Livspusslet

Livspusslet

Sweden

Äkta paret Elisabeth och Leif samtalar om livets pussel.

Episodes

Den elongerade tanden  

Vi pratar om det övernaturliga, barnalstringsfasen i livet, fackspråk och naturligtvis om den elongerande tanden.

Magskalet  

Vi pratar om chokladbud, tre olika sorters typer på sociala medier, jobbiga berättelser och pensionssparande bland annat. Hugg in!

Actionhålet  

Vi är tillbaka och samtalar om graviditet, BB-väskor och känslor inför slutskedet,

Popcornkänslan  

Möhippor och svensexor blandas med popcorn och folk som är sådär extremt måna om att få prata och inte lyssna. En skön mix från oss till er! Tack för att ni finns!

Lajva Livet  

Vi är tillbaka med lite spret som förvandlas till pepp! Det tisslas och tasslas om Håkan, jämförelser, beslutsbantning med mera. Tryck på play!

Göteborg  

Vi är i Göteborg! Trots det gör vi ett försök till att spela in ett kortare avsnitt. Vi berättar om resan, att hålla tal och att vara borta från vår son. Tack för att ni lyssnar!

Min man han kan  

Mors dag, miljötänk och fem halvsnabba. Den här veckan pratar vi om detta och en del annat! Tack för att vi får tillträde till din hörselgång!

Zebraflocken  

Vi pratar om tid för en själv och andra, relationer, kärlek och mycket mer! Varning för vin i stället för kaffe. Tack för att ni lyssnar!

Tian  

Det är tionde avsnittet och vi inleder med lite göteborgsvitsar för att snabbt gå vidare till saker vi lagt märke till på internet. Vi avslutar med att be om lite återkoppling för Livspusslets fortlevnad. Tack för att ni lyssnar!

Lyckan  

Vi är tillbaka efter vårt ofrivilliga uppehåll och pratar om lycka, normaltillstånd, sociala medier och arbetsmoral. Vi är laddade och hoppas ni är det också!

Babianskräcken  

Den här veckan pratar vi mycket om rädslor, skräck och skam. Vi svarar också på en lyssnarfråga! Vilken grej!

Åskmolnet  

Vi talar först om att bo i stan, på mindre ort och på landet. Ekonomi och självkänsla pratar vi också en hel del om och hur de senaste årens händelser har påverkat oss på de planen. Tack för att ni lyssnar!

Propplösaren  

Vi pratar om relationer! Hur vi hanterat svackor, hur man håller ihop och hur det kommer sig att Elisabeth kallar sig propplösaren. Ni hör ju!

Skyltfönstret  

Vi resonerar om identitet och går ordentligt på djupet. Elisabeth lanserar en mycket pedagogisk bild för att beskriva hur vi presenterar vår personlighet.

Int-stagram  

Vi pratar om stress, vad man visar och inte på nätet och vad som ligger bakom det behändiga uttrycket "int-stagram". Mycket nöje!

Egoismen  

Vi pratar om jobb, tid och pengar och Elisabeth ställer en supersmart fråga!

Toalettarvet  

Vi summerar veckan som gått, pratar om gräl och hinner prata lite toalett innan vi avrundar. Enjoy!

Kroppsfängelset  

Det första avsnittet av Livspusslet har en lite mörk anstrykning i och med att vi fick ett tråkigt besked förra veckan. Vi pratar mycket om missfall och vad det innebär, men också lite annat.

En liten retare  

Vi stoppar försiktigt tån i vattnet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose