Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspasset om händelser vid fyren  

I helgen firas internationella fyrdagarna, och vi smygstartar med att ägna programmet åt fyren. Har du varit med om något härligt, roligt eller märkligt vid en fyr? Ring in och berätta för oss!

Kvällspasset om hyreshistorier  

Många hyr sommarboenden nu, och därför pratar vi ikväll om saker som hänt när du hyrt eller hyrt ut en bostad. Såg lägenheten inte ut som på bilderna? Eller var köket målat i orange när du kom hem?

Kvällspasset om när du kände dig fri  

Ikväll handlar det om hur det gick till när du kände att du blev fri. Kom du ur en trasslig relation? Fick du glada besked från doktorn? Eller var det kanske när du lyckades betala av studielånet?

Kvällspasset om osannolika sammanträffanden  

Igår pratade vi om den där känslan av att världen är allt bra liten. Så ikväll fortsätter vi höra om alla möjliga osannolika sammanträffanden. Ring in till oss och berätta!

Kvällspasset om när världen blev liten  

Ikväll pratar vi om sammanträffanden. Sprang du på din ungdomskärlek på den mest oväntade platsen, decennier senare? När kändes världen extra liten? Ring in och berätta!

Kvällspasset om saker som hänt på festival  

Det är festivalsäsong och vi vill höra dina bästa festivalminnen. Hände något märkligt i kön till langosen? Eller träffade du ditt livs kärlek i publikhavet på bästa konserten? Ring till oss!

Kvällspassets kollohistorier  

För många är sommaren tydligt förknippad med kollo. Därför vill vi ikväll höra din bästa kollohistoria. Hände något oväntat, eller helt fantastiskt när du var på kollo? Kanske var du t.o.m. ledare?

Kvällspasset om sommaren som inte blev som du tänkt dig  

Besvikelser med vädret har duggat tätt den här sommaren. Men kanske blev det sommaren då du dumpade släkten och träffade ditt livs kärlek? Vi hanterar besvikelser och samlar goda historier.

Kvällspassets närkontakt med kräftor  

Kvällspasset samlar i kväll in alla möjliga och omöjliga historier om kräftdjur. Skulle du ha kräftskiva men alla kräftor rymde? Blev du biten i tån i badkaret eller dammen?

Kvällspassets hårresande historier om hår  

På sommaren är det många som experimenterar med frisyren eller låter skägget växa. Såg du galen ut utan din mustasch, blev blekningen helt åt skogen, eller plockade du lite för mycket på ögonbrynen?

Kvällspassets bästa fynd  

Sommar är för många loppis-säsong, och vi pratar ikväll om fynd. När har du gjort ett oväntat fynd? Kanske något på mormors vind, på auktion, eller gjorde du just världens klipp på loppis? Ring in!

Kvällspassets sommarjobbshistorier - del 2  

Vi kör repris på gårdagens succé: sommarjobbshistorier! Har det hänt något roligt eller märkligt på ditt sommarjobb? Eller var det rent av jobbet i sig som var ovanligt? Kanske blev det drömjobbet?

Kvällspassets sommarjobbshistorier  

Det är inte alla som gått på semester nu, och ikväll ska det handla om alla sommarjobb! Har du haft ett ovanligt sommarjobb, eller var du med om något märkligt när du sommarjobbade? Ring och berätta!

Kvällspassets oväntade händelser vid vatten - del 2  

Igår pratade vi om oväntade händelser vid vatten, och insåg snabbt att det fanns många otroliga historier där ute. Därför fortsätter vi ikväll! Hände dig något osannolikt t.ex. när du paddlade kajak?

Kvällspassets oväntade händelser vid vatten  

Sommar är synonymt med bad, så ikväll pratar vi om vatten. Hände det dig något osannolikt i badkaret, eller kanske på en kryssning? Trillade du i en fontän, eller mötte du delfiner på snorklingen?

Kvällspasset om den vita lögnen som spårade ur  

Har du någon gång dragit en vit lögn som slutade med att du fick hålla fast vid det i flera månader? Kanske om dina kompetenser på en arbetsintervju, eller har du bara ljugit lite om din ålder?

Kvällspasset om när du tog ett förhastat beslut  

När har du tagit ett förhastat beslut? Ställde du upp i en korvätartävling, men insåg att du ju är vegetarian? Eller behövde du egentligen en kombibil, men köpte en moppe istället? Ring in!

Kvällspasset "Lika som bär"  

Blir du alltid förväxlad med någon - kanske en kollega, eller t.o.m. en kändis? Eller har du misstagit en främling för att vara din bästa vän, och insåg det lite för sent? Ring in på 099-110 10!

Kvällspasset om när hunden blev dagens hjälte  

En flicka försvann utanför Hudriksvall och hunden som hittade henne hyllas nu. Vi vill höra din historia om när hunden blev räddade din dag, kanske bara genom lite sällskap?

Kvällspasset om när du sa för mycket  

Vi pratar ikväll om alla gånger man råkade säga för mycket. Avslöjade du en hemlighet, försa du dig om en överraskningsfest, eller snackade du skit om chefen utan att veta att hen satt bredvid dig?

0:00/0:00
Video player is in betaClose