LOLbua

LOLbua

Norway

Spill og sånt.

Episodes

LOLbua 142 – Er Xbox One føkka?  

Hvis du hører nøye etter vil du merke at Jon Cato sakte men sikkert blir invadert av noe merkelig - mest sannsynlig et zombievirus. Ellers stiller vi spørsmålet om Xbox One er fucked? Færre eksklusive spill, kanselleringer og voodoo ser ut til å prege Microsofts konsollsatsing. Er Scorpio(ns Wings of Change) redningen? Vi tar debatten her i Dagsnytt 18. Vi snakker også om de mange gode innspillene vi har fått gjennom vårt fantastiske LOLbua entourage (en superhemmelig gruppe du kanskje klarer å finne på Facebook) der folk har kommet med tips til spillmusikk - som vi bruker i ukens episode. Vi snakker også om undervurderte spill, noe som også stammer fra innspill i entouraget.

LOLbua 0

LOLbua 141 – Vi spår 2017  

Hvilke kjendiser dør i 2017? Vil VR endelig ta av? Kommer Xbox Scorpio til å bli drit? Hvordan blir mottakelsen av nye God of War og Horizon: Zero Dawn? Slapp av. Her får du alle svar. Men først i denne sendingen går vi tilbake i tid til starten av 2016 og oppsummerer hvem som best kunne spå hva som skulle skje de neste 12 månedene. RESULTATET VIL SJOKKE DEG DYPT OG GI DEG 12.000 KRONER I MÅNEDEN. Gå til www.lolbua.no for mer info om musikken vi spiller og en forferdelig lang liste over tidligere episoder.

LOLbua 0

LOLbua 140 – God Jul Darth Vader  

Det er julaften og vi har ikke tid til å si så veldig mye om årets siste podcast, men den ble sykt bra, morsom, interessant og full av morsomme lydklipp og musikk. Vi lyver ikke i julen. Seriøst. Mer info om musikken og den slags dukker opp på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 139 – Årets Beste  

Jon Cato klarer ikke styre sitt hat for Årets beste-lister og eksploderer stadig vekk mens vi andre prøver  å oppsummere spillåret 2016. Hvilke spill husker du best fra 2016? Sammen med PC GAMER GOD Mats Rindahl Johansen prøver vi oss på en gjennomgang av de største spillene som ble gitt ut i år, noe som ikke ble veldig enkelt på grunn av gjentatte sabotasjeangrep fra Mr. Grumpy. Gå til www.lolbua.no lenker til musikken vi spiller og mer info.

LOLbua 0

LOLbua 138 – The Last Guardian  

Han er kanskje leiesoldat og Schwartznegger-lærling, men det er ingen tvil om at Marius Kvitberg Evjenth stilte opp da vi trengte en erstatter for Magnus "Trainspotting" Tellefsen. Rainbow Six: Siege, The Last Guardian og Final Fantasy XV blir diskutert i tillegg til noen av de viktigste nyhetene fra Game Awards og Playstation Experience. Denne uken diskuterer vi også skriving av spillanmeldelser i beruset tilstand, brasilianske og amerikanske TV-serier, filletering av gris, kroppsbygging og nyheter fra spillverdenen. Besøk oss på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 137 – Bad Boys, Britney og Guilty Pleasures  

Ukens episode ble spilt inn usedvanlig tidlig på morgenen og ble kanskje derfor ekstra munter. Vi snakker blant annet om våre guilty pleasures, kvalme i Playstation VR, tegneserier, vår nye konkurranse og innfører en helt ny vri på nyhetsspalten. Finn ut hvilken musikk vi spiller og se video fra opptaket i episoden på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 136 – GTA V vs Watch Dogs 2  

Hvilket spill vi er flinkest i og hvordan vi takler kjipe folk i flerspill på nett? GTA V vs Watch Dogs 2, Gone Home-diskusjonen som går galt, ukens spillnyheter og vårt liv som studenter. Alt dette og mye mer i ukens episode. Går til www.lolbua.no for mer informasjon om episoden og musikken som spilles.

LOLbua 0

LOLbua 135 – The Mandela Effect  

Jon Cato og Lars krangler over hva som er best av japansk og koreansk reality-tv. Magnus kommer fra en parallell dimensjon. Denne uken prøver vi også ut den nye spalten Spillavhøret der Watch Dogs 2 og Dishonored 2 er tema. Du finner video fra liveinnspillingen og oversikt over musikken vi spiller på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 134 – LOL Trumps Hate PROPER  

Det ble litt krøll i lyden på slutten av episode 134 da vi først la den ut. Her er en perfekt versjon. Vi fikk meksikanerne til å betale.

LOLbua 0

LOLbua 134 – LOL Trumps Hate  

Vi feirer presidentvalget med en helt spesiell episode der vi er heeeelt OK med at Trump er valgt som leder av den frie verden. Lars får gjennomgå siden han har ansvaret for situasjonen vi nå står oppi. Vi snakker også om Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2, Dishonored 2, det nye spillet fra Peter Molyneux og mye mer. Finn musikken vi spiller og livestream av episodeopptaket på www.lolbua.no  

LOLbua 0

LOLbua 133 – Paris, Texas  

Denne ukens episode av LOLbua er en reisespesial med rapporter fra eksotiske steder som Paris, Texas og Bergen. Drosjesjåførene diskuterte Trump med Lars da han var på besøk i Austin og San Antoino og Jon Cato har spiste pizza i Paris mens Magnus var hjemme for å prøve Owlboy. Også i denne episoden: Vi har også testet Playstation VR og XCOM 2. Jon Cato rapporterer fra Konsoll i Bergen og Lars holder på å dø sammen med sine venner. Søk oss opp på Facebook og YouTube og gi oss en stjerne eller fem på iTunes hvis du liker det du hører. Spilleliste over musikken vi bruker finner du på www.lolbua.no

LOLbua 0

LOLbua 132 – Klovnestreker  

LOLbua er tilbake med normale episoder igjen. Magnus, Lars og Jon Cato tar for seg nyheter fra spillverden og diskuterer alt fra utelivet i Austin, anmelderdebuten til Lars i Pressfire og nye spill som Gears of War 4. Som vanlig svarer vi på en rekke skarpe spørsmål fra våre vise lyttere og som vanlig byr vi på en bunke lekker chipmusikk, denne gangen kun SID-coverlåter av poplåter fra 80-tallet.

LOLbua 0

LOLbua 131 – Hyttetur 2016 Spesial  

Et av høydepunktene for oss i bua er den årlige hytteturen til et sted utenfor Oslo der vi spiller rollespill, hører på musikk, ser film, spiller brettspill, dataspill, spiser og også videre. Under veis tar vi opp diverse hendelser som blir den årlige hytteturpodcasten. Nytt i år er at vi stemmer over hvem som skal bli president i USA. Vi tar for oss hvorfor hackere framstilles dårlig i filmer, hører Jon Catos pillowtalk som han glemmer dagen derpå og mye mer.

LOLbua 0

LOLbua Mixtape 2.0  

Vi er på vei til en hytte om noen strakser og har ikke tid til vanlig podcast denne uka. I stedet får du en mixtape med ut utvalg av låtene vi har spilt på podcasten de siste månedene. Full liste over musikken er på diverse episodebeskrivelser på podcastene vi har gitt ut de siste månedene. Gidder du ikke lete opp det du er ute etter, dukker det etter hvert opp på episodebeskrivelse på lolbua.no i neste uke.

LOLbua 0

LOLbua 130 – Hvorfor sluttet vi å like sportsspill?  

Spiller du like mange sportsspill som du gjorde før? Det gjør ikke vi. Hva er forskjellene? Hvor skal vi? Vi går dypt i ukens episode der du også får høre om Destiny Rise of Iron, Free Bird og det siste innen kunstig intelligens i robotgressklippere. Følg oss på Facebook og gi oss en stjerne eller fem på iTunes hvis du har det.

LOLbua 0

LOLbua 129 – Xbox 360 Spesial  

Denne uken handler nesten alt om Xbox 360 her i bua. Vi ser på overgangen fra Xbox til Xbox 360 og finner ut hvordan Microsoft brukte det de lærte fra sin første konsoll til å lage en av tidenes beste spillemaskiner. Vi minnes den katastrofale lanseringen der tusenvis av maskiner plutselig døde og kostet Microsoft over 1 milliard dollar og finner ut hva Sony gjorde galt da de likevel tapte lederposisjonen. Vi snakker også om da Microsoft satte fart i indie-industrien med Xbox Live Arcade og mye mer sammen med vår gode venn og Microsoft quiz-mester Jan Christian Heigl. Takk til våre lyttere for gode spørsmål og kommentarer vi leser opp i sendingen, og ikke minst takk til Kristoffer GhettoBoiz Manson Hansen Leistad Fthagn for ukens tema. Besøk www.LOLbua.no for mer, blant annet lenker til musikken vi bruker og video fra livestreamen

LOLbua 0

LOLbua 128 – Vår mening om Playstation 4 Pro  

Playstation Pro, Slim, Fat, Glutenfri og andre varianter av PS4 får gjennomgå i denne episoden. Vi fulgte presentasjonen av disse live, noe som resulterte i denne podcasten og en video du kan finne på www.lolbua.no. High Five

LOLbua 0

LOLbua 127 – Spill før Internett  

Denne uken fyrer vi opp tidsmaskinen og reiser tilbake til tiden før vi mistet uskylden og evnen til å fokusere. Gjør deg klar til å høre om spill i tiden før internett. Sammen med dritt-Magnus (Eide Sandstad) fra Ærre Dritt mimrer vi seriøst denne uken om blant annet disse temaene: Krigen mellom Nintendo og Amiga Swapping med grupper som Razor 1911 og Red Sector Folk som nektet deg å kopiere spill Spillblader som Zzapp 64 og Svensk Datormagazin Hvorfor man slapp patcher før i tiden Risikoen ved å lastet ned spill over modem (hint, 9600 kroner i telefonregning9 Og mye mer Besøk hjemmesiden vår www.lolbua.no. Der finner du blant annet liste over musikken vi spiller denne episoden.  

LOLbua 0

LOLbua 126 – FMLbua  

Alle er deppa i starten av den første skikkelige episoden etter av sommerferien er over - foruten Jon Cato som ikke har sett familien på tre dager og stråler som en sol. Vi snakker om hva som skjer når russiske gangstere hacker PSN-kontoen din, gir et hemmelig oppdrag til vårt entourage, snakker om Deus Ex, WoW, et CRAAAZY japansk spill og får masse gode spørsmål fra våre kjære lyttere.

LOLbua 0

LOLbua 125 – The Mystery of the Wet Boxer  

Her er en spesialsending spilt inn på Øya i Oslo 2016 i tung øl- og karaokerus. Vi snakker om hva som egentlig skjedde da Lars knuste foten, Magnus er so close til å gjøre teatersport og Jon Cato forteller om det beste kokkespillet i verden. Vi får også besøk av en haug gjester. Det blir kaos, musikk, spill og liv (rai, rai).

LOLbua 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose