LOLbua

LOLbua

Norway

Spill og sånt.

Episodes

LOLbua 137 – Bad Boys, Britney og Guilty Pleasures  

Ukens episode ble spilt inn usedvanlig tidlig på morgenen og ble kanskje derfor ekstra munter. Vi snakker blant annet om våre guilty pleasures, kvalme i Playstation VR, tegneserier, vår nye konkurranse og innfører en helt ny vri på nyhetsspalten. Finn ut hvilken musikk vi spiller og se video fra opptaket i episoden på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 136 – GTA V vs Watch Dogs 2  

Hvilket spill vi er flinkest i og hvordan vi takler kjipe folk i flerspill på nett? GTA V vs Watch Dogs 2, Gone Home-diskusjonen som går galt, ukens spillnyheter og vårt liv som studenter. Alt dette og mye mer i ukens episode. Går til www.lolbua.no for mer informasjon om episoden og musikken som spilles.

LOLbua 0

LOLbua 135 – The Mandela Effect  

Jon Cato og Lars krangler over hva som er best av japansk og koreansk reality-tv. Magnus kommer fra en parallell dimensjon. Denne uken prøver vi også ut den nye spalten Spillavhøret der Watch Dogs 2 og Dishonored 2 er tema. Du finner video fra liveinnspillingen og oversikt over musikken vi spiller på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 134 – LOL Trumps Hate PROPER  

Det ble litt krøll i lyden på slutten av episode 134 da vi først la den ut. Her er en perfekt versjon. Vi fikk meksikanerne til å betale.

LOLbua 0

LOLbua 134 – LOL Trumps Hate  

Vi feirer presidentvalget med en helt spesiell episode der vi er heeeelt OK med at Trump er valgt som leder av den frie verden. Lars får gjennomgå siden han har ansvaret for situasjonen vi nå står oppi. Vi snakker også om Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2, Dishonored 2, det nye spillet fra Peter Molyneux og mye mer. Finn musikken vi spiller og livestream av episodeopptaket på www.lolbua.no  

LOLbua 0

LOLbua 133 – Paris, Texas  

Denne ukens episode av LOLbua er en reisespesial med rapporter fra eksotiske steder som Paris, Texas og Bergen. Drosjesjåførene diskuterte Trump med Lars da han var på besøk i Austin og San Antoino og Jon Cato har spiste pizza i Paris mens Magnus var hjemme for å prøve Owlboy. Også i denne episoden: Vi har også testet Playstation VR og XCOM 2. Jon Cato rapporterer fra Konsoll i Bergen og Lars holder på å dø sammen med sine venner. Søk oss opp på Facebook og YouTube og gi oss en stjerne eller fem på iTunes hvis du liker det du hører. Spilleliste over musikken vi bruker finner du på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 132 – Klovnestreker  

LOLbua er tilbake med normale episoder igjen. Magnus, Lars og Jon Cato tar for seg nyheter fra spillverden og diskuterer alt fra utelivet i Austin, anmelderdebuten til Lars i Pressfire og nye spill som Gears of War 4. Som vanlig svarer vi på en rekke skarpe spørsmål fra våre vise lyttere og som vanlig byr vi på en bunke lekker chipmusikk, denne gangen kun SID-coverlåter av poplåter fra 80-tallet.

LOLbua 0

LOLbua 131 – Hyttetur 2016 Spesial  

Et av høydepunktene for oss i bua er den årlige hytteturen til et sted utenfor Oslo der vi spiller rollespill, hører på musikk, ser film, spiller brettspill, dataspill, spiser og også videre. Under veis tar vi opp diverse hendelser som blir den årlige hytteturpodcasten. Nytt i år er at vi stemmer over hvem som skal bli president i USA. Vi tar for oss hvorfor hackere framstilles dårlig i filmer, hører Jon Catos pillowtalk som han glemmer dagen derpå og mye mer.

LOLbua 0

LOLbua Mixtape 2.0  

Vi er på vei til en hytte om noen strakser og har ikke tid til vanlig podcast denne uka. I stedet får du en mixtape med ut utvalg av låtene vi har spilt på podcasten de siste månedene. Full liste over musikken er på diverse episodebeskrivelser på podcastene vi har gitt ut de siste månedene. Gidder du ikke lete opp det du er ute etter, dukker det etter hvert opp på episodebeskrivelse på lolbua.no i neste uke.

LOLbua 0

LOLbua 130 – Hvorfor sluttet vi å like sportsspill?  

Spiller du like mange sportsspill som du gjorde før? Det gjør ikke vi. Hva er forskjellene? Hvor skal vi? Vi går dypt i ukens episode der du også får høre om Destiny Rise of Iron, Free Bird og det siste innen kunstig intelligens i robotgressklippere. Følg oss på Facebook og gi oss en stjerne eller fem på iTunes hvis du har det.

LOLbua 0

LOLbua 129 – Xbox 360 Spesial  

Denne uken handler nesten alt om Xbox 360 her i bua. Vi ser på overgangen fra Xbox til Xbox 360 og finner ut hvordan Microsoft brukte det de lærte fra sin første konsoll til å lage en av tidenes beste spillemaskiner. Vi minnes den katastrofale lanseringen der tusenvis av maskiner plutselig døde og kostet Microsoft over 1 milliard dollar og finner ut hva Sony gjorde galt da de likevel tapte lederposisjonen. Vi snakker også om da Microsoft satte fart i indie-industrien med Xbox Live Arcade og mye mer sammen med vår gode venn og Microsoft quiz-mester Jan Christian Heigl. Takk til våre lyttere for gode spørsmål og kommentarer vi leser opp i sendingen, og ikke minst takk til Kristoffer GhettoBoiz Manson Hansen Leistad Fthagn for ukens tema. Besøk www.LOLbua.no for mer, blant annet lenker til musikken vi bruker og video fra livestreamen

LOLbua 0

LOLbua 128 – Vår mening om Playstation 4 Pro  

Playstation Pro, Slim, Fat, Glutenfri og andre varianter av PS4 får gjennomgå i denne episoden. Vi fulgte presentasjonen av disse live, noe som resulterte i denne podcasten og en video du kan finne på www.lolbua.no. High Five

LOLbua 0

LOLbua 127 – Spill før Internett  

Denne uken fyrer vi opp tidsmaskinen og reiser tilbake til tiden før vi mistet uskylden og evnen til å fokusere. Gjør deg klar til å høre om spill i tiden før internett. Sammen med dritt-Magnus (Eide Sandstad) fra Ærre Dritt mimrer vi seriøst denne uken om blant annet disse temaene: Krigen mellom Nintendo og Amiga Swapping med grupper som Razor 1911 og Red Sector Folk som nektet deg å kopiere spill Spillblader som Zzapp 64 og Svensk Datormagazin Hvorfor man slapp patcher før i tiden Risikoen ved å lastet ned spill over modem (hint, 9600 kroner i telefonregning9 Og mye mer Besøk hjemmesiden vår www.lolbua.no. Der finner du blant annet liste over musikken vi spiller denne episoden.  

LOLbua 0

LOLbua 126 – FMLbua  

Alle er deppa i starten av den første skikkelige episoden etter av sommerferien er over - foruten Jon Cato som ikke har sett familien på tre dager og stråler som en sol. Vi snakker om hva som skjer når russiske gangstere hacker PSN-kontoen din, gir et hemmelig oppdrag til vårt entourage, snakker om Deus Ex, WoW, et CRAAAZY japansk spill og får masse gode spørsmål fra våre kjære lyttere.

LOLbua 0

LOLbua 125 – The Mystery of the Wet Boxer  

Her er en spesialsending spilt inn på Øya i Oslo 2016 i tung øl- og karaokerus. Vi snakker om hva som egentlig skjedde da Lars knuste foten, Magnus er so close til å gjøre teatersport og Jon Cato forteller om det beste kokkespillet i verden. Vi får også besøk av en haug gjester. Det blir kaos, musikk, spill og liv (rai, rai).

LOLbua 0

SIDbua 002 – Totaka’s Song  

LOLbua har ferie, men SIDbua holder koken. Det har tatt litt tid, men her er endelig episode 2 av vår sidepodcast der Jon Cato tar for seg spillmusikk. Denne gangen er temaet Kazumi Totaka, Nintendo-musikeren som i alle år har stått i skyggen av Koji Kondo. Totaka har likevel en fenomenal karriere å vise til, og ikke minst står han bak det kanskje kuleste påskeegget i Nintendos spillhistorie.

LOLbua 0

LOLbua – Best of Vol. 1  

Vi har sommerferie og byr derfor denne uken på et utvalg av våre morsomste innslag. Hør om den magiske hendelsen på fjorårets hyttetur, Magnus informerer om det han mener er verdens viktigste oppfinnelse og Jon Cato røper sine tydelige Frp-holdninger. Du får også gjensyn med flere av våre gjester, deriblant Bjørn Midthaug og Hasse Hope. Sistnevnte går i hard konkurranse med Lars om å snakke japansk. Mye mer og fantstisk spillmusikk finner du her. Besøk www.lolbua.no for mer informasjon

LOLbua 0

LOLbua 124 – Hasta La Vista  

Fremdeles ikke i sommerstemning? Bli med når Jon Cato samler sine to spilljournalistvenner Magnus og Lars til samtale fra den solfylte sørkysten av Spania. På terrassen får du lyden av fugler, biler som fyker forbi, prat om Pokémon-jakt på de spanske steppene og amerikansk valgkampgalskap. Vi snakker også masse om våre og lytternes beste spillprestasjoner, deriblant kniving av et helt CS-lag i fylla. Jon Cato anbefaler Human Resource Machine, Lars sier hvorfor han (nesten) har gitt opp The Division og Magnus gir proffe tips til hvordan du spiller The Witcher 3. Alt dette og masse god sommermusikk i sommerens siste ordinære episode av LOLbua. For mer informasjon om musikken som spilles, livestream fra opptaket og my mer gå til www.LOLbua.no

LOLbua 0

LOLbua 123 – Monster  

Vi snakker om monstrene som er over alt. De kommer til å ta over. Det er på tide å kjøpe guns (det står en magnemite ute i hagen min). Vi snakker også om en flunkende ny agentserie, stygg vin fra Kina og mange spill. Gå til LOLbua.no for liste over låtene som brukes, sjekk vår Facebook-side for når vi spiller inn live.

LOLbua 0

LOLbua 122 – Summertime Love  

Vi slikket sol på stranden og drakk mohito da vi spilte inn ukens podcast. Til bølgeskvulp kan dere høre på mens Magnus mimrer om festivallivets gleder, Lars blir angrepet av en blind date og Jon Cato snakker om da han gikk sulten og gatelangs i Oslo med kun en mynt til å guide han. Vi snakker selvsagt også spill og hva som står på nedlasting til sommeren. Også våre lyttere har bidratt, blant annet med historier fra frontlinjene i kampen om de beste Steam-tilbudene og hva dere skal foreta i sommer. Magnus anmelder denne uken JazzRabbit, Lars hater det nye Final Fantasy-spillet på mobil og vi ser nærmere på Inside - et spill vi tror du kan komme til å like. Dette og mye god musikk får du i en kort og fin episode. Husk å besøke lolbua.no for spillelister, videoer fra innspillingene og mye mer.

LOLbua 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose