Luisterrijk luisterboeken

Luisterrijk luisterboeken

The Netherlands

Overzicht van alle nieuwe luisterboeken van Luisterrijk, met luistervoorbeelden. Luisterrijk levert 2000+ luisterboeken als legale mp3-download van bijna 150 uitgeverijen uit Nederland, België, Engeland en Duitsland in het Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, Duits en enkele streekdialecten. De mp3-downloads zijn ca. 20% goedkoper dan de cd. Elke week tientallen nieuwe titels op http://www.luisterrijk.nl .

Episodes

De Cock en het lijk in de kerstnacht |  Baantjer  

Het is kerstnacht een lijk van een jonge vrouw gevonden wordt. Ze blijkt niet alleen gewurgd maar ook zwanger te zijn. Om nog iets aan zijn vrije kerstdagen te hebben, wil de Cock de zaak snel afhandelen.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2003)
Spreker(s): Rudi Falkenhagen

De Cock en de dode meesters |  Baantjer  

Een vermiste officier van justitie, een lijk met een klavertje-vier-tatoage, een vermoorde advocaat: dit en nog veel meer komen rechercheur de Cock en zijn assistent Vledder tegen aan het begin van de herfst.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2003)
Spreker(s): Rudi Falkenhagen

De Cock en de dode minnaars |  Baantjer  

Wat aanvankelijk een legpuzzel lijkt waarvan geen enkel stukje past, wordt uiteindelijk een onverbiddelijke optelsom, waarbij en passant nog een kinderpornolijn naar Amerika een roemloos einde vindt.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2005)
Spreker(s): Frits Lambrechts

De Cock en een dodelijke dreiging |  Baantjer  

Tussen Sinterklaas en Kerst loopt De Cock meestal tegen de moeilijkste moordzaken op. De oplossing van de drama's in dit spannende luisterboek is even verrassend als klassiek.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2005)
Spreker(s): Frits Lambrechts

De Cock en een deal met de duivel |  Baantjer  

Rechercheur De Cock ziet zich veroordeeld tot huurmoordenaars en drugslijnen, advocaten en slachtoffers, gedoogbeleid en wraakzucht.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2005)
Spreker(s): Frits Lambrechts

De Cock en de broeders van de zachte dood |  Baantjer  

Is het zelfmoord in duplo of een macabere grap? Een ijzersterke titel van niemand minder dan Appie Baantjer. Nu als luisterboek, professioneel voorgelezen door Frits Lambrechts.
Uitgegeven door Karakter Uitgevers (2005)
Spreker(s): Frits Lambrechts

Donker water | Mikaela Bley  

Op een hete zomerdag vertrekt misdaadjournalist Ellen Tamm vanuit Stockholm naar haar ouderlijk huis in Sörmland. Ze gaat terug naar waar het allemaal begon, toen ze acht jaar oud was en haar tweelingzusje stierf.
Uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers (2017)
Spreker(s): Willemijn de Vries

Regels zijn regels | Silvester Zwaneveld  

Regels, je moet je er aan houden. Je kan ze breken. Je kan er schijt aan hebben. Je kan er naar leven. Sommige van ons zijn er meeloper door geworden, anderen anarchisten. De grote vraag is: Wie ben jij als het om regels gaat?
Uitgegeven door Uitgeverij Nanda (2016)
Spreker(s): Silvester Zwaneveld

In de lift | Silvester Zwaneveld  

In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen.
Uitgegeven door Uitgeverij Nanda (2016)
Spreker(s): Silvester Zwaneveld

Tegenspel | Lee Child  

Nebraska. Jack Reacher is op doorreis en stuit op een lokaal drama: een familie met een transportbedrijf houdt de omwonende boerengezinnen in een stalen greep van angst.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Jeroen Kramer

Het Bourne dubbelspel | Robert Ludlum  

David Webb leidt een rustig bestaan in een kleine stad in New England, waar hij lesgeeft aan de universiteit. Totdat zijn vrouw wordt ontvoerd. Om haar te redden moet hij weer de man worden die hij nooit meer wilde zijn...
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Casper Gimbrere

Tussen hoop en liefde | RaeAnne Thayne  

Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Karin Douma

100 gelukkige dagen | Fausto Brizzi  

Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. En dan... Wat zou jij dan doen als je nog 100 dagen te leven had?
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Stijn Westenend

Het nest | Cynthia D'Aprix Sweeney  

Haarscherpe roman over de kracht van familiebanden en vriendschap, over hoezeer we op anderen steunen maar hen ook teleurstellen, en over de verstikkende invloed van geld.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Peggy Vrijens

Terug naar het zuiden | Kathleen Grissom  

Zoon van een plantage-eigenaar en een slavin vermoordt als jonge jongen zijn vader en ontvlucht de plantage. Daarna gaat hij door het leven als een welgestelde blanke edelsmid. Aangrijpende roman over de slavernij.
Uitgegeven door Rubinstein Audio (2017)
Spreker(s): Maarten Smeele

Makkelijk leven | Herman Koch  

Boekenweekgeschenk - gratis bij aankoop vanaf 12,50
Uitgegeven door CPNB (2017)
Spreker(s): Kees Hulst

De val van Rome | Henk Singor  

Henk Singor neemt in dit meer dan acht uur durende hoorcollege de luisteraar mee op een boeiende reis door de laatste eeuwen van de antieke beschaving.
Uitgegeven door Home Academy (2017)
Spreker(s): Henk Singor

Mees Kees gaat verhuizen | Mirjam Oldenhave  

Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor. Maar er gebeurt nog iets belangrijks voor mees Kees. Zijn moeder vindt dat hij maar eens op kamers moet gaan wonen. Leeftijd: 4+
Uitgegeven door Ploegsma (2017)
Spreker(s): Mirjam Oldenhave

Trubbel de Trol | Reggie Naus  

Pepijn wil weten welk beest ’s nachts de vuilnisbak leeg eet. Hij krijgt de verrassing van zijn leven: het is een trol! Trubbel heet hij, en hij wordt al snel Pepijns vriend. Leeftijd: 6+
Uitgegeven door Ploegsma (2017)
Spreker(s): Frank Rigter

De Delta Deceptie | Dan Brown  

Onder het poolijs ligt iets wat de wereld voorgoed kan veranderen... 'De Delta deceptie' heeft tempo, spanning en een enorm complot.
Uitgegeven door LS Amsterdam (2007)
Spreker(s): Piet van der Pas

0:00/0:00
Video player is in betaClose