Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Kvällspassets längsta pt.II  

Vi fortsätter att intressera oss för vad man har gjort som längst och berättar bland annat om mannen som hickade i 68 år. Vi fortsätter att intressera oss för vad man har gjort som längst och berättar bland annat om mannen som hickade i 68 år.

Kvällspassets märkligaste händelse på gymmet  

Januari är en månad då många börjar träna. Kvällspasset förvandlas till en träningspass och vi undrar: vad är det märkligaste som hänt under träning?

Kvällspassets lilla beroende  

Lyssnarna berättar historier om ämnet ”Mitt lilla beroende” och vi presenterar dessutom en egen undersökning efter dagens partiledardebatt: vilka ord är våra partiledare mest beroende av.

Kvällspasset byter tjänster med varandra  

I kvällens sändning fortsätter vi att rida på vågen från igår ”Man tager vad man haver”-vågen. Vi kommer också att snacka om att byta tjänster med varann.

Kvällspasset tar vad man har  

Idag pratar vi om sånt som ligger till hands, och som man måste använda, när det man önskat att man hade till hands inte fanns där.

Kvällspasset får tummen ur  

Hanna och Rasmus efterlyser berättelser om att få eller inte få tummen ur, apropå att Ingvar Oldsberg äntligen fått tummen ur och städat sin lägenhet – för första gången på 15 år(!) Hanna och Rasmus efterlyser berättelser om att få eller inte få tummen ur, apropå att Ingvar Oldsberg äntligen fått tummen ur och städat sin lägenhet – för första gången på 15 år(!)

Kvällspasset hoppar in  

Idag hoppar Hanna och Rasmus in och sänder Kvällspasset. Inspirerade av sitt eget inhopp efterlyser dom berättelser apropå att hoppa in - i något eller varför inte istället för någon!? Idag hoppar Hanna och Rasmus in och sänder Kvällspasset. Inspirerade av sitt eget inhopp efterlyser dom berättelser apropå att hoppa in - i något eller varför inte istället för någon!?

Kvällspasset oestetiska samråd  

Morgan, Rasmus, Hanna och Anna bjuder in till ett något motsägelsefull program om saker dom tycker är oestetiska. Men också om saker dom tycker är snygga, som andra tycker är fult!

Kvällspasset hål  

Januari är kommen och det är som att det gått hål i mångas fickor, för var tog alla slantarna annars vägen...? Ikväll efterlyser vi berättelser apropå hål! Januari är kommen och det är som att det gått hål i mångas fickor, för var tog alla slantarna annars vägen...? Ikväll efterlyser vi berättelser apropå hål!

Kvällspassets minnesvärda nyårsaftnar  

Nadia och Kalle tar Kvällspassets lyssnare med in i det nya året med historier om hur tidigare transiter gått tillväga. "Vilket år minns du bäst och varför?" frågar vi lyssnarna ikväll.

Kvällspassets minnesvärda nyårsaftnar  

Nadia och Kalle tar Kvällspassets lyssnare med in i det nya året med historier om hur tidigare transiter gått tillväga. "Vilket år minns du bäst och varför?" frågar vi lyssnarna ikväll.

Kvällspasset lagom är bäst  

Morgan och Hanna är hopklämda mellan jul och nyår, två bergstoppar av förväntan. Vi tar vara på mellan i mellandagen och låter programmet vara precis det som så länge varit Sveriges devis: lagom. Morgan och Hanna är hopklämda mellan jul och nyår, två bergstoppar av förväntan. Vi tar vara på mellan i mellandagen och låter programmet vara precis det som så länge varit Sveriges devis: lagom.

Kvällspassets egna traditioner  

Från hösten och fram till årsskiftet befinner vi oss i en labyrint av traditioner, som vi tror att alla tar sig genom på olika sätt. Har du någon egen tradition? Och så pratar vi om nyorden för 2016.

Kvällspassets julpodd  

Annandag jul är kommen och Kvällspasset utgår i FM. Men misströsta ej - vi har samlat ihop ett gott gäng för att dela ut lite podd-julklappar lagom till mellandagarna.

Kvällspasset fortsätter fira annorlunda jul  

Vi hade rätt. Julen ser helt olika ut runt om i Sverige. Idag forsätter vi att lista annorlunda sätt att fira jul.

Kvällspasset firar annorlunda jul  

Ångest över att du inte ska fira den där sagojulen i år? Ha inte det. Vi på Kvällspasset är övertygande om att det är massor av svenskar som ska fira en annorlunda jul i år. Det handlar det om idag.

Kvällspassets ålder till trots  

Detta kvällspass tillägnas alla som gillar att göra saker som omgivningen tycker att man är antingen för gammal eller för ung för. Och så pratar vi med vinnaren av vår Musikhjälpen-bössa!

Kvällspasset håller färgen  

Ikväll efterlyser vi berättelser apropå att hålla masken! Historier där någon var tvungen att låtsas som om det regnade! Storys där färgen hålls!

Kvällspassets julbordslotteri  

5 ämnen i 1 program - jo, det är sant! Ett riktigt julbord av gottigheter med Christer och Morgan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose