Kärleksroast

Kärleksroast

Sweden

“Kärleksroast” med mig Daniel Brodecki där jag träffar intressanta personer och ställer de "tuffare" frågorna i livet. Vi fokusera på känslor, sårbarhet och relationer och varför vi gör som vi gör. Tanken är att du som lyssnare ska känna igen olika vinklar, konkreta verktyg och givande lärdomar.

Episodes

Linn Elmervik - Sammanfattning & Nytt koncept  

I det femtonde avsnittet är det ombytta roller, aftonbladets journalist Linn kommer roasta Daniel om hans erfarenheter från alla avsnitt och även dela personliga tankar och upplevelser från sin barndom. I avsnittet kommer han avslöja varför han startat ett nytt koncept och varför det är bra att gråta även om det är lätt blir att man håller tillbaka.

Rebecka Pershagen - Åldersskillnad & Kärleksapp  

Hur påverkar våra behov, åldersskillnad och sårbarhet kärleken? Det kommer kärleksentreprenören Rebecka ta upp i avsnitt 14. Hon får även prova 3-1 metoden i början av avsnittet, ge gärna feedback på den!

Rosario Rojas - Mindfulness & Fyra hörnstenar  

Många talar om mindfulness! Men vad finns det för konkreta verktyg för att bli mer närvarande, ärlig och sann mot sig själv? Det kommer mindfulnessintruktören Rosario Rojas ta upp i avsnitt 13 samt för er som vill så kommer vi hålla i en workshop tillsammans. Det är även debut av 3-1 metoden i början av avsnittet, ge gärna feedback på den!

Robin Isaksson - Relationstips & Nervositet  

Robin Isaksson har just nu sagt upp sig och flyttat hem till Helsinborg för att hjälpa andra att känna sig värdiga och visa sitt RIKTIGA jag eftersom Robin under många år identifierat sig med vad andra tyckte om honom. I kärleksroast berättar han om sin resa, hur han vågade blomma ut, visa sitt RIKTIGA jag, hans 10 viktigaste relationstips och hur han trots sin scenskräck ska föreläsa om detta.

Ellen Tejle - Gift vid första ögonkastet  

Första gången Ellen Tejle från programmet gift vid första ögonkastet får berätta om sin resa och hur det var att gifta sig med en främling i nationell tv. Går det att matcha kärleken och vilka reaktioner har Ellen fått av vänner och främlingar?

Elina Berglund - Hormoner & Naturligt P-piller  

Elina Berglund är forskaren som tagit fram appen Naturalcycles tillsammans med sin man Raoul. Följ med hur det började med att kärleken är större än allt och hur hormoner påverkar kvinnor, speciellt av p-piller. Vi tar upp mens, ägglossning och hur man kan styra sina graviditet med hjälp av en termometer och en app.

Marika Skärvik - Självledarskap & Medvetenhet  

Det nionde avsnittet med Marika Skärvik som har långa VD och chefs erfarenheter där vi tar upp vikten av medvetenhet, att vara sann mot sig själv och hur man leder andra med kärlek!

Malin Drevstam - Sex & Anknytning  

Malin Drevstam är en flitigt anlitad föreläsare om anknytningsstil i allmänhet kopplat till sexlivet i synnerhet. I avsnitt 8 kommer vi prata anknytning, relationer och sexliv som avslutas med en spontan "könsmindfullness". För att boka sig på vår föreläsning går ni in på www.brodecki.se

Peter Siepen - Hälsa & Välmående  

I avsnitt 7 får ni höra Peter Siepen "roastas" om hans syn kring kärlek, machokultur, otrohet, att vara carbon och den svenska jantelagen. I början kommer ni även få ta del av min och Malin Drevstams kärlek- och sex-föreläsning. Allt på Brodecki.se.

Shahriyar Latifzadeh - Invandring & Nordisk kärlek  

Vi får veta varför Shahriyar som ung bestämde sig för att dejta tjejer med nordiskt utseende, vad han tänker om kärlek vid första ögonkastet och sökandet efter att bli hel som människa.

Ola Sterling - Liveradio & Dubbelroast  

En spontan "snabbroast" i direktsänd radio. I för och efter -snacket låter jag programledaren Ola beskriva sina tankar, reflektioner och varför hans puls gick upp så kraftigt inför och under vårt samtal.

Greta Tidholm - Tankemonster & Manlighet  

I avsnitt 4 "roastar" jag Greta Tidholm om våra upplevelser i Kärlekskoden. Det är första gången jag träffar Greta sen finalen och vi får tid att diskutera varför Greta valde som hon gjorde. Ni får även ta del av Gretas tidigare relationer och relation med Pär samt varför hennes tankemonster och fantasi ibland orsakat henne besvikelser.

Pär "Vikingen" Esping - Attraktion & Motpoler  

I avsnitt 3 "roastar" jag Pär Esping, även han känd från SVTs satsning Kärlekskoden. Ni får ta del av Pärs personliga resa, hur pojkar blir män och vad som egentligen är manligt. Vi kommer 2015 köra återkommande teman efter all positiv respons!

Nils Ölander - Karriär & Anknytning  

I avsnitt 2 "roastar" vi Nils Ölander, känd från SVTs satsning Kärlekskoden. Vi pratar om varför Nils tidigare lätt valt karriären framför kärleken och dragit sig undan så fort det har börjat likna en mer seriös relation.

Henrik Fexeus - Sårbarhet & XYZ teorin  

Låt mig presentera första avsnittet där jag kommer ”kärleksroasta” mentalisten Henrik Fexeus känd från TV. Resultatet hör du här när självaste programledaren av Kärlekskoden blir "roastad" om närhet, sårbarhet och kärlek i vad jag förstått är sidor Henrik inte "brukar" prata om på det här sättet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose