Luisterrijk luisterboeken

Luisterrijk luisterboeken

The Netherlands

Overzicht van alle nieuwe luisterboeken van Luisterrijk, met luistervoorbeelden. Luisterrijk levert 2000+ luisterboeken als legale mp3-download van bijna 150 uitgeverijen uit Nederland, België, Engeland en Duitsland in het Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, Duits en enkele streekdialecten. De mp3-downloads zijn ca. 20% goedkoper dan de cd. Elke week tientallen nieuwe titels op http://www.luisterrijk.nl .

Episodes

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek | Lisa Boersen  

Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er opeens bezoek op de stoep. Leeftijd: 6+
Uitgegeven door Gottmer Uitgevers (2017)
Spreker(s): Wietske Janssen

Het dameskoor van Chilbury | Jennifer Ryan  

Van ontluikende liefdes en dorpsintriges tot dappere heldendaden en dramatische oorlogstaferelen in de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op waargebeurde verhalen.
Uitgegeven door Overamstel Uitgevers (2017)
Spreker(s): Judith Amsenga

Doodverklaard | Lisa Gardner  

Op een dag leest Annabelle Granger in de krant dat ze is doodverklaard. Agent Bobby Dodge roept de hulp in van zijn ex-minnares, rechercheur D.D. Warren. Zij is de enige die het mysterie van Annabelle Granger kan ontrafelen.
Uitgegeven door Overamstel Uitgevers (2017)
Spreker(s): Judith Amsenga

Domina | L.S. Hilton  

'Domina' is het vervolg op 'Maestra', dat in 30 landen is verschenen en waarvan de filmrechten werden verkocht aan Columbia Pictures.
Uitgegeven door Overamstel Uitgevers (2017)
Spreker(s):

Retourtje Hato | René Appel  

De hoofdpersoon reist met zijn vrouw, haar verslaafde broer en diens vriendin af naar Curaçao vanwege het plotselinge overlijden van zijn schoonmoeder. Na terugkomst begint de ellende pas echt.
Uitgegeven door AmboAnthos (2017)
Spreker(s): Roel Fooij

Spanning | René Appel  

Jeroen moet onder grote druk zijn proefschrift over stress voltooien, maar zijn onderzoeksresultaten zijn anders uitgevallen dan gehoopt. Zijn relatie is in een crisis; hij gaat vreemd met zijn assistente en zijn vriendin komt erachter.
Uitgegeven door AmboAnthos (2017)
Spreker(s): Frank Rigter

De huurmoeder | Tania Heimans  

Lisa woont samen met haar zoon Marlon illegaal in Nederland. Als broodwinning ontfermt zij zich over de kinderen van anderen. Wanneer ze in het gezin van Fred terechtkomt, blijkt dat niets is wat het lijkt.
Uitgegeven door AmboAnthos (2017)
Spreker(s): Judith Amsenga

Het leven is vurrukkulluk | Remco Campert  

Het onweerstaanbare, bijna achteloos en tegelijk sierlijk opgeschreven verhaal over twee vrienden, Mees en Boeli, die het zestienjarige meisje Panda tegenkomen. Romandebuut Remco Campert.
Uitgegeven door De Bezige Bij (2017)
Spreker(s): Frans van Deursen

Het geluk van Limburg | Marcia Luyten  

Glorie en ondergang van de Nederlandse mijnkoolindustrie aan de hand van een bewogen familiegeschiedenis. Zoon vecht tegen de demonen van een mijnwerkers-familie en moet met alles breken om zijn droom na te jagen.
Uitgegeven door De Bezige Bij (2017)
Spreker(s): Tessel Blok

De oorlog heeft geen vrouwengezicht | Svetlana Alexijevitsj  

Tijdens WO2 vochten ongeveer een miljoen vrouwen in het Rode Leger, maar hun verhaal is nooit verteld. Een verhaal van mensen in oorlog: wat gebeurde er met hen, hoe werden ze door de oorlog veranderd?
Uitgegeven door De Bezige Bij (2017)
Spreker(s): Nelleke Noordervliet

Elvy's eigen wereld 1: So boho! | Jill Schirnhofer  

Maak kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen. Nieuwe fictieserie voor meiden. Leeftijd: 10+
Uitgegeven door Gottmer Uitgevers (2017)
Spreker(s): Georgina Verbaan

En nu ik! | Peter Römer  

Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien en haar gezin. De plotselinge terugkeer naar Aerdenhout van een oude bekende zorgt echter voor grote onrust. Wie kan ze vertrouwen?
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Gaby Milder

Gedichten van de broer van Roos | Tim Hofman  

Gedichtenbundel met rijmpjes geschreven op de grap, light verse tot en met serieuze gedichten over de maatschappij, de liefde of de dood. Een beetje om te lachen, een beetje om te huilen of weemoedig te worden.
Uitgegeven door J.M. Meulenhoff (2017)
Spreker(s): Tim Hofman

Predikant | Camilla Läckberg  

Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelijke skeletten te liggen.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Inge Ipenburg

Voor altijd verliefd | Abbi Glines  

In tweestrijd tussen de liefde voor zijn familie en zijn liefde voor Blaire, moet Rush een manier vinden de een te behouden zonder de ander kwijt te raken. Maar helaas is er geen plaats voor beide.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Karin Douma

Nooit verliefd | Abbi Glines  

Wat zou je doen als de persoon die je eigenlijk niet meer kan vertrouwen degene is bij wie je gedwongen wordt steun te zoeken? Je liegt, verstopt, ontwijkt en bidt dat je zonden nooit geopenbaard zullen worden.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Karin Douma

Europa | Maarten van Rossem  

Maarten van Rossem schetst in dit hoorcollege de sociaal-economische geschiedenis van de Europese samenwerking na de Tweede Wereldoorlog en de daarmee samenhangende economische integratie van Europa.
Uitgegeven door Home Academy (2017)
Spreker(s): Maarten van Rossem

Harry Potter en de Relieken van de Dood | J.K. Rowling  

In 'Harry Potter en de Relieken van de Dood', het zevende en laatste deel van de Harry Potter-serie, onthult J.K. Rowling eindelijk de laatste antwoorden waar miljoenen fans al zo lang op wachten. Leeftijd: 15+
Uitgegeven door Pottermore (2017)
Spreker(s): Jan Meng

Harry Potter et le Prince de Sang-Mêlé | J.K. Rowling  

Dans un monde de plus en plus inquiétant, Harry se prépare à retrouver Ron et Hermione. Bientôt, ce sera la rentrée à Poudlard, avec les autres étudiants de sixième année.
Uitgegeven door Pottermore (2017)
Spreker(s): Dominique Collignon-Maurin

Harry Potter et l’Ordre du Phénix | J.K. Rowling  

À quinze ans, Harry entre en cinquième année à Poudlard, mais il n’a jamais été si anxieux. L’adolescence, la perspective des examens et ces étranges cauchemars…
Uitgegeven door Pottermore (2017)
Spreker(s): Dominique Collignon-Maurin

0:00/0:00
Video player is in betaClose