LFC-Podden

LFC-Podden

Sweden

Hej, och välkommen till LFC-Podden - den officiella podcasten för Liverpool FC Swedish Supporter Branch. Teamet består av Fredrik Aidefors (@lfcswebranch) - Robin Bylund (@robinbylundLFC) - Viktor Fagerström (@ViktorFagerLFC) & Robin Fredriksson (@R_Fredriksson).

Episodes

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 10) - Crystalsegern i Degerfors  

LFC Podden var på plats i Degerfors över helgen där det i lördags spelades Liverpool Masters och vi fick chansen att möta fantastiska fans till vårt lag och trogna lyssnare av podden. Efter segern mot Crystal Palace pratar vi ner matchen, reflekterar över den härliga helgen och tar sikte mot matchen mot Hoffenheim som väntar på onsdag!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 9) - "Rädslan att förlora är större än viljan att vinna"  

Då har säsongen officiellt kickat igång! Det blev dramatiskt när Liverpool snöpligt fick lämna Vicarage Road med en pinne och Liverpools försvarsproblem fortsätter att spöka. Hur klarar FSG och Liverpool av en eventuell förlust av Coutinho efter fredagens uttalande och därför är Liverpool i behov av en ledare. Missa inte detta i det senaste avsnittet av LFC-Podden!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 8)- "Ord betyder ingenting"  

Premiären närmar sig med stormsteg och det händer saker kring Liverpool. Van Dijk lämnar in en transferbegäran, blir Coutinho världens näst dyraste spelare och så skulle panelen ställa upp laget mot Watford på lördag. Vi lovar ett fullspäckat avsnitt ni definitivt inte vill missa!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 7) - "Upp till bevis, FSG!"  

Säsongen närmar sig med stormsteg och endast 12 dagar står mellan Liverpool och öppningsmatchen mot Watford. Med mycket fokus på Silly Season diskuterar panelen FSGs framtid och vad som komma skall. Blir Coutinho kvar och har fotbollens lojalitet sett sina glansdagar? Allt detta och annat i ett fullproppat avsnitt från LFC-Podden!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 6) - "Coutinho to continue?"  

Första försäsongstrofén bärgad och nu blickar Liverpool framåt mot nästa utmaning. Ger Salah Liverpool ytterligare en dimension? Är Liverpools förhandlingstekniker problemet till uteblivna övergångar och Coutinhos vara eller icke vara. Allt detta hör ni i det senaste avsnittet av LFC-Podden. Missa inte!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 5)- Tack för allt, Lucas!  

Lucas Leiva lämnar Liverpool efter 10 år och Podden tar ett stort famntag om tio år med höga toppar och djupa dalar. Vad fick oss alla att till slut älska den hårfagre brassen som inledningsvis brottades mot kritiker kring allt han gjorde. Och så snackar vi försäsong i Hong Kong, nya tredje tröjan och Andy Robertson.

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 4) - LÄR KÄNNA PANELEN  

Lär känna gänget ur LFC Podden i denna liveinspelning från Helsingborg den 15 juli 2017. Hela gänget är samlat i ett soligt Skåne och intervjuas en och en för att dela med sig av sina egna fotbollsmeriter, favoritspelare genom alla tider och mycket, mycket mer. Missa inte detta!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 3) - "SHOULD HE STAY OR SHOULD HE GO"  

Säsongens tredje avsnitt av LFC Podden är nu ute i etern och det är i vanlig ordning en fullmatad timme med allt det senaste kring vårt älskade lag. Efter två inledande avsnitt där det snackats mycket om värvningar och potentiella sådana tog man denna vecka ett rejält grepp om den nuvarande truppen.

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 2) - "Silly med Syk"  

Efter förra veckans säsongspremiär, fortsätter panelen att diskutera om sommarens potentiella transfers och vad som borde prioriteras. Det andra avsnittet på säsong 5 gästas av Patrik Syk som ger sin syn på sommarens transferkarusell. Det pratas Emre Can, Naby Keita och Klopp-faktorn. Detta vill ni inte missa!

LFC Podden, Säsong 5 (Vol 1) - WE'RE BACK!  

​Efter ett välbehövligt uppehåll sedan den avslutande segern mot Boro och ett säkrande av fjärdeplatsen är LFC Podden idag återigen tillbaka med ett rykande färskt avsnitt – redo att sparka igång det som blir den femte säsongen i ordningen! Ni kan räkna med ett mustiga avsnitt och det kommer att snackas Salah, Solanke, Van Dijk och mycket, mycket mer!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 53) - SÄSONGSAVSLUTNING  

Då var vi här igen. Slutet av säsongen, men slutet av en lyckad sådan. Middlesbrough besegrades i säsongens sista match och Liverpool knep åt sig fjärdeplatsen. Men säsongen är lång och många matcher har spelats. Panelen summerar säsongen i sin helhet och utser säsongens mål, ögonblick och många fler kategorier. LFC Podden har dessutom den senaste veckan gått till final i Svenska Fans Guldskölden för "Årets sportpodd". Vi är extremt glada för detta och önskar att ni fortsatte rösta oss fram till den bästa sportpodden! Vi på LFC-Podden tackar för en fantastisk säsong där ni lyssnare varit anledningen till att vi kunnat ta oss till nya nivåer och fortsätta utvecklas. Tack och så ses vi om några veckor! YNWA

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 52) - LIVE INFÖR BORO!  

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 52) - LIVE INFÖR BORO! by LFC-Podden

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 51) - "Glimrande diamantformation"  

Med kniven mot strupen var 3 poäng mot West Ham ett måste för att ha kampen om Champions League-spel i egna händer. Testet klarade Liverpool av och panelen analyserar 4-0-vinsten in i de minsta detaljerna. Har Klopp äntligen hittat rätt position för Coutinho? Var formationsbytet starten på något nytt? Och så får ni höra vad podden har att säga inför säsongens sista och avgörande match mot Middlesbrough.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 50) - "Svagt coachat av Klopp"  

Tappade poäng mot Southampton och nu en nagelbitande slutstrid med Manchester United och Arsenal om den fjärde och sista Champions League-biljetten. Podden analyserar vad som, återigen, gick fel mot Saints och så reder man ut hur ett eventuellt kvalspel - om Liverpool tar fjärdeplatsen - kommer att se ut. Dessutom Morenos udda hobby och hur viktig Sadio Mané verkar vara för det här laget. Ni vill inte missa!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 49) - "Champions League-bissan (?)"  

Toppkonkurrenterna tappade dyrbara poäng och gav Liverpool öppet mål att ta greppet om tredjeplatsen. Panelen diskuterar Liverpools situation, analyserar matchen mot Watford och Emre Cans potentiella Champions League-bissa. Missa inte detta och annat fint i det senaste avsnittet av LFC-Podden.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 48) - "Mental breakdown"  

Efter två tuffa bortamatcher och full pott stod en Sam Allardyce och hans Crystal Palace i vägen för att förstöra för Liverpools chanser att nå målet och fjärdeplatsen. Panelen lättar på känslorna efter förlustmatchen, pratar saknaden av slutforcering i matcherna och tar tempen på slutspurten i racet av säsongen.

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 47) - "Vikten av tredjeplatsen"  

Slutsignal och Liverpool har besegrat Tony Pulis för första gången på bortaplan. Podden går igenom den viktiga segern mot WBA, överskattade ytterbackar samt skillnaden på tredje- och fjärdeplatsen. Allt detta och mycket annat i det senaste avsnittet av LFC-Podden. Missa inte det!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 46) - "Individuell briljans"  

Liverpool tog tre blytunga poäng i Stoke i lördags och nu väntar en lika tuff bortamatch till helgen när resan går till WBA och The Hawthorns. Klopp valde att rotera friskt i startelvan inför matchen på bet365 Stadium och det krävdes ett par tunga halvtidsbyten för att få bort grusen ur maskineriet. Frågan är nu om detta var matchen som säkrade CL-spel och om framtid nu är ljusare för Simon Mignolet efter en fantastisk insats?

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 45)- "Tappade Champions League-poäng"  

LFC-Podden går på högvarv och är tillbaka för andra gången den här veckan i det täta matchschemat. Panelen diskuterar vad som gick fel i Bournemouth-matchen, snackar upp helgens bortamatch i Stoke och givetvis mycket, mycket mer!

LFC Podden, Säsong 4 (Vol 44) - "Så går det i jakten på CL-platsen"  

​Derbyseger mot lillebror och en helg där nästan alla resultat föll i Liverpools favör. Då mår Podden såklart extra bra och tuggar sig glatt igenom händelserna från Anfield. Smolket i glädjebägaren var dock skadan på Sadio Mané och det blir såklart snack om hur senegalesen nu ska ersättas i det tajta matchandet.Det blir också snack om Liverpools status i jakten på Champions League och massa annat – ni vill i vanlig ordning inte missa detta!

0:00/0:00
Video player is in betaClose