Kapitulationen till vardagslivet

Kapitulationen till vardagslivet

Sweden

En podcast med diskussioner, analyser och högst personliga reflektioner om det vardagliga Svensson-livet alla vill ha förutom de som har det. Dessutom mycket, mycket mer! VARNING: Ovårdat språk och engelska fraseringar kan förekomma.

Episodes

Avsnitt 28 - Sommarspecial  


Vi chockerar er alla genom att lägga ut en podcast på en TORSDAG istället för en söndag. Och det är inte vilken torsdag som helst, det är nationaldagen! Inte för att någon riktigt bryr sig om det, men ändå. Vi kallar avsnittet för sommarspecial, vad det innebär vet vi inte riktigt. Ni får helt enkelt lyssna och se vad det kan röra sig om!

Avsnitt 27 - Om livet och lite annat  


SÅ! Då var vi äntligen tillbaka i etern. Ett litet uppehåll som kanske gjort oss gott, vad vet jag. Hur som helst så tar vi en lite mer filosofisk ton i dagens avsnitt och pratar mycket om livet och vad man egentligen ska göra för att hitta ett inre lugn. Och så promotar vi våra instagramkonton, såklart. TJARÅ!

Avsnitt 26 - Spelas Hockey-VM i Sverige?  


Så var det dags för avsnitt 26! Idag pratar vi om massageunderkläder, det faktum att ingen bryr sig om hockey-vm och hur det går till när man flyger en humla. Så när ni får en halvtimme över så vet ni vad ni ska göra! CHEERS!

Avsnitt 25 - Boston ligger i småland  


Hallelåja! Avsnitt 25 är här och vi sitter även denna vecka och badar i solskenet på Linus balkong. Vi pratar lite kring valborg, boston och framför allt: Bieber-hysterin! Tune in folks!

Avsnitt 24 - Träningshets  


Vårkänslorna spirar! Vi tar mikrofon och dator ut på balkongen och ger ett riktigt vårtecken med en balkonginspelad podcast. Vi snackar träningshets, pizzaerbjudanden, viktoria silvsteds etreprenöriella bröst och mycket annat.

Avsnitt 23 - Lyxtiggare och Zara Larsson  


Finns det lyxtiggare? Har Zara Larsson den perfekta munnen? Två frågor som vi är säkra på att alla av oss tänkt på en eller flera gånger. Något annat som diskuteras i det 23:e avsnittet är blickar, hur de kan döda och hur mycket frågor som uppstår kring dem. NU KÖR VI!

Avsnitt 22 - Shame boner och kissflärpar  


Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka efter en veckas påskledighet, och det känns SKÖNT! I vårt 22:a avsnitt diskuterar vi bland annat pissoardesign, hur vi relaterar till ålder i olika situationer och hur kul det fortfarande kan vara att spela sanning och konsekvens. Det och mycket mer väntar er den närmsta halvtimmen!

Avsnitt 21 - Blinda munkar som brottas  


Avsnitt 21 bjuder på skvaller från Johnossis releasefest, hur det går till när vin från franska rivieran blir till och mycket annat smaskigt. Gör som ni brukar och LYSSNA!

Avsnitt 20 - Vem fan är prinsessan Lilian?  


Avsnitt 20! Vi lämnar tonåren bakom oss och når det härliga talet 20 i veckans avsnitt. Vi diskuterar den oroliga situationen i Nordkorea, försöker lista ut vem prinsessan Lilian egentligen är och inser hur otroligt dumma barn är. Detta och mycket mer i avsnitt 20 av Kapitulationen till vardagslivet!

Avsnitt 19 - Kvinnlig gäst!  


Så var det då dags för Kapitulationen till vardagslivets FÖRSTA gäst! Isabel Boltenstern gästar oss i "studion" och gör sitt bästa för att vara ansiktet för det kvinnliga släktet. I det här specialavsnittet snackar vi om MASSOR av saker, bland annat: Sova efter sex, OC och skådespelare som är för gamla. Isabel reder ut vad tjejer gör på tjejfester och varför tjejer inte kan vara 3 st som umgås samtidigt. Vi blir även skolade i vad en freebra faktiskt innebär. Det och MYCKET mer i det 19:e avsnittet av Kapitulationen till vardagslivet!

Avsnitt 18 - Onani-effekten & Scientologi  


Podcasten blir myndig i och med det förnämliga 18:e avsnittet. Vi pratar omklädningsrumsregler för tjejer kontra killar, Linus förlorar sig i Scientologi och vi funderar över våra hiphop-dagar. Det och mycket mer i det 18:e avsnittet!

Avsnitt 17 - Påven är gay  


Avsnitt 17 tar upp följande smaskiga ämnen: Harlem shake, Religion, Melodifestivalen och tjejfester. Låter det bra? Härligt. Då kör vi!

Avsnitt 16 - Emos, meteoritregn och kärlek  


Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka med sitt 16:e avsnitt! Alla hjärtans dag har passerat och diskuteras därför flitigt, vi pratar också sviniga ungdomar, smink och retuscherade bilder och mycket annat SMARRIGT!

Avsnitt 15 - That's why you don't get to stick your c**k in my c**t  


Vi är tillbaka, och det med ett BRUTALT avsnittsnamn och ett OTROLIGT roligt avsnitt. Vi pratar höggraviditet, tatueringsångest och mycket annat smaskigt. Nu kör vi!

Avsnitt 14 - 50 shades of grey  


Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka med sitt 14:e avsnitt och vi diskuterar bland annat den storsäljande boken 50 shades of grey, filmatiserad kärlek och snygga namn. Det och mycket mer i detta fjortonde avsnitt, in och lyssna!

Avsnitt 13 - Hobo look & Edmund Hillary  


I och med avsnitt 13 så har vi ju kommit in i tonåren. Vi firar det på bästa sätt med ett rent sagt hysteriskt avsnitt som innefattar allt ifrån Linus skamliga skäggväxt till Eriks tvångsmässiga sjungande i gymduschen. Ni vill inte missa det här avsnittet, vi lovar er. LYSSNA!

Avsnitt 12 - Ljug Kenneth, ljug!  


Avsnitt 12! Linus har återhämtat sig från vinterkräksjukan och verkar ha vilat sig i riktigt bra form. Häng med när vi diskuterar just vinterkräksjukan, porrartiklar och otillåtna preparat! NU KÖR VI!

Avsnitt 11 - Rädslan för döden  


Så var vi framme vid det elfte avsnittet av Kapitulationen till vardagslivets eminenta podcast. Hur ska fördelningen av personlighet kontra utseende egentligen se ut för att det ska vara flickvänsmaterial? Och VARFÖR är det så många som ignorerar äldre människor och fullständigt skiter i att hjälpa dem på traven? Vi tar även upp det mörkaste ämnet av dem alla, nämligen döden. Håll till godo!

Avsnitt 10 - Pubertetshår och parningsritualer  


ÄNTLIGEN är vi tillbaka. I vårt tionde avsnitt försöker vi, som så många gånger förut, att analysera ämnen och frågor som vi egentligen inte kan någonting om. Bland annat snackar vi omklädningsrumsetikett och generationsskillnader, det och MYCKET mer i det tionde avsnittet av Kapitulationen till vardagslivet.

Avsnitt 9 - Inte så mycket jultema  


I avsnitt nio försöker vi snacka jul, det går sådär, men det blir mycket annat trevligt. Vi försöker ge oss på det omöjliga diskussionsämnet religion, blickar tillbaka på året som gått och sätter upp mål för 2013. Följ med på det sista avsnittet år 2012!

0:00/0:00
Video player is in betaClose