Knappt Debatt!

Knappt Debatt!

Sweden

TRE ÄMNEN, BEGRÄNSAD TID, INGA FÖRBEREDELSER

Episodes

25. Sanning eller konsekvens?  

Hallå i cyberrymden, Knappt Debatt! är tillbaka. I det kanske fnissigaste avsnittet hittills debatterar vi följande: Sanning eller konsekvens? Är det svenska köket skit? Och är det verkligen töntigt med glasögon?

24. Blir man puckad av TV-spel?  

Kärlek och debatter går ut i podcast-världen med ytterligare ett avsnitt av Knappt Debatt! Vi älskar er för gud skull! Veckans debatter är: Segelbåt eller motorbåt? Är makt överskattat? Och blir man puckad av TV-spel?

23. Är det överskattat att ta studenten?  

Återigen är det dags för Knappt Debatt! och visst är väl det härligt?! Nåväl, kampanjen är avslutad och vi tackar för alla mail, vi älskar er. Veckans debatter är: Är det okej att ställa dumma frågor? Var träslöjd helt onödigt? Och är det överskattat att ta studenten?

22. Borde vi sluta åka till rymden?  

Det är med glädje och lycka vi - återigen - annonserar ett grymt avsnitt av Knappt Debatt! Dessutom, sista chansen att vinna en t-shirt - maila ämnesförslag till Knapptdebatt@gmail.com. Veckan debatter: Är det bra med firmafester? Spårvagn eller tunnelbana? Och borde vi sluta åka till rymden?

21. Kan hårt festande bidra till bättre betyg?  

Lokomotivet Knappt Debatt! rullar vidare ut i världen och vi debatterar återigen tre ämnen! Dessutom fortsätter kampanjen - maila in ämnen till Knapptdebatt@gmail.com och vinn en t-shirt (!). Nåväl, veckan debatter är: Kan hårt festande bidra till bättre betyg? Vad är att föredra - kyl eller frys? Och är fredagsmys ett samhällsproblem?

20. Pest eller kolera?  

Hej och hurra, nu är det återigen dags för Knappt Debatt! Vi firar 20 avsnitt med att dela ut Knappt Debatt! tröjor så maila in era ämnesförslag till KnapptDebatt@gmail.com och ta chansen! Läs mer på www.knapptdebatt.tk. Denna veckans tre debatter är: Skägg?! Pest eller kolera - vad är att föredra? Och är det för vanligt med charter-resor?

19. Borde dialekter avskaffas?  

Tro det eller ej, men Knappt Debatt! är tillbaka med ett helt vanligt (otroligt) avsnitt signerat originaltrion! Denna veckan debatterar vi: Vilket är bäst - morgon eller kväll? Borde dialekter avskaffas? Och skall Leif GW gå och lägga sig?

18. Blev det här avsnittet bra?  

Fantastiskt kul, tycker vi, för det är återigen dags igen för Knappt Debatt! Den här veckan i en specialversion - succé eller fiasko bestämmer ni själva. Veckans debatter: Borde vi ta tillbaka Markus? Behövs verkligen en moderator? Och blev det här avsnittet bra?

17. Hyra film eller streama film?  

Det är hög tid för Knappt Debatt! och efter succén förra veckan är gästdebattören Sergio tillbaka! Denna veckans knappa debatter är: Borde kinesiska vara obligatoriskt i skolan? Bör man ropa hej innan man är över bäcken? Och ska man hyra film eller streama film? 

16. Borde Coca-Cola sponsra OS?  

Återigen, nu kör vi Knappt Debatt! och denna veckan med gästdebattören Sergio Dahlqvist - vilken insats! Vi debatterar: Borde Coca-Cola sponsra OS? Har elcykeln haft sin bästa tid? Och vilken månad är bäst - Januari eller December?

15. Behöver man lida pin för att bli fin?  

Vi är tillbaka, återigen, med ett förbaskat bra avsnitt! Denna veckans tre knappa debatter handlar om: Är Gotland världens bästa ö? Behöver man lida pin för att bli fin? Och är robotgräsklipparen en familjemedlem? 

14. Behövs glassbilen fortfarande?  

Pang på rödbetan och ännu ett fnittrigt avsnitt av Knappt Debatt! är ute. Veckans debatter är: Kan Wikipedia lära dig allt? Vilket är bäst - sightseeing eller trekking? Och behövs glassbilen fortfarande?

13. Var det bättre förr?  

Återigen! Nu kör vi Knappt Debatt med ett stort steg upp från förra veckans haveri. Det blir tre knappa debatter om: Var det verkligen bättre förr? Borde Sverige sluta arrangera galor? Och borde alla ha en låtsaskompis?

12. Behövs verkligen skomakare fortfarande?  

Äntligen är det dags för Knappt Debatt, återigen! Tre ytterst tveksamma ämnen debatteras denna vecka, nämligen följande: Är cornflakes den bästa frukosten? Behövs verkligen skomakare fortfarande? Och borde barnvagnar förbjudas?

11. Skrota morgonradio?!  

Vi ber i förväg om ursäkt för den knappa (!) inspelningskvaliteten, det åtgärdar vi till nästa vecka. Det härliga elfte avsnittet innehåller Knappt Debatt om man ska: Skrota morgonradio?! Trädgårdsmästare är inga mästare?! Och borde snorkling förbjudas?

10. Jubileum: Är Oliwer Hägglund likeable?  

Äntligen det tionde jubileumsavsnittet med starka meta-inslag och gästmoderatorn Daniel. Det blir Knappt Debatt! om: Borde vi ha den här podden? Är Markus en bättre debattör än Fredrik? Och är Oliwer Hägglund likeable?

9. Borde poängpromenad vara med i OS?  

Här döljer sig tjugo minuter med tre Knappa Debatter om: Har någon verkligen varit uppe på Mount Everest? Borde alla ta symaskinskörkort? Och borde poängpromenad vara med i OS? 

8. Ska Sverige invadera Norge?  

Knappt Debatt ber i förväg om ursäkt för ett någorlunda kontroversiellt avsnitt. Vi vill ingen illa, men gillar att utforska gränserna - förlåt Amy! Veckans debatter: Borde svenskarna sluta åka till Thailand? Kommer Amy Diamond joina 27-club? Och ska Sverige invadera Norge?

7. Är det fortfarande coolt med keps?  

Knappt Debatt är tillbaka med programmets första gästdebattör - Lovisa - och bjuder på en svajig inledning om: Salt eller peppar? Och är det fortfarande coolt med keps? Dessutom: är det verkligen skönt att bada bastu?

6. Vanligt vatten eller bubbelvatten?  

Det är ytterst Knappt Debatt! om: Skall man underskatta Ryssland? Borde alla testa yes-man tekniken? Och vad är bäst: vanligt vatten eller bubbelvatten? 
Glöm inte: Maila era ämnesförslag till knapptdebatt@gmail.com

0:00/0:00
Video player is in betaClose