Kroppslig

Kroppslig

Norway

Vi ønsker å ha KROPP i fokus, både det fysiske, psykiske og det sosiale. Samfunnsaktuelle tema og harde fakta blir diskutert, men det glir fort over på sex, siden det er så mye kropp involvert. Dette er tabuløs time. Vi elsker å snakke om det du helst ikke vil høre. #Flaut http://srib.no/

Episodes

Kroppslig - Allergi 20.05.17  

I ukas sending tar den vanvittig tabuløs kroppslig-gjengen i for seg allergi. Det høres kanskje seigt og tørt ut, men med Marte Blom Nysæther, Susanne Løken og Aslak Syversen Waage i studio blir til og med de vanligste allergier sexy.

Kroppslig 0

Kroppslig - Vegetarianere og veganere 13.05.2017  

I denne ukens sending snakker vi om det å være vegetarianer, hva det innebærer og alle undergruppene vegetarianere som fins! Vi har vært heldige å få med oss to gjester i løpet av sendingen, veganer Martin Hjelle Nygård og klinisk-ernæringsfysiolog student Malin Rofstad Berg. Vi skal også fortelle hvordan det gikk da Karina og Nina Julia testet å være veganere i en uka, i tillegg til at du får høre spalten vår "Ukas ekle ting"! I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Karina Håland Jacobsen og Nina Julia Urnes.

Kroppslig 0

Kroppslig - Spiseforstyrrelser 06.05.2017  

I ukas sending tar den ellers så lettbeinte gjengen i kroppslig for seg et gravalvorlig, men desto viktigere tema; Spiseforstyrrelser. Hvem, hva og hvordan er bare noen av spørsmålene vi tar opp. Vi får også et ekkelt besøk av guineaormen i spalten Ukas ekle ting. I studio er Karina Håland Jakobsen, Kari-Annette Damås og Aslak Syversen Waage

Kroppslig 0

Kroppslig - 113 29.04.2017  

Denne uken snakker vi i Kroppslig om 113 og akuttmedisin! Hvem kommer du til når du ringer 113, hva er forskjellen på legevakten og akuttmottaket, og hvordan kan du utføre hjerte-lunge-redning? Vi får besøk av Marius Tømta som jobber i ambulansen, og du får høre spalten vår "Ukas ekle ting". I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Kari-Annette Damås og Nina Julia Urnes.

Kroppslig 0

Kroppslig - Alternativ medisin 22.04.2017  

I ukas sending snakker vi om alternativ medisn. Både de mer annerkjente former som brukes i helsevesenet, til de mer smale og ukjente. Vi bruker litt tid på å bli kjent med snåsamannens varme hender, i tillegg hater vi litt på vaksinemotstand i spalten Ukas ekle ting. I studio er Aslak Syversen Waage, Marte Blom Nysæther og Susanne Løken.

Kroppslig 0

Kroppslig - Påskespesial 15.04.2017  

Denne uken er det påske, og Kroppslig slår til med en påskespesial! Vi snakker om hvordan Nordmenn feirer påske, og hvordan skal man te seg på fjellet. Vi tar også opp hvordan man kan få froskskader, bli snøblind og du får høre spalten vår "Ukas ekle ting". I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Marte Blom Nysæter og Susanne Løken.

Kroppslig 0

Kroppslig - Aldring 01.04.2017  

I ukens sending tar vi opp temaet ALDRING i forbindelse med Studentradioen i Bergens 35år jubileum! Vi snakker om hvorfor vi mennekser blir gamle, hva demens er og hvorfor man blir det, rynker, grått hår og en helt fantastisk landsby for demente de har i Nederland! Du får også høre spalten vår "Hva feiler det Britt?". I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Nina Julia Urnes og Marte Blom Nysæter.

Kroppslig 0

Kroppslig - Syndomer 25.03.2017  

I ukens sending snakker vi om syndromer! Vi tar opp hva som er forskjell på syndromer og sykdom, downs syndrom, utmattelssyndrom og det omdiskuterte stockholm syndrom! Vi har også et innslag med "ukas ekle ting" hvor vi snakker om fiskelukt. I studi sitter Gina Dufseth Vangen, Marte Blom Nysæter og Alsak Syversen Waage.

Kroppslig 0

Kroppslig - Mensen 18.03.17  

I ukens sending snakker vi om mensen! Tamponger, bind, menskopp og PMS er noe av det vi tar for oss. I tillegg deler vi av egne (mens)erfaringer og vi har selvfølgelig fått SMS av Britt! I studio er Kari-Annette Damås, Nina Julia Urnes og Karina Håland Jakobsen.

Kroppslig 0

Kroppslig - Rus 11.07.17  

I ukens sending tar gjengen for seg rus. Hvilke rusmidler har vi, hvordan virker de, både på kropp og sinn. Hvem bruker hva og hvorfor. Vi får også et gledelig gjensyn med spalten «ukas ekle ting». I studio er Aslak Syversen Waage, Marte Blom Nysæther og Susanne Løken

Kroppslig 0

Kroppslig - Urin 04.03.2017  

I ukens sending snakker vi om tiss, eller mer spesifikt urin! Hva er urin, hvorfor er det gult, hvorfor må vi i det hele tatt tisse, og hvorfor tisser vi så ofte når vi drikker alkohol? Alt dette besvares og gås igjennom, i tillegg til at vi snakker om tissing i dusjen, golden shower, og har spalten vår "Hva feiler det Britt?" I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Karina Håland Jakobsen og Susanne Løken.

Kroppslig 0

Kroppslig - Mannekroppen 101 18.02.2017  

I uken sending tar vi for oss mennens kropp, hvor vi snakker om hvordan den eventuelt perfekte mannekropp ser ut, hva som gjør at menn er sterke og har skjegg, pikk og pung, og flere spennende underlivsdetaljer! Du får også høre spalten vår "hva feiler det Britt"! I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Nina Julia Urnes og Kari-Annette Damås.

Kroppslig 0

Kroppslig - Kvinnekroppen 101 11.02.2017  

I ukens sending snakker vi om det fantastiske temaet, KVINNEKROPPEN! Hvorfor er kvinnekroppen som den er, hvordan er den perfekte kvinnekropp, samt alt du må vite om skjede, klitoris og pupper belyses! Vi har også vår faste spalte "Hva feiler det Britt?". I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Susanne Løken og Nina Julia Urnes.

Kroppslig 0

Kroppslig - Graviditetssending 04.02.2017  

Denne uken snakker vi om graviditet, hvor alt fra hvordan man blir gravid, hva som skjer underveis, plager man kan få og selve fødselen tas opp! Vi har også intervjuet studenten Karoline som er gravid, og du får høre spalten vår "Hva feiler det Britt", hvor Britt har pådratt seg Alice in Wonderland syndrom! I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Karina Håland Jakobsen og Kari-Annette Damås!

Kroppslig 0

Kroppslig-kjønnskifte-podcast  

I ukas sending tar kroppslig-gjengen for seg kjønnskifte og ser på forskjeller mellom transseksualisme og interseksualisme. Britt får en ny diagnose, og vi trekker enda en lapp med bivirkninger fra vår lille p-pille-boks. I studio er Aslak Syversen Waage, Marte Blom Nysæther og Susanne Løken.

Kroppslig 0

Kroppslig - Kosthold og dietter 21.01.2017  

I ukens sending tar vi opp temaene kosthold og dietter! Hva blir du anbefalt å spise, hva burde du holde deg unna, og hvilke snodige dietter finnes der ute? Vi har sett litt nærmere på blant annet Grethe Roede, LCHF og suppedietter. Du får også høre vår nye faste spalte "Hva feiler det Britt?"! I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Marte Blom Nysæther og Susanne Løken.

Kroppslig 0

Kroppslig - Trening 14.01.2017  

I semesterets første sending av Kroppslig snakker vi om trening! Vi tar opp hvor mye trening som blir anbefalt, om man kan trene når man er syk, rabdomyolyse og protein som kosttilskudd ved trening. Du får også høre spalten vår "Ukas ekle ting" hvor vi snakker om snørr, samt et lærerrikt intervju med Stacy Douglas fra SIB-administrasjonen. I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Kari-Annette Damås og Nina Julia Urnes.

Kroppslig 0

Kroppslig - Alkohol  

I ukens sending snakker vi om ALKOHOL! Vi tar opp hva alkohol gjør med kroppen, både før og etter inntak, og vi deler egne erfaringer om temaet. Du får også høre om trykksår i ukas ekle ting og vi leser opp det siste bidraget i høstens konkurranse. I studio sitter Kari-Annette Damås, Karina Håland Jakobsen og Kristin Brynhildsrud.

Kroppslig 0

Kroppslig- Kommunikasjon 26.11.2016  

I ukens sending har vi besøk av Trond-Viggo og snakker om kommunikasjon! Vi tar opp hva kommunikasjon er, hvordan man får til god kommunikasjon, hvordan snakke sammen i intime situasjoner og vanskelige situasjoner. Du får også våre faste spalter "Ukas ekle ting" samt konkurransen vår hvor vi leser opp en ny historie. I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Aslak Syversen Waage og selvsagt gjesten Trond-Viggo Torgersen!

Kroppslig 0

Kroppslig - Rumpe 19.11.2016  

I ukens sending har vi om RUMPE! Vi snakker om hvorfor rumpe er stas, hva dens funksjoner er, analen og blant annet hemorider. Brazilian buttlift, rumpetrening og analsex er også temaer vi tar opp. Du får selvfølgelig vår faste spalte "ukas ekle ting" hvor vi snakker om avføringsprøver, samt konkurransen vår hvor vi leser opp en erotisk novelle! I studio sitter Gina Dufseth Vangen, Aslak Syversen Waage og Kari-Annette Damås.

Kroppslig 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose