Knyckare i P3

Knyckare i P3

Sweden

I ”Knyckare i P3” får Emma lära sig nya saker varje dag med hjälp av lyssnarna. Varje program innehåller ett specifikt skolämne, med lyssnarna som klasskamrater kommer det att vara allt från kvarsittning till spökboll i studion. Det är lyssnarna som bestämmer vad som står på dagens schema.

Episodes

Den ultimata sommarguiden  

I säsongens sista Knyckare i P3 så hjälper vi inte bara en lyssnare. Vi hjälper alla att få den perfekta sommaren!

Hjälp! Jag ska flytta till Sverige  

August har hört av sig. Han ska flytta från Norge till Sverige för att plugga. Han vill veta hur han smälter in bland svenskar. Jesper och Jonatan Unge hjälper!

Best of! Vårens godaste godbitar  

Med bara några dagar kvar innan vi tar sommarlov så passar vi på att blicka tillbaka på några av de roligaste sakerna vi gjort i vår.

Hjälp! Jag är rädd för döden  

Natascha har skrivit in och vill ha hjälp med sin dödsångest.
Jesper och Jonatan Unge hjälper! Bland annat med hjälp av prästen Carl-Johan Amilon.

Hjälp! Jag vill skaffa mig en catchphrase!  

Har du alltid drömt om att förknippas med en utsliten fras? Är "I'll be back" redan taget? Misströsta inte - idag hjälper vi lyssnaren Johanna att hitta sin alldeles egna, magiska och unika catchphrase, och du kan få haka på. Whoop!

Hjälp! Jag vill bli vidskeplig!  

Ja det är sant, idag hjälper vi en lyssnare som heter Hannes och som verkligen vill bli vidskeplig. Han tycker det känns som att vardagen blir mer magisk och som att det skulle bli lite fetare att leva om han trodde på något helt enkelt. Till hjälp står REDAKTIONEN dvs. Jesper "Producent-Jeppe" Hagenborn och Anna "Researcher-Anna" Emanuelsson. Petrina och Dilan från Tankesmedjan tittar också in!  xD 

Hjälp! Jag vill bli coolast i klassen!  

Producent-Jeppe och Oscar Zia hjälper lyssnaren Stefan att bli coolast i klassen. Det är så enkelt som det låter. Men det var svårt att prata om att bli cool utan att låta töntig. Men det gick. Tror vi. PEACE 

Hjälp! Jag måste köpa en studentpresent!  

Producent-Jeppe och Jonatan Unge hjälper Jacob att köpa en studentpresent till sin brorsa. Det enda kravet är att det inte får vara sprit. Det blev genast mycket svårare, men till slut lyckades våra briljanta programledare ändå snickra ihop en lösning.

Hjälp! Kommer jag alltid vara singel?  

Snart 27 åriga Dina undrar om hon för evigt och evigt kommer att leva singellivet eller om det finns något knep eller tips hon kan ta till för att bli ihop med någon vettig. Självklart hjälper producent-Jeppe... Läs mer och Oscar Zia med alla tips dom har.

Hjälp! Jag vill lära mig beatboxa i min tvärflöjt!  

Idag slog vi nog rekord i knasighet - vi lärde lyssnaren Petra att bli riktigt bra på att beatboxa i sin tvärflöjt helt enkelt. Till hjälp hade vi beatbox-geniet Daniel Holmgren som tur va. Lyssna och... Läs mer NJUT!

Emmas sista show!  

Emma säger "hej då", bryter mot programregler och fiser kändisar i örat.

Hjälp! Jag kan inte laga mat  

Josefina kan inte laga mat. Alltså verkligen inte. Hon har till och med en maskin som kokar hennes ägg.
Farah och Jonatan hjälper!
Eller i alla fall kallar in Ellen Taylor från Sveriges yngsta mästerkock som hjälper.

Hjälp! Jag har inget tålamod  

I dagens program hjälpte Jesper och Oscar lyssnaren Lorena med att få bättre tålamod - bland annat genom att tvinga henne att trassla ut sladdar :p 

Hjälp! Kommer det här att hålla?  

Relationsfredag! Idag med Alex Hermansson.
Lyssnarbrevet är från Noel som är religiös och har träffat en tjej som inte är det.
Han är orolig för om det kommer att hålla i längden.

Hjälp! Jag vill verka smart  

Farah och Jonatan ger Nahir tips på hur han fejka att han är smartare än han är.

0:00/0:00
Video player is in betaClose