Kaptein Skrekk og skatteøya

Kaptein Skrekk og skatteøya

Norway

En midlertidig podcast for barn - før lansering av bokkonsept. Serien handler om en litt annerledes sjørøver med navn kaptein Skrekk. De som ikke kjenner ham vil si han er tidenes verste sjørøver - men under overfalten har Skrekk mye å by på som vi alle kan kjenne oss igjen i. Spennende serie med formål å øke leseglede for barn rett før og i de første skoleårene.

Episodes

Kapittel 16; Stinkebleie blir blå i trynet  

Skrekk har med hjelp fra Kokos klart å befri seg selv fra fangenskap, men fortsatt må han lure Stinkebleie og mannskapet slik at hemmeligheten blir bevart. Og hvor har det blitt av skatten?

Kapittel 15; Skrekk tar hevn  

Kokos svikter ikke vennen sin, og akkurat når det ser som mørkest ut, er han tilbake og hjelper Skrekk. Skrekk lar seg ikke be to ganger, og sammen med Kokos går de til aksjon for å redde både skatten og Skrekks hemmelighet.

Kapittel 14; Fanget  

Når de andre sjørøverne ser at Skrekk besvimer, blir de nysgjerrige på å finne ut hva som er årsaken. Vil de finne det ut? Er i såfall Skrekks store hemmelighet avslørt?

Kapittel 13; Bleie kommer til øya  

Bleie og mannskapet kommer til øya for å grave opp skatten. Men når de møter Skrekk har han allerede gravd den opp og står klar for å gi den til dem. Bleie blir mistenksom.

Kapittel 12; Benny Bleie blir rød i trynet  

Stinkebleie har mistet kartet og finner ikke tilbake til øya hvor Skrekk er, men etter ett år kommer de forbi en øy som skiller seg ut fra alle de andre ...

Kapittel 11; Kokos deler en hemmelighet  

Kokos viser Skrekk at han hele tiden har vært nærmere skatten enn han kunne ane, og Skrekk forstår plutselig hvem det er som slo Stella og ham ned.

Kapittel 10; Amante de Coco  

Fanget i en feller er Skrekks eneste håp at den ukjente er vennligsinnet. Det finner han ganske fort ut, og hvem den ukjente er er litt av en overraskelse ...

Kapittel 9; Skrekk skriver en melding og lager en felle  

Den som graver en grav for andre, graver en grav for seg selv. Dette gjelder også når det gjelder feller ...

Kapittel 8; Tilbake til vraket  

Skrekk klarer ikke å vente og drar ned på vraket midt på natten. Men det å klatre ned en klippevegg midt på natta er ingen spøk.

Kapittel 7; Vraket  

Nedenfor klippene på nordsiden av øya ligger et vrak av en spansk fregatt. Skrekk lager en stige av bambus slik at han kan klatre ned til vraket for å undersøke det.

Kapittel 6; Kaptein Skrekk oppdager at han ikke er alene  

Skrekk blir angrepet av noen på øya og avslører samtidig hemmeligheten sin - at han har blodskrekk. Den fremmede har dermed overtaket ved at han eller hun stadig rapper Skrekks kokosnøtter og samtidiv vet at Skrekk ikke kan kjempe tilbake fordi ha ikke tåler å se blod.

Kapittel 5; En nøtt å knekke  

Bleie beskylder Skrekk for å ha tatt skatten, mens Skrekk beskylder Bleie for å være en uærlig sjørøver.

Kapittel 4; Skrekk finner en skatt  

Skrekk og mannskapet kommer til skatteøya, men Skrekk vil finne skatten på sin egen måte. Det liker ikke Bleie og resten av mannskapet.

Kapittel 3; Heis seil og flagget til topps  

Kaptein Skrekk har fått Benny Bleie og gjengen hans som mannskap. Nå gjelder det å sette seg i respekt og ikke oppføre seg klønete selv om Tessa er i nærheten. Og så må ingen få vite om hemmeligheten hans ...

Kapittel 2; Illeluktende mannskap  

Mannskapet har rømt fra Skrekk, og han må ut og finne et nytt. Han ender opp med en gjeng som ikke er helt som forventet.

Kapittel 1; Skrekk får et skattekart  

Skrekk er i land for å skaffe forsyninger, men det går helt annerledes enn han hadde tenkt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose