Lördag Hela Veckan

Lördag Hela Veckan

Sweden

Podcast by Tre män i skor pratar om livet, universum och allting.

Episodes

016. LHV Tar (inte) Semester  

Uffe fick förhinder. Fast i bilen 2 mil hemmifrån och spelar Candy Crush.. Sommar och semester, Vi pratar om sämsta och bästa semestrar vi haft. Loa har skrivit ytterligare en sång. Denna gång handlar den om Ade.

015. LHV Tar Död På Politiken  

* Loa har varit på ‘jobbresa’ * Uffe är imponerad av förra avsnittet * Lathet kontra bekvämlighet * Vi pratar om begravning och klädsel. * Ades favoritämne politik kommer upp. * Stackars Gylf försöker att avsluta avsnittet på ett proffsigt sätt.

014. Uffes P*ng Springer Gatlopp  

* Uffe ställer in och DET ska vi utnyttja! * Loa har premiärgrillat. Äntligen * Givetvis kan vi gnälla lite på vädret. * Vi tänker tillbaka på gamla tv-program. * Loa tipsar om ett TV-program som är som Robinson x 100. * Podden blir avbruten av 2 glada söner som vill berätta något spännande! * ADE-ktuellt är tillbaka med årets nyhet om rollator-onanisten. http://www.nt.se/nyheter/ostergotland/man-med-rollator-onanerade-i-butik-12443166.aspx * Trafiken skall givetvis avhandlas. Denna gång om säkerhetsbälten. * Vi hyllar Kenneth ”Kuken” Karlsson - http://lajkat.aftonbladet.se/17-lappar-fran-geniet-som-skapar-dalig-stamning-bland-sina-grannar/ * Loa sjunger, som lovat, om Uffes Pung. * Ade vill ta MC-kort

013. The Dark Side Of The Internet  

* Uffe har en mangold från helvetet. Men han gör allt för konsten och poddar ändå. * Ade får bekänna färg gällande sin sociala-medie-tourettes. * Ade är begåvad och vill skaffa fler barn. Därav har han skapat en 5-i-topplista om det bästa med barn. * Vi pratar nät-troll. Ikke att förväxla med Kolmårdstrollet. * Uffe lovar i ett svagt ögonblick att lägga ut en bikinibild på facebook-sidan. Har han inte gjort det så tjata, tjata, tjata. * Vi provar att live-sända på Facebook. * Loa hotar med att sjunga i podden i framtiden.

012. The Boys Are Back In Town  

Grabbarna är tillbaka! I det 12:e avsnittet så tar vi igen vad som hänt till sist. Vi pratar ångestattack, timecapsule och funderar på hur man blir av med hårväxt på enklast sätt!

011. Autism I Allmänhet. Zigge I Synnerhet  

Loa tar 25 minuter av Er dyrbara tid för att prata om Autism i allmänhet och om hans son, Zigge, i synnerhet. Har Du bara minsta intresse av att veta vad autism är så är detta avsnittet för Dig.

010. Kolmårdstrollets jul-special  

Kolmårdstrollet lär ut viktiga saker om julen. Givetvis blir det högläsning från både dikter och amerikanska jul-sånger. Kolmårdstrollet och Lördag Hela Veckan önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

009. LHV Gestikulerar Bra Podradio  

Vi har nyktrat till! I detta avsnitt så pratar vi bland annat om sociala medier, matkassar, roast och gamla moppehjälmar som micstöd… Hur många kameror finns det egentligen? Dash-cam, Dass-can och Vass-cam är några. Zack kommer in mitt i podden och blir ofrivilligt med. ADE-ktuellt utgår på grund av brist på nyheter och inte minst bristande engagemang från Ade…. Loa känner att han inte riktigt kan släppa trafikfrågan. I dag vill han prata om Zebralagen. Uffe lämnar inspelningen tidigt och kvarvarande lyckas att INTE prata skit om honom. I stället pratar vi om Zigges ridning och givetvis kommer Kolmårdstrollet på besök.

008. Bakfylle-avsnittet  

Två tredjedelar är så bakfulla att de inte har förberett någonting. Tur att Ade är en ordningens man som styr upp snacket. Vi pratar julbord med jobbet och hur ont skrevet man kan få när man åker linbana. Givetvis så har ADE-ktuellt ett superämne som inslag. Men Loa mår dåligt och vill byta ämne. Kolmårdstrollet tar semester. Han hade också personalfest i går. I sin ensamhet så överkonsumerade han Kolmårds-glögg så till den milda grad att han inte kunde närvara i podden. Loa har hittat en fantastiskt rolig tjej på twitter. Det blir högläsning av tweets från kontot @HelenaPersson3 Vi pratar även om friskvård i hemmet. Ade har hittat lösningen så att vi inte får prostatacancer. Länkar: Adektuellt/http://www.metro.se/nyheter/hon-bakar-surdegsbrod-jast-pa-svamp-fran-sin-vagina/EVHokx!JSzZgYzlojO6A Uffe åker Zipline. Detta klipp är när Loas barn Zack och Zigge åker Zipline https://www.youtube.com/watch?v=3s22EYRsK-o

007. När katten är borta...  

Ade ställer in. Trots hans podstinens så kunde han inte vara med. Det blev ett besök till akuten i stället… Och när katten är borta så passar råttorna Loa och Uffe på att göra sig lustiga på hans bekostnad! Loa söker sig till kyrkan för att se vad han kan göra i flyktingkrisen. Svaret finner han i bibeln. Uffe utser veckans idiot. Det är varken Loa eller Ade som får den utmärkelsen utan en onämnd person med brist i kunskaper om bilar. Kolmårdstrollet gör comeback. Denna gång tolkar han Iron Maiden. Avslutningsvis så rantar Loa vintern. Tänk att det alltid finns något att vara förbannad över. Inte minst vädret..

006. Specialavsnitt. Loa dissar Gud  

Ade är fast i familjelivets skarpa klor och Uffe förbereder sig inför stormen Gorm. Då går Loa in och gör ett solo-avsnitt. Loa funderar över varför vi firar kristna högtider utan att vara kristna. Ur sitt eget perspektiv så går Loa igenom året och ger sin synvinkel på hur vi firar högtider.

005. Ade lägger puzzel  

Ade lägger livspussel. Givetvis har vi även med ADE-ktuellt. Idag med en nyhet från Nikala, Niklou, Nikkallut..... från norra sverige Sedan minns vi hur det var för länge sen när vi var små. När det inte fanns bankomater, internet eller microvågsugnar. I dagens avsnitt får vi även göra bekantskap med en ny karaktär: Kolmårdstrollet. Kolmårdstrollet är ett intellektuellt troll som tolkar populärkultur.

004. Adventsljusstake är bättre än glödlampa  

Det galna 4:e avsnittet av Din favoritpod "Lördag Hela Veckan" Vi pratade bland annat om: Dialekter Grannar vs. Gräsklippning. Uffe har en granngräsklippningsteori. ADE-ktuellt spårar ur. Vi gick igenom några läsarmail Uffes relationshörna. Vilka poddar lyssnar vi på? Loas Poddar Radio Råsunda https://itunes.apple.com/se/podcast/radio-rasunda/id602072079?mt=2 Tills slut kommer någon att skratta https://itunes.apple.com/se/podcast/till-slut-kommer-nagon-att/id406410304?mt=2 Radio Houdi. https://itunes.apple.com/se/podcast/radio-houdi/id506421516?mt=2 Ades Poddar P3 Dokumentär https://itunes.apple.com/se/podcast/p3-dokumentar/id308339623?mt=2 Historiepodden https://itunes.apple.com/se/podcast/historiepodden/id846032286?mt=2 Radio Houdi Uffe lyssnar inte på Poddar (tönt). Länkar: Finspångsbruden: https://www.facebook.com/finspangsbruden/?fref=ts ADE-ktuellt: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10849989.ab

0003.(komma 5) - eller.... vem var det som inte tröck på knappen?  

Det blir inte alltid som man trodde.. Avsnitt fyra var avklarat. Vi satt i vårt anletes svett och var riktigt nöjda. Men! Nån (Läs Loa) hade glömt att trycka igång inspelningen. Detta avsnitt är ett efterspel av det. Givetvis så klämde vi in ett ADE-ktuellt. Uffes relationshörna får dock skjutas upp till nästa avsnitt.

003. Sekatör-sabotören  

Ade kan inte riktigt släppa det här med trafik. Den här gången rasar han över cyklister, bönder och pensionärer. Trots att vi vill så kan vi inte riktigt släppa det här med toa’n… Vi svarar på lyssnar-mail om hur kungahuset gör på långa sittningar Loa rasar över ett av världens största utmaningar. Platta kartonger inför returpunktsbesök. Hur svårt kan det va…? ADE-ktuellt. Ade presenterar nyheter du inte visste att du ville veta om. I dagens avsnitt en nyhetet som får blodet att frysa till is. Uffe filosoferer runt frågan om folk var med uppnästa förr. Uffes relationshörna. Uffe svarar på två lyssnar-mail. Givetvis har han en smart lösning på relationsproblemen. Loa knyter ihop säcken och presenterar en lösning som gynnar båda lyssnarna.

Wowfaktor I LHV - Podden  

Tre män i skor blir överrumplade av det enorma genomsvaret vi fått på pilot-avsnittet. Vi avhandlar lumpen, ännu ett toabesök och Ade spårar ur...

Pilot - Avsnitt 1. Försök 2...  

Tre män i skor pratar om livet, universum och allting. Ade vill prata om en skitsak han redan glömt. Loa är upprörd över trafikanter och Uffe tycker att ALLTING var bättre förr. Glöm inte att prenumerera

0:00/0:00
Video player is in betaClose