Luisterrijk luisterboeken

Luisterrijk luisterboeken

The Netherlands

Overzicht van alle nieuwe luisterboeken van Luisterrijk, met luistervoorbeelden. Luisterrijk levert 2000+ luisterboeken als legale mp3-download van bijna 150 uitgeverijen uit Nederland, België, Engeland en Duitsland in het Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, Duits en enkele streekdialecten. De mp3-downloads zijn ca. 20% goedkoper dan de cd. Elke week tientallen nieuwe titels op http://www.luisterrijk.nl .

Episodes

De onbekende schrijver | Han Peeters  

Unieke combinatie van een boeiende autobiografie en een interessant boek voor auteurs en iedereen die overweegt een boek te schrijven.
Uitgegeven door Luistereenboek (2017)
Spreker(s): Cor Doevendans

Aangeboren of aangeleerd? | Jan van Hooff  

In dit college behandelt gedragsbioloog Jan van Hooff de discussie over de oorsprong van de eigenschappen van een individu op basis van diverse onderzoeken bij mens en dier.
Uitgegeven door Home Academy (2017)
Spreker(s): Jan van Hooff

Schrijfster van beRoep | Nanda Roep  

De liedjes van Nanda Roep zijn boekenliedjes: ze worden geïnspireerd door de verhalen uit haar boeken. De liedjes zijn speels van taal en vrolijk van toon. Leeftijd: 8+
Uitgegeven door Uitgeverij Nanda (2017)
Spreker(s): Nanda Roep

Het Bourne bedrog | Robert Ludlum  

Op de Middellandse Zee redden vissers een bewusteloze man uit het water. In zijn rug zitten meerdere kogelwonden. De identiteit van de man is een mysterie: hij weet niet wie hij is en wat er gebeurd is.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Casper Gimbrère

Lokaas | Lee Child  

Tijdens een wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke jonge vrouw die slecht ter been is. Reacher helpt haar een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers. Jack Reacher #2
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Jeroen Kramer

De doden | Vidar Sundstøl  

Nadat Lance Hansen aan de oevers van Lake Superior, Minnesota, een vermoorde toerist uit Noorwegen ontdekt wil hij de zaak uitpluizen. Hij stuit daarbij op duistere familiegeheimen die zich tot in het heden uitstrekken.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Louis van Beek

Daar is Daan | Henry Winkler  

Dyslectische Daan hoort dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren, maar hij is niet enthousiast. Elke keer als hij het script leest gaan zijn hersenen rondjes draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. Leeftijd: 7+
Uitgegeven door Rubinstein (2017)
Spreker(s): Job Schuring

Koud bloed | Andy McNab  

Het leek in eerste instantie een eenvoudige klus: een groep veteranen begeleiden tijdens een expeditie naar de Noordpool...
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Roel Fooij

Mediteren in jouw kleur | Ina Fidder  

Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben allemaal een eigen kleur en voorzien een bepaald lichaamsgebied van energie. Op dit luisterboek kun je luisteren naar zeven visualisaties.
Uitgegeven door Rubinstein (2016)
Spreker(s): Ina Fidder

Govert Jan Bach over Maarten Luther en Johann Sebastian Bach | Govert Jan Bach  

De musicus in Luther en de theoloog in Bach. Met talloze muziekvoorbeelden.
Uitgegeven door Rubinstein (2017)
Spreker(s): Govert Jan Bach

Wiegelied | Cilla en Rolf Börjlind  

De vierde Rönning & Stilton-thriller, van de auteurs van 'SPRINGVLOED'. Topkwaliteit uit Zweden.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Hymke de Vries

Millennium deel 1: Mannen die vrouwen haten | Stieg Larsson  

'Mannen die vrouwen haten' is het eerste boek in de succesvolle Millennium-trilogie, waarvan wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren zijn verkocht.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Ron Brandsteder

De droogte | Jane Harper  

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Inge Ipenburg

De wraak van Vondel | Frank van Pamelen  

Literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de 17e eeuw en hun opvolgers. Op 12 plaatsen in Amsterdam zijn aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de geschiedenis.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Frank van Pamelen

Roomservice | Elvin Post  

Jack Farrell verdient een stevige boterham met het bespieden van mensen terwijl ze vreemdgaan. Het geld stroomt binnen, maar het zakelijk succes heeft een keerzijde.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Frank Rigter

Midzomernacht | Åsa Larsson  

In het noorden van Zweden wordt de feministische predikante Mildred Nilsson dood aangetroffen. Het politieonderzoek loopt vast tot paar maanden later juriste Rebecka Martinsson belastend materiaal vindt.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Charlotte Lap

De hel van Octagon | Han Peeters  

Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Ze worden onder dwang aangesteld als de beheerders van het kasteel, een bolwerk van satanisten.
Uitgegeven door Luistereenboek (2017)
Spreker(s): Paul Klooté

Niemandsland | David Baldacci  

Complotten, verraad, dubbele agenda’s en dodelijk geweld. Een adembenemende thriller over de smerigste geheimen van Washington DC.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Bas van Werven

Zwarte piste | Suzanne Vermeer  

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als supermarktcheffin.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Sophie Hoeberechts

Noodzakelijk kwaad | Alex Kava  

FBI-agent Maggie O'Dell beseft al snel dat er meer dan één dader achter zit. Maar waar ze die moet zoeken, wordt pas duidelijk wanneer ze op een gruwelijk computerspel stuit dat mikt op jongeren die ooit door priesters zijn misbruikt.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Willemijn de Vries

0:00/0:00
Video player is in betaClose