LFC-Podden

LFC-Podden

Sweden

Hej, och välkommen till LFC-Podden - den officiella podcasten för Liverpool FC Swedish Supporter Branch. Teamet består av Fredrik Aidefors (@lfcswebranch) - Robin Bylund (@robinbylundLFC) - Viktor Fagerström (@ViktorFagerLFC) & Robin Fredriksson (@R_Fredriksson).

Episodes

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 31) - LIVE FRÅN LIVERPOOL  

Vi är på plats i Liverpool och vi ger en kort update från läget på plats på Merseyside!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 30) - Herr Unschlagbar  

Två poäng förlorade eller en poäng vunnen. Panelen går igenom alla känslor från den intensiva matchen mot Manchester United på Old Trafford. Det diskuteras linjedomare, offsidemål och det senaste med Joel Matips situation. Hör det och mycket annat i det senaste avsnittet med LFC-Podden.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 29) - "Säsongens viktigaste match"  

Det blev förlust mot Southampton i den första av två semifinaler i Ligacupen och podden har såklart sitt att säga av utgången på St Mary's. Vilken spelare kom undan med godkänt och vilka två spelare vill man föra till giljotinen? Det blir såklart också ett maffigt uppsnack inför rivalmötet på söndag mot Manchester United och Kristian Andersson delar med sig av sina minnen från ett par riktigt tuffa (men häftiga) upplevelser på Old Trafford.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 28) - "Han är nere i en djup dal"  

Liverpool fick bara 0-0 mot Plymouth, och även om det var ett rekordungt lag var det ett par a-lagsspelare som fick chansen men knappast tog den. Podden snackar Emre Can och Kevin Stewart samtidigt som lyssnarna fått chansen att säga sitt i omröstningar under veckan. Det blir också ett rejält uppsnack inför Southampton-Liverpool och frågan är såklart hur starkt lag Jürgen Klopp mönstrar med vetskapen om att en Premier League-match mot Manchester United väntar därefter?

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 27) - "Så typiskt Liverpool.."  

Det har varit nyårsfirande med matcher mot City och Sunderland och en blandad kompott av sällan skådat slag. Den fantastiska segern mot City byttes mot ett dystert poängtapp mot Sunderland och panelen försöker förklara vad det gör med hjärtat hos en Liverpoolsupporter när laget blandar som det gör. Vi snackar också Silly Season och hur vi fyller luckan efter Sadio Mané som drar på Afrikanska Mästerskapet.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 26) - ÅRSKRÖNIKAN!  

Årets sista avsnitt betyder också årets längsta! Vi har heta ämnen, som Roberto Firminos rattfylla och Lucas Leivas flyttrykten, att bita oss fast i, samtidigt som vi har en härlig seger mot Stoke att smälta och en stormatch mot City att snacka upp. Dessutom summerar panelen den gångna året med en lång lista kategorier som får sina rättmätiga vinnare. Vem utser man exempelvis till årets spelare? Det och mycket mer om ni lyssnar på årets sista - och längsta - avsnitt. Tack för ett underbart 2016!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 25) - "Storebror i stan" (Med Patrik Syk)  

Liverpool tog en förlösande seger mot lillebror i måndagens Merseysidederby och panelen är lyrisk av lycka när man snackar ner stormatchen från Goodison Park. Det blir samtidigt djupa diskussioner om Liverpools anfallsalternativ för framtiden och vad statusen egentligen är på våra mittbackar. Medverkande är Calle Sundqvist, Fredrik Aidefors, Robin Bylund och Aftonbladets okrönte pod-kung, Patrik Syk.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 24) - "Back on winning ways"  

Efter ett perfekt svar från senaste poängtappen, så diskuterar panelen den senaste matchen mot Middlesbrough, diskuterar målvaktsfrågan och snackar upp inför måndagens derby mot Everton.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 23) - "Han måste ersättas"  

I veckans avsnitt snackas det om Liverpools oförmåga att resa sig efter ett insläppt mål, vilket istället ofta leder till ytterligare ett bakåt, och huruvida Divock Origis närvaro gör laget bättre eller sämre? Visst har den unge belgaren bidragit med mål, men håller han i spelet i övrigt? Det blir såklart också en stor analys av målvaktssituationen och huruvida det kan vara läge att låta Loris Karius vila på onsdag mot Boro. Och vem är det Podden vill ersätta?

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 21) - "Kollapsen i Bournemouth"  

Två dagar efter kollapsen på sydkusten sitter en modig panel och analyserar vad som hände i söndags. Målvakt - och mittbacksfrågan tas upp igen och vad är det för klausuler som läggs i kontrakten egentligen? Detta och mycket mer i det senaste avsnittet av LFC-Podden!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 21) - "Wood you believe it?"  

På dagen 18 år efter Steven Gerrards debut presenterade sig akademiynglingen Benjamin Woodburn på bred front för Anfieldpubliken när han vid en ålder av 17 år och 45 dagar slog Michael Owens rekord som klubbens yngste målskytt genom tiderna. Woodburns mål innebar säkrat avancemang i ligacupen och panelen pratar om insatsen som ett roterande Kloppbygge stod för mot Leeds. Du får även allt inför helgens match på sydkusten när Liverpool gästar Bournemouth och mycket, mycket mer i ett nytt, fullspäckat avsnitt av LFC-Podden!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 20) - "Står mellan oss, City & Chelsea"  

Vi slår till med två avsnitt på en vecka och idag snackar vi ner Sunderland och blickar fram mot vad som komma skall mot Leeds på tisdag. Det blir snack om skadeläget, Divock Origis inhopp och vart vi står i titelracet nu när det verkar som att Chelsea, Liverpool, City och Arsenal skaffat sig en liten lucka till övriga lag. Dessutom ett ordentligt uppsnack inför Leeds och vi frågar oss hur mycket Jürgen Klopp kan, vill och vågar rotera!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 19) - Bu eller bä med Safe Standing?  

Podden är tillbaka och tar sig igenom insatsen mot Southampton som slutade med delad poäng på St Mary's. Det blir också ett dyk ner i Steven Gerrards framtid och en större diskussion kring "Safe Standing". Är det något Anfield bör byggas ut med för en häftigare stämning? Sen blir det såklart också uppsnack inför mötet med Sunderland och massvis med annat smått och gott.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 18) - Er räddare i landslagstristessen  

Mitt i landslagstristessen rider podden ut till er räddning och serverar en halvlek med allt det senaste från Merseyside. Vi snackar Liverpoolspelarnas framfart i landslagen, Daniel Sturridge status, Philippe Coutinhos framtid och hur våra odds är inför mötet med Southampton på lördag.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 17)- "And now you're gonna believe us"  

Efter Hawaii-matchen på Selhurst Park var Liverpool återigen tillbaka på hemmaplan där Watford stod för motståndet. Hör panelens tankar om 6-1-krossen, Michael Edwards som "Sporting Director" och har Gerrard en framtid i Liverpool? Allt detta och mycket annat i senaste avsnittet med LFC-Podden!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 16)- "Han är bättre än någonsin"  

Podden är tillbaka med ett nytt avsnitt där det tas ett omtag av Ligacupmatchen mot Tottenham och den galna drabbningen med Crystal Palace på Selhurst Park. Hör poddens tankar kring Dejan Lovrens försvarsspel, Alberto Morenos nyvunna chans i backlinjen och vem man tycker är bättre än någonsin förr. Dessutom uppsnack inför Watford och mycket, mycket mer.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 15) - "Specialsy en roll åt Gerrard"  

Podden är tillbaka och mumsar i sig segern mot WBA och hyllar den offensiva kvartetten som åter var på lekfullt humör. Man diskuterar också försvarsspelet på fasta situationer och vad Liverpool kan göra för att bättra sin tunga statistik från framförallt hörnor. Det blir också analys av vilken roll Steven Gerrard kan tänkas få i klubben framöver och såklart ett snack kring potentiella startelvor mot både Tottenham och Crystal Palace.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 14)- Battle Of The Caps  

Matchen alla hade väntat på var här. Stämningen var på topp och formen satt i. Liverpool - Manchester United levde aldrig upp till sina förväntningar. Panelen diskuterar vad som hände och alla känslor ca 24h senare. Det diskuteras även nya ombyggnation på Anfield Road.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 13) - Inför United; "Smäll Zlatan och vinn"  

Det väntas stormöte mot Manchester United på måndagen och en peppad panel förbereder sig med sina tankar inför vad som komma skall. Det blir en blick i backspegeln på matcher man upplevt live, vad detta möte betytt historiskt och såklart också ett stort fokus på vad som kommer att krävas just på måndag för att vinna. Detta avsnitt vill ni bara inte missa!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 12) - Mästarsegern i Wales  

Efter några storstilade insatser startade det lite trögare för Liverpool i Wales, men tack vare James Milners 3:e mål på 2 matcher lyckades Liverpool få med sig 3 poäng hem. Panelen diskuterar allt kring den matchen och diskuterar karaktären att kunna få med sig den typen av segrar och vi pratar om målvaktsmatchen Karius-Mignolet. Dessutom pratar vi om arenasituationen och Klopps första år som manager!

0:00/0:00
Video player is in betaClose