Episodes

Lille Nørd 2016-01-19  

Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på

Lille Nørd 2016-01-18  

Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr.

Lille Nørd 2016-01-17  

Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag, og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på

Lille NØRD 2016-01-16  

Om flagermus. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-15  

Dyrehospital. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille Nørd 2016-01-14  

Husstøvmider. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie.

Lille Nørd 2016-01-13  

Vilde heste. Fjernsyn for dig Værter og manuskript: Jeppe Vig Find og Marie Christensen-Dalsgaard

Lille Nørd 2016-01-12  

Ugler. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille Nørd 2016-01-11  

Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses!

Lille NØRD 2016-01-10  

Myren og bladlusen. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-09  

Grævling / ræv. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-08  

Hugorm. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-07  

Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-06  

Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-05  

Om sommerfugle. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD! 2016-01-04  

Hajer. Fjernsyn for dig Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-03  

Rotter. Fjernsyn for dig. Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-02  

Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

Lille NØRD 2016-01-01  

Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses!

Lille NØRD 2015-12-31  

Fjernsyn for dig Nu er det Nørdlingernes tur! Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

0:00/0:00
Video player is in betaClose