Kvällspasset i P4

Kvällspasset i P4

Sweden

Ett nyfiket och underhållande aktualitetsprogram med lyssnaren i fokus. Programmet kopplar ihop dagen med kvällen, reflekterar med personlig ton kring aktuella företeelser och nyheter men blickar också framåt. Ansvarig utgivare: Hanna Toll / Anne Sseruwagi

Episodes

Fredag i P4  

Susanna Dzamic och Kalle Lind ser på veckan med monokel och VR-glasögon. Ett satirprogram inspirerat av nyheter och dumheter.

Kvällspassets tänder pt.II  

Det var ju så kul att prata om tänder igår så vi tuggar vidare och lyssnar på historier med tandkoppling. Veterinären Hedvig Armerén berättar hur en bäst borstar tänderna på hundar. Det var ju så kul att prata om tänder igår så vi tuggar vidare och lyssnar på historier med tandkoppling. Veterinären Hedvig Armerén berättar hur en bäst borstar tänderna på hundar

Kvällspassets tänder  

Efter att ha hört en fantastisk och smått osannolik historia om hur Börjes huvud svällde upp som två fotbollar efter ett tandläkarbesök måste vi gräva vidare i detta. Ikväll pratar vi om tänder. Efter att ha hört en fantastisk och smått osannolik historia om hur Börjes huvud svällde upp som två fotbollar efter ett tandläkarbesök måste vi gräva vidare i detta. Ikväll pratar vi om tänder.

Kvällspasset om när det gick över styr  

Bli programledare för en dag i Kvällspasset i P4” så hette vår tävlingsbössa under Musikhjälpen. Vinnaren, Mariana Junell är äntligen här och har valt kvällens ämne, när det gick över styr. Bli programledare för en dag i Kvällspasset i P4” så hette vår tävlingsbössa under Musikhjälpen. Vinnaren, Mariana Junell är äntligen här och har valt kvällens ämne, när det gick över styr.

Kvällspasset firar 20 mars  

Internationella glädjens dag, vårdagjämning, persiskt nyår, utbetalning av barnbidrag och pension. Massa anledningar att fira 20 mars! Vi firar genom att låta lyssnarna ringa in och berätta nåt kul.

Kvällspasset räknade fel  

Ibland har vi räknat fel kanske på födelsedagar, pengar eller siffror.

Kvällspasset "Ingen tror mig när jag berättar" pt.III  

Vi fortsätter med veckans tema på grund av helt knockade av folks fantastiska historier. Vi krokar också på veckans förbudstrend och snackar om småsaker vi vill förbjuda. Vi fortsätter med veckans tema på grund av helt knockade av folks fantastiska historier. Vi krokar också på veckans förbudstrend och snackar om småsaker vi vill förbjuda.

Kvällspasset "Ingen tror mig när jag berättar" pt.II  

Igår hörde vi damen som köpte en dammsugare på auktion och hittade 25 000 kronor i påsen. Ikväll fortsätter vi på samma tema. Ingen tror mig när jag berättar, men det är faktiskt helt sant! Igår hörde vi damen som köpte en dammsugare på auktion och hittade 25 000 kronor i påsen. Ikväll fortsätter vi på samma tema. Ingen tror mig när jag berättar, men det är faktiskt helt sant!

Kvällspassets syner som etsat sig fast pt.II  

Vi rider vidare på vågen från igår. Nämligen – syner som etsat sig fast. Passar på och slänger in en liten smak av helg med hjälp av NYHET eller BULLSHIT även denna torsdag. Vi rider vidare på vågen från igår. Nämligen – syner som etsat sig fast. Passar på och slänger in en liten smak av helg med hjälp av NYHET eller BULLSHIT även denna torsdag.

Kvällspassets syner som etsat sig fast  

Vi pratar om konstiga, oväntade, roliga och obehagliga syner som etsat sig fast. Ett grovhånglande pensionärspar, en trebent älg eller vad det nu kan vara. Vi pratar om konstiga, oväntade, roliga och obehagliga syner som etsat sig fast. Ett grovhånglande pensionärspar, en trebent älg eller vad det nu kan vara.

Kvällspasset om onödiga men, oh så intressanta ämnen  

Christer fyller år och har fått önska kvällens ämne, ”Onödigt, men oh så intressant!”. Visste du t.ex att en struts öga är större än hjärnan och att när man nyser stannar alla kroppsfunktioner.

Kvällspassets skidhistorier  

Lyssnarna och redaktionen berättar om spännande, intressanta eller oväntade historier som på något sätt har med skidor, snowboard eller kälke att göra?

Kvällspasset gör lumpen  

Värnplikten återinförs i Sverige och vi vänder oss till de, kvinnor och män, som redan har gjort lumpen och efterlyser riktigt bra lumparhistorier.

Kvällspassets förändringar  

Ikväll hör vi historien bakom lyssnarnas förändringar. Och givetvis om landets alla vårtecken, är de redan här? Vi snackar med meteorolog Per Stenborg om när det egentligen är vår.

Kvällspasset är bäst på något pt.II  

Vi fortsätter där vi avslutade igår där våra lyssnare berättar om vad de är riktigt riktigt bra på. Vi snackar också med Charlie Peck, som sjunger duett - med sig själv.

Kvällspasset är bäst på något  

Nyhetsflödet domineras av rapporter om Oscarsgalan och Zlatans bravader. Men på Kvällspasset glömmer vi inte bort att varenda en av oss faktiskt är ”bra på nåt!” Så; vad är Du riktigt bra på?

Kvällspassets ärr pt.II  

Med anledning av längd-VM är kvällens program kortare än vanligt. Vi fortsätter på gårdagens tema: ärr. Ha en fin kväll allihopa! Med anledning av längd-VM är kvällens program kortare än vanligt. Vi fortsätter på gårdagens tema: ärr. Ha en fin kväll allihopa!

Kvällspassets ärr  

Bakom varje ärr finns en historia. Kanske är det bordets vassa kant, en vurpa under skoltiden eller bara allmän klantighet. Det krävs inte mycket för att få ett ärr som är med en resten av livet.

Kvällspasset om när det blev lite fel pt.II  

Vi fortsätter på gårdagens tema om missförstånd, missuppfattningar och när det blev lite fel. Vi pratar också om att applicera nässpray i örat istället för näsborrarna.

0:00/0:00
Video player is in betaClose