Likesinnet

Likesinnet

Norway

Likesinnet er et program som tar for seg hendelser i livene til fem helt nye bekjentskaper. Det oppstår ofte løssluppen debatt om hva som er greit og ikke, og hva konseptet egentlig er. Likesinnet er og blir et forsøk på å finne et felles skjæringspunkt i fem forskjellige liv, med en humoristisk holdning til mer eller mindre alvorlige tema.

Episodes

La oss skyte denne gruppen mennesker på åpen gate  

Hva mer kan du ønske deg? I denne ukens episode får du: - teasing av det som skal skje i programmet - den evige debatt tas opp - snakk om resirkulering - fine fakta - gravende journalistikk - mye mer I studio var Ulrik, Tarjei og Kaia.

Blodige brettspill, klarsnusthet og seksuell krigføring  

I denne utgaven av Likesinnet ser på Anne-Martine på et stort samfunnsproblem, mens Ulrik lever ut sin store skuespillerdrøm og Tarjei investerer store summer i potensielle brettspillhits. Og hva tenker programlederne om begrensede smaksløker? I studio var Tarjei, Ulrik og Anne-Martine.

10.10.2016 - Rasisme på charterferie  

Hva har Kaia drukket denne helgen og hvorfor drikker ikke hunder melk? Likesinnet gir stemningsraport om Justin Bieber og favorittlandet Syden! I studio: Tarjei, Anne-Martine og Kaia.

26.09.2016 - Baksnakking, Justin Bieber-sabotasje og rasistisk gameshow  

Tarjei blir baknakket av Ulrik og Anne-Martine, Jon Niklas Rønning får tyn for skjegg-exstentions og vi går i en halv-rasistisk gameshow-duell. Hvem får sin pinlige straff? I studio var Ulrik Øen Johnsen, Anne-Martine Strand og Tarjei Kvamme.

19.09.2016 - Svin på broen og andre betenkeligheter  

Den andre episoden av Likesinnet kan knapt nok beskrives. Her får du høre litt om hvordan førsteinntrykkene til redaksjonsmedlemmene var av hverandre, det blir en Klara Klok-battle av de sjeldne, og så får du selvsagt vite hva Dynamitt-Harry ville gjort hvis han fikk bestemme. I studio var Ulrik Øen Johnsen, Kaia Reppen Solberg og Karen Rae Kaltenborn Nothstein.

0:00/0:00
Video player is in betaClose