Last Night A DJ Saved My Life

Last Night A DJ Saved My Life

Denmark

Bevæbnet med to pladespillere og en mikrofon indtager omkring 1500 engelske discjockeyer Danmark i løbet af 70'erne. I England var de nobodies, i Danmark bliver de behandlet som rockstjerner. Og de opfører sig som rockstjerner. "Last Night a DJ Saved My Life" er en historien om disco, damer og dirty tricks. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen.

Episodes

Last Night A DJ Saved My Life (2:4) - Bagmændene 2016-09-09  

I andet afsnit møder vi bagmændene. To af de største DJ-bureauer styres af briter. Ifølge den ene var de bare konkurrenter. Ifølge den anden var det krig. En ting er sikkert: Der var LSD i punchen. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen.

Last Night A DJ Saved My Life (1:4) - Den første DJ 2016-09-09  

I første afsnit møder vi Alan Lawrie. Han fortæller, hvordan han efter at have været sammen med en dansk au pair-pige i London, i april 1967 træder ind af døren på Star Club i København og går i gang med et bluffnummer, der kommer til at sætte kursen for resten af hans liv. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen.

Last Night A DJ Saved My Life (4:4) - Disco Sucks 2016-09-09  

I fjerde afsnit får du flere røverhistorier om de engelske discjockeyer. Fis og ballade er en del af deres DNA og deres jobbeskrivelse, men festen varer ikke evigt. Den slutter i 80'erne, og det er der flere grunde til. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen.

Last Night A DJ Saved My Life (3:4) - The girls 2016-09-09  

I tredje afsnit tager discjockeyerne dig med ind i soveværelset, eller rettere sagt: De tager dig med under pladespillerne eller ud på toilettet eller ned på gulvet i DJ-boksen. Du bliver introduceret for begreber som agurkeklubben og De fire F'er, og du kommer til at møde dværgen Phil. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose