LondonPodden

LondonPodden

Sweden

En podcast som handlar om våra förväntningar, förhoppningar och erfarenheter, bra som dåliga, i London! Vi åker båda som Au Pair till varsina familjer i London och ni får gärna följa med på vår resa. Vi vill ta upp både vardag som fest och blanda praktiska råd med ex tips på bra restauranger och barer, enjoy! - Vill du få sneak peaks om vad som kommer i nästa podd? vill du veta när podden är uppe? följ oss då på instagram --> londonpodden

Episodes

Avsnitt 22: "eh.. rolig podd"  

alla har vi våra ups and downs, detta avsnitt blev en av våra downs. Inte det bästa vi gjort. Men i detta avsnitt pratar vi band anat om tv-serier och vad som kommer hända de tre kommande veckorna.

Avsnitt 21: Mästerplanen  

Jessica har ett stort killproblem, och som de snillen vi är går vi på djupet för att lösa detta dilemma...

Avsnitt 20: Brighton Edition  

I detta avsnitt pratar vi om vår helg i Brighton, studera i Sverige och utomlands, bo i student rum med 17 åringa killar. In och lyssna!

Avsnitt 19: 3.75 LPs  

I det här avsnittet pratar om vi om vitt skilda ämnen. Allt mellan att det nu börjar dra ihop sig att söka till universitetet i Sverige till fylle-snapchats...

Avsnitt 18: När vinet tar över  

I detta avsnitt pratar vi om Jessicas mobil problem, Jessicas födelsedagsfirande och våran torsdags kväll på Raffels.

Avsnitt 17: Är man vuxen vid 20?  

I detta avsnitt pratar vi om vad vi har haft för oss senaste vecka...och mycket festande har det blivit! Jessica fyller även 20 år, grattis grattis grattis!!

Avsnitt 16: Med spelling bees, Natashas älskade semlor och barnskrik i bakgrunden  

I detta avsnitt pratar vi om det engelska alfabetet, spelling bees, fula ord som vi använder i svenskan OCH Natasha får prata om sina älskade semlor. Enjoy!

Avsnitt 15: Översociala föräldrar tar över sociala medier  

Den senaste veckan har det inte hänt så mycket, förutom vårt fiasko till utgång...så vi pratar på om andra saker som sociala medier, föräldrar och ett hett tips på en podcast vi har blivit besatta av! Enjoy!

Avsnitt 14: Ingen framtid inom musikbranschen...  

Detta avsnitt blev en aning försenat på grund av sjukdom, men sånt händer! Vi pratar lite om helgen som varit, dejtande och hur ingen utav oss kommer slå igenom som musiker...

Avsnitt 13: En jävligt bra start på vårt nyårslöfte  

Och så är vi äntligen tillbaka i London. I detta avsnitt pratar vi om hur vi ska göra detta år i London till det absolut BÄSTA, våra nyårslöften och appen fever som har kommit och blivit våra nya favorit.

Avsnitt 12: Julspecial  

I sista avsnittet för 2015 lever och andas vi JUL! Vi tipsar om lite juliga saker dukan göra om du besöker London i December, och provar också lite brittisk julmat, Enjoy!

Avsnitt 11: Tagga Jul  

I dagens avsnitt pratar vi om våran längtan till jul med julbak, glögg drickande, gå på julmarknader, umgås med sin familj och allt annat vad jul nu innebär.

Avsnitt 10: "Hitta vänner"  

Redan tionde avsnittet?! Vi pratar om lite allt möjligt- vikten av att höra av sig när man är på väg hem själv sent på natten..tipsar om en karaokebar, helgplaner osv. Enjoy!

Avsnitt 9: I'm in love with the Koko  

Besök! Våra vänner Nathalie och Emilia gästar oss och berättar om hur det är att flytta till London på "egen hand"- alltså skaffa jobb, lägenhet osv. Vi berättar också om hur det var att gå ut i norra London, lite roliga historier, klubbtips och hur Nattis bäst raggar på dansgolvet...

Avsnitt 8: DET är för övrigt en god drink...  

I detta avsnitt pratar vi om våra fantastiska goda drinkar, kommande drink bok, våra tidigare poddar, bar/klubben thirst och husläkaren. Natasha frågar även mig om jag kan följa med henne till sjukhuset... varför gör hon det? vad har hänt? nyfiken? In och lyssna för att veta mer!

Avsnitt 7: Vänner, Familj och skitungar  

Det är inte alltid lätt oh enkelt att ta hand om barn. I detta avsnitt pratar vi främst om den tuffa och hårda sidan om att vara au pair. Vi pratar även om vänner, familj och hemlängtan.

Avsnitt 6: Amatörismen lyser igenom...  

Som titeln säger, ursäkta oss för den röriga och amatöriga podden. I dagens avsnitt pratar vi om vår kaosiga utgång, våran excitement att få se Zara Larsson live men som aldrig hände med mera! In och lyssna vet jag!

Avsnitt 5: Breaking the seal  

I dagens avsnitt gäster två sköna killar oss från London, Chris och Ross. De pratar främst om livet på oxford university, var du ska gå för att få klubben med bästa musiken, bästa drickan/billigaste drickan, coolaste lokalen och de skönaste människorna. Få tips från riktiga londonbor.

Avsnitt 4: Vad går våra pengar åt till?  

Våra kompisar från Sverige har äntligen kommit, som vi längtat! I detta avsnitt pratar vi om vår fullspäckade helg där vi klubbar, äter, pubar, turistar och åker till oxford. Vill du ha tips om var du ska äta/dricka/hänga eller göra i london? Lyssna för at veta mer!

Avsnitt 3: Half nine  

Half nine? är inte det halv nio? Jessica pratar om sin dejt där hon kom 1 timma förtidigt och trodde hon blev stood up. Natasha pratar om våra irritation om hur dyrt den kommunala trafiken är och hur hon konverterade mig till ett arsenal fan och mycket mer. Klicka och lyssna!

0:00/0:00
Video player is in betaClose