Latter Podcast

Latter Podcast

Norway

Podcast by Latter

Episodes

Episode 39 - Hans Morten Hansen - Sesongens Siste!  

Sommerplaner. Sarah er redd for folk som ringer på døra som ikke har annonsert at de kommer. Triks for å bli kvitt bananfluer. Få ting irriterer Hans Morten så mye som dårlig oppvaskmaskin-etikette. Takk til alle som har hørt på, nå tar Latter Podcast sommerferie!

Episode 38 - Trine Lise Olsen  

En liten snarvisitt innom sykkelbukse igjen. Trine Lise Olsen, humordronning, og kvinnelig komiker raser mot Erna Solberg. Påskekroppen 2016. Dåp, litt utenom det vanlige. Og presset om å være morsom hele tiden.

Episode 37 - Ole Soo & Rasmus Wold  

Fotball trenger litt slåssing. Både litt av og på banen. Ole Soo er redd for å bli en GIF. Resultatet i fotball blir sekundært når det er å mye å tippe på. Rasmus er en recovering addict. Hva er straffen for å ikke levere selvangivelse? Skrive-av turer.

Episode 37 - Grillspesial Med Thomas Leikvoll  

Leikvoll tar oss gjennom noen av årets grilltrender.

Episode 36 - Sturla Berg Johansen  

Spilt inn på Latters utescene! Denne ukens podcast kan inneholde fuglelyder fra Aker Brygge. Sturla Berg Johansen avslører hvor mye av det nye stand-up materialet kommer fra. (Som du kan få høre på utescenen i august) Å gå er blitt Sturlas nye hobby, Sarah er ikke helt med på det. Sturlas Adventure Camp?

Episode 35 - Ørjan Burøe  

Ørjan Burøe er innom denne uken! Er avisene over på agurknyheter tidligere enn før? Ødelegger voksne "Skam"? Ørjan om noen dårlige erfaringer fra stand-up i Porgrunn. + mye mer!

Episode 34 - Hans Morten Hansen  

Lurer du på hvor lenge det er mulig å holde en samtale om dopapir? Finn ut i denne ukens Latter Podcast.

Episode 33 - Haispesial Med Thomas Leikvoll  

Thomas og Sarah har litt forskjellig syn på hai. Trenger du noen hai-facts? Thomas har gravd dypt for å finne frem fakta som "å bli bitt av hai gjør vondt" + mange andre! NB: Vinnere av billetter til Sommer Stand Up blir trukket 18. mai. Vinnere blir kontaktet via melding/PM på YouTube. YouTube video her: https://youtu.be/sbQaJ5QmdE0

Episode 32: Bjørn Henning Ødegaard & Rasmus Wold  

Humorfest i Bergen, komikere over alt, alt for mye bransjefolk. Kun ubekreftede rykter, ikke noe sladder. Espen Echbo og TV2 reporter. Journalist og pastor er ubeskyttede tittler. Pastor Ødegaard. For mye is i iskaffe og cola. Bergensere har ingen skam på McDonalds. Donald Trump.

Episode 31: Adam & Tore  

Tore synes Per Sandberg er blitt mye hyggeligere nå som han har blitt fiskeriminister. Har ikke hørt et kvekk fra han. Får ikke tak i kebab kl 04.30, det mener Tore er en utspekulert plan fra regjeringen. Tore savner hvit gjeitost. Klar beskjed til Tine-meierier. Adam må kose med gullfisk i stedet for pelsdyr.

Episode 30 - Ole Soo & Magnus Jørgensen  

Magnus Jørgensen har frivillig helvettsuke. Price og Purple Rain har betydd mer for noen enn andre. Sylvi Listhaug bader i Middelhavet. Ole Soo vil ikke være med på å fyre opp under hetsing. Ny pris i Sverige. Latter Podcast konkluderer med at skjegg er sexy på sexy menn. Ole gir forslag om å gå med sykkelbukse under russedressen terningkast 3.

Vårspesial - Det beste siden nyttår  

Noen av de beste bitene fra Latter Podcast de siste månedene. Vanlig episode igjen neste uke!

Episode 28 : Freddy Kjensmo  

Freddy savner Fabian Stang som ordfører. Panama Papers. Sarahs "private" Spotify spilleliste. Syltynn blubbe. Modeller som tror de ikke er tynne. Blir man mer troverdig av sjeling?

Episode 27 - Ronny Thorsteinsen  

Truck Simulator tar over Ronny sitt liv. Noen må slå et slag for mannekløfta. Våren kommer, treningstights er fortsatt ikke greit på jobb, Ronny synes folk kan bruke bukse. Donald Trump er en fargerik type.

Episode 26: Adam & Tore  

Episode 26: Adam & Tore by Latter

Episode 25: Stian Blipp & Anders McAuley  

Stian og Anders prater om Hugh Jackman, og om det er en forskjell på Wolverine og Hugh Jackman. Anders skal starte jerveklubben. Er det bare positivt at våren kommer? Ukens Ønskenyheter. Og hva har Stian gjort med ryggen?

Episode 24 - Thomas Leikvoll  

Geir Selvik og Treholt saken. Har et bra navn til en kriminalroman. Er det greit å hyre inn proffe fotografer for å dokumentere fødsel. Sarah og Thomas har litt forskjellig syn på hva som er greit. Thomas er ekspert. Smågodt-krig! Store gulerøtter er vulgært. Litt lenger enn vanlig episode denne uken, men det var så mye å snakke om!

Episode 23 - Adam & Tore Spesial  

Adam & Tore er tilbake for å prate om alt mellom himmel og jord! Hva Tore irriterer seg over på trikken og gata. Spesielt i vinterferien. Nye matvarer. Handle mat på nett. Adam bruker Tore sin leilighet som lager. Adam er alt for flink til å kaste ting han ikke bruker.

Episode 22 - Trond Hansen  

Michelin stjerner. Melodi Grand Prix, hadde ingen fått med seg. Odins Soldater + sang! Hanssen er ikke så nervøs for det amerikanske valget. Treg nyhetsuke?

Episode 21: Fredrik Steen  

Burde alle vite hvem Paul McCartney er? Fredrik Steen har store idéer for begravelser og gjenbruk av kister. Skal ha sushi i sin begravelse. Spiser Per Sandberg sushi med gaffel? Er det for mye hylling i avisene? Folk må lære seg å hogge ved. Dette, pluss mye mer i denne ukens Latter Podcast!

0:00/0:00
Video player is in betaClose