LOLbua

LOLbua

Norway

Spill og sånt.

Episodes

LOLbua 173 - Kjendiser Og Nye Uncharted  

Denne uken snakker vi om våre beste kjendismøter, noe som blant annet fører til historier fra pornofilminnspillinger, spying på konsertscenen og ydmykende Big Brother-treff. Magnus og Lars anmelder også nye Uncharted: The Lost Legacy til Playstation 4. Jon Cato har funnet fram Elite Dangerous og vi snakker også om Hellblade. I vår anbefalingsspalte får du tips om en greie i Kristiansand du bør sjekke ut til helga. Komikeren Norm Macdonald og regissøren Paul Verhoeven har også gjort greier du må høre mer om i denne episoden.

LOLbua 0

LOLbua 172 - Tvangstanker Og Hangups  

Våre egne og lytternes særegenheter skal denne uken komme fram i lyset. Noen gjemmer på sokker og lager store bokstaver med caps lock, andre har angst for å reise. Vi snakker også om spill.

LOLbua 0

LOLbua 171 - Spillhøsten 2017  

Vi ser på det som kommer av spill fram mot jul og spår hva vi kommer til å like av eksklusivene til Xbox, Nintendo og Playstation. PC Master Race Mats kommer også med lytterbrev om hva hans lyshårede meningsfeller vil like. Våre herlige lyttere kommer også med sine most wanteds. Denne uken ser vi også på hvilken bærbar Nintendo vi liker best, vi anbefaler kulinariske høydepunkter, en fantastisk film fra Japan og mimrer over ferien vi nettopp har hatt.

LOLbua 0

LOLbua 170 - Våre beste ferietips  

Sommeren ligger som en klam hånd over Norge og stopper all produksjon og fremskritt. Bortsett fra hos LOLbua. Vi samles nok en gang, denne gangen for å dele våre beste og verste ferieminner og ferietips, med flott bidrag fra lytterne. Vi snakker også om nye spill vi har spilt og Lars slår til med en anbefaling av sommerens soleklart beste godteri!

LOLbua 0

LOLbua 169 - Destiny 2 Seagal Milkshake USA  

Denne uken har vi med oss Destiny-stjernen og kvinnen med mange kallenavn, Katharina Berg Rue. Vi diskuterer blant annet Destiny 2-betaen og lytternes dilemmaer om milkshake, actionstjerner og andre viktige tema. I anbefalingsspalten snakker Lars om japansk animé, Katharina har en vestlige TV-serie hun mener du bør sjekke ut og du Magnus har identifisert godbiter fra NRKs sommermeny som han mener du må teste ut. Jon Cato er borte denne uken på grunn av problemer med lovens lange arm, eller noe sånn.

LOLbua 0

LOLbua 168 - Amiga, Twin Peaks, Mulla Krekar  

Denne uken fikk vi besøk av Jan-Fredrik Olsen, mattedoktor og semisvenske, som også er bror av Lars. PC Master Race Mats er også i studio sammen med Jon Cato når vi mimrer om gamledagers maskiner som C64 og spill som F19 Stealth Fighter osv. Det blir også mye snakk om Twin Peaks og ekte magikere, hvordan du kombinerer jobb, familie og spilling og kvantemekanikk. Følg oss på Facebook, drive safely.

LOLbua 0

LOLbua 167 - USA Jesus Nord - Korea  

Denne uken kaster vi alle hemninger over bord og gir deg en prima internasjonal sending hvor Jon Cato bidrar med stemning fra et slott i Frankrike. Mats var også med fra arktiske strøk da vi feiret USA 4. juli ved å dele våre beste minner fra landet. Vi prøver også å finne ut om USA rett og slett er det beste landet i verden. Ukens spillanmeldelser er Dragon Age (for 18. gang), Crash Bandicoot, ny DLC til Zelda Breath of the Wild og noe Mats har spilt som vi har glemt i farta. Apropos beste land i verden? Vi snakker også om Nord-Korea der en kompis av Magnus har vært med det ypperlige bandet Laibach. Vi anbefaler også Fargo, dokumentarene Zero Days og Saken Kevin. Det hele avsluttes med et intervju med vår faste lytter og podkastnarkis Henrik. Ps. det er elendig lydkvalitet denne uken siden JC tok opp lyd med en potet.

LOLbua 0

LOLbua 166 - Sommerspill  

Ukens episode vil forandre livet ditt for alltid. Bare tuller. Vi snakker om våre beste sommersalgkupp, hører hva våre gjennomsnittlig intelligente lyttere har skaffet seg og diskuterer svart hvitløk (ikke rasistisk), Ali Baba (muligens) og margharitas med mannejuice.

LOLbua 0

LOLbua 165 - Game Jam 2017  

Ideer fra våre lyttere danner utgangspunktet for LOLbuas første game jam. Henriette Myrlund fra Splash Jam er med på å vurdere  og videreutvikle bidragene på humoristisk vis. Vi er rett og slett imponert over alle bidragene som dere ga i LOLbua Entourage-gruppa på Facebook, og gleder oss til det første nye spillet fra et av medlemmene. Henriette Myrlund forteller om hennes fantastiske hobby, , hva som skjer når du tar nesten 100 spillutviklere på tur med Hurtigruta i urolig sjø, David Lynch. I spalten Hva har vi spilt i det siste får du høre om Magicarp Jump, Overwatch, Drop 7 og Dragon Age: Origins. Anbefalingsspalten byr på godbiter fra forfatter Yoon Ha Lee og en film om John McAfee. For første gang i spaltens historie vil noen anbefale en sport. Gå til www.lolbua.no for mer info om musikken vi spiller og video fra liveopptaket.

LOLbua 0

LOLbua 164 - E3 Hangover Show  

Verdensledere blir med i studio når Lars byr på høydepunktene fra LOLbuas livekommentarer fra ulike E3-show i Los Angeles. Her fulgte vi Microsoft, UbiSoft, PC Gaming Show og Sony. Med på laget er Magnus, Jon Cato og PC master race Mats. Det blir spesielt underholdende når klokka blir seint og kommentarene stadig mer sleivete. Dette er en spesialsending uten faste spalter og med varierende lydkvalitet, men lyden blir bedre etter hvert som Magnus lærer seg teknikken. Gå til www.lolbua.no for video fra våre E3-show og oversikt over musikken som spilles.

LOLbua 0

LOLbua 163 - E3 Dead Pool og Pinligheter  

Vi deler de pinlige hemmelighetene vi aldri har snakket om før, spår hva som skjer under årets største spillmesse E3 og gir deg reportasje fra årets første Tekken 7-turnering i Norge. Gå til www.lolbua.no for info om musikken vi bruker og video fra liveinnspillingen. Finn oss på Facebook.

LOLbua 0

LOLbua 162 Dead Cells - Sinatra - Far Cry 5  

Gjengen leser dikt japan-style, krangler om Frank Sinatra og anbefaler en glimrende fantasy-serie og spillene Dead Cells og The Infectious Madness of Dr Dekker. Som vanlig får du festlig musikk mellom mer eller mindre seriøse diskusjoner om spill og populærkultur. Finn lenker til musikken vi spiller og lenker til video fra liveinnspillingen på vår hjemmeside www.lolbua.no. Bli også med i våre facebookgrupper. På Lolbua Entourage kan du snakke med oss og andre lyttere.

LOLbua 0

LOLbua 161 - KWins, Nerdetesten Og Samantha Fox  

Denne uken får vi besøk av Lisa Skaar Næss og Marie Wessel Vangen fra radioprogrammet og podkasten kWins. Jon Cato gir dem (og Lars og Magnus) 10 nerdedilemma, mens de tvinger oss til å røpe både pågående crush og de vi hadde i barndommen. Vi snakker også om spill. Lisa hudfletter Mass Effect Andromeda, Lars har prøvd norske World to the West og Jon Cato skryter av at han behersker Factorio mens Marie har noe mer oldskool på lager. Vi fortsetter også den nye spalten Hjemmeleksa hvor vi denne gangen måtte ta den beste 17. mai-selfien. Se vår Facebook-side for bildene og videoen vi diskuterer der. Lytterne får som vanlig plass i sendingen, og et tilsynelatende alvorstungt spørsmål skaper god debatt om spillenes plass i kulturen. Gå til www.lolbua.no for liste over musikken vi spiller, video fra innspillingen og mye mer. Finn oss også på Facebook.

LOLbua 0

LOLbua 160 – Mr Entourage og Verdens Vanskeligste Spill  

Denne uken får vi besøk av Ståle «Son of Alec» Baldvinsson som var med på å starte vårt fantastiske entourage. Jon Cato røper hva som er verdens vanskeligste spill, Lars anbefaler noe sci-fi og Magnus overrasker ved å snakke om mat. Ellers får du se hvem som kåres til den beste billedkunstneren i bua når vi viser fram tegningene vi har... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 160 - Mr Entourage Og Verdens Vanskeligste Spill  

Denne uken får vi besøk av Ståle «Son of Alec» Baldvinsson som var med på å starte vårt fantastiske entourage. Jon Cato røper hva som er verdens vanskeligste spill, Lars anbefaler noe sci-fi og Magnus overrasker ved å snakke om mat. Ellers får du se hvem som kåres til den beste tegneren i bua når vi viser fram tegningene vi har laget av hverandre i vår nye serie Ukesoppdraget. Finn LOLbua på Facebook for å finne bildene, men du må høre podkasten for de fantastiske historiene bak, og reaksjonene. Du kan også besøke www.lolbua.no for mer info om musikkene vi spiller og live video fra opptaket.

LOLbua 0

LOLbua 159 – Filip Davies  

Vår gode venn Filip Mauricio Fløgstad dukker opp i LOLbua 159 som gjest. Med sine vitser og gode anbefalinger blåser han Lars ut av sendingen, en mann som nå er i fare for å miste sin faste plass i redaksjonen. Vi snakker også om: Ukens MGP-finale (og kjører en konkurranse også du kan være med på), anmelder Prey, et fantastisk mobilspill... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 159 - Filip med F, Eurovision og Prey får terningkast 2  

Vår gode venn Filip Mauricio Fløgstad dukker denne uken opp som gjest. Med sine vitser og gode anbefalinger blåser han Lars ut av sendingen, en mann som nå er i fare for å miste sin faste plass i redaksjonen. Vi snakker også om: Ukens MGP-finale (og kjører en konkurranse også du kan være med på), anmelder Prey, et fantastisk mobilspill som heter Spaceplan, en science fiction-bokserie fra Peter F. Hamilton og et gammelt møkkaspill får en slags remake som Magnus ser nærmere på. Podkasten byr også på en helt ny spalte - Hjemmeleksa - som kommer til å sette programlederne (og kanskje du kjære lytter) på prøve. Gå til www.lolbua.no for liste over musikken vi spiller. Der er også video fra liveopptaket.

LOLbua 0

LOLbua 158 - Worst Olympics Ever  

Det som starter som en av våre dårligste podkaster noen sinne, ender opp å bli ganske så magisk! Magnus diskuterer sin kommende karriere som diplomat i India mens JC sier hvorfor han har begynt å røyke. Lars har mistet to fingre siden sist. Vi snakker også om spill. Ingen har tid til å skrive noe fornuftig her denne uken.

LOLbua 0

LOLbua 158 – The Worst Olympics Ever  

Det som starter som en av våre dårligste podkaster noen sinne, ender opp å bli ganske så magisk. Magnus diskuterer sin kommende karriere som diplomat i India mens JC sier hvorfor han har begynt å røyke. Lars har mistet to fingre siden sist. Vi snakker også om spill.  Ingen har tid til å skrive noe fornuftig her denne uken.

LOLbua 0

LOLbua 157 – Det Politiske Parti Vol 2  

Magnus vender tilbake fra USA og er som vanlig en fontene av gode historier derfra. Vi diskuterer hvilke politiske saker vårt nye politiske parti skal kjempe for – godt hjulpet av våre lyttere i vårt Entourage. Vi snakker også om spill. Mats har rundet Thimbleweed Park, Lars har kjempet seg tappert til PLATINUM i Full Throttle mens Jon Cato anbefaler det... Read more →

LOLbua 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose