Lördag Hela Veckan

Lördag Hela Veckan

Sweden

Podcast by Tre män i skor pratar om livet, universum och allting.

Episodes

026.Bonusmpndag  

Förmodligen det sämsta avsnittet någonsin… Alla tre medlemmar i podden var helt off och det blev inte ordning på någonting. I desperat försök att få ordning på ämnerna så gräver vi i ämnes-arkivet. Där hittar vi ämnet - Trumpet, som vi inte pratar om. I stället tar vi upp ämnet ‘Kvinnor och män i trafiken. Är det någon skillnad?’. Uffe har lovat att lägga ut en interaktiv fråga om ämnet i facebook-gruppen. Vi får se hur det blir med den saken.. Loa tipsar om en podcast som heter Guitar Geeks Podcast. Den hittar du här: Android: http://guitargeeks.podbean.com/ Iphone: https://itunes.apple.com/se/podcast/guitar-geeks-podcast/id1169622779?l=en&mt=2 Uffe funderar på att köpa ny microfon. Det är denna: http://www.rode.com/microphones/videomicme Vi ber om ursäkt för denna ursäkt till pod. Vi lovar bot och bättring till nästa avsnitt.

025. Rimma På Solformorkelseglasogon(?)  

Något trevande så så drar vi igång podden. Anledningen till detta är att Uffe sitter och jobbar samtidigt. Efter att vi har kickstartat Uffe så glider samtalet in på film. Uffe har sett en dokumentär om örnar. Kul! (?) Återigen så kommer vi in på ämnet musik och hur fruktansvärd hårdrocken tycktes vara på 80-talet samt hur jävla bra hårdrocken var på 80-talet! Efter att vi varit nostalgiska ett tag så började vi rimma på det som skickats in. Emma Johansson ville att vi skulle rimma på verktygssats Fredrik Karlsson - locktång Uno Lööf - Spahelg Fredrik Adetoft - Julbord Adektuellt handlar om en vandaliserad potatis-gris! Ade har lagt upp en bild på nämnd gris i vårat Facebookflöde! Vi får även en förfrågan live om att rimma på solförmörkelseglasögon. Det har aldrig varit så tyst i LHV-podden förrut!

024. Uffe Spårar Ur!  

ÄNTLIGEN är Uffe tillbaka. Och SOM han är tillbaka. Här snackar vi total överkörning av de andra två stackars podd-värdarna. Med århundradets starkaste Jack ‘n coke innan för västen så kör Uffe sitt eget race. Vi andra två bara sitter och myser. Vi hinner inte prata ihop oss innan vi spelar in så vi ringer vår lyssnare Rikard Pihl för förslag! Veckans Adektuellt http://www.aftonbladet.se/nyheter/article24065136.ab Glöm inte att skicka in vad vi ska rimma på. Senast torsdagen den 15:e vill vi ha förslagen! Maila in till: lhvpodden@gmail.com #lhvpodden

023. Ullared Goes Doggystyle  

Loa och Ade tycker att vi verkar för stela i podden. Ett försök att råda bot på detta görs i detta avsnitt. Loa har varit på barnkalas och fått tinnitus. Ade, däremot, har varit på Ullareds GK’s. Trots mycket debackel så överlevde han trapatsen. Dagens Adektuellt handlar om vidriga Jenna som blir friad efter att hon haft sex med en pibull. Adektuellt: http://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/868422-jenna-sex-pitbull-frias Vi pratar om årets Julkalender och förfasas över hur en del bara ska leta fel bara för att få en nyhet. Vi läser i stället Tobbe Häggs egenhändiga recension som han publicerat på facebook. Vi uppmanar alla lyssnare att skicka in vad vi ska julrimma på. Skicka in till lhvpodden@gmail.com Vi ger en försmak i podden på lite rimm. Håll till godo!

022. Morrans Lilla Åke  

Veckans avsnitt är ett specialavsnitt med skådespelaren Micke Andersson som spelar Tobias pappa i Morran och Tobias. Vi pratar högt och lågt om inspelningen, Mickes värsta fylla, grillning och om Mickes liv. Ade-ktuellt denna vecka är utdrag ur recensionen av filmen http://www.unt.se/kultur-noje/film/skruvad-skrattspegel-4417179.aspx Klipp på You-tube där Morran drömmer sig tillbaka till Åke (eller är det Jonte hon drömmer om?) https://www.youtube.com/watch?v=Jdse72oBF5w

021. LHV Ringer Rikard  

Loa rapporterar från Londonresan med sin 9-åriga autistiska son Zigge. Ade däremot har gått i ide och ugglar inomhus. Vi får även äran att höra en detaljerad och ingående beskrivning av Loas tarmundersökning. Det visar sig att Loa har tarmar fina som på en bebis. Tack för den! :) Uffe är ju inte med i dag heller… Vad ska vi hitta på med den mannen? Ade-ktuellt denna vecka handlar om en kurs om att sluta skjuta upp saker… som blir uppskjuten! Ade-ktuellt http://www.expressen.se/gt/kursen-om-att-inte-skjuta-upp--skots-upp/ Ade vill åka till Berlin och bara i en stor kupol med sandstränder. Vi utser även vinnaren av Kenneth Kuken Karlssons bok! Det är ingen annan än Rikard Pihl som får denna underbara boken på posten. Här hittar Ni vinnarbidraget: http://www.captiongenerator.com/201852/20-avsnittsjubileum Grattis Rikard!

020. En Ros I Röven!  

Uffe kommer inte…. IGEN!!!!! Hitler är förbannad på detta och detta kan ni se på vår facebooksida. Uffe lovar att skicka en ljudfil som vi INTE får lyssna på innan publicering…. Så härmed avskriver sig Loa och Ade allt ansvar för Uffes inklippta fil. Loa’s Halloween-firande gick nästan som planerat. MEN, det resulterade i en arg lapp. Lappen publiceras på facebook-sidan. Loa ska till doktorn och detta föranleder en rolig historia a la ‘Har du hört den förut?' Vi pratar om våra fullaste fyllor. Det är här Uffe får sina 15 minutes of fame… ADE-ktuellt äro tillbaka!!! Ade tar upp en insändare från en arg gubbe i Norrköping http://mobil.nt.se/asikter/insandare/hur-svart-ar-det-att-vara-sopgubbe-om4363045.aspx I övrigt så tjatar vi lite på lyssnarna om den pågående tävlingen.

019. Det Gick Ju Bra!  

Uffe lämnar återigen walk-over. En bakfull Loa yrar om allt och ingenting men det är tur att vi har den förträfflige Ade som tar kommandot och ser till att vi ändå får ihop ett avsnitt. Tävlingen om boken om Kenneth Kuken Karlsson utlyses. Inskickade bidrag skall bara tävlingsledningen tillhanda senast 2016-11-12. Gärna på mail. På internet. På Google.

018. Slutspelsskägg  

Ade jobbar på slutspelsskägget. Inför vad? Ganska oklart… Loa dricker Old Pulteney. Vi ber om ursäkt för eventuellt sludder. Uffe har lämnat återbud…. igen… På grund av detta så har Uffe skickat in en fil med en uppdatering av sitt liv. Det gick sådär…. Vi pratar om att göra bort sig. LHV släpper en teaser… I en framtid så kommer LHV, på något sätt, att sammarbeta med Ofoget och Kenneth ‘Kuken’ Karlsson. Inga detaljer är klara men stay tuned! Glöm inte att rekommendera Lördag Hela Veckan för Era mest sjuka vänner. Bjud in dem till Facebook-sidan och tjata hål i huvudet på dem att de ska prenumerera på vår fantastiska Podcast.

017. Man Ska Ha Husvagn...  

Vi återupptar podden efter sommaren (och halva hösten). Uffe ska tydligen bli världsmästare i racing så han kunde inte vara med denna gång..... heller.... Ade har köpt en husvagn och Loa har ramlat över en husbil. Kommer de äntligen att sammanstråla sommaren 2017?

016. LHV Tar (inte) Semester  

Uffe fick förhinder. Fast i bilen 2 mil hemmifrån och spelar Candy Crush.. Sommar och semester, Vi pratar om sämsta och bästa semestrar vi haft. Loa har skrivit ytterligare en sång. Denna gång handlar den om Ade.

015. LHV Tar Död På Politiken  

* Loa har varit på ‘jobbresa’ * Uffe är imponerad av förra avsnittet * Lathet kontra bekvämlighet * Vi pratar om begravning och klädsel. * Ades favoritämne politik kommer upp. * Stackars Gylf försöker att avsluta avsnittet på ett proffsigt sätt.

014. Uffes P*ng Springer Gatlopp  

* Uffe ställer in och DET ska vi utnyttja! * Loa har premiärgrillat. Äntligen * Givetvis kan vi gnälla lite på vädret. * Vi tänker tillbaka på gamla tv-program. * Loa tipsar om ett TV-program som är som Robinson x 100. * Podden blir avbruten av 2 glada söner som vill berätta något spännande! * ADE-ktuellt är tillbaka med årets nyhet om rollator-onanisten. http://www.nt.se/nyheter/ostergotland/man-med-rollator-onanerade-i-butik-12443166.aspx * Trafiken skall givetvis avhandlas. Denna gång om säkerhetsbälten. * Vi hyllar Kenneth ”Kuken” Karlsson - http://lajkat.aftonbladet.se/17-lappar-fran-geniet-som-skapar-dalig-stamning-bland-sina-grannar/ * Loa sjunger, som lovat, om Uffes Pung. * Ade vill ta MC-kort

013. The Dark Side Of The Internet  

* Uffe har en mangold från helvetet. Men han gör allt för konsten och poddar ändå. * Ade får bekänna färg gällande sin sociala-medie-tourettes. * Ade är begåvad och vill skaffa fler barn. Därav har han skapat en 5-i-topplista om det bästa med barn. * Vi pratar nät-troll. Ikke att förväxla med Kolmårdstrollet. * Uffe lovar i ett svagt ögonblick att lägga ut en bikinibild på facebook-sidan. Har han inte gjort det så tjata, tjata, tjata. * Vi provar att live-sända på Facebook. * Loa hotar med att sjunga i podden i framtiden.

012. The Boys Are Back In Town  

Grabbarna är tillbaka! I det 12:e avsnittet så tar vi igen vad som hänt till sist. Vi pratar ångestattack, timecapsule och funderar på hur man blir av med hårväxt på enklast sätt!

011. Autism I Allmänhet. Zigge I Synnerhet  

Loa tar 25 minuter av Er dyrbara tid för att prata om Autism i allmänhet och om hans son, Zigge, i synnerhet. Har Du bara minsta intresse av att veta vad autism är så är detta avsnittet för Dig.

010. Kolmårdstrollets jul-special  

Kolmårdstrollet lär ut viktiga saker om julen. Givetvis blir det högläsning från både dikter och amerikanska jul-sånger. Kolmårdstrollet och Lördag Hela Veckan önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

009. LHV Gestikulerar Bra Podradio  

Vi har nyktrat till! I detta avsnitt så pratar vi bland annat om sociala medier, matkassar, roast och gamla moppehjälmar som micstöd… Hur många kameror finns det egentligen? Dash-cam, Dass-can och Vass-cam är några. Zack kommer in mitt i podden och blir ofrivilligt med. ADE-ktuellt utgår på grund av brist på nyheter och inte minst bristande engagemang från Ade…. Loa känner att han inte riktigt kan släppa trafikfrågan. I dag vill han prata om Zebralagen. Uffe lämnar inspelningen tidigt och kvarvarande lyckas att INTE prata skit om honom. I stället pratar vi om Zigges ridning och givetvis kommer Kolmårdstrollet på besök.

008. Bakfylle-avsnittet  

Två tredjedelar är så bakfulla att de inte har förberett någonting. Tur att Ade är en ordningens man som styr upp snacket. Vi pratar julbord med jobbet och hur ont skrevet man kan få när man åker linbana. Givetvis så har ADE-ktuellt ett superämne som inslag. Men Loa mår dåligt och vill byta ämne. Kolmårdstrollet tar semester. Han hade också personalfest i går. I sin ensamhet så överkonsumerade han Kolmårds-glögg så till den milda grad att han inte kunde närvara i podden. Loa har hittat en fantastiskt rolig tjej på twitter. Det blir högläsning av tweets från kontot @HelenaPersson3 Vi pratar även om friskvård i hemmet. Ade har hittat lösningen så att vi inte får prostatacancer. Länkar: Adektuellt/http://www.metro.se/nyheter/hon-bakar-surdegsbrod-jast-pa-svamp-fran-sin-vagina/EVHokx!JSzZgYzlojO6A Uffe åker Zipline. Detta klipp är när Loas barn Zack och Zigge åker Zipline https://www.youtube.com/watch?v=3s22EYRsK-o

007. När katten är borta...  

Ade ställer in. Trots hans podstinens så kunde han inte vara med. Det blev ett besök till akuten i stället… Och när katten är borta så passar råttorna Loa och Uffe på att göra sig lustiga på hans bekostnad! Loa söker sig till kyrkan för att se vad han kan göra i flyktingkrisen. Svaret finner han i bibeln. Uffe utser veckans idiot. Det är varken Loa eller Ade som får den utmärkelsen utan en onämnd person med brist i kunskaper om bilar. Kolmårdstrollet gör comeback. Denna gång tolkar han Iron Maiden. Avslutningsvis så rantar Loa vintern. Tänk att det alltid finns något att vara förbannad över. Inte minst vädret..

0:00/0:00
Video player is in betaClose