Konspirasjonspodden

Konspirasjonspodden

Norway

Konspirasjonspodden tar konspirasjoner på alvor. Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard tar i hver uke for seg en kjent eller en ukjent konspirasjon. Hva sier bevisene? Og hva blir konklusjonen?

Episodes

EP10 - Hitler  

Døde virkelig Hitler i en bunker i Berlin, eller klarte han å rømme til Argentina? Konspirasjonspodden tar en titt på bevisene.

EP 09 - Battle over LA  

I over en time skyter både marine og militæret på et objekt over Los Angeles. De sier senere at det var en værballong. Trenger man over 1000 skudd da? Vi sjekker bevisene.

EP 08 - Månelanding  

Månelandingen skjedde aldri, ikke på mongstad og ikke i 1969. Alt var propaganda. Eller var det ekte? Vi ser på bevisene

EP07 - WaterCar  

Stanley Meyer har funnet opp en bil som går på vann, han kommer i avisen og på tv. Dagen etter hans møte med pentagon dør han under mystiske omstendigheter på en parkeringsplass. Bare tilfeldig? Hva sier bevisene? Fredrik og Bjørn-Henning tar en titt.

EP06 WTC7  

Det var ikke bare WTC 1 & 2 som raste 11.09.2001, det var et tredje tårn som også imploderte på mystisk vis. Konspirasjon? CIA? Vi sjekker

EP05 - JAL Flight 1628  

Kapteinen på JAL 1628 ser et flyvende objekt foran seg, det gjør også militæret og flytårnet.Den best dokumenterte UFO-hendelsen noen sinne

EP04 - Reptilmennesker styrer verden  

Noen mener at reptilmennesker styrer verden, og de har gjort slaver av menneskerasen og krever blod og lidelse, men hva sier bevisene? Og hva konkluderer vi med?

EP03 Jan Wiborg  

Han blir funnet død i bakgården på et hotell i København. Han var i ferd med å avsløre hvem som hadde tuklet med målingene på Hurum, men tar "selvmord" noen dager før.

0:00/0:00
Video player is in betaClose