Laget vi älskar

Laget vi älskar

Sweden

En podd från AIK Hockey

Episodes

Avsnitt 8 – Gustaf Lindvall  

Ett av säsongens stora utropstecken är målvakten Gustaf Lindvall. Det här är det åttonde avsnittet av AIK Hockeys officiella podcast. Med Lasse Linder & Micke…

Avsnitt 7 – Roger Melin  

I det 7:e avsnittet av Laget vi älskar gästar Roger Melin. Vi törs lova att du får höra något alldeles unikt. Med Lasse Linder & Micke…

Avsnitt 6 – Jesper Bratt  

AIKs supertalang Jesper Bratt är nästa spelare att ta plats i studion. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

Avsnitt 5 – Jacob Spångberg  

Laget vi älskar fortsätter med AIKs musikaliske back, Jacob Spångberg. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

Avsnitt 4 – Marcus Jonsson  

Laget vi älskar gästas av nummer 13 – Marcus ”Messy” Jonsson. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

Avsnitt 3 – Daniel Olsson Trkulja  

AIK Hockeys officiella podcast gästas av fjolårets poängbäste – ”Trucken” kallad. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

Avsnitt 2 – Fredrik Hynning  

I det andra avsnittet av Laget vi älskar gästas vi av Fredrik Hynning. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

Avsnitt 1 – Christian Sandberg  

I pilotavsnittet av Laget vi älskar får du lära känna vår nya lagkapten. Med Lasse Linder & Micke Strix. Producerat av Flickorna Larsson.

0:00/0:00
Video player is in betaClose