Lunch med Lisa

Lunch med Lisa

Sweden

En lunchtallrik, en mikrofon och två twittrare. Ja det behöver inte vara svårare än så för att få till ett trevligt möte och ett underhållande samtal värt att lyssna på. Elisabeth Ericson – @LisaofSweden – bjuder sina spännande medtwittrare på lunch och ger dem fler är 140 tecken att uttrycka sig på. Lunch med Lisa är podden som ger twittrare en röst.

Episodes

19: @jcmillang  

Närmare än så här kommer ni inte det amerikanska valet. Lyssna på @jcmillang som ska hjälpa Hillary att vinna valet. Vilken härlig kille.

18: @FilippaFlorida  

Ett avsnitt ni har önskat. Jag och @FilippaFlorida introducerar er till livet i Fort Lauderdale. Kort och gott: Välkomna till lunch i Luderdalen.

17: @nossleinad + @TravelAndMetal  

De kom till mig i Villa Victoria. I värmen. Vilka härliga själar @nossleinad + @TravelAndMetal. Häng med när vi dricker öl, dissar skitmusik och pratar om allt mellan Florida och Kvicksund.

16: @fridaalbiin  

Nu ska jag bli prepper och koppla av och låta @fridaalbiin & Co sköta framtiden. Bajen, käk och vikten av resor. Lyssna och njut. Hon är klipsk, klyftig och kul.

15: @Tofflisen  

Jag pratar acceptabelt trafikhat, elaka kärringar på a-kassan och hur man gör snyggt runt en tallrik. Ett riktigt fuck-off-samtal med @Tofflisen. Hon är det viktigaste som hänt Uppsala sedan Carl von Linné.

14: @dinkompismia  

Hon är läcker och makalös och din kompis. Ni kommer baxna när ni hör mig och @dinkompismia prata äckel. Lunchen består av råbiff, gråsuggor, sex och spyor. Och menyn heter nyfikenhet.

13: @byCharlotteW  

Vem gömmer sig bakom @byCharlotteW undrade jag. Det visade sig vara en mycket nyfiken människa med mod att byta karriär.

12: @Slacktivisten  

Hon genomgick Sveriges mest kända metamorfos. Från Kommuntant till @Slacktivisten. Vi behöver henne. Överallt. Lyssna och gör som hon säger.

11: @queenblomberg  

Underbara @queenblomberg har allt det jag inte har. Ett amerikanskt pass och en ironmantatuering till exempel. Lyssna och garva. Den här lunchen är himla kul.

10: @saltis99  

Den här lunchen har nåt för alla. För sån är han @saltis99 – en social anglofil skidåkare. Det är lätt att gilla honom. Mycket lätt. Lyssna!

9: @FruJonsson  

I min värld är @FruJonsson vår framtidsminister. Må hon leva uti 110 år. Minst. Lyssna och lär er att inte lägga pjäxorna i kylen.

8: @thelovebing  

Jag dricker öl i en park med @thelovebing. Han är skärpt. Låt er imponeras. Lyssna och skrik "Godnatt jord" på lämpligt ställe.

7: @carinfredlund  

Mitt i röran av "nej tack till reklam"-lappar, konserverad gröt och ICA-Stig står @carinfredlund.

7: @carinfredlund  

Mitt i röran av ”nej tack till reklam”-lappar, konserverad gröt och ICA-Stig står @carinfredlund.

6: @erikhuss  

Han har varit på platser där du inte varit. I min bil till exempel. Låt dig förföras av @erikhuss. Han har lurat döden. Nu räddar han jorden.

5: @inkonsekvenshen  

Mitt i maj – jag lunchar med en puddingpaj. Låt er beröras och uppröras. Ni kommer att älska @inkonsekvenshen.

4: @AckoAnkarberg  

Det finns svarta och vita och Huskvarnabor. Och så finns världens festligaste smålänning @AckoAnkarberg. Vi pratar husmanskost och husmorstips och mycket annat.

3: @BanarSabet  

Jag vågar äta svenne-sushi men inser att jag är färgblind när jag lunchar med vår vassaste expert på mångfald @BanarSabet. Lyssna och njut.

2: @cykelliberalen  

Är jag ute och cyklar när jag kallar @cykelliberalen för ”kulturman”? Han har kanske Twitters vackraste mansröst. Lyssna på lunchen och njut.

1: @allsangsmamma  

En lunch med bubbel och fnitter. Jag talar med @allsangsmamma om snoppar på Twitter. En av de roligaste människor jag mött. Lyssna och njut.

0:00/0:00
Video player is in betaClose