Lassar & Birging

Lassar & Birging

Sweden

Suzanne Lassar är en 47-årig trillingmorsa med ett ordförråd grövre än en Paradise Hotel-deltagare. Fredrik Birging är en konflikträdd prästson på snart 50 bast. Tillsammans är de den perfekta kombinationen för en pod om allt och ingenting. Fräckt, ärligt och några skopor lågvatten. Vi hörs!

Episodes

46. Ho, fucking ho!  

Återigen fick Suzanne bestämma titeln på det här avsnittet och då går det som det går. Annars bjuds det på tårar, avsked, stenar som släppt från hjärtat och en tjuvaktig pt.

45. Kåt, glad och tacksam  

Suzanne går på som en ångvält medan Fredrik lutar sig tillbaka bidar sin tid. Han har stora nyheter på gång. Lyssna och njut!

44. PT-pullan  

Suzanne maler på sitt fantastiska liv och förolämpar Fredriks dam av bara farten. Fredrik har gått en hård kamp mot en av våra stora idrottshjältar - i en hiss. Lyssna och njut!

43. Lassars nya kille  

Suzanne skryter om unga Danne, som förändrat hennes liv. Fredrik klagar mest - om han får en syl i vädret.

42. NHL och förbudsraseri  

Suzanne är på krigsstigen - och på isen. Fredrik är mest nervös. Lyssna och njut!

41. Tabuord  

Medan du promenerar, diskar eller gymmar kan du få en snabbkurs i hur du inte ska gräla med din partner. Suzanne bjuder också på en ny vågad dalaspecialité. Lyssna och njut!

40. 1-årsjubileum!  

Den andra oktober 2015 la vi upp vårt allra första podavsnitt. Nu ett år och 40 avsnitt senare är vi fortfarande kvar och gör i bästa fall så att du glömmer tiden för några sekunder. Lyssna och njut!

39. Superträning och lite naket  

Suzanne dyker inte upp men presenterar ändå forskningsrön som kommer att förändra ditt liv för alltid. Fredrik får knappt på sig sina löpartajts och bävar inför sin tuffaste utmaning någonsin. Lyssna och njut!

38. Större vadå, sa du?  

Suzanne rivstartar med ett märkligt och snuskigt mejl och ondgör sig över att det blivit så svårt att stjäla. I brist på annat protesterar Fredrik mot vatten. Smart.Lyssna och njut!

37. Bigami och sängregler  

Suzanne kommer ut som bigamist och visar upp scarfen som räddade hennes liv. Fredrik berättar om kuppen som gör det till en plåga att vakna på vänster sida i sängen. Lyssna och nju!

36. Fittpoden  

Låter er inte skrämmas av titeln och inte heller av det faktum att Suzanne tar med Fredrik på ett besök hos gynekologen. Det blir som vanligt; lite svordomar, lite avklätt och kanske något klokt ord mot slutet. Lyssna och njut!

35. Naken på restaurang  

Sommarlovet är slut och vi frossar i när döden-upplevelser som vi haft och som ligger framför oss. Ett himmelskt tandläkarbesök hör också till de sensationella ämnena som dyker upp. Lyssna och njut!

34. Pengar eller buren  

Någon var på nattliga äventyr som höll på att sluta riktigt illa. I övrigt kan dagens avsnitt beskivas på följande vis: om kroppen är Sverige, så befinner vi oss allt som oftast i Svealand och södra Norrland. Lyssna och njut!

33. Lassars krig  

Att Suzanne inte drar jämnt med alla är känt, men inte för personerna bakom det bluffbolag som nu försökt lura henne. Synd för dem. Fredrik är rädd för rädsla och undrar hur man kan tappa bort något som inte går att tappa bort. Dessutom säger Suzanne något alldeles underbart som får Fredrik att låta reprismaskinen löpa amok. Lyssna och njut!

32. Äntligen!  

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är Lassar & Birging tillbaka, lika förvirrade som vanligt. Fredrik lägger kilovis med skuld på Suzanne, men har också hittat sitt drömyrke. Vi avhandlar också farliga selfies och det löjligt enkla knepet för att göra en äcklig produkt fullt ätbar. Lyssna och njut!

31. Digital maskerad  

Suzanne försöker använda ord som hon inte kan uttala. Fredrik rättar henne med illa dold förtjusning och presenterar flygbolag som du inte visste fanns. IT-gurun Suzanne har hittat en ny app som skänker henne enorm glädje och känner sig förföljd. Lyssna och njut!

30. För små kläder och födelsedagsfirande  

Hur full får en balettfröken egentligen vara? Är alla herrkläder för små? Förstör kungen för Suzanne? Allt reds ut i succépoden Lassar & Birging. Lyssna och njut!

29. Ansiktslyft och opassande beteende  

Vi får hjälp av vår prao Alva att testa Gröna Lund inför säsongspremiären, men skärper oss inte det minsta för det. Varför Suzanne alltid går med så långa steg får också sin förklaring. Lyssna och njut!

28. Korta ben och språkförbistring  

Män som tar för mycket plats ligger inte bra till hos Suzanne. Fredrik startar språkskola och visar upp en fysisk deffekt. Det blir också avancerad kändisspotting. Lyssna och njut!

27. Sopskurkar och dumma visdomsord  

Suzanne blir förolämpad när Fredrik inte ser en stor förändring, men hon hon faller genast på eget grepp. Fredrik misstänker att han är en hemsk människa och klantar till det med ett visdomsord som får Suzanne att tappa humöret. Det blir också språktips, middagstips och skala potatistips. Lyssna och njut!

0:00/0:00
Video player is in betaClose