Knappt Debatt!

Knappt Debatt!

Sweden

TRE ÄMNEN, BEGRÄNSAD TID, INGA FÖRBEREDELSER

Episodes

32. Nyårsspecial: Är mellandagsrean trevlig?  

Efter en oannonserat juluppehåll är Knappt Debatt! tillbaka med en nyårsspecial. Återigen debatterar vi tre ämnen, mellan två av oss, under kort tid. Veckans ämnen är: Borde en skippa fyrverkerier i år? Är mellandagsrean trevlig? Och var 2016 ett bra år för Knappt Debatt?

31. Har Håkan Hellström sin bästa tid framför sig?  

Ännu en gång är det dags, det vill säga återigen hög tid, för Knappt Debatt! Vi uppskattar att ni lyssnar (om ni nu orkar med det) och vill poängtera att veckans avsnitt avhandlar följande ämnen: Kommer vinyltrenden hålla i sig? Har Håkan Hellström sin bästa tid framför sig? Och finns spöken?

30. Julspecial: Finns tomten?  

God Jul på er! Knappt Debatt firar nämligen 30 avsnitt med en väldigt fnittrig julspecial och en något trött debatt-trio. Men, det är ju trots allt Knappt Debatt! och vi debatterar: Finns tomten? Hårda eller mjuka paket? Och borde glögg serveras året om?

29. Skrika eller viska?  

Med pompa och ståt är Knappt Debatt tillbaka och originaltrion är återigen samlad! Denna vecka debatterar vi följande: Är kaffe den bästa drogen? Är Postkodlotteriet skit? Och bör man skrika eller viska?

28. Är New York en riktig skitstad?  

Härligt värre för Knappt Debatt! är tillbaka med ännu ett "live"-avsnitt, den här gång ifrån New York och högst upp i Empire State Building. Fortsätt maila knapptdebatt@gmail.com med era debattämnen, vem vet vart dom kan komma att debatteras... Veckans ämnen är: Har Starbucks gott kaffe? Och är New York en riktig skitstad?

27. Special: Live från Washington D.C.  

Veckans Knappt Debatt! kommer till er direkt från Vita Huset i Washington D.C. Ett speciellt avsnitt, minst sagt, då presidenten plötsligt dyker upp... Men, vi debatterar ju också och veckans ämnen är: Är vita huset det bästa huset? Och är Obama taggad på semester?

26. Borde man snatta mer?  

Nytt avsnitt, nya utmaningar och nya debatter ligger framför dig - för Knappt Debatt! är tillbaka. Dramatik, humor och tvivelaktiga åsikter väntar i veckans avsnitt, där vi debatterar följande: Värme eller kyla? Orientering? Och är borde man snatta mer?

25. Sanning eller konsekvens?  

Hallå i cyberrymden, Knappt Debatt! är tillbaka. I det kanske fnissigaste avsnittet hittills debatterar vi följande: Sanning eller konsekvens? Är det svenska köket skit? Och är det verkligen töntigt med glasögon?

24. Blir man puckad av TV-spel?  

Kärlek och debatter går ut i podcast-världen med ytterligare ett avsnitt av Knappt Debatt! Vi älskar er för gud skull! Veckans debatter är: Segelbåt eller motorbåt? Är makt överskattat? Och blir man puckad av TV-spel?

23. Är det överskattat att ta studenten?  

Återigen är det dags för Knappt Debatt! och visst är väl det härligt?! Nåväl, kampanjen är avslutad och vi tackar för alla mail, vi älskar er. Veckans debatter är: Är det okej att ställa dumma frågor? Var träslöjd helt onödigt? Och är det överskattat att ta studenten?

22. Borde vi sluta åka till rymden?  

Det är med glädje och lycka vi - återigen - annonserar ett grymt avsnitt av Knappt Debatt! Dessutom, sista chansen att vinna en t-shirt - maila ämnesförslag till Knapptdebatt@gmail.com. Veckan debatter: Är det bra med firmafester? Spårvagn eller tunnelbana? Och borde vi sluta åka till rymden?

21. Kan hårt festande bidra till bättre betyg?  

Lokomotivet Knappt Debatt! rullar vidare ut i världen och vi debatterar återigen tre ämnen! Dessutom fortsätter kampanjen - maila in ämnen till Knapptdebatt@gmail.com och vinn en t-shirt (!). Nåväl, veckan debatter är: Kan hårt festande bidra till bättre betyg? Vad är att föredra - kyl eller frys? Och är fredagsmys ett samhällsproblem?

20. Pest eller kolera?  

Hej och hurra, nu är det återigen dags för Knappt Debatt! Vi firar 20 avsnitt med att dela ut Knappt Debatt! tröjor så maila in era ämnesförslag till KnapptDebatt@gmail.com och ta chansen! Läs mer på www.knapptdebatt.tk. Denna veckans tre debatter är: Skägg?! Pest eller kolera - vad är att föredra? Och är det för vanligt med charter-resor?

19. Borde dialekter avskaffas?  

Tro det eller ej, men Knappt Debatt! är tillbaka med ett helt vanligt (otroligt) avsnitt signerat originaltrion! Denna veckan debatterar vi: Vilket är bäst - morgon eller kväll? Borde dialekter avskaffas? Och skall Leif GW gå och lägga sig?

18. Blev det här avsnittet bra?  

Fantastiskt kul, tycker vi, för det är återigen dags igen för Knappt Debatt! Den här veckan i en specialversion - succé eller fiasko bestämmer ni själva. Veckans debatter: Borde vi ta tillbaka Markus? Behövs verkligen en moderator? Och blev det här avsnittet bra?

17. Hyra film eller streama film?  

Det är hög tid för Knappt Debatt! och efter succén förra veckan är gästdebattören Sergio tillbaka! Denna veckans knappa debatter är: Borde kinesiska vara obligatoriskt i skolan? Bör man ropa hej innan man är över bäcken? Och ska man hyra film eller streama film? 

16. Borde Coca-Cola sponsra OS?  

Återigen, nu kör vi Knappt Debatt! och denna veckan med gästdebattören Sergio Dahlqvist - vilken insats! Vi debatterar: Borde Coca-Cola sponsra OS? Har elcykeln haft sin bästa tid? Och vilken månad är bäst - Januari eller December?

15. Behöver man lida pin för att bli fin?  

Vi är tillbaka, återigen, med ett förbaskat bra avsnitt! Denna veckans tre knappa debatter handlar om: Är Gotland världens bästa ö? Behöver man lida pin för att bli fin? Och är robotgräsklipparen en familjemedlem? 

14. Behövs glassbilen fortfarande?  

Pang på rödbetan och ännu ett fnittrigt avsnitt av Knappt Debatt! är ute. Veckans debatter är: Kan Wikipedia lära dig allt? Vilket är bäst - sightseeing eller trekking? Och behövs glassbilen fortfarande?

13. Var det bättre förr?  

Återigen! Nu kör vi Knappt Debatt med ett stort steg upp från förra veckans haveri. Det blir tre knappa debatter om: Var det verkligen bättre förr? Borde Sverige sluta arrangera galor? Och borde alla ha en låtsaskompis?

0:00/0:00
Video player is in betaClose