Kungsbäcksv 24 - podcast om Gefle IF

Kungsbäcksv 24 - podcast om Gefle IF

Sweden

Kungsbäcksv 24 är inte bara adressen till Strömvallen utan också namnet på den allra första podcasten om Gefle IF!

Episodes

Kungsbäcksv 24 #48: Sista avsnittet  

Nej, det är inte sista avsnittet för att vi gett upp på Gefle. Det har helt enkelt blivit svårt att hitta tid för podden. Nog om det. Sista avsnittet av Kungsbäcksv 24 avhandlar förstås den stora nyheten i Geflevärlden den här veckan: Sandberg out och Andersson in. Medverkande: Simon Ridell, Niclas Backlund, Hans Carstensen, Jimmy Morén.

Kungsbäcksv 24 #47: "Sandberg får tre matcher till"  

Det näst sista avsnittet av Kungsbäcksv 24 avhandlar givetvis Gefles tunga kräftgång under inledningen av serien. Måste det till drastiska metoder nu? Medverkande: Simon Ridell, Niclas Backlund, Hans Carstensen

Kungsbäcksv 24 #46: "Gefle behöver en mental coach"  

I det 46:e avsnittet av Kungsbäcksv 24 snackar Simon Ridell, Niclas Backlund och Hans Carstensen om den deppiga starten av Allsvenskan. Med 1-6 borta mot Häcken som peak misär - vad behöver Gefle göra nu? En mental coach? Aldrig spela Nadeau som ytterback igen? Bänka Lantto? Återgå till firma Williams/Oremo på topp?

Kungsbäcksv 24 #45: "Lanttos tid som ytter är förbi"  

Nu så, äntligen ett nytt avsnitt av podcasten om Gefle IF! Vi (Backlund, Ridell och Morén) snackar Gefles säsongsinledning, hur nyförvärven har skött sig och varför i hela friden vi behövde en anfallare till. Dessutom är killarna överraskande eniga om att Lantto borde flyttas. PS. På grund av anledningar ni kan höra om i podden så är det ca fyra avsnitt kvar av Kungsbäcksv innan den läggs på is.

Kungsbäcksv 24 #43: "Andreas Andersson närmast startelvan"  

Säsongspremiär för podden om Gefle IF. Simon Ridell, Niclas Backlund och Hans Carstensen snackar nyförvärv, är glada över att Fällman förlängt (Ja, avsnittet spelades in igår innan Kina-grejen blev känd) och spelschema. ven lite cup- och försäsongssnack.

Kungsbäcksv 24 #42: Stor podcast-intervju med Roger Sandberg  

I det 42:a avsnittet av Kungsbäcksv 24 träffar Jimmy Morén och Niclas Backlund Gefle IF:s tränare Roger Sandberg. På plats i Stockholm har de ett långt och djupgående samtal om säsongen i stort, enskilda spelare och tränarfilosofi. Bland mycket annat! Missa inte!

Kungsbäcksv 24 #41: Stora säsongssummeringen  

Alla fyra som medverkat i Kungsbäcksv 24 under säsongen deltar i det här avsnittet där vi summerar Gefles säsong. Vilket alltså är Simon Ridell, Niclas Backlund, Jimmy Morén och Hans Carstensen. Det blir betyg på alla GIF-spelare och tyckarkvartetten är inte alltid överens. David Fällman och Robin Nilsson är exempel på två som delar panelen.

Kungsbäcksv 24 #40: "Det enda man ser är den gråa betongen"  

40:e avsnittet! Vilken grej. Vi (Simon Ridell, Niclas Backlund och Jimmy Morén denna gång) diskuterar varför Gefle varit så bedrövliga på sistone. Sen ser vi framåt - innan vi avslutar med att ge den fula och farliga betongväggen på Gavlevallen en sågning. Även IFK Norrköping diskuteras, som på alla andra ställen nu för tiden.

Kungsbäcksv 24 #39: "AIK rycker i Lantto"  

I det 39:e avsnittet släpper Hans Carstensen bomben att AIK vill ha Jonas Lantto. "Säkra uppgifter", enligt Carsten själv. I övrigt så snackar vi förstås vinsten mot Djurgården och avslutande spelschemat. Bland mycket annat.

Kungsbäcksv 24 #38: "Gefle har tröttnat på sin image som tråkiga"  

Nytt avsnitt! Givetvis snack om de senaste matcherna och den kommande mot AIK på söndag. Okunniga ideella kommentatorer hos Svenska Cupen-motståndet i onsdags för oss in på en diskussion om vad Gefle behöver göra för att bli tagna mer på allvar.

Kungsbäcksv 24 #37: "Gefle kan slå rekord i år"  

Efter ett längre uppehåll så är allas vår podcast om Gefle tillbaka. Och det är ett glatt sällskap som diskuterar Gefles fina form på sistone som tagit upp laget på en sjundeplats i tabellen. Kanske kan Gefle slå rekord i år? Tufft spelschema väntar dock. Kwame "Conte" Bonsu är ett annat av många samtalsämnen alternativt glädjeämnen: Medverkande: Simon Ridell, Niclas Backlund, Hans Carstensen.

Kungsbäcksv 24 #36: "Gavlevallen känns intim och brittisk"  

I det 36:e avsnittet av Kungsbäcksv är det självklara samtalsämnet den nya arenan Gavlevallen. Men även själva matchen mot Sundsvall och kommande matcher avhandlas. Såklart. Vi är Simon Ridell, Niclas Backlund och Hans Carstensen.

Kungsbäcksv 24 #35: "Ernst Happel la en fräck straff på Strömvallen 1958"  

Att det är Valborg sista april kommer liksom lite i andra hand, vem vet ens vad Valborg handlar om egentligen? Det är först och främst Strömvallens dag det här året. Strömvallen är självklart i fokus under det 35:e avsnittet av Kungsbäcksvägen. Det blir minnen, Zinedine Zidane, Ernst Happel, Gunder Hägg, pelare, pissoarer, slitna omklädningsrum och centralt beläget. Simon Ridell, Niclas Backlund och Jimmy Morén börjar dock med att snacka mardrömsmatchen mot IFK Norrköping.

Kungsbäcksv 24 #34: "Jacob Ericsson har imponerat mest"  

I det 34:e avsnittet av allas vår favorit-Geflepodcast snackar vi såklart om Gefles rekordstart med sex friska poäng på tre matcher. Segermatcherna avhandlas, liksom söndagens förlust. Det blir snack om Rauschenberg, Lantto, Ericsson, Florén och så vidare, ni fattar grejen! Dessutom får sig Roger Sandberg en hyllning - men inte för sitt tränarskap. Med: Simon Ridell, Niclas Backlund och Hans Carstensen.

Kungsbäcksv 24 #33: "Gefle känns profillöst"  

Ett lite försenat 33:e avsnitt av Kungsbäcksv 24 bjuder på försnack inför den allsvenska premiären i helgen, lite Ilir Berisha, lite snack om vem som egentligen blir Gefles stora profil i år och så spekulerar snillena om hur Allsvenskan slutar! Snillena är: Simon Ridell, Niclas Backlund och gästande Jimmy Morén. Varför förseningen undrar kanske du? Teknikstrul och en uns lathet! Sorry folks!

Kungsbäcksv 24 #32: Gefle är ett cuplag!  

Simon Ridell och Niclas Backlund snackar om Gefles cupäventyr, om den ekonomiska plussiffran för 2014, om att Gefle verkar skaffa en farmarklubb i Piteå samt de kontroversiella SEF-förslagen om att göra om det allsvenska upplägget. Gäst: Jimmy Morén.

Kungsbäcksv 24 #31: "Dardan Mustafa kan bli årets överraskning"  

Dags för årets första Geflepod. Den här gången analyserar Simon Ridell och Niclas Backlund årets trupp, årets försäsong, det allsvenska spelschemat och den nya tröjan. Man spekulerar i vilken lagdel ett nyförvärv behövs, när premiären på Gavlevallen kan äga rum och vem som blir årets överraskning. Gäst: Hans Carstensen

Kungsbäcksv 24 #30: ”Visst, Ljungskile kom från Superettan, men kval är svåra matcher”  

I det trettionde avsnittet av Geflepodden analyserar Simon och Niclas Gefles kvalmatcher mot Ljungskile, betygsätter spelartruppen, rankar årets händelser och spånar lite kring Silly Season. Och vad tusan har egentligen hänt med Olof Mård? Visst behöver vi väl en till mittback?

Kungsbäcksv 24 #29: "Mot Häcken måste vi hålla ihop laget"  

I nya Geflepodden diskuterar Niclas Backlund med Jimmy Morén och Hans Carstensen och analyserar Norrköpingsmatchen, snackar upp lördagens kamp mot Häcken, har åsikter om Lundevall-gate, pratar kontraktsläge med mera.

0:00/0:00
Video player is in betaClose