LHC Podden - I Vår Club

LHC Podden - I Vår Club

Sweden

En podcast om och med Linköping Hockey Club.

Episodes

16. Dan Tangnes  

Dags för det sextonde avsnittet av LHC-Podden! Den här gången har vi suttit ner med LHC:s nye huvudtränare Dan Tangnes för att prata dåtid, nutid och framtid. Bland annat avhandlades hans spelarkarriär, processen mot att bli huvudtränare och vikten av identitet för ett hockeylag.

15. Johan Bülow  

I det femtonde avsnittet av LHC-Podden möter vi LHC:s marknadschef Johan Bülow. Under 45 minuter pratade vi om hans spelarkarriär från LHC:s ungdomsverksamhet till Elitserien, hans civila karriär och hans nuvarande roll som marknadschef i LHC.

14. Peter "Biffen" Karlsson  

I det fjortonde avsnittet av LHC-Podden gästar Peter "Biffen" Karlsson. Vi satt ner i drygt 45 minuter och snackade om tiden med White Lions, hur han inledde sin karriär i LHC och hans syn på framtiden.

13. Roger Melin  

I den trettonde avsnittet var det dags att säga hej då till tränaren Roger Melin. Han gjorde sin sista intervju som LHC-tränare och det blev ett samtal där vi sammanfattade hans tid Linköping. 

12. Niclas Wilhelmsson  

I det tolfte avsnittet av LHC-Podden träffar vi White Lions ordförande Niclas Wilhelmsson. Vi pratade om supporterskap, den passion som det medföljder och den svenska läktarkulturen. 

11. Anton Karlsson  

I det elfte avsnittet av LHC-Podden i Vår Club träffar vi backen Anton Karlsson. Under de 44 minuter som samtalet pågick avhandlades Antons karriär, hur viktigt det är att fortsätta jobba för sina drömmar och hur det var att växa upp i Landsbro. 

10. Magnus Hävelid  

I den tionde avsnittet av LHC-Podden träffar vi LHC:s mångårige assisterande tränare Magnus Hävelid. Det blev ett samtal om varför han har blivit kvar i Linköping, hur han blev ishockeytränare och om den svenska juniorutvecklingen där Magnus har spelat en större roll än vad många är medvetna om. 

9. Fredric Andersson  

I det nionde avsnittet av LHC-Podden träffar vi centern Fredric Andersson. Det blev ett samtal om hans uppväxt i Gnesta, hans tid i LHC-tröjan och hur det egentligen gick till när han kom in på ishockeygymnasiet i Södertälje. 

8. Jonas Junland  

LHC-Podden är tillbaka med det åttonde avsnittet. Den här gången träffar vi LHC:s assisterande lagkapten Jonas Junland. Det blev ett samtal om livet som hockeyspelare, hans karriärsresa och hur det är att vara assisterande lagkapten i sin moderklubb. 

7. Fredrik Emvall  

I det sjunde avsnittet av LHC Podden träffar vi LHC:s nyutnämnde General Manager Fredrik Emvall. Vi pratade om hans karriär, hans nya roll som General Manager och matchen mot MODO där hans tröja ska hissas till taket i Saab Arena. 

6. Klas Dahlbeck  

I det sjätte avsnittet av LHC Podden - I Vår Club träffar vi backen Klas Dahlbeck, som numera spelar i Nordamerika men har ett förflutet i LHC:s juniororganisation och LHC:s A-lag. I slutet av avsnittet berättar vi om det här avsnittets tävling. 

5. Niclas Hävelid  

I det femte avsnittet av LHC Podden - I Vår Club träffar vi LHC:s junioransvarige Niclas Hävelid. Det blev ett samtal om hans roll i Linköping Hockey Club, vad han kan bidra med till de unga LHC-spelarna som är på väg upp till A-laget och svensk juniorutveckling. 

4. Chad Kolarik  

I det fjärde avsnittet av LHC Podden - I Vår Club träffar vi forwarden Chad Kolarik. Vi samtalade om hans karriär, kärleken till Linköping och LHC-fansen samt hans mål för den kommande säsongen. 

3. Nichlas Hardt  

I det tredje avsnittet av LHC Podden - I Vår Club - träffar ni nyförvärvet Nichlas Hardt. I 35 minuters tid satt vi ner och pratade om karriären, hur hockeyn status är i Danmark och vad han har för förväntningar på sin första säsong i SHL. Vi pratade också om hans nyblivna faderskap. 

2. Daniel Rahimi  

I det andra avsnittet av LHC Podden - I Vår Club träffar vi backen Daniel Rahimi för att prata om hans karriär, hur han trivs i Linköping och den VM-turnering som han var tvungen att avsluta i förtid på grund av en skada. 

1. Sebastian Karlsson  

I det första och inledande avsnittet av LHC Podden - I Vår Club träffar vi forwarden tillika assisterande lagkaptenen Sebastian Karlsson.  

0:00/0:00
Video player is in betaClose