Luisterrijk luisterboeken

Luisterrijk luisterboeken

The Netherlands

Overzicht van alle nieuwe luisterboeken van Luisterrijk, met luistervoorbeelden. Luisterrijk levert 2000+ luisterboeken als legale mp3-download van bijna 150 uitgeverijen uit Nederland, België, Engeland en Duitsland in het Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, Duits en enkele streekdialecten. De mp3-downloads zijn ca. 20% goedkoper dan de cd. Elke week tientallen nieuwe titels op http://www.luisterrijk.nl .

Episodes

Een fantastische ruïne | Els Ingeborg Smits  

Het moet er eindelijk van komen. Eva maakt een afspraak met Rosalinde, de dertig jaar jongere minnares van haar man. Wat wil Eva met deze ontmoeting bereiken, denkt zij werkelijk het lot te kunnen keren?
Uitgegeven door Beter laat dan nog later (2016)
Spreker(s): Maeve van der Steen

Tom Clancy Onder vuur | Grant Blackwood  

Jack krijgt een duidelijke opdracht: als zijn goede vriend Seth contact opneemt, dient hij dat meteen te laten weten en zich verder nergens mee te bemoeien...
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Frans van Deursen

De ontsnapping | David Baldacci  

David Baldacci laat weer zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste thrillerschrijvers ter wereld. Snel, spannend en verrassend!
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Bas van Werven

De doden hebben geen verhaal | Gard Sveen  

Een indrukwekkende, gelaagde literaire thriller. Won alle belangrijke Scandinavische thrillerprijzen, waaronder de prestigieuze Glazen Sleutel voor beste Scandinavische thriller.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Casper Gimbrère

Meisje met de parel | Tracy Chevalier  

Met een geweldig vermogen zich in te leven in het zeventiende-eeuwse Delft, vertelt Tracy Chevalier in Meisje met de parel het fictieve verhaal van een jonge vrouw die op de rand van haar volwassenheid een genie ontmoet.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Marieke de Kruijf

Rode rozen en tortilla's | Laura Esquivel  

Tita kan alleen met haar Pedro communiceren door de maaltijden die ze bereidt. Zo veroorzaken Tita’s bittere tranen in de bruidstaart een catastrofe op Pedro’s huwelijksfeest...
Uitgegeven door J.M. Meulenhoff (2016)
Spreker(s): Isa Hoes

Droombeeld | Loes den Hollander  

Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijstering en angst.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Charlotte Lap

Zwaartekracht | Eva Monté  

Emma heeft een levensgroot probleem: ze is te dik. Als ze de mogelijkheid krijgt om hier samen met een groep lotgenoten iets aan te doen, grijpt ze die kans op een ander leven met beide handen aan. Dan overlijdt er iemand.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Wietske Jansen

Jubelientje en de hoed van oma Blootje | Hans Hagen  

Met dit feestelijke luisterboek vieren Hans Hagen & Philip Hopman de 25ste verjaardag van Jubelientje! Jubelientje ontdekt het geheim van haar eigen blauwe hoed. Leeftijd: 5+
Uitgegeven door Rubinstein (2016)
Spreker(s): Hans Hagen

Toen het donker werd | Simone van der Vlugt  

'Toen het donker werd' toont de duistere kant van onze samenleving, maar ook hoe gemakkelijk het is als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit te belanden. En om steeds meer grenzen te overschrijden.
Uitgegeven door AmboAnthos (2016)
Spreker(s): Inge Ipenburg

Kunnen we leren van het verleden? | Maarten van Rossem  

Maarten van Rossem behandelt in dit hoorcollege de rol van geschiedenis en geschiedenisstudie in een samenleving die niet verder kijkt dan de dag van morgen.
Uitgegeven door Home Academy (2016)
Spreker(s): Maarten van Rossem

Een liefde in Rome | Mark Lamprell  

De verteller van dit verhaal is Rome zelf. Een stad met honderden jaren geschiedenis. Een stad waar geliefden elkaar vinden...
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Julika Marijn

Rode sneeuw | Jørn Lier Horst  

Inspecteur Wisting heeft al eerder groteske moorden meegemaakt. Maar de wanhoop waarvan hij deze herfst in Stavem getuige is, is nieuw voor hem. Alsof iemand alles te winnen en heel weinig te verliezen heeft...
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2016)
Spreker(s): Frank Rigter

De Graces | Laure Eve  

River Page valt als een blok voor de knappe en ongrijpbare zeventienjarige Fenrin Grace. Het gerucht gaat dat de Graces – Fenrin, zijn tweelingzus Thalia en hun jongere zusje Summer – heksen zijn. Leeftijd: 15+
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Jeroen Kramer

De co-assistent | Anne Hermans  

Vol passie voor het medisch vak, maar met oprechte verbazing over hiërarchische verhoudingen geeft Anne Hermans in haar roman de frustraties, overwinningen en hartstochten weer van een kersverse co-assistent.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Hanna Verboom

Aangetast | Loes den Hollander  

Tien jaar geleden overleed Lieve Metselaer bij een auto-ongeluk. De bestuurder van de auto is nooit gevonden. Het verdriet van de familie krijgt een scherp randje als na al die tijd de vinger wordt gewezen naar de vader van Lieve.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Irma Hartog

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine 2: Omhulde stad | Ransom Riggs  

Jacob en zijn nieuwe vrienden zijn net ontsnapt en moeten het eiland verlaten samen met mevrouw Peregrine. Leeftijd 15+
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Jeroen Kramer

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine 3: Bibliotheek der zielen | Ransom Riggs  

Jacob Portman ontdekt een krachtige nieuwe gave. Maar nog voor hij die echt onder controle heeft, moet hij al op een reddingsmissie vertrekken. Leeftijd 15+
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2016)
Spreker(s): Jeroen Kramer

Spoo Pee Doo | Dimitri Verhulst  

Europa staat in brand, maar onverschillig bestellen we nog een glas. Verdedigen we onze vrijheden, of verdedigen we onze leegte?
Uitgegeven door AtlasContact (2016)
Spreker(s): Frans van Deursen

Irundina | Hella S. Haasse  

De jonge Portugese Irundina werkte als schoonmaakster zonder verblijfsvergunning – aldoor op de vlucht en nergens echt gewenst. Haar aangrijpende verhaal is met mededogen opgetekend, maar wordt nergens sentimenteel.
Uitgegeven door Rubinstein (2016)
Spreker(s): Beatrice van der Poel

0:00/0:00
Video player is in betaClose