Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspasset om oväntad hjälp  

Enligt CAF är irakier bäst i världen på att hjälpa folk de inte känner. När hjälpte du sist en främling? Och så ringer vi kocklandslaget igen! Följetongen: blev det nåt guld i??? fortsätter…

Kvällspasset hänger i köket och tänker på sport  

Vi fortsätter i köket även idag, men undrar också vad lyssnarna tänker kring sport och regler. Finns det något du skulle vilja ändra med en sport - och varför?

Kvällspassets köksfadäser  

Matlagnings-OS är i full gång i tyska Erfurt. Det svenska landslaget ska laga mat till 110 personer, mycket som kan gå snett med andra ord… det är just köksfadäser som Kvällspasset handlar om i afton!

Kvällspasset hår  

Donald Trump gör vad han kan av det lilla han har. Andra har mer än de önskar. Idag pratar kvällspasset om hår, konstiga saker som hänt hos frisören, hårbollar i sängen och mardrömsfrisyrer. Donald Trump gör vad han kan av det lilla han har. Andra har mer än de önskar. Idag pratar kvällspasset om hår, konstiga saker som hänt hos frisören, hårbollar i sängen och mardrömsfrisyrer.

Kvällspasset skjuter upp  

Prokrastinerar du? Eller är du bara för lat för att göra saker direkt? Idag söker Kvällspasset efter historier om när du sköt upp något viktigt eller jobbigt. Prokrastinerar du? Eller är du bara för lat för att göra saker direkt? Idag söker Kvällspasset efter historier om när du sköt upp något viktigt eller jobbigt.

Kvällspasset nakna på fel plats  

Igår berättade lyssnaren Eva om när hon skulle på mammografi-undersökning, men råkade ta fel dörr och istället hamnade på en advokatbyrå. Visst finns det fler som varit nakna på fel plats någon gång!?

Kvällspasset tar fel pt. II  

Christer plockar upp stafettpinnen från gårdagen och efterlyser återigen historier apropå att man tar fel! Och så försöker vi reda ut Radio- & TV-avgiften en gång för alla.

Kvällspasset tar fel  

En tv-kontrollant tog fel på våningssäng och platt-tv. Oturligt med tanke på att sängar inte är avgiftsbelagda hos Radiotjänst. Det får oss att undra vad våra lyssnare blandat ihop och tagit fel på!

Kvällspasset blir övernaturligt  

Ikväll pratar vi om övernaturliga händelser – händelser som liksom inte går att förklara eller förstå med den vetenskap människan besitter idag. Ikväll pratar vi om övernaturliga händelser – händelser som liksom inte går att förklara eller förstå med den vetenskap människan besitter idag.

Äntligen kvällspasset!  

Kvällspasset gör som Gert Fylking och ropar ÄNTLIGEN! Men inte åt nobelpristagaren i litteratur utan åt våra lyssnares fantastiska prestationer. Kvällspasset gör som Gert Fylking och ropar äntligen! Men inte åt nobelpristagaren i litteratur utan åt våra lyssnares fantastiska prestationer.

Kvällspasset glömmer  

Vad ska det handla om idag....? VI HAR GLÖMT!

Kvällspasset om förlossningsskador  

Födsel. Vi har alla blivit födda, men vad händer egentligen med föräldrarna efter det? Hur påverkas kroppen, och psyket, av en födsel? Idag pratar vi om just det.

Kvällspassets omotiverade rädslor  

Det råder clownpanik i USA samtidigt som många räds vad som hända skall beroende på vem som vinner presidentvalet! Vilka omotiverade rädslor sitter våra lyssnare inne på?

Kvällspassets fredagsmys  

Kvällspasset fredagsmyser med nyhetsbloopers, svordomar och Ralfs tweetmisstag. Kvällspasset fredagsmyser med nyhetsbloopers, svordomar och Ralfs tweetmisstag.

Kvällspasset födelsedagsfirar  

Både Zlatan och Nadia har fyllt år de senaste dagarna. Nu ska kvällspasset fira, så idag viger vi hela programmet åt födelsedagsfirandet. Konstiga packet, roliga överraskningar och storslagna fester. Både Zlatan och Nadia har fyllt år de senaste dagarna. Nu ska kvällspasset fira, så idag viger vi hela programmet åt födelsedagsfirandet. Konstiga packet, roliga överraskningar och storslagna fester.

Kvällspasset cyklar  

Vad är det märkligaste du varit med om under en cykeltur? Björnpojken ger sig ut och spanar cykel-trender, Ledarsuggan berättar om ett fall, Flygel ger velocipedhistoria och Christer styr.

Kvällspasset snålar  

Igår pratade vi pengar och idag vänder vi på myntet till dess baksida när vi söker historier apropå snålhet.

Kvällspasset pengar  

Dagarnas sedel- och myntsläpp får oss på Kvällspasset att tänka på money, money, money. Och finns det nån som inte vet vad hen ska göra med sina pengar - så tipsar vi om Världens Barn-insamlingen.

Kvällspasset garderobsfyndar  

Hösten är här och garderoberna uppdateras och idag handlar kvällspasset om vad som finns i din garderob. Ett djur eller en halväten smörgås från 80 talet? Och så besöker vi Malmö Arab Filmfestival. Hösten är här och garderoberna uppdateras och idag handlar kvällspasset om vad som finns i din garderob. Ett djur eller en halväten smörgås från 80 talet? Och så besöker vi Malmö Arab Filmfestival.

Kvällspasset torsdag - På flygplatsen  

Idag handlar Kvällspasset om saker man kan vara med om på en FLYGPLATS. Oväntade upplevelser, spännande händelser. Drama och romantik. Programledare Najda Jebri

0:00/0:00
Video player is in betaClose