Episodes

SÄSONGSAVSLUTNING med Sabina Ddumba  

Sabina Ddumba har alltid sjungit. När hon var 14 år bestämde hon sig för att satsa på musiken och började sjunga i kör. Sju år senare har hon släppt fyra låtar och gör sig redo för att åka på turné.

Lilla Al-Fadji med Arvingarna  

Det klassiska dansbandet Arvingarna gör besök hos LAF för att prata om deras historiska nakendans, hur det var att vinna Melodifestivalen med låten "Eloise" och gången en av dem fick villkorlig dom...

Lilla Al-Fadji med Rosh  

Rapparen Rosh fick sitt stora genombrott i samband med remixen av Linda Piras Knäpper mina fingrar. I början av 2015 släppte hon sin första EP Svart Diamant och snart kommer också webbserien Rosh och att våga vara sig själv.

Lilla Al-Fadji med Daniel Boyacioglu  

Han har ett långt CV. Han är poet, rappare, skådespelare, författare, brottare och brandman. Lilla Al-Fadji sätter sig ner och pratar och filosoferar med estradören Daniel Boyacioglu.

Lilla Al-Fadji med Michel Dida  

En fråga som varit på mångas läppar den senaste tiden är Höru Mej Bae. Mannen bakom den här låten och frågeställningen heter Michel Dida.

Lilla Al-Fadji med Sanjin  

Sanjin Kljucanin är artist, tatuerare och programledare för T.H.O.R Radio, där han inte spelar en karaktär, utan 85 stycken! Men till programmet kommer Sanjin som sig själv för att berätta om hur han började med humor och för att tatuera Lilla Al-Fadji!

Lilla Al-Fadji med Roy Fares  

För fem år sen vann Roy Fares tävlingen Årets Konditor och efter det var succékarriären ett faktum. Han började skriva och ge ut böcker och även medverka i tv, ibland med tröja på, ibland utan tröja...

Lilla Al-Fadji med Nikeisha Andersson  

Det var när musikvideoregissören och producenten Nikeisha Andersson som liten satt framför tv:n och kollade på serien Förhäxad som hon insåg att det var tv och video hon ville syssla med. Idag pendlar hon mellan LA och Stockholm, och jobbar bland annat med rapparen Drake och hans pappa.

Lilla Al-Fadji med Danny Saucedo  

Danny Saucedo satt i USA med skivkontraktet på bordet och samarbeten med Pitbull och Enrique Iglesias på schemat. Det var bara att skriva på och bli en ny Ricky Martin!

Lilla Al-Fadji med Zhala  

Zhala beskriver sin musik som kosmisk pop och tack vare sin musikaliska rymd, blev hon den första artisten att bli signad till Robyns skivbolag.

Lilla Al-Fadji med Maja Francis  

Maja Francis älskar tanken på att flyta ut i rymden och fly iväg med sina tankar. Tillsammans med vännen Veronica Maggio, släppte hon nyligen låten Space Invades My Mind, som hon beskriver som fantasipop.

Lilla Al-Fadji Fredrik Wikingsson  

Fredrik Wikingsson är programledare, journalist, författare och universellt känd som ena halvan av Filip & Fredrik. För Lilla Al-Fadji berättar han om sin relation till döden och tanken att återfödas som en sten, om hans pappas nakenhet och massa annat.

Lilla Al-Fadji med Lilla Sällskapet  

Pop-duon Lilla Sällskapet består av producenten Mats Norman och sångaren/ textförfattaren Erik Nordström. De träffades på gymnasiet och märkte snart att de hade mer gemensamt än likadana frisyrer.

Lilla Al-Fadji med Thomas Rusiak  

Thomas Rusiak är artist, låtskrivare och producent. Efter succén med låten Hiphopper , Grammis-nomineringar och två albumsläpp, var det tyst i ungefär tolv år. Men nu är en av svensk hiphops riktiga gudfäder tillbaka!

Lilla Al-Fadji med Nour El Refai  

Jag är en kort tjej med långt hår och ganska stora rattar. Jag pratar skånska och jobbar på tv. Så beskriver Nour El Refai sig själv för Lilla Al-Fadji.

Lilla Al-Fadji med Molly Sandén  

I lite drygt två år bodde sångerskan Molly Sandén i Los Angeles. Livet där kantades av roliga människor, sena nätter och mycket jobb, men det var inte alltid särskilt lätt...

Lilla Al-Fadji med Norli och KKV  

I säsongsavslutningen av Lilla Al-Fadjis fläshiga program, bjuds det på tankelekar och Zlatanimitationer med duon Norlie & KKV!

Lilla Al-Fadji med Anna-Charlotta Gunnarsson  

Journalisten och musikälskaren Anna Carlotta Gunnarson är känd som geniet bakom det prisbelönta programmet Pop och Politik. Men hon har ju också en het och hemlig skådiskarriär som inte alla känner till...

Lilla Al-Fadji med Eric Saade  

Eric Saade älskar fansen, men det är främst folk som hatar hans musik som ständigt pushar honom. "Har du 20 haters nu, så ska du fundera på hur du ska få 50 innan sommarn!" tipsar han Lilla LAF.

Lilla Al-Fadji med Linnea Wikblad  

Hon vann Årets Rookie på Radiogalan 2012. Idag är progamledaren Linnea Wikblad allt annat än en nybörjare. Här berättar hon om sin kärlek för fina matbilder och om att bli vän med folk hon intervjuar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose