LHC Podden - I Vår Club

LHC Podden - I Vår Club

Sweden

En podcast om och med Linköping Hockey Club.

Episodes

LHC Legends 8: Andreas Pihl  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Andreas Pihl.

LHC Legends 7: Mårten Parbrand & Pierre Ivarsson  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Mårten Parbrand och Pierre Ivarsson. Missa inte att köpa biljett till matchen mot Örebro på http://biljett.lhc.eu

LHC Legends 6: Gunnar Svensson  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Gunnar Svensson.

LHC Legends 5: Mattias Weinhandl  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Mattias Weinhandl. Missa inte att köpa biljett till matchen mot Växjö Lakers på http://biljett.lhc.eu

LHC Legends 4: Leif Bogren, Ulf Bogren & Mats Bogren  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Leif, Ulf och Mats Bogren. Missa inte att köpa biljett till matchen mot Malmö på http://biljett.lhc.eu

LHC Legends 3: Peter Lidman och Peder Torneus  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. I detta avsnitt träffar du Peter Lidman och Peder Torneus. Missa inte att köpa biljett till matchen mot Leksand på http://biljett.lhc.eu

LHC Legends 2: Magnus Johansson  

Söndagen den 25:e september är det dags att hylla Linköpings store son Magnus Johansson. I det här poddavsnittet pratar han om sin långa och framgångsrika karriär.

LHC Legends 1: Stefan Jacobsson  

Med anledning av att LHC i år fyller 40 kommer vi att uppmärksamma ett antal legender under säsongen. Först ut är Stefan Jacobsson som kommer att uppmärksammas innan hemmapremiären mot HV71. Missa inte att köpa biljett till matchen på http://biljett.lhc.eu

19. Kim Martin-Hasson  

I avsnitt 19 av LHC Podden träffar vi LHC Dam:s sportchef och tillika förra guldmålvakt Kim Martin-Hasson.

18. Summering av Slutspelen för LHC  

Det är dags att sammanfatta slutspelen för LHC:s representationslag.

17. Sammanfattning av grundserien och en blick framåt.  

LHC Podden är tillbaka, den här gången under ledning av Stefan Lövstrand och Daniel Milton. Det blir en tillbakablick på grundserien och lite tankar om det SM-slutspel som startar mot Växjö torsdagen den 17:e mars.

16. Dan Tangnes  

Dags för det sextonde avsnittet av LHC-Podden! Den här gången har vi suttit ner med LHC:s nye huvudtränare Dan Tangnes för att prata dåtid, nutid och framtid. Bland annat avhandlades hans spelarkarriär, processen mot att bli huvudtränare och vikten av identitet för ett hockeylag.

15. Johan Bülow  

I det femtonde avsnittet av LHC-Podden möter vi LHC:s marknadschef Johan Bülow. Under 45 minuter pratade vi om hans spelarkarriär från LHC:s ungdomsverksamhet till Elitserien, hans civila karriär och hans nuvarande roll som marknadschef i LHC.

14. Peter "Biffen" Karlsson  

I det fjortonde avsnittet av LHC-Podden gästar Peter "Biffen" Karlsson. Vi satt ner i drygt 45 minuter och snackade om tiden med White Lions, hur han inledde sin karriär i LHC och hans syn på framtiden.

13. Roger Melin  

I den trettonde avsnittet var det dags att säga hej då till tränaren Roger Melin. Han gjorde sin sista intervju som LHC-tränare och det blev ett samtal där vi sammanfattade hans tid Linköping. 

12. Niclas Wilhelmsson  

I det tolfte avsnittet av LHC-Podden träffar vi White Lions ordförande Niclas Wilhelmsson. Vi pratade om supporterskap, den passion som det medföljder och den svenska läktarkulturen. 

11. Anton Karlsson  

I det elfte avsnittet av LHC-Podden i Vår Club träffar vi backen Anton Karlsson. Under de 44 minuter som samtalet pågick avhandlades Antons karriär, hur viktigt det är att fortsätta jobba för sina drömmar och hur det var att växa upp i Landsbro. 

10. Magnus Hävelid  

I den tionde avsnittet av LHC-Podden träffar vi LHC:s mångårige assisterande tränare Magnus Hävelid. Det blev ett samtal om varför han har blivit kvar i Linköping, hur han blev ishockeytränare och om den svenska juniorutvecklingen där Magnus har spelat en större roll än vad många är medvetna om. 

9. Fredric Andersson  

I det nionde avsnittet av LHC-Podden träffar vi centern Fredric Andersson. Det blev ett samtal om hans uppväxt i Gnesta, hans tid i LHC-tröjan och hur det egentligen gick till när han kom in på ishockeygymnasiet i Södertälje. 

8. Jonas Junland  

LHC-Podden är tillbaka med det åttonde avsnittet. Den här gången träffar vi LHC:s assisterande lagkapten Jonas Junland. Det blev ett samtal om livet som hockeyspelare, hans karriärsresa och hur det är att vara assisterande lagkapten i sin moderklubb. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose