messiin !

Podcastin sisältö : 

1. Intro ja alkusanat 0:00-6:20
2. Tomas Zaborskyn haasttelu 6:20-32:15
3. Suomenkielinen yhteenveto haastattelusta 32:15-51:57
4. Runko with Miikka 51:57-1:40:50

Jakso 44 : Teemu Ramstedt ja viimeiset kymmenen ottelua runkosarjaa  

Viimeinen rutistus on täällä. Neljän pisteen kaula seuraavaan seuraan ja nyt on aika puskea IFK:n ensimmäinen runkosarjan voitto vihdoin ! Teemu Ramstedt tarjoaa näkemyksiään ennätyspitkässä haastattelussa ja pääsemme asioista jo hieman pintaa syvemmällekkin. Näpäkkä ALLE TUNNIN runko-osio takaa, että tänään päästään jo alle 1½ tuntiin. Miikka ja Christer, tervetuloa messiin.

Jakso 43 : Ari Halttunen ja iso punainen sydän  

On ifk:n näköisiä persoonia ja sitten on IFK:n näköisiä persoonia. Jälkimmäistä tyyppiä edustaa Ari Halttunen jota kävimme haastattelemassa näin härkäviikoilla jolloin pelaajia ei juuri saada mikin ääreen raahattua. Melkoisen viikon avaus runko osiossa ja hieman juttua myös Huden ja Järän maajoukkuepestistäkin. Miikka ja Christer omatakeiseen tyyliin jälleen Korjaamolta töölöstä. Tervetuloa messiin

 

Jakso 42 : Keith Aulie ja marssi kohti kevättä  

Isoja voittoja, niukkia voittoja, mutta jokatapauksessa voittoja tulee. Pääsemme jututtamaan joukkueen isoa kanadalaista puolustaja vahvistusta Keith Aulieta pitkässä 30 minuutin haastattelussa. Jottei podcast kumminkaan loppuisi näin nopeasti, lyömme Miikan kanssa löylyä vetämällä myös tunnin mittaisen runko-osion tähän päälle. Paljon kaikenlaista keskusteltavaa ja myös hieman rakentavaa kritiikkiä. Miikka ja Christer ja kuten aina tervetuloa messiin !

Jakso 41 : Mika Partanen ja Jauho nimen mysteeri  

Vuosi 2016 on alkanut ja marssi kohti kevättä myös siinä samalla. Vuoden ensimmäiset pelit ovat hieman jättäneet toivomisen varaa, mutta luultavimmin viime vuoden tammikuun kaltaiseen peliin ei tulla juuttumaan koko kuukaudeksi. Jututamme Nordiksen Samsonia, Mika Partasta ja Miikan kanssa saamme jälleen juttua aikaiseksi tunnin verran. Tervetuloa messiin, taas mennään.

Jakso 40 : Siim Liivik ja ne värittää kellä on liituu  

Syyskauden viimeinen normaali podcast jakso. Seuranamme Bluesista siirtynyt Siim Liivik. Tämän lisäksi haastattelemme Janne Vehmasta ja muutamia muita aiheena tietysti IFK ja kulunut syyskausi.  Runko-osio pidetään lyhyenä joten se kestää tällä kertaa VAIN tunnin. Paljon kuunneltavaa, ideoita ja absurdeja hypoteeseja, kuten aina. Miikka ja Christer, tervetuloa messiin.

Jakso 39 : Tommi Taimi ja porilainen hulluus  

Härkäviikko ohi ja hyvin menee. Kausi rullaa vauhdilla puoltaväliä kohden ja liigakärki on nyt todellisuutta. Kahden viikon julkaisuväli valitettava, mutta kalenterin takia pakollinen. Jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme ja ruodimme kuuden pelatun pelin lisäksi paljon kauden edetessä syntynyttä statistiikkaa. Tommi Taimi piipahtaa haastattelussa ja avaa hieman mm. porilaisen hulluuden saloja. Miika ja Christer, tervetuloa messiin !

Jakso 38 : Roope Hintz ja fyysinen viikko  

Karjalaturnauksen jälkeinen viikko on saatu päätökseen. Kolme ottelua, kaksi voittoa ja paljon puheenaiheita. Muutamia myllyjä, yliampumisia ja kyseenalainen tuomarilinja. Jututamme nuorta Roope Hintziä ja vedämme jälleen pitkä runko osion. Miikka ja Christer back in business. Tervetuloa messiin.

Jakso 37 : Juuso Salmi ja pari leukaa  

Viimeinen viikko ennen karjalaturnausta on pelattu. Kuten useina muinakin viikkoina, ylämäkiä ja alamäkiä. Liigan piikkipaikka on houkuttelevan lähellä ja pelaajamateriaali alkaa näyttää kevään kannalta erittäin hienolta. Sakkokenraali Salmi vierailee Kamraattien haastateltavana ja kertoo tarinan paljon puhutuista leuoistaan vuodelta 2008. Tämä ja melko paljon muuta. Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin !

Jakso 36 : Yohann Auvitu ja Sacre Bleu !  

Vieraskiertua on ohi. Hepat on saatu Nordikselta pois ja Stadin on jälleen valmis vastaanottamaan lempipoikansa takaisin kotiareenalleen. Miikka ja Christer miettivät Manalassa syntyjä syviä ja siinä välissä jututtavat hieman Yohann Auvitutakin. Vauhtia ja vaarattomia tilanteita jälleen tunniksi. Tervetuloa messiin.

0:00/0:00
Video player is in betaClose