LFC-Podden

LFC-Podden

Sweden

Hej, och välkommen till LFC-Podden - den officiella podcasten för Liverpool FC Swedish Supporter Branch. Teamet består av Fredrik Aidefors (@lfcswebranch) - Robin Bylund (@robinbylundLFC) - Viktor Fagerström (@ViktorFagerLFC) & Robin Fredriksson (@R_Fredriksson).

Episodes

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 14)- Battle Of The Caps  

Matchen alla hade väntat på var här. Stämningen var på topp och formen satt i. Liverpool - Manchester United levde aldrig upp till sina förväntningar. Panelen diskuterar vad som hände och alla känslor ca 24h senare. Det diskuteras även nya ombyggnation på Anfield Road.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 13) - Inför United; "Smäll Zlatan och vinn"  

Det väntas stormöte mot Manchester United på måndagen och en peppad panel förbereder sig med sina tankar inför vad som komma skall. Det blir en blick i backspegeln på matcher man upplevt live, vad detta möte betytt historiskt och såklart också ett stort fokus på vad som kommer att krävas just på måndag för att vinna. Detta avsnitt vill ni bara inte missa!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 12) - Mästarsegern i Wales  

Efter några storstilade insatser startade det lite trögare för Liverpool i Wales, men tack vare James Milners 3:e mål på 2 matcher lyckades Liverpool få med sig 3 poäng hem. Panelen diskuterar allt kring den matchen och diskuterar karaktären att kunna få med sig den typen av segrar och vi pratar om målvaktsmatchen Karius-Mignolet. Dessutom pratar vi om arenasituationen och Klopps första år som manager!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 11) - "Bästa vi någonsin sett?"  

Det blev en storstilad "fem-etta" mot Hull i lördags och trots att många lyfte ett varningens finger för faktumet att det var en "lätt match på pappret" spelade Liverpool sitt motstånd helt av banan utan några problem. Podden diskuterar vad det är som fungerar så bra i anfallsspelet och tittar på färsk statistik från Klopps första år som manager. Dessutom snackas det Loris Karius, Mamadou Sakho och Danny Ings. Bland mycket annat!

LFC Podden, Säsong 4 (Volym 10) - En halvlek att minnas  

Poddens avsnitt nr. 137 (!). Efter att ha kört över de regerande mästarna på Anfield, besökte Liverpool Chelsea på Stamford Bridge. Panelen diskuterar varför allt stämde överens så bra, Hendersons superstrut och det stabila försvaret. Dessutom snackas det upp inför matcher mot Derby och Hull.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 9) - The Revival of Adam Lallana  

Podden är tillbaka och snackar ner den fina föreställningen från i lördags då LFC tvålade till de regerande mästarna på Anfield. Vi hyllar och hissar de som imponerade mest och analyserar sedan om samma elva också kan göra jobbet mot Chelsea? Eller ska man göra plats åt spelare som Dejan Lovren, Emre Can och Philippe Coutinho?

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 8) - Invigning av Mané Stand  

LFC Podden är tillbaka efter förra veckans dubbelmacka, där vi först snackade ner Tottenhammatchen och därefter bjöd på ett mustigt Transferspecial. I veckans podd blir det snack om anfallsalternativen mot Leicester, vem som får chansen som vänsterback och om Mamadou Sakho är tagen till nåder av Jürgen Klopp! Välkomna!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 7) - TRANSFERSPECIAL  

Sommaren är över och den sista transferklockan har ringt. Det är därmed hög tid att summera Liverpools insats vid sidan av planen och kartlägga vilken grund vi nu står på inför den stundande säsongen. Har vi köpt rätt? Fel? Tillräckligt? Och hur har rensningen av bänknötare egentligen gått? Ni får också panelens förväntningar på den nya säsongen och mycket, mycket annat i detta välfyllda avsnitt!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 6): White Hart Pain  

LFC-Podden är alltså återigen tillbaka och under en vecka där transferfönstret är på väg att stängas igen har grabbarna bakom mikrofonerna lovat hela två avsnitt. I veckans första avsnitt har ni en härlig summering av händelserna på White Hart Lane och det blir bland annat snack om Joel Matips ligadebut, Sadio Mané kontra Daniel Sturridge och även en analys kring Jürgen Klopps matchcoachande.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 5) - "Frågan är om FSG räcker till"  

Efter den fina insatsen mot Arsenal blev det platt fall mot Burnley och panelen diskuterar vad en sådan natt-och-dag-insats kan bero på. Ni får också korta reflektioner från cupmatchen mot Burton innan det diskuteras en eventuell utlåning av Mamadou Sakho och huruvida FSG kanske bör sälja klubben eller ej, om nu de kinesiska investerarna menar allvar med det intresse som uppges finnas.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 4) - FYRverkeriet på Emirates!  

Supporterklubbens Podcast, LFC Podden, är tillbaka med säsongens fjärde avsnitt och efter sjumåsthrillern på Emirates finns det såklart ett helt buffébord av godsaker att jobba sig igenom. I veckans avsnitt får ni höra panelen grotta ner sig i Liverpools premiärseger och dela ut ris och ros till den elva som Klopp ställde på planen.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 3) - PREMIÄRSPECIAL!  

Supporterklubbens podcast är återigen tillbaka och det är nu dags att sätta sikte på premiären mot Arsenal! I en fullspäckad timme kan ni höra panelens tankar kring den långa försäsongen, vilka växlar vi kan dra av matcherna mot Barcelona och Mainz – och vad vi nu har att förvänta när Premier League återigen sparkar igång på söndag. Panelen ges chansen att ta ut sina startelvor mot Arsenal och det både hissas och dissas när vi tittar tillbaka på en lång och intensiv försäsong. Det blir också snack om situationen på vänsterbacksplatsen och så blir det delade meningar kring om Jordan Henderson ska starta eller ej till helgen. Ni hör. Det är helt enkelt hur många godheter som helst.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 2)- Can Mignolet Kari-us?  

LFC-Podden är tillbaka med ett nytt färskt avsnitt på säsong 4. Förra veckan var det premiär då ni fick lära känna den "nya" panelen. Nya avsnittet innehåller matchsnack från Chelsea-Milan-matcherna, om vår stora bredd på anfallsfronten samt lite åsikter om Sakho-situationen. YNWA

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 1) - SÄSONGSPREMIÄR!  

LFC-Podden är äntligen tillbaka efter ett sommaruppehåll som inneburit stora förändringar i spelartruppen. Vi diskuterar såklart all aktivitet som varit och drömmer även vitt och brett om vad vi fortsatt önskar. Det blir också snack om hur en förstaelva nu kan formeras och vilka spelare som lär tacka för sig innan fönstret stänger. Notera att avsnittet spelades in i lördags och att ljudet kan innehålla vissa störningar då vi satt live på en uteservering i Göteborg. YNWA!

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 30) - FINALSPECIAL!  

Liverpool spelar final i Europa League på onsdag och självfallet firar LFC Podden detta genom att äntligen vara tillbaka med ett fullmatat avsnitt om allt inför finalen. Vilket lag får chansen? Hur ser våra motståndare ut? Och vad är det egentligen som står på spel i Basel? Detta och mycket mer reds ut av Robin Bylund, Fredrik Aidefors, Daniel Forssell och Carl Sundqvist. Dessutom får du tips på vart du kan uppleva matchen med likasinnade på supporterträffar över hela landet på onsdag! Väl mött - och mycket nöje!

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 29) - "Götze kan absolut bli verklighet"  

LFC Podden är tillbaka efter landslagsuppehållet och är redo att snacka upp helgens möte med Tottenham. Men självfallet blir det också en round-up på landslagsinsatserna från Liverpools spelare och så tar man tempen på de rykten som omgärdat klubben de senaste dagarna.

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 28) - "Vi ska brösta upp oss på Old Trafford"  

Podden är tillbaka och blickar i veckans avsnitt tillbaka på 2-0-segern mot United förra torsdagen. Mycket lovord och framförallt ett par spelare får extra beröm. Och frågor kring framtiden för Mamadou Sakho och Adam Lallana aktualiseras. Sen blir det såklart uppsnack inför returen på Old Trafford, snack om Europa League i stort och dessutom svar på massvis av lyssnarfrågor.

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 27) - Citydubbel och Bentekes straff!  

Podden är äntligen tillbaka igen och det är två heta matcher mot City och en nagelbitande rysare mot Palace som vi har packat med oss i bagaget. Det blir snack om skillnaderna mellan våra två insatser mot City och såklart allt kring DEN straffen mot Palace i söndags. Även uppsnack inför dubbelmötena med Manchester United och mycket annat. (Håll tillgod med något bristande ljudkvalitet).

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 26) - Matip och en sexig seger!  

Joel Matip är klar för Liverpool och podden dyker såklart ner i vad den 24-årige mittbacken från Schalke 04 kommer att bidra med. Är han lösningen på försvarskrisen och verkligen den bricka som saknats? Dessutom allt från förnedringen av Aston Villa och uppsnack inför Europa League-slutspelet som inleds med bortamöte mot Augsburg.

LFC Podden, Säsong 3 (Vol 25) - Försvarskris och Biljettkrig  

I säsongens 25:e avsnitt blir det återigen en vända med försvarets tafatta agerande och både Mignolet och backlinjen får sig en känga. Sedan spenderar panelen stor vikt vid att analysera helgens protestaktion mot de nya biljettpriserna och ger sin syn hur klubben och fans har agerat. Lyssna och tyck till. Vi finns som vanligt på Twitter: @LFCPodden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose