Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspasset om när det blev lite fel pt.II  

Vi fortsätter på gårdagens tema om missförstånd, missuppfattningar och när det blev lite fel. Vi pratar också om att applicera nässpray i örat istället för näsborrarna.

Kvällspasset om när det blev lite fel  

Vi ägnar kvällens program åt missuppfattningar och missförstånd av olika slag och ber lyssnarna höra av sig om ”när det blev lite fel”.

Kvällspassets dialektresa pt.II  

Gårdagens dialektresa bjöd på en massa härligheter och mer kommer det att bli! Resan fortsätter och ytterligare svenska dialekter kommer att höras. Vi fortsätter 40-årsfirandet med en dialektresa. P4 hörs ju varje dag över hela Sverige, men ikväll vänder vi på det: Vi hör hela Sverige i P4!

Kvällspassets dialektresa  

Vi fortsätter 40-årsfirandet med en dialektresa. P4 hörs ju varje dag över hela Sverige, men ikväll vänder vi på det: Vi hör hela Sverige i P4! Vi fortsätter 40-årsfirandet med en dialektresa. P4 hörs ju varje dag över hela Sverige, men ikväll vänder vi på det: Vi hör hela Sverige i P4!

Kvällspasset firar P4:s 40-årskalas  

Vi firar P4 40 år och låter lyssnarna fira det som är 40 för dem. Ett förhållande, en födelsedag, en samling skor osv

Kvällspasset om knappar knappar knappar  

Tänk alla knappar som behövs för att ta man t.ex ska ta sig till jobbet. Snoozeknappen, kaffekokarknappen, spolknappen, buss-stoppknappen, hissknappen, tangentbords-knapparna. Tänk alla knappar som behövs för att ta man t.ex ska ta sig till jobbet. Snoozeknappen, kaffekokarknappen, spolknappen, buss-stoppknappen, hissknappen, tangentbords-knapparna.

Kvällspasset om det dyraste vi förstört  

Under kvällens program får vi höra om det dyraste våra lyssnare har förstört. Under kvällens program får vi höra om det dyraste våra lyssnare har förstört.

Kvällspassets inte stoltaste ögonblick  

Ikväll gör vi programmet under rubriken ”inte mitt stoltaste ögonblick” som handlar om situationer i ens liv som inte tillhör de stoltaste ögonblicken. Ikväll gör vi programmet under rubriken ”inte mitt stoltaste ögonblick” som handlar om situationer i ens liv som inte tillhör de stoltaste ögonblicken.

Kvällspasset om det mest oväntade som hänt under helgen  

Vi dröjer oss kvar vid helgen och uppmärksammar det oväntade, roliga, spännande och konstiga som hänt. Vi dröjer oss kvar vid helgen och uppmärksammar det oväntade, roliga, spännande och konstiga som hänt.

Kvällspasset om det oväntade, kloka och roliga som barn har sagt pt.II  

Vi fortsätter på gårdagens tema och lyfter fram barnen och får berättat för oss om det mest oväntade, klocka och roliga saker de sagt. Vi fortsätter på gårdagens tema och lyfter fram barnen och får berättat för oss om det mest oväntade, klocka och roliga saker de sagt.

Kvällspasset om det väntade, kloka å roliga saker som barn har sagt  

Vi koncentrerar oss på de yngsta och låter barnen ta huvudrollen i kvällens program. De vuxna berättar om det mest oväntade, klocka och roliga som barn har sagt.

Extrapodd med extra allt - hemma hos Christer!  

Redaktionen tar sitt pick och pack och dyker upp hemma hos Christer. Äntligen får vi möta simplutten! Dessutom: stekemat! Bröstsim! Mjölksniff! Nakenbad! Ja du hör. Allt möjligt skoj.

Kvällspassets småsaker som gör en lycklig  

Vi tror att när det är så här en mörk januari-måndag, under dom så kallade oxveckorna, som det e som viktigast att påminna sig själv om: ”Småsaker som kan göra en lycklig!” Vi tror att när det är så här en mörk januari-måndag, under dom så kallade oxveckorna, som det e som viktigast att påminna sig själv om: ”Småsaker som kan göra en lycklig!”

Kvällspasset kändes som på film  

Vi efterlyser lyssnarnas historia under rubriken ”det kändes som på film”. Kanske har man inte varit med på duken, men ”verkligheten överträffar dikten” stämmer ju ovanligt ofta.

Kvällspassets onödiga men oh så intressanta  

Visst du att Winston Churchill hade två sängar och att hamburgaren kommer från Hamburg. Vi tar upp allt sånt som är just ”Onödigt, men oh så intressant!”

Kvällspassets udda husdjursnamn pt.II  

Vi kör på gårdagens spår och gräver fram våra bästa, originella och udda husdjursnamn.

Kvällspassets udda husdjursnamn  

Kvällens tema är husdjur med udda namn. Vi pratar också med Katharina Leibring, som har forskat på djur- och personnamn i över 20 år. Om djuret själv får bestämma – vad heter det då? Kvällens tema är husdjur med udda namn. Vi pratar också med Katharina Leibring, som har forskat på djur- och personnamn i över 20 år. Om djuret själv får bestämma – vad heter det då?

Kvällspasset snackar häst  

Vi efterlyser lyssnarnas oväntade hästhistorier och ringer dessutom upp Tina Johansson Wiktorsson, matansvarig på världscupsdagarna i Ulricehamn och snackar hamburgare och kaos. Vi efterlyser lyssnarnas oväntade hästhistorier och ringer dessutom upp Tina Johansson Wiktorsson, matansvarig på världscupsdagarna i Ulricehamn och snackar hamburgare och kaos.

Kvällspasset slutar och börjar  

Lyssnarna berättar vad de slutat eller börjat med. Vår egen Rasmus Östanås Persson loggade tillexempel ut från Facebook för sista gången igår.

0:00/0:00
Video player is in betaClose