Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspasset blir inte riktigt som vi tänkt oss  

Folkomröstningen i Italien gick inte riktigt som premiärministern hade tänkt sig. Christers helg gick inte heller som planerat, inte dagens sändning heller för den delen för var är Morgan egentligen!?

Kvällspasset får någonting extra  

Idag sprider kvällspasset solsken över Sverige. Allt som händer är inte kacka. Ibland kastar livet söta apelsiner din väg istället för citroner. Frågan är "När gav livet dig någonting extra". Idag sprider kvällspasset solsken över Sverige. Allt som händer är inte kacka. Ibland kastar livet söta apelsiner din väg istället för citroner. Frågan är "När gav livet dig någonting extra".

Kvällspasset blir besatt  

Idag handlar kvällspasset om att vara besatt. Ibland hamnar man i perioder av överkonsumtion. Man blir uppslukad av en tv-serie, äter alldeles för många apelsiner eller uppdaterar instagram för ofta.

Kvällspassets syner som etsat sig fast  

Dom synerna som inte försvinner från näthinnan efterlyser vi ikväll apropå samtalet med Lena från gårdagens podd. Och så oroar vi oss över kock-krisen i Sverige!

Kvällspasset skriker rakt ut!  

Ikväll tar vi vid där vi slutade igår när vi skrek rakt ut och frågar lyssnarna: när skrek du rakt ut och varför?

Kvällspassets kvällsvrål!  

Ikväll är det dags att för Sveriges mest högljudda folkrörelse! Tillsammans ska vi vråla – hela Sverige. På ett berg, en balkong, en koja eller håla!

Kvällspasset på posten  

I dag ger sig kvällspasset in i postens värld. Kräksjuka brevbärare och hästsperma som blivit för varm i frakten har det berättats om i nyhetsflödet redan. Men nu fyller vi på med posthändelser. Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt.

Kvällspasset på hotell  

Hotell i Italien vill att gästerna ska göra barn under vistelsen hos dem. Idag handlar kvällspasset om alla andra spännande, konstiga och galna saker som kan hända på hotell. Hotell i Italien vill att gästerna ska göra barn under vistelsen hos dem. Idag handlar kvällspasset om alla andra spännande, konstiga och galna saker som kan hända på hotell.

Kvällspassets oväntade sätt att träffas  

I novembermörkret kan det vara härligt med lite romantik och inspiration, därför efterlyser Christer berättelser på temat ”Oväntade sätt att träffas”

Kvällspasset tjuv och polis pt. II  

Då tjuvar aldrig sover och växeln nästintill brakade ihop igår av samtalstryck fortsätter vi på tjuv –och polistemat även ikväll. Och så får vi reda på allt om det så kallade Flogstavrålet. Då tjuvar aldrig sover och växeln nästintill brakade ihop igår av samtalstryck fortsätter vi på tjuv –och polistemat även ikväll. Och så får vi reda på allt om det så kallade Flogstavrålet.

Kvällspasset tjuv och polis  

9-åriga Elias Bechairi blev i helgen Västerviks-polisen hjälte då han hjälpte dem att ta fast en tjuv. Sådana historier vill vi höra ikväll!

Kvällspasset Finland  

Idag delas det ut priser till årets Sverigefinnar och det fick oss så klart att tänka mycket på vårt grannland i öst. FINLAND! Så det blir helt enkelt temat för Kvällspasset i kväll! Idag delas det ut priser till årets Sverigefinnar och det fick oss så klart att tänka mycket på vårt grannland i öst. FINLAND! Så det blir helt enkelt temat för Kvällspasset i kväll!

Kvällspasset i P4 med Måns Nilsson och Nadia Jebril  

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt.

Kvällspassets udda situationer med kändisar pt. II  

Vi tar vid där vi slutade igår, med udda kändismöten! Och så reder vi ut hur det egentligen ligger till med djur och musikalitet, apropå Musolini som älskade Emilias hitlåt "Big big World".

Kvällspassets udda situationer med kändisar  

I morse avslöjade Christer att hans ex (på mellanstadiet visserligen..) har smiskat USA:s nya first lady. Vi ringer dessutom artisten Emilia Mitiku som lyssnaren Arjas mus har som idol.

Kvällspasset får oväntat besök  

Precis som i den gamla kaffereklamen är det ”Oväntat besök” som är temat. Och så pratar vi med Isabella vars familj väcktes i natt när dom fick oväntat besök av en hjullastare rätt in i husväggen...

Kvällspasset ord pt.2  

Nadia har missförstått betydelsen av ett ord igen. Igår pratade vi om mamelucker i sändningen och Nadia trodde hela tiden att vi pratade om skor. Därför släpper vi fram ordmisstagen även denna fredag.

Kvällspasset snö  

SNÖ. När den första faller blir vi alltid chockade, lamslagna och glada om vart annat. De senaste dagarna har vi gått igenom precis det. Därför välkomnar vi idag alla historier på ämnet snö. SNÖ. När den första faller blir vi alltid chockade, lamslagna och glada om vart annat. De senaste dagarna har vi gått igenom precis det. Därför välkomnar vi idag alla historier på ämnet snö.

Kvällspassets överraskning!  

”Chock, förvåning och överraskning” är ord som återkommer i rapporteringen från det amerikanska valet sedan det stod klart att det är Trump som blir näste president. Den känslan spinner vi vidare på.

Kvällspasset valspecial  

Idag avgörs det vem av Trimpon eller Clunt, förlåt Trump eller Clinton, som blir USAs nästa president. På grund av valet utgår vi i FM men Göteborgsgänget bjuder istället på specialpodd på tema val.

0:00/0:00
Video player is in betaClose