LOLbua

LOLbua

Norway

Spill og sånt.

Episodes

LOLbua 165 - Game Jam 2017  

Ideer fra våre lyttere danner utgangspunktet for LOLbuas første game jam. Henriette Myrlund fra Splash Jam er med på å vurdere  og videreutvikle bidragene på humoristisk vis. Vi er rett og slett imponert over alle bidragene som dere ga i LOLbua Entourage-gruppa på Facebook, og gleder oss til det første nye spillet fra et av medlemmene. Henriette Myrlund forteller om hennes fantastiske hobby, , hva som skjer når du tar nesten 100 spillutviklere på tur med Hurtigruta i urolig sjø, David Lynch. I spalten Hva har vi spilt i det siste får du høre om Magicarp Jump, Overwatch, Drop 7 og Dragon Age: Origins. Anbefalingsspalten byr på godbiter fra forfatter Yoon Ha Lee og en film om John McAfee. For første gang i spaltens historie vil noen anbefale en sport. Gå til www.lolbua.no for mer info om musikken vi spiller og video fra liveopptaket.

LOLbua 0

LOLbua 164 - E3 Hangover Show  

Verdensledere blir med i studio når Lars byr på høydepunktene fra LOLbuas livekommentarer fra ulike E3-show i Los Angeles. Her fulgte vi Microsoft, UbiSoft, PC Gaming Show og Sony. Med på laget er Magnus, Jon Cato og PC master race Mats. Det blir spesielt underholdende når klokka blir seint og kommentarene stadig mer sleivete. Dette er en spesialsending uten faste spalter og med varierende lydkvalitet, men lyden blir bedre etter hvert som Magnus lærer seg teknikken. Gå til www.lolbua.no for video fra våre E3-show og oversikt over musikken som spilles.

LOLbua 0

LOLbua 163 - E3 Dead Pool og Pinligheter  

Vi deler de pinlige hemmelighetene vi aldri har snakket om før, spår hva som skjer under årets største spillmesse E3 og gir deg reportasje fra årets første Tekken 7-turnering i Norge. Gå til www.lolbua.no for info om musikken vi bruker og video fra liveinnspillingen. Finn oss på Facebook.

LOLbua 0

LOLbua 162 Dead Cells - Sinatra - Far Cry 5  

Gjengen leser dikt japan-style, krangler om Frank Sinatra og anbefaler en glimrende fantasy-serie og spillene Dead Cells og The Infectious Madness of Dr Dekker. Som vanlig får du festlig musikk mellom mer eller mindre seriøse diskusjoner om spill og populærkultur. Finn lenker til musikken vi spiller og lenker til video fra liveinnspillingen på vår hjemmeside www.lolbua.no. Bli også med i våre facebookgrupper. På Lolbua Entourage kan du snakke med oss og andre lyttere.

LOLbua 0

LOLbua 161 - KWins, Nerdetesten Og Samantha Fox  

Denne uken får vi besøk av Lisa Skaar Næss og Marie Wessel Vangen fra radioprogrammet og podkasten kWins. Jon Cato gir dem (og Lars og Magnus) 10 nerdedilemma, mens de tvinger oss til å røpe både pågående crush og de vi hadde i barndommen. Vi snakker også om spill. Lisa hudfletter Mass Effect Andromeda, Lars har prøvd norske World to the West og Jon Cato skryter av at han behersker Factorio mens Marie har noe mer oldskool på lager. Vi fortsetter også den nye spalten Hjemmeleksa hvor vi denne gangen måtte ta den beste 17. mai-selfien. Se vår Facebook-side for bildene og videoen vi diskuterer der. Lytterne får som vanlig plass i sendingen, og et tilsynelatende alvorstungt spørsmål skaper god debatt om spillenes plass i kulturen. Gå til www.lolbua.no for liste over musikken vi spiller, video fra innspillingen og mye mer. Finn oss også på Facebook.

LOLbua 0

LOLbua 160 – Mr Entourage og Verdens Vanskeligste Spill  

Denne uken får vi besøk av Ståle «Son of Alec» Baldvinsson som var med på å starte vårt fantastiske entourage. Jon Cato røper hva som er verdens vanskeligste spill, Lars anbefaler noe sci-fi og Magnus overrasker ved å snakke om mat. Ellers får du se hvem som kåres til den beste billedkunstneren i bua når vi viser fram tegningene vi har... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 160 - Mr Entourage Og Verdens Vanskeligste Spill  

Denne uken får vi besøk av Ståle «Son of Alec» Baldvinsson som var med på å starte vårt fantastiske entourage. Jon Cato røper hva som er verdens vanskeligste spill, Lars anbefaler noe sci-fi og Magnus overrasker ved å snakke om mat. Ellers får du se hvem som kåres til den beste tegneren i bua når vi viser fram tegningene vi har laget av hverandre i vår nye serie Ukesoppdraget. Finn LOLbua på Facebook for å finne bildene, men du må høre podkasten for de fantastiske historiene bak, og reaksjonene. Du kan også besøke www.lolbua.no for mer info om musikkene vi spiller og live video fra opptaket.

LOLbua 0

LOLbua 159 – Filip Davies  

Vår gode venn Filip Mauricio Fløgstad dukker opp i LOLbua 159 som gjest. Med sine vitser og gode anbefalinger blåser han Lars ut av sendingen, en mann som nå er i fare for å miste sin faste plass i redaksjonen. Vi snakker også om: Ukens MGP-finale (og kjører en konkurranse også du kan være med på), anmelder Prey, et fantastisk mobilspill... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 159 - Filip med F, Eurovision og Prey får terningkast 2  

Vår gode venn Filip Mauricio Fløgstad dukker denne uken opp som gjest. Med sine vitser og gode anbefalinger blåser han Lars ut av sendingen, en mann som nå er i fare for å miste sin faste plass i redaksjonen. Vi snakker også om: Ukens MGP-finale (og kjører en konkurranse også du kan være med på), anmelder Prey, et fantastisk mobilspill som heter Spaceplan, en science fiction-bokserie fra Peter F. Hamilton og et gammelt møkkaspill får en slags remake som Magnus ser nærmere på. Podkasten byr også på en helt ny spalte - Hjemmeleksa - som kommer til å sette programlederne (og kanskje du kjære lytter) på prøve. Gå til www.lolbua.no for liste over musikken vi spiller. Der er også video fra liveopptaket.

LOLbua 0

LOLbua 158 - Worst Olympics Ever  

Det som starter som en av våre dårligste podkaster noen sinne, ender opp å bli ganske så magisk! Magnus diskuterer sin kommende karriere som diplomat i India mens JC sier hvorfor han har begynt å røyke. Lars har mistet to fingre siden sist. Vi snakker også om spill. Ingen har tid til å skrive noe fornuftig her denne uken.

LOLbua 0

LOLbua 158 – The Worst Olympics Ever  

Det som starter som en av våre dårligste podkaster noen sinne, ender opp å bli ganske så magisk. Magnus diskuterer sin kommende karriere som diplomat i India mens JC sier hvorfor han har begynt å røyke. Lars har mistet to fingre siden sist. Vi snakker også om spill.  Ingen har tid til å skrive noe fornuftig her denne uken.

LOLbua 0

LOLbua 157 – Det Politiske Parti Vol 2  

Magnus vender tilbake fra USA og er som vanlig en fontene av gode historier derfra. Vi diskuterer hvilke politiske saker vårt nye politiske parti skal kjempe for – godt hjulpet av våre lyttere i vårt Entourage. Vi snakker også om spill. Mats har rundet Thimbleweed Park, Lars har kjempet seg tappert til PLATINUM i Full Throttle mens Jon Cato anbefaler det... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 157 - Det Politiske Parti Vol 2  

Magnus vender tilbake fra USA og er som vanlig en fontene av gode historier derfra. Vi diskuterer hvilke politiske saker vårt nye politiske parti skal kjempe for - godt hjulpet av våre lyttere i vårt Entourage. Vi snakker også om spill. Mats har rundet Thimbleweed Park, Lars har kjempet seg tappert til PLATINUM i Full Throttle mens Jon Cato anbefaler det han mener er et av tidenes beste brettspill. Du får også høre om The Sylvester Stallone Podkast (hør helt til slutten av episoden for en smakebit). Vi tar for oss ukens viktigste nyheter, deriblant undrer vi oss over de syke mengdene penger Fate of the Furious har klart å spille inn. Ps. Se Filmbilen der Mats og Lars "anmelder" filmen "i dybden".

LOLbua 0

LOLbua 156 – Return of the Mats  

PC Master Race Mats Rindal Johansen er tilbake. Han snakker om Playerunknown´s Battlegrounds, Jon Cato deler fyllehistorier fra påsken og Lars gir tips om en TV-serie du MÅ se. Vi snakker også om remaken av Wonderboy: The Dragon´s Trap som har fått gode kritikker. Jon Cato elsker Persona 5 enda litt mer denne uken, men får sterk kritikk fra buas mest... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 156 - Return of the Mats  

PC Master Race Mats Rindal Johansen er tilbake. Han snakker om Playerunknown´s Battlegrounds, Jon Cato deler fyllehistorier fra påsken og Lars gir tips om en TV-serie du MÅ se. Vi snakker også om remaken av Wonderboy: The Dragon´s Trap som har fått gode kritikker. Jon Cato elsker Persona 5 enda litt mer denne uken, men får sterk kritikk fra buas mest kloke gamer.

LOLbua 0

LOLbua 155 – Fuktig kveld i Oslo  

Jon Cato inviterte Lars til en kveld på byen i Oslo. Det gikk som det måtte gå. Tenk på denne podkasten som en studie i de grusomme følgene alkoholen kan ha på mennesket. Det starter rolig på Oslo S der vi ser årets første narkis på rollerblades. Deretter tar vi en burger, før kursen går til et utested hvor du... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 155 - Fuktig Kveld I Oslo  

Jon Cato inviterte Lars på en tur på byen i Oslo. Det gikk som det måtte gå. Tenk på denne podkasten som en studie i de grusomme følgene alkoholen kan ha på mennesket.

LOLbua 0

LOLbua 154 - Cato og Jon Cato  

Denne uken får vi besøk av japan-sensei og Destiny-avhengige Cato Christopher Hagen. Han får kjørt seg i vår japan-quiz der vi blant annet lærer mye om isolasjon og ting jenter gir tilfeldige folk ved t-banen. Det blir også snakk om spill. Jon Cato har spilt Persona 5, Magnus beretter om Thimbleweed Park og Lars deler opplevelser fra The most dangerous game. Cato har spilt Ghost Recon Wildlands. Dette og mye mer, inkludert årets dårligste lydkvalitet. Besøk www.lolbua.no for mer info om musikken vi spiller og annen viktig informasjon + video av fra opptaket som vi streamer hver uke.

LOLbua 0

LOLbua 154 – Cato og Jon Cato  

Denne uken får vi besøk av japan-sensei og Destiny-avhengige Cato Christopher Hagen. Han får kjørt seg i vår japan-quiz der vi blant annet lærer mye om isolasjon og ting jenter gir tilfeldige folk ved t-banen. Det blir også snakk om spill. Jon Cato har spilt Persona 5, Magnus beretter om Thimbleweed Park og Lars deler opplevelser fra The most dangerous... Read more →

LOLbua 0

LOLbua 153 - Faster Than Light  

To fulle menn snakker om hvem som er mest skalla, Mass Effect Andromeda, Snake Pass, Metallica, FTL-teater og mye mer. Danganronpa! Gå til www.lolbua.no for mer info om musikken vi spiller og video fra liveopptaket.

LOLbua 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose