Ledley Kings Knä

Ledley Kings Knä

Sweden

Den största, och bästa, svenska podcasten om Tottenham Hotspur.

Episodes

Ledley Kings Knä S05E24 - Lamela-podden  

Ordningen är återställd i Norra London, Tottenham har lagt Arsenal till handlingarna.

Ledley Kings Knä S05E23: Fokus  

Tottenham stod för en bejublad femminuters-show och hämtade hem tre pinnar i Swansea. Var det rättvist att Vincent Janssen blev matchens lirare?

Ledley Kings Knä S05E22: Det var den 7 mars  

Efter närmare ett par veckors uppehåll gör pappa Håkman återkomst tillsammans med sina spursiga bundsförvanter i Ledley Kings Knä. Det pratas om Pochettinos Barcelonarykten, Lamelas höftskada och självklart så även Jose Monteiro.

Ledley Kings Knä S05E21: En enorm jävla...  

Kan det vara så att formsvackan gör att podcastens grabbar fokuserar på annat än Tottenham denna vecka? Liksom att tassa runt en het gröt?

Ledley Kings Knä S05E20: Psykotiske mr Klopp  

Tottenham beger sig till "kalla" Liverpool för att ta sig an ett icke-så självspelande (?) piano.

Ledley Kings Knä S05E19: Skype-podden  

Efter ett kortare uppehåll (flytt, skidresa, tvättid m m) är podcasten tillbaka - i digitalare form än någonsin!

Ledley Kings Knä S05E18: Vem vet mest om..?  

Tottenham ångade på i ligan och vann den omöjliga matchen mot WBA. Nu väntar City. Ett lag i kris? Med en manager utan självförtroende? Podcasten reflekterar om läget i Spurs just nu.

Ledley Kings Knä S05E17: En pessimist i liljevitt  

Fyra raka segrar. Jo vi har faktiskt det. Vet inte om ni tänkt på det, men det har vi. Det är lätt att börja skönja lite "fat and happy-syndrome" hos oss Tottenham-supportrar.

Ledley Kings Knä S05E16: Årskrönika 2016  

2016 har kantats av många tragedier, sensationer och häpnadsväckande händelser. Vi tar en paus i dessa och förflyttar luppen till Tottenhams kalenderår för att summera händelserna.

Ledley Kings Knä S05E15: Hull-podden  

Tottenham åker till Old Trafford och pressar United trots ett par bleka insatser från spelare vi borde förvänta oss mer av. Förlusten är tung, särskilt för den som tittar på matchen i repris.

Ledley Kings Knä S05E14: Falukorv & pottfrisyrer  

Vad avgör kärleken till en spelare? Vi blir inledningsvis lite nostalgiska och pratar spelare och personer i Tottenham som haft stor emotionell påverkan på oss.

Ledley Kings Knä S05E013: Van der Vaart-podd  

Ett klickande tändstift lämnade Håkman strandad på parkeringen hemma. Därför myser Jimmy och Robin till det tillsammans i varsin säng och sackosäck och pratar efterskalvet av Chelseamatchen, Sissoko och jultröjor.

Ledley Kings Knä S5E12: Sudda bort din sura min  

Tottenham är ute ur Champions League efter vad som närmast kan beskrivas som en viljelös uppvisning på fransk mark.

Ledley Kings Knä S05E11: Hänsynslöse Mr Dier  

Det har varit landslagsuppehåll och det känns faktiskt som om det var hur längesedan som helst som Premier League var på agendan. Något annat som känns är armbågar, snus och vardagsångest.

Ledley Kings Knä S05E10: Jonevret och co  

Podden får injektion från flera håll och kanter i detta ångestladdade avsnitt inför Det Stora Derbyt. Nu när glaset är halvtomt på de flesta Spursborden gäller det att leta efter ljusglimtarna i livet.

Ledley Kings Knä S05E09: Viaplay-podden  

Helgens kommande stora sporthändelse drar blickarna från den lite mer ointressanta drabbningen mellan Tottenham och Leicester.

Ledley Kings Knä S05E08: Google-podden  

Tottenham utökar sin obesegrade svit genom att kryssa sig igenom bortamöten med West Bromwich och Leverkusen.

Ledley Kings Knä S05E07: Ryan Giggs är far till...  

Tottenham var majestätiska i sin insats mot Manchester City. Det var Poch mot Pep, det var liljevita krigare mot stressade oljeshejker och det fanns från avspark en tydlig och klar segrare.

Ledley Kings Knä S05E06: Big Sam  

Tottenham har tre raka vinster i tre olika turneringar. Piskat Gillingham, läxat upp Middlesbrough och betat av CSKA Moskva. Hur ser formen ut inför Manchester City?

Ledley Kings Knä S05E06: Big Sam  

Tottenham har tre raka vinster i tre olika turneringar. Piskat Gillingham, läxat upp Middlesbrough och betat av CSKA Moskva. Hur ser formen ut inför Manchester City?

0:00/0:00
Video player is in betaClose