Karin & Filip

Karin & Filip

Sweden

Karin & Filip är inga. Men de har en blogg på Nöjesguiden och ett maktkritiskt popband som heter Borgerlig Skymning. De har en vag dröm om att bli nya Filip & Fredrik, fast mer genuskorrekta.

Episodes

Karin & Filip - Avsnitt 10 - Popkrig Och Förolämpningar  

I veckans avsnitt pratar vi om varför "din kvacksalvande glappnäbb" är en bättre förolämpning än "hora", om att mellis är ett underskattat mål och om vilket som egentligen är det mest episka popkriget 2Pac vs Biggie eller Blur vs Oasis? Och fanns det rap battles på Mozarts tid?

Kakan Hermansson - Sveriges Donald Trump  

I det här avsnittet pratar vi om hur borgerligheten får Kakan Hermansson att framstå som Donald Trump, varför Finland är världens bästa land och autentiska möten med Trump-väljare. MED MERA!

Karin & Filip - Avsnitt 8 - Björnar, Älgar Och Andres Lokko  

I avsnitt åtta diskuterar vi varför Andres Lokko har rätt, vad man ska göra om man blir attackerad av en björn, av en älg eller av en clown. Dessutom pratar vi om trender inom svenska språket och Filip om sin lista på saker han hatar.

Avsnitt 7 - #BackaDylanMannen  

Karin & Filip. Med Sveriges mest motiverade hybris. I avsnitt 6 backar vi Dylan-mannen, debatterar hösten och tycker synd om folk som inte kan dansa. BLAND ANNAT!

Karin & Filip - Avsnitt 6 - Gangsta rap made me do it  

Vårt roligaste avsnitt hittills!! I det sjätte avsnittet av vår podcast pratar vi om kampen mot självscanningsmaskinerna, mördarkaniner och när Karin gör bort sig på biblioteket. Och så lyssnar vi på Depeche Mode.

Karin & Filip - Avsnitt 5 - Göteborgskt uppror i rymden  

I det här avsnittet spawnar vi på idéer om vad som händer vid universums slut (OM DET FINNS ETT SLUT???), Filip stör sig på Göteborg, Karin berättar om sitt korsförhör i morgonpasset och Karin berättar varför kanelbullens dag är lösningen på integrationsproblemen.

Karin & Filip - Avsnitt 4 -  Varför har Jens Lapidus en potatissäck på sig?  

I avsnitt 4 pratar Karin och Filip om klädmaktsordningen, fullgubbar och varför Karin får vara med i Morgonpasset i P3 trots att hon inte är känd.

Karin & Filip - Klasskamp och E-type  

Om Karins klasskamp i förorten, vårt nya program i P3, Kents sämsta cover och mycket mer.

Karin & Filip - Avsnitt 2, Om Kentkänslan Och Folk Som Byter Plats I Lunchrummet  

Karin & Filip - Avsnitt 2, Om Kentkänslan Och Folk Som Byter Plats I Lunchrummet by Karin & Filip

Karin & Filip - P3 ringde - ni kan nog ana vad som hände sen  

Det här är prologen och ingressen till Karin & Filip - en ny podcast som alltid är sist på bollen. För någon ska ju vara det också. I detta prefix till avsnitt pratar vi om varför Filip får gå på modevecka men inte Karin, om varför Systembolagets reklamer uppmuntrar folk till att supa och varför Filip blev sur när rekryteraren från P3 ringde.

0:00/0:00
Video player is in betaClose