Kathrine og Sofia

Kathrine og Sofia

Norway

En podcast av Kathrine og Sofia

Episodes

#damerogdritt (episode 10)  

Kathrine og Sofia byr på ekte juleeventyr når de inviterer en av Kathrines store flammer - som dumpet henne rått og brutalt i år - med seg inn i studio. Sofia tar på seg hatten som Dr. Phil og Ricky Lake. Kathrine og Ivar Lykke som Bonnie and Clyde. Vil Kathrine og den gamle flammen kunne avslutte året som venner, eller får Kathrine hjertet sitt knust i tusen bitar?

#sexogsingelliv (episode 9)  

Sofia er Kathrines kjærlighetspsykolog og tar deg gjennom Kathrines berg og dalbane kjærlighetsliv. Vi bygger opp til en stor overraskelse i neste episode, der en av Kathrines Tinder dates kommer på besøk.

#låttogløye (episode 8)  

Kathrine og Sofia fortsetter å servere deg perler fra hverdagen. I denne episoden tar torsdagen en uventet vending, og Sofia må ut på et hemmelig oppdrag.

#idologingenting (episode 7)  

De skulle på idol. De skulle bli superstjerner. Så skjer det utenkelig. I denne episoden tar Kathrine og Sofia frem sitt mest ubrukte talent:gullstrupen!

#frieriogfråtsing (episode 6)  

To the left, to the left: Sofia og Kathrine er tilbake etter 2 ukers sengeleie og jobbmania. Nå serverer de deg det nest beste fra førjulstida: appen Happn og brudd med kjipe ekser.

#høstoghår (episode 5)  

Sofia gror bart og Kathrine har deltatt i Eurovision Schong Contest. Få med deg alt i ukens episode

#jobbogjustin (episode 4)  

Sofia er i antibiotikarus etter sterk medisinering fra gårdsdagens hundebitt, og avslører hvordan det er å henge med danserne til Justin Bieber. Men, hva har Kathrine holdt på med?

#vinogveiledning (episode 3)  

I denne episoden har Kathrine og Sofia fylt vinglassene og ryddet plass til introspeksjonen og selvransakelse. De har nemlig hentet inn DR løv for å snakke om kjærlighetsspråket. Kathrine tar også et oppgjør med sin traumatiske Idol-deltakelse og Sofia byr på tidenes overraskelse til Kathrine.

#kampogkondomer (episode 2)  

Kathrine og Sofia fortsetter den gode stemningen og serverer deg hverdagens realiteter i boblende champagneglass. I denne episoden diskuterer de kamp, store bøter og ubrukte kondomer.

#nudlerognav (episode 1)  

ENDELIG ER DEN HER! Podcasten ingen har venta på. Sett på stereoanlegget nå.

0:00/0:00
Video player is in betaClose