Kommentarfeltet

Kommentarfeltet

Norway

Tre glade gutter som ELSKER kommentarfelt

Episodes

Episode 13  

Hvem er Norges mest ukjente blogger? Hvordan går det i borettslaget til Heine? Kommer Christian til å skjønne vitsene denne uken? Svarene får du i denne episoden.

Episode 12  

Denne uken prøver vi oss som toppkommentator! Hvilken taktikk funker best for å få flest likes og tilbakemeldinger?

Episode 11  

Hvilken kjendis fylte 50 år denne uken? HVEM vant forrige podcast, og hvor mange profilbilder har Stian lagt ut på Facebook opp igjennom årene? Dette, og mye mer, får du svaret på i epoisode 11!

Episode 10  

Denne uken er det duket for en ekstremt spennende avslutning! I tillegg er minst ett av medlemmene hakket drøyere enn til vanlig.

Episode 9  

I denne episoden blir det EKSTREMT stor diskusjon når Christian & Stian skal finne ut av et ord fra Heines kommentar. Hvem mener du har rett? Vi vil veldig gjerne høre fra deg! I tillegg er det selvsagt et tyvetalls kommentarer som blir kommentert (hehe).

Episode 8  

Hva har folk rast mot denne uken? Svaret får du i ukens episode! Det ble også ekstremt jevnt, og det var vanskelig å kåre en vinner!

Episode 7  

JULESPESIAL

Episode 6  

Ukens episode blir innledet med både sang & musikk, og i tillegg byr vi (selvsagt) på det ypperst av norske kommentarfelt. Lurer du forresten på hvordan det står til i Facebook-gruppen til Heines borettslag? Hint: Det har skjedd et mord! Det & mye annet snacks finner du ut her!

Episode 5  

Da vi fant ut av hva advent betyr, ble førjulstiden plutselig mye mer skitten! I tillegg dykker vi nok en gang ned i nettets dypeste og mørkeste kommentarfelt. God fornøyelse!

Episode 4  

Ny uke, ny runde prima kommentarer fra vårt favorittsted i hele verden: Internett.

Episode 3  

Hva er det Jan vil droppe sex for? Og over 600 stk har meldt seg inn i gruppen "Vi som mener at Knut ikke trenger en ny..." En ny hva??? Alle svarene hører du her!

Episode 2  

Kan man bare gjøre det TO ganger i året? MØKKALAND! Dette er èn av mange fantastiske kommentarer vi pløyer igjennom denne uken!

Episode 1  

I dagens episode rases det mot at Toros fruktsuppe ikke er på tilbud. I tillegg får du høre om mannen som forsøkte å sjekke opp en flyvertinne fra Norwegian via face.

0:00/0:00
Video player is in betaClose