Episodes

Radio La Liga nr 29  

Denna vecka täcker Radio La Liga två omgångar då det spelades matcher både i helgen och i veckan.

Radio La Liga nr 28  

Denna vecka präglas självklart av Champions Leaguesemifinalerna, Europa Leagues dito, El Clásico, helgens matcher både i Primeran och Segundan samt lite om nästa veckas veckoomgång.

Radio La Liga nr 27  

Vi är mitt uppe i semifinalerna i Europaspelet och diskuterar helgens El Clásico samt annat smått och gott.

Radio La Liga nr 26  

Denna vecka har vi ett Segundaspecial och då främst helgens Galicienderby mellan Celta Vigo och Deportivo La Coruña.

Radio La Liga nr 25  

Veckans podcast består av en trio som spekulerar i att en final i Champions League mellan Barcelona och Real Madrid skulle kunna vara det värsta som händer.

Radio La Liga nr 24  

I detta program synar vi Athletic Bilbao in på skinnet, pratar om vad som händer i Europaspelen och tittar fram emot de hetaste matcherna i helgen.

Radio La Liga nr 23  

Denna vecka innehåller en fördjupning i Zaragoza. Vi pratar om förra veckans Spanientriumf i Europaspelet, går igenom lite av det som hänt i veckan och titta till helgens hetaste matcher.

Radio La Liga nr 22  

I detta program tar vi en närmare titt på Real Madrid, domarnivån diskuteras, veckans Europaspel nämns och vi synar kommande helgs mest intressanta matcher.

Radio La Liga nr 21  

I detta program synar vi Sevilla på djupet, Landslaget diskuteras, de hetaste matcherna i helgen och ett och annat rykte lyfts upp.

Radio La Liga nr 20  

Veckans Radio La Liga behandlar Europa League, Champions League, en fördjupning i Barcelona, Banegas skada samt några av helgens mest intressanta matcher.

Radio La Liga nr 19  

Veckans Radio La Liga behandlar Europa League, Champions League, en fördjupning i Valencia, Clemente - ny tränare i Sporting Gijon, affären Piqué/Guardiola samt några av helgens mest intressanta matcher.

Radio La Liga nr 18  

Coldplay är husband på Vicente Calderón.

Radio La Liga nummer 17  

Det är mot Sevilla det vänder för alla lag.

Radio La Liga nr 16  

Nio av tio matcher mot Barcelona är förluster och alla beror på otur eller domaren

Radio La Liga nr 15  

2012 års första podcast behandlar det senaste El Clásico och mycket mer.

Radio La liga nummer 14  

2011 års sista Spanienpodcast summerar höstsäsongen och passar även på att dela ut julklappar till varandra, blandat med rim.

Radio La liga nummer 13  

En något decimerad redaktion sänder årets sista ordinarie Radio La Liga.

Radio La Liga nummer 12  

Clásico, clásico, clásico. Radio La Liga ger dig allt du behöver veta inför helgens stormöte och förmodligen en hel del du dessutom inte behöver känna till.

Radio La Liga nummer 11  

Efter en veckas vila är Radio La Liga tillbaka igen och går med ens på det som är i antågande i ligan samt den kommande lottningen av EM-slutspelet.

Radio La Liga nummer 10  

Radio La Liga ger sig med glädje in på en ny ligaomgång men talar sig först igenom landslagsuppehållet och konstaterar att Cristiano Ronaldo alltid är att lita på.

0:00/0:00
Video player is in betaClose