Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspassets ovanliga ovanor  

Morgan berättar om hur han låtsas tugga tuggummi varje gång han testar kläder i ett provrum och Hanna om hur hon pussar sina underkläder innan hon slänger dem. Ett program fylld med ovanliga ovanor.

Med Morgan Larsson  

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus.

Kvällspasset naturligt och onaturligt i naturen pt.II  

Vi pratar om naturligt och onaturligt i naturen. Det uppseendeväckande som förvånat en när man varit ute i naturen.

Kvällspasset naturligt och onaturligt i naturen  

Vi pratar om naturligt och onaturligt i naturen. Det uppseendeväckande som förvånat en när man varit ute i naturen. Göran berättar när han räddade ett nedfryst lamm genom att sätta in det i ugnen.

Kvällspasset firar påsk och delar ut påskägg  

Redaktionen delar ut var sitt påskägg. Äggen innehåller tips, sånger och annat roligt. GLAD PÅSK!

Kvällspasset om saker man trodde som barn  

Det är inte bara skärtorsdag utan även Morgans födelsedag. Han har fått önska kvällens ämne vilket blev "saker jag trodde som barn”. Tokiga saker våra lyssnare trodde på som barn.

Kvällspasset får oväntad hjälp  

De största glimtarna har uppstått i jobbiga situationer där okända människor plötsligt har ställt upp. Vi får höra historier om när man fått oväntad hjälp i en lurig situation. De största glimtarna har uppstått i jobbiga situationer där okända människor plötsligt har ställt upp. Vi får höra historier om när man fått oväntad hjälp i en lurig situation.

Kvällspassets små ljusglimar pt.II  

Vem vill inte fortsätta att höra om berättelser och rapporter om de fina, bra, härliga och positiva saker som händer runt om i landet och världen, trots den senaste tidens katastrofala nyhetsläge.

Kvällspassets små ljusglimtar  

Under helgen har vi kunnat höra fantastiska rapporter om människor som visat stort mod för att hjälpa andra. Mitt i allt det mörka skymtar små ljusglimtar fram, det tar vi fasta på i kvällens program.

Kvällspasset tävlar i Nyhet eller Bullshit  

Med anledning av landskamp för damlandslaget mot Kanada är kvällens program kortare. Vi tävlar oss genom hela korta programmet.

Kvällspasset pratar hår  

I helgen var Christer på födelsedagskalas med peruktema där han fick komplimanger. Varför inte prata om hår ikväll? Vi får höra oväntad, uppseendeväckande och spännande historier apropå hår.

Kvällspassets oväntade komplimanger pt.II  

Vi fortsätter med de oväntade komplimanger. Och pratar också med vetenskapsjournalisten Karin Gyllenklev, som bygger djurbon i mänsklig storlek. Hur är det att bo som en skäggdopping?

Kvällspassets oväntade komplimanger  

Att få beröm för något som man aldrig väntat sig och att det kommer från ett oväntat håll kan göra en extra glad. Ikväll hör vi våra lyssnare när de berättar om oväntade komplimanger de fått.

Kvällspassets olika tillställningar som på ett oväntat sätt inspirerar  

Det sägs att Lagerbäck gjorde succé på Island. Nio månader efter vinsten mot England slog Island rekord i antalet förlossningar. Vi pratar om olika tillställningar som på ett oväntat sätt inspirerar.

Kvällspassets extrema väderförhållanden  

Vi pratar om när vädrets makter visat sig från sin allra kraftigaste sida. Det gäller snö, hagel, regn, åska, sol, hetta eller vind. Vi pratar även om moderkakan och restaurangernas playlist. Vi pratar om när vädrets makter visat sig från sin allra kraftigaste sida. Det gäller snö, hagel, regn, åska, sol, hetta eller vind. Vi pratar även om moderkakan och restaurangernas playlist.

Kvällspassets kläder och vårmode pt.II  

Vi fortsätter där vi slutade igår och pratar situationer där kläder har haft en avgörande roll. Vi kommer också att överraska vår lyssnare Emma genom att föra samman henne och med sin idol. Vi fortsätter där vi slutade igår och pratar situationer där kläder har haft en avgörande roll. Vi kommer också att överraska vår lyssnare Emma genom att föra samman henne och med sin idol.

Kvällspassets kläder och vårmode pt.II  

Vi fortsätter där vi slutade igår och pratar situationer där kläder har haft en avgörande roll. Vi kommer också att överraska vår lyssnare Emma genom att föra samman henne och med sin idol. Vi fortsätter där vi slutade igår och pratar situationer där kläder har haft en avgörande roll. Vi kommer också att överraska vår lyssnare Emma genom att föra samman henne och med sin idol.

Kvällspassets kläder och vårmode  

Vi låter kläder spela huvudrollen och frågar. Vi pratar också med Marcus Shuterman, som är moderedaktör på Metro, om vårmodet, men framför allt om varför: Vem är det som bestämmer hur vi klär oss? Vi låter kläder spela huvudrollen och frågar. Vi pratar också med Marcus Shuterman, som är moderedaktör på Metro, om vårmodet, men framför allt om varför: Vem är det som bestämmer hur vi klär oss?

Fredag i P4  

Susanna Dzamic och Kalle Lind ser på veckan med monokel och VR-glasögon. Ett satirprogram inspirerat av nyheter och dumheter.

Kvällspassets tänder pt.II  

Det var ju så kul att prata om tänder igår så vi tuggar vidare och lyssnar på historier med tandkoppling. Veterinären Hedvig Armerén berättar hur en bäst borstar tänderna på hundar. Det var ju så kul att prata om tänder igår så vi tuggar vidare och lyssnar på historier med tandkoppling. Veterinären Hedvig Armerén berättar hur en bäst borstar tänderna på hundar

0:00/0:00
Video player is in betaClose